icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dianka3
23. sep 2011

@veronika1417 Ale no nika,nevymislaj 🙂 Melania je pekne meno a co si uz raz vybrala tak to nemen,lebo neskor ta to bude trapit a navyse svokru nepocuvaj ! Je to predsa tvoje babetko a nie jej, takze ty mas pravo jej vybrat meno,ona nech si vybere jake chce pre psika abo macicku. stoj si za svojim 🙂

veronika1417
23. sep 2011

@lucka33 mne nasi nikdy nekecali do mojich veci len poradili a rozhodnutie nechali na mna a ani svokra si doteraz nikdy nedovolila 😒 a najviac ma stve ako prefikane na to ide, vzdy ked nas nik nemoze pocut a navyse len tak rypne provokatersky a potom sa tvari, ze nic nic vsetko je oki a mna moze aj rozhodit. Neviem cim to je, ze som taka citliva asi tie hormony alebo co 😀 😀 😀 😀

veronika1417
23. sep 2011

@dianka3 si trafila!!!! 😀 ani s menom pre psa nesuhlasila a pritom je moj 😀 a teraz vsetkym vykrikuje a vysvetluje ako sa vola a co to znamena 😀 si ma rozosmiala dikes 😉

mysti
23. sep 2011

@kukina79 my sme tiez rozmyslali dlho nad meno a u nas jednoznacne vyhral Sebastian lebo moj manzel ma strasne kratke priezvisko, a jedine dlhe meno sa nam pacilo toto 😀 a paci sa aj nasim aj svokre, nastastie... 😀

dianka3
23. sep 2011

@veronika1417 boze 😀 tak ta tvoja svokra to co je za zazrak 😀 ajtak nechaj uz Melania je pekna a co sa tyka greckeho povodu ma sice vyznam cierna,tmava ale aj vela dobrych vlastnosti obnasa to meno tak ti ho tu piesem:
Žena s týmto menom je vo svojom živote mimoriadne schopná, vynaliezavá a úspešná. Rada sa učí novým veciam, získava informácie a neskôr ich využíva vo svoj prospech. Nie je tvrdohlavá, preto sa rada nechá poučiť od druhých. Nechá si poradiť, dokonca si berie ponaučenia z chýb iných. Týmto svojim prístupom si veľa vecí v živote uľahčí a vyhne sa tak mnohým komplikáciám. Nie každý jej sen sa dá zrealizovať, ale nikdy sa nevzdáva a vytrvalo bojuje, preto sa nikdy nenudí. Stále nad niečím premýšľa, kombinuje a prehodnocuje. Práve takto táto žena dosahuje úspechy. Nepatrí medzi zákerných ľudí, ktorí sú neúprimní, ona vždy bojuje podľa pravidiel a čestne. Má mnoho úprimných priateľov na ktorých sa môže spoľahnúť vždy keď to potrebuje. Veľmi si váži skutočné priateľstvo, preto ani ona sa im neobracia chrbtom. Býva športovo založená, neraz sa aj v tejto oblasti uplatní. Láka ju tiež umenie a tanec. Svojmu partnerovi býva verná, ale nie vždy mu dokáže venovať toľko času, koľko by chcel s ňou tráviť. 😉 Takze? MOJA ODVOVED ANO 😉 🙂

veronika1417
23. sep 2011

@dianka3 si zlata 🙂 mam uz nastudovne no nasla som aj zle charakteristiky 😀 a vraj nie je dobra kombinacia so skorpionom 😀 vraj riadna generalka 😀

dianka3
23. sep 2011

@veronika1417 a tak zase pozri,kazdy clovek ma aj dobre aj zle stranky no nie? preto je clovek clovekom.A na tie horoskopy moc never, nie je to vzdy pravidlo, napriklad sa o baranoch tvrdi ze su tvrdohlavi no a moja mama je baran a vobec neni tvrdohlava,cize je to troska aj blbost 🙂

veronika1417
23. sep 2011

Baby kedze tu od rana vykecavam nemam nic uvarene 😀 prave som zosrotovala activiu s piskotami a s marhulkami 😀 mnaam to je ake dobreee.

dianka3
23. sep 2011

@veronika1417 no ja si take daco dopriat nemozem,lebo kedze uzivam 6 krat denne magnesko tak ani nemozem ziadne mlieko ani mleicne vyrobky lebo ked uzivas magnezium tak 2 hodiny pred ani 2 po nesmies jest mlieko ani mliecne vyrobky ☹ a tak z coho mam davat malej vapnik?

kukina79
23. sep 2011

@mysti jeee moj synovec sa vola tak 🙂 je to strasne pekne meno, bracho ho vyberal z exmanzelkou a vsetkym sa strasne pacilo a teraz ma chalanisko uz 17rokov 😵 a to nase priezvisko veru neni najkratsie, takze, ked to jeho meno clovek chce niekde do papierov kde su na to policka vyhradene vypisat, tak mam pocit, ze ani nestacia... 😀

mysti
23. sep 2011

@kukina79 😀 a povedz mi ako ho volali ked bola maly nejaku zdrobneninku : "Sebi"? alebo ako? 😀 som nad tym minule rozmyslala... 🙂

kukina79
23. sep 2011

no nastastie ja dnes nemusim nic varit, mam zo vcerajska navarene....cicerovy paprikas s cestovinou...mnam ...takze dnes len nieco pozehlit a len tak sa vyvalovat na gauci... 😀 vcerajsi den bol troska narocny....doobeda par terminov a poobede dobehla mama a kamoska s muzickom a s malou dcerkou 16mes. dala mi pekne zabrat, cely cas ma len vodila po nasom byte a stale chcela, aby som sa jej venovala.ale bola strasne zlata, som si mohla nacvicovat... 🙂 baby tie co mate take male deticky a teraz cakate dalsie, tak klobuk dole, teraz sa im venovat s tou vahou, ktoru nosime a boliestkami co uz pomaly, ale isto zacinaju uz aj na mna chodit, co som sa doteraz fakt, ze nemohla na nic stazovat.... 😅

veronika1417
23. sep 2011

@dianka3 joooj no ja si davam len vecer takze mlieko pijem a aj jogurt jedenkrat denne si dam 😉 tak ale lepsie by bolo keby mam navarene a dam si nieco vyzivnejsie 😀

kukina79
23. sep 2011

@mysti no tak moj brat chcel povodne dat malemu meno Tino, bo on tak nejak v tom case, ked mal 20r. bol namotany akoze strasny mafian.... 😀 😀 😀 takze sme ho volali vsetci Tino, len moj tatko sa vtedy vzpriecil a zo srandy a provokacie ho volal Sebo, Sebko... 😝 no a maly, ked zacal pomaly hovorit, tak to Tino nejak nevedel vyslovit, tak sa premenoval na Ninko a tak sme potom aj volali 😉 No a teraz ako je velky chlop uz neviem ako ho volaju, bo zial bracho sa rozviedol, ked mal ca 4 roky a prerusil akekolvek kontakty s ex a s malym, takze som ho nevidela od vtedy. ☹ len si vzdy na neho spomeniem, ze boze kolko to uz ma rokov, pretoze deti mojho draheho su akurat v podobnom veku, 18r a 16r. no a to clovek hovori, ze BA je dedina, ale za tie roky som nikdy na exsvagrinu nenarazila niekde v meste... 😒

dena
23. sep 2011

@stellamiapiccola tak my uz postielku mame v spalni, ale nemame poprane 🙂
fiha, princeznička je uz pekne veľka 🙂 moj pred tyzdnom vazil1500, a dr. idem az 3.10, tak uvidime...ale ty uz pomalicky aj zacnes chodit do poradne kochovi, či?

drobcek801
23. sep 2011

@veronika1417 aj ja mam problem s menom,ale mne ho zase strasne vyhovara mamka 😖
lutujem,ze som jej spomenula,ze asi to bude michal,teraz by som to chcela zmenit a ona ci som normalena,ci to musim byt extra,ci musi mat take meno ako nikto nema....rozhodla som sa pre GREGORA a ona stale,ze nech to je radsej michal,uz teraz neviem ako ju prehovorit,norme sme sa pohadali....ale aj tak to asi nakoniec bude gregorko 😉

dena
23. sep 2011

@veronika1417 dajte malinkej meno, take ake sa vam paci 😉 okolie si velmi rychlo zvykne 🙂
...mozno svokra by bola rad, keby sa mala volala po nej...

veronika1417
23. sep 2011

@dena joooj tak na to moze zabudnut 😀 ziadna Anna v ziadnom pripade a ta povaha!!! Nieee 😀 😀 😀

veronika1417
23. sep 2011

@drobcek801 no ono to cloveka zamrzi ☹ ani si ti druhi neuvedomuju ako velmi to buducu maminu moze trapit. Chceme pre dieta len to nejlepsie preto sa nas to tak dotyka. Mne sa paci, ze chces dat vynimocne meno ved predsa u Teba ide o vynimocne dieta 😉

dena
23. sep 2011

@veronika1417 ona je Anna?...tak ver ze urcite chce aby sa tak volala...moja mama je Anna a tiez velmi chcela, aby sa jej vnucka volala po nej, ale nikdy to nahlas nepovedala. len ofrflala kazde meno 😒
a aj tak mame Petronelu a teraz budeme mat zas chlapceka 🙂 takze u nas je to vyriesene, aj ked ani toto meno jej velmi nesedi skor by chcela aby sa volal Peter...ale kazdy ma smolu, my sme presvedceni, ze pre nase babetko sme vybrali meno, ktore aj jemu bude sediet 😉

veronika1417
23. sep 2011

@dena ja ju kaslem mne sa to jej vobec nepaci aj ked aj moja babka sa tak volala a mala som ju velmi rada. Moj manzel este chcel meno po mojej maminke ale to by svokra len tak nepredychala 😀 moja maminka uz nie je s nami a velmi si priala aby sa nam miminko podarilo, no nestihli sme. Ona sa voala Vierka no vzdy vsade mala uvedene moje meno teda Veronika lebo sa jej velmi pacilo, kazde heslo, nick, prezyvka vsetko mala ako Veronika 🙂 nebola so svojim menom spokojna viac sa jej pacilo to moje tak nechcem davat Vierku ked ona sama skor inklinovala k inemu menu.

zuzu166
23. sep 2011

potrebujem poradit???? aky mate nazor na odsavacky???? su potrebne bezprostredne uz v porodnici, alebo su skor nepotrebne???? neviem ci si mam nejaku kupit, alebo netreba.

dominika_sk
23. sep 2011

@veronika1417 ja sa na temu svokra nejdem vyjadrovať...typicky knižny priklad svokry! ona dava hlašky typu-vonku je zima a ona zavola"kurite si?vonku je zima!" si myslim no nie, sedime tu v zimnych bundach doma 🙄 alebo je vonku teplo a ona zavola priatelovi: "maš čiapku?" alebo mame na zahrade stôl a slnečnik a ona sa pyta : "a schovate si ho na zimu dovnutra?" no tak asi nie, ho necham vonku zapadať snehom a na jar ho vyhodim 🤐 a uplne najradšej mam, keď varim jedlo ktore viem variť 5 rokov a ona mi vysvetluje, že ako mam variť ryžu a snaži sa mi to vytrhnuť z ruky 😔 alebo mi vysvetluje že ako mam prať, že keď si to poskladam už do pračky, tak to bude rovne keď sa to vypere.len škoda, že ona pere raz za dva tyždne tri trička a 5 ponožiek a mne ide pračka 5krat do tyždňa, lebo priatel ma stale nejake špinave veci z roboty a keby som všetko mala skladať tak byvam pri pračke...a ešte jedna perla.,ja žehlim a ona sa ku mne postavi, da si ruky za chrbat a vidim ako ju trasie, aby mi tu žehličku vytrhla z ruky, lebo mi rozprava že : "no ja si to tak inak žehlim, vieš...no tak, proste inač to žehlim, aj tie trička...aj si to tak inak hento, no....vieeeš" 😠 😠 😠

drobcek801
23. sep 2011

@veronika1417 ved su to normalen mena z kalendara,len malo pouzivane aj gregor aj melania,tak nechapem o co im ide 😖
a su krasne aspon pre nas urcite,ked sme si ich vybrali 😉
aj dorotku mi strasne vyhovarali a teraz sa kazdemu paci 😉
tak sa nedajme odradit 😉 jednoducho sa musime vykaslat na ich nazory 😉
ja to mam asi trosku jednoduchsie,ja sa proste o tom s makou uz nebavim a hotovo,ale tebe nezavidim ak ti to svokra stale obmiela,mas to tazke,fakt,trebalo by vymysliet nieco,ako by s tym prestala 😒
tak jej povec,ze sa bude mala volat asi po nej,ze ste sa tak s mm rozhodli 😀 😀 😀 nenaleti? 😀

luci66
23. sep 2011

@mysti mas aj drziak na baldachin? lebo ja som kupila taku sadu a zistila som,ze tam nemam ten drziak tak sa musim na to popytat v obchode.

luci66
23. sep 2011

@veronika1417 Dla mna je to krasne meno, stoj si za svojim, aby si nebanovala kvoli svokre 🙂

dominika_sk
23. sep 2011

@veronika1417 jaj, a ešte jedna vec, pri umyvani riadov mi vysvetluje že treba šetriť, lebo voda je draha a z kohutika ledva kvapka, tak jeden pohar umyva 20 minut a ke´d to doumyva, ja to idem umyť po nej, lebo je ten pohar alebo špinavy, alebo uplne od jari, vieš lebo ja keď si pustim vodu silnejšie, umyjem to za 10 sekund a na prvy šup, tak miniem ovela viac... 🙄 nejdem sa ani ďalej rozčulovať, lebo zbytočne si dviham tlak 😀 takže to že teba svokra podpichuje aby si dala ine meno, by mňa nerozčulilo, lebo ja mam trošku iny trening 😀 😀 😀

luci66
23. sep 2011

@veronika1417 Ja som sa rozhodla pre Nelu aj ked ich je vela teraz a odradzali ma,ze je to meno pre psa. Akoze akurat ma to nastvalo, lebo hadam je to v 1.rade ludske meno a ludia by zvieratam nemali davat ludske mena tak to proste neriesim a na formular do nemocnice sme vypisali Nela a Patrik a basta 😀 a uz sa na malu moooc tesim

dianka3
23. sep 2011

@veronika1417 no ty nemusis magnesko vobec uzivat, sak tebe brusko netvrdne a urcite ti nehrozi predcasny porod este dokonca budes aj prenasat a inac pokial ti netvrdne brucho tak magnezko nejec lebo u zdravych zien to odeluje porod, no zial ja musim ☹

luci66
23. sep 2011

Inak babule, je tu niektora, ktora bude pouzivat len latkove plienky na prebalovanie? akurat som sa bavila so sefom, sa mu narodil syn pred tyzdnom a oni sa dali na tuto cestu, ze ich to vyjde lacnejsie a ze je to lepsie na pokozku..Ze su rozne aj take co maju normalne nadstavitelnu velkost a vyzeraju podobne ako papierove, ale daju sa bezne prat v pracke a su proste latkove. Co vy nato?