Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@zvedava17p
@veronika1417 No moj drahy mu uz kazdy vecer rozprava ako budu spolu pozerat futbal a hokej.... 😠 Ale je to take mile,od zaciatku hovoril o syncekovi a vyslo mu to 🙂
@stefie Ja nechapem tomu...ved aj fotky deticiek ma...a preco to robi?Co z toho ma,ze nas tu zavadza??? 😒
@zvedava17p ved to je to v com dufam 🙂 velmi po tom tuzim lebo on ma dve netere a s nimi si nerozumie lebo ma pocit, ze si s nimi nema co povedat no a nase krsna je chlapec a s tym vymyslaju stale ☹ tak trosku obavy veru mam ale myslim, ze sa v nom prebudi ten ochranarsky reflex a bude to oki 🙂
@mackoxxx @zvedava17p joooj baby tak krasne to znie 🙂 ja som tiez vzdy bola tatinkova aj ked s maminkou som si velmi rozumela 😉 neviem sa dockat toho kedy uvidim ako medzi nimi vznika takyto krasny cit 🙂 uplne ste ma dostali sa tak tesim to tie moje hormony
@lianka7 vidis a takto planoval aj moj Jurko a potom, ze buuum baba a zrazu plany v cude 😒 tak ale kazde pohlavie ma nejke plus a minus, mozno keby je chalan tak ho nebavi futbal alebo hokej a mozno prave to bude bavit babu ja som taka bola 😉
@dominika_sk prepáč ale v pôrodnici nevystavujú RL dávajú iba papier na matriku kde potom vystavia RL je jasné že dieťa sa narodí s mojím priezviskom ale v tom liste ktorí dajú v pôrodnici je zapísaný aj otec dieťaťa a na matrike to tam vidia a v tedy tam musí byť aj otec dieťaťa aby potvrdil že s tým súhlasí a za to nie je žiadny poplatok 🙂 🙂 ale keby že si zmyslíš po mesiaci zmenu oca ak bol RL už vystavený na matrike tak tedy sa prepisuje za nový a to je už spoplatnené 🙂 🙂
@veronika1417 Moja,uvidis ako si ho obmota len co ju prvykrat uzrie!Bude to jeho princezna,od ktorej sa nebude chciet ani pohnut! 😵 😵 😵
@lianka7 mna sa nepytaj... proste ludia su vselijaki...tak ako mas uchylov na pokeci tak sa aj tu moze vyskytnut takato "vecne tehotna, potratova a predcasne rodiaca zena" 😀 aj ja si myslim ze ma nejake problemy, myslim psychicke, mozno je to nejaka schizofrenicka, nedaj boh, co ja viem...
@veronika1417 Ahojky, no tak nedozvedela som sa nic, moj dr ma dnes a zajtra volaky kongres ☹ sestricka teda povedala ze v pondelok a ak by bolo zle tak do nemocky. Ale ja chcem ist do nemocky ale oni ma tam nezoberu pokial mi nic nieje, teda aspon nemam kontrakcie abo daco.To musim mat ziadanku od dr ze? Ale tak dufam ze do pondelka vydrzim 😒
@lianka7 joj len aby som zas nemala velke predstavy a potom budem sklamana ale uz mi dava najavo, ze chce aby to bolo nase dievcatko len mam pocit, ze este stale tajne dufa aj ked to predomnou popiera ale sem tam si neodpusti tu poznamku, ze co ak uz dorastol 😀
@dianka3 no ak by Ti bolo nejako zle to je jedno ake priznaky, skocis na pohotovost tak podla mna v tvojom tyzdni si Ta uz nechaju v nemocnici a ked im povies co vsetko si mala predtym.
@lenka1108 ja si to nevsimam, proste pred rokmi som tu riesila kadejake problemy a pytala sa o rady no a potom sa to namna zosypalo a niektore zeny si o mne urobili svoj obraz a teraz tvrdia ze niesom tehotna a ani deti nemam a pod. Lenze uz som sa ospravedlnila za to ze som tu tahala kadejake problemy,ktore mnohe nezaujimali a je mi to luto a uz to nerobim a svoje problemy tu neriesim.Riesim len to co treba a to je tehotenstvo.Tak a odvtedy stale sa niekdo najde co si spomenie a zase tu len kritizuje.Co ma dost trapi ako vravim ja som sa ospravedlnila za moje chyby a preto odznova a uz bez mojich problemov co sa tyka rodiny a podobne
@dianka3 Tak prečo si teda @anjelicek26 nezavolala cez skype hm? Alebo neposlala foto Tvojej "dcérky" hm? 😠
@nelicefo - isteze nie. Nechapem, ako jej tu horu stale sa meniacich vymyslov mozu brat vazne... no forum velke, anonymita tiez, uziva si to...
Dianka nie je ani maminkou, ani tehotnou, ale psychicky narusenou osobou vyzadujucou si pozornost na verejnych forach - na pokeci ma identitu uplne inu, pribeh uplne iny. Pribeh, co prezentuje tu tiez stale meni.
Neviem, ake problemy riesite v novembrovkach, ale s takymto clovekom by som sa ja osobne bavit nechcela 😖
@dianka3 - vravela si, ze chces zacat odznova? Tak zacni hovorit pravdu.
@anjelicek26 100% súhlas moja. 😉
@nelicefo lebo nemam cas, ked bude zavolam.Inac pekne sa to tu informujemte.Ale neboj sa zavolam.A este sa teba nieco opytam ty by si vystavovala fotky svojho dietata aby si kazdy ocumoval ako v cirkuse? neviem ale urco vies ako tie deti vypadaju tak potom.Je to moje sukromie a nejdem tu vsetko davat,jedna z veci je aj ta ze nechcem lutovanie, to zazivam kazdy den 😔
@anjelicek26 sak zacne, no ale ked si prajes aby som si vymazala komplet album aj fotky, 😒 a na to skype zavolame oki?
@monculik5 - vsak prave, 6.tehotenstvo za 5 rokov, dva potraty, tri predcasne porody a teraz jej hrozi dalsi predcasny porod? Manzel ju otlka, bude musiet ist do krizoveho centra? Cely cas na nete a doma tri malinke deti, s toho jedno tazko postihnute? Verim comukolvek - ale tomuto nie 🙄
Ahojte kocky, vdaka za podporu ohladom fusaku..vcera som ho poslala spat, som zvedava, ako to dopadne...
v kazdom pripade, pokial nie su schopni dodat to, co som si objednala, budem pytat svoje peniaze spat 😠
K cajiku...po vsetkom, co som si precitala, aj ja uvazujem, ze ho zacnem pit od 36tt..samozrejme prihliadajuc na stav krcka atd...po 4 tt ma buduci tyzden caka poradna, som uz zvedava, ako sme na tom 🙂
Inak v 34tt mam obvod bruska 95cm a citim sa ako slonica 😅 boky krasnych okruhlych 100cm a vaha +12,5 kg 😎
@monculik5 ved skus, za to nic nedas..ja som len vravela, ako sme to vybavili my...ja aj teraz tesne pred porodom vybavujem vsetko s drahym, nech nemusim cakat, on ma strci do dveri 😎 hned...a aj pri bianke sme behali po uradoch po porode vsade spolu,m ozno za to som to nejako nevnimala, tie papierovacky.. len viem ze s papierom s porodnice sme sli na matriku, odtial s RL do zdravotnej poist., a potom urad prace, socialka, socialna poistovna... tak sme to mali postupne z domu pomaly na opacny koniec mesta 😀 peso s malou v kociku, cestou sme sa zastavili u draheho mamy, nakojila som a slo sa dalej...
@kiribaby ja idem do poradne 5.10 tiez po mesiaci a som zvedava co vsetko mi povie 🙂 a to uz potom budeme chodit do nemocky kde chceme rodit? nevies? ja mam este naplanovane jedno sono v 36tt ale keby mi tak urobila aj teraz vobec by som sa nehnevala velmi tuzim malu vidiet.
@veronika1417 inak tak ma napadlo, aj moj otec chcel velmi syna, videl sa ako bude chodit s nim na futbal a tak a sme dve baby a ja dokonca ta druha, co uz som naozaj mala byt chlapec a veru bola som a aj som jeho milacik 😉
@veronika1417 a aj na ten futbal ma braval so sebou, chodili sme len my dvaja cez leto na dovolenku (bol sprievodca v cestovke cez leto, tak si ma nabalil), cez zimu na lyze....

@lenka1108 som na tom rovnako no uz sa to zlepsuje, skus homeopatika ja beriem Paragrippe na chripku Stodal na kasel a Coryzalia to su tablety na nadchu