icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

zvedava17p
25. sep 2011

@gab ....aj ja som to tak brala, plus, ze sa patri so svokrom rozlucit, ale na spopolnenie, ktore bolo v iny den som uz nesla

gab
25. sep 2011

@zvedava17p , no mne ani nenapadlo, ze by tam chudak stal sam a nemal ho kto drzat za ruku, prave ked to najviac potreboval. a poznam vela pripadov aj v rodine, ked zeny boli tehotne a boli na pohrebe a maju krasne, zdrave a sikovne deti

dianka3
25. sep 2011

@gab no,tak to hej,vydis isla si tam koli muzovi a ako vravis si sa nepozerala a nie to uz aby si stale pri truhle ze si sa bala aj ty? No bodaj by aj moje babo bol skorpion a nie vahy ☹

gab
25. sep 2011

@dianka3 ja som sa akosi odosobnila, truhlu som vnimala ako nieco pekne drevene s vela kvetmi a sustredila som sa hlavne na manzela, a brala som to cele ako film. ja ked si vezmem co vsetko ten moj drobec tohto roku so mnou prezil a zazil, tak to bude skorpionisko ako vysity.......... to nabeton.........pretoze dieta si vybera rodicov a urcite sa budem od neho nieco musiet naucit 😉 a nevybral si ma nahodou 😲

blackrose
25. sep 2011

ahojte baby, ja len na skok... dnes uz dva krat som citila pichanie v posve, ako keby vnutri pri krcku... citite to aj vy?? Myslite, ze to moze byt tym, ze je uz babatko velke a tlaci na spodok??

dianka3
25. sep 2011

@gab no a si predstav keby tebe zomrel niekdo blizky, napriklad mama alebo muz, tak sa tam zosypes ☹ a nebrsala by si to tak ako ked ides niekomu vzdialenejsiemu na pohreb.Jasne keby aj mne zomrel svokor, tak to neni take ako ked je to niekto blizsi.A keby tak umrela moja svokra jooooj to by bolo radosti, lebo ona je hotovy satan v ludskej kozi. No skorpion ma byt aj moja mala ,ale co ak sa narodi predcasne a bude vaha? Aj moj druhy drobcek mal byt povodne skorpion ale kezde sa narodil v 36tt tak je vahy ☹
Inac to kde si pocula ze deti si vyberaju rodicov? 😒 Keby to fungovalo tak si urcite vyberiem inych a nie tych co mam.Vlastne mama je v pohode ale otec ma cely zivot byjaval a neuveris ale aj teraz ked som bola v 6 mesiaci domna skocil a zacali sme sa byt ale nastastie dobehol moj muz a ten nas odelil a moja mama mojmu otcovi vravela aby prestal

tinika
25. sep 2011

@dianka3
@gab hihi a ja zase nechcem skorpiona, starsi to tesne minul a mladsi snad pojde skor 🙂) tato nas je vahy 🙂 a brasko moj skorpik a myslim ze vahy su lepsie v mojom pripade 🙂

dianka3
25. sep 2011

@blackrose ahoj, ano aj ja to obcas citim to pichnutie auuu, je to neprijemne a bojim sa ci to neni ten krcok ci sa neskracuje 😒 alebo zeby fakt pritlacilo male na nejaku cievu?

tinika
25. sep 2011

@gab mne tak zomrel dedko ked som bola s prvym tehu v 6m. cca a tiez som dlho stala len vo vestibule ale nakoniec som sa bola aj s nim rozlučit a zvladla som to celkom dobre, revala som sice ale to ja vzdy

anicka87
25. sep 2011

@blackrose ahoj, no ja som to tu riesila asi pred tyzdnom, tiez som to mala, ale nejak to prestalo, tak to asi nie je nic neobvykle, viac maminiek to malo 😉 dufam ze ti to prejde tak skoro ako mne 🙂

blackrose
25. sep 2011

@dianka3 tiez mi napadlo, ci to nie je skracovanie, kedze mne teraz velmi tvrdne brusko, ale skor si myslim, ze je to tym, ze babatko je uz vacsie a proste tam tlaci na krcok a na cely spodok maternice... teda dufam 😉
@anicka87 ok, dufam, ze to prejde, lebo nie je to nic prijemne 😅

gab
25. sep 2011

@dianka3 v knihe Tvoje dítě jako šance pro tebe od Zdeňky Jordánovej a aj v knihe od Louise Hayovej Miluj svoj zivot na str.17, pretoze ich prave po veceroch a nociach, ked nespim, citam - trosku niecoho pozitivneho na premyslanie

dianka3
25. sep 2011

@blackrose no dufam aj ja,a prave teraz mi stvrdlo brusko ☹ och no ale u niekoho to nemusi znamenat nic a u iekoho to moze byt vaznejsie 😒 ale mozno je to ta cievka,lebo zase nespominam si zeby predosle tehu som mala to pichanie, ale tvrdnutie to hej

dianka3
25. sep 2011

@gab ? nechapem , to malo byt premna?

gab
25. sep 2011

@dianka3 hej, hej to je k tomu, ze dieta si vybera rodicov 😀

gab
25. sep 2011

@blackrose mne sa to tiez stalo, ale bolo to, ked som vela pochodila, alebo ked som poriadila byt, ked som sa zohynala, proste po namahe

dianka3
25. sep 2011

@gab no a co je tam presne napisane? tu knihu si koli tomu nejdem kupovat 😀

gab
25. sep 2011

@dianka3 od Louisy Hayovej: v kratkosti:rozhodli sme sa sem prist, aby sme sa naucili, cim dosiahneme pokrok, vyberame si kde sa narodime, rodicov, vybrali sme si ich preto, lebo oni boli vhodni nato, nad cim chceme zvitazit............ atd atd.......... pozitivne myslienky, atd... mat rad sameho seba a pozitivny pristup k zivotu.... atd.... atd

dianka3
25. sep 2011

@gab hmm, je to len filozofia tej spisovatelky. Ci nebodaj ona si to pameta ako este nenarodene dieta? 😝
Ved predsa sa vravi ze dieta si rodicov nevybera 😀

kukina79
25. sep 2011

@eviiinka ahoj ja budem na antolskej rodit a tento tyzden sa uz chystam tam ist do poradne. co sa tyka klistiru, tak tu na MK je o tom aj diskusia, ale ja si myslim, ze to nic strasneho neni. no ako som citala so skusenosti, tak je neprijemne akurat to, ze by si mala pockat min.10min. na ucinok, ale ten sa dostavi skor, takze to bola jedina neprijemna skusenost 😉 ale ked ho necches mozes ho odmietnut.

kukina79
25. sep 2011

@dianka3 spravne rozhodnutie 😉 ja som myslela kalendarny 9. a veru lunarny uz 10. 🙂

dianka3
25. sep 2011

@kukina79 myslis spravne to ze pojdem do tej nemocky? aj ja myslim, radsej skor ako potom na poslednu chvilu a to neni uz na 100% zeby mi to zastavili, Juuuuj tak velmi ti uz zavydim tvoj 36 tt 😵 😵 😵 ja som v tom tyzdni uz rodila ☹ no snad teraz ho prekonam a porodim neskor, myslis ze je to mozne? kedze sa mi to este nepodarilo zdolat ten tyzden, ci plati pravidlo ked mam slaby krcok termin nehrozi ☹

woman04
25. sep 2011

@gab ...super..ďakujem za tip...nepoznám,ale pozitívne myšlienky sú mi blízke 🙂

woman04
25. sep 2011
eviiinka
26. sep 2011

@zvedava17p aha, tak dakujem 🙂

eviiinka
26. sep 2011

@kaia
@kaia ak mi ho budud chcieť dat, tak určite si ho dam ☹ chcela som len vedieť či je to až tak moc neprijemne :(

trinka
26. sep 2011

@leslyelee krásna je! Hlavne nech len pekne priberá a nech sa nepridružia žiadne komplikácie....posielame pusinky 😉

trinka
26. sep 2011

tak čo maminky? už ste zbalené? Ja až na pár detailov áno... pre istotu... Včera večer bola malá taká besná, že ma tak dokopala, že som skoro vyvrátila večeru... 😖 Nám by mal svokor konečne tento týžden dokončiť komodu, tak budem mocť poukladať konečne veci.... a trochu pozrieť, že čo mi ešte chýba.... inak som objednala pre malu zavinovaciu deku do vajíčka... tuto z MK ;)
aspon jednu výhodu ma, že manžel je v kuse v práci- má výčitky a dovolí mi kupiť kadejaku somarinku... inak zajtra sa ideme fotíííť, tak sa teším...

trinka
26. sep 2011

@lianka7 tak dufam, že do piatku nič nevyskočí a že sa mi zlepší tá moja nešťastná krčná chrbtica... a že sa konečne uvidíme, snád príde aj @adikad a mohli by sme potom na nejaku caffe skočiť... 😉 alebo na bagetu- ja byvam po cvičeni hladna ako vlk 😀

luci66
26. sep 2011

Ahojte tehulky, krasne rano prajem 🙂. Dnes mi zacina posledny pracovny tyzden, jupiiii a potom uz len budem prat,zehlit a chystat vecicky, teda ak mi to moje telo dovoli..Inak som sa zobudila a normalne mi je tazko od zaludka, snad sa mi nevracaju ranne nevolnosti 😠 . Inak riesili ste tu klistir, ja som to absolvovala asi 3krat a chvilkova zalezitost, nic hrozne,ziadna bolest, len tlak kedze ta napumpuju vodou..Ale asi si kupim ten yal a uvidime.