icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

harper
3. okt 2011

@dena hm, uz aby som sa pripravila na to ze budem dorabat dalsie stlpce s porodnymi mierami a datumom 🙂
idem este umyt kupelnu, mm ju dnes uz maloval a potom sa pustim do jahod, co som bola pred chvilou obrat v zahrade, 🙂

harper
3. okt 2011

tieto su z minuleho tyzdna 😉

lenka1108
3. okt 2011

@harper mnaaaaam nerob nam chuteeee 😠 no a teraz som dostala chut na palacinky... kto mi ich len urobi????? ☹

janulkan
3. okt 2011

@lady511 obavat sa nemusis, obcas sa proste babtko ulozi tak, ze ho nie je mozne dobre natocit, tak ta zavolaju na dalsi den alebo az o dva dni 🙂

micicka
3. okt 2011

@harper aké suprovné jahody 😀 mňaaam, to je nejaká špeci odroda, čo rodí ešte aj teraz? ak áno, aká?

dominka757
3. okt 2011

@dominika_sk uz som sa zlakla ze to len ja tolko papam 😀 ja mam tiez uz toho dost za sebou a tiez este neviem co bude na veceru 😅 😀

janulkan
3. okt 2011

@trinka no zial ano, aj ja som si to uz vravela, ze sme v suchu a dobre ma zmrazilo dnes na tom sone
ale ako dnes skusmam pohyby, tak sa otocil do dnes rana, lebo ako ma dnes kopcuje do mechura, tak to snad ani nie je mozne 🙂 chodim cikat kazdu chvilu a mam "prijemne" masaze 😀
ale dako je divne pokruteny - vrch brucha prazdny spodok cely pevny, mozno sa predsa len otoci spat, nechame sa prekvapit 😉

zlamal.i
3. okt 2011

@harper ja som si objednala z e-kociky ten co sa paci aj tebe a mozem odporucat ja mam cierny,videla som nazivo aj ten bezovy pacil sa aj mne ale nechcela so velmi svetly.a kiribaby mala problem so svet kocikov a nie s e-kociky 😉 takze nemisis mat obavy 🙂

luci66
3. okt 2011

@blackrose Nepovedal, on to len hmatom skontroloval a povedal,ze uz je to v poriadku, ale ziadne cisla ani nic...Tak ma to ukludnilo,lebo som sa bala,ci ma neposle lezat. Inak som spominala,ze mavam tvrdnutie bruska a on,ze to je dobre, ze v tomto stadiu tehotenstva musi brusko 10-12krat denne tvrdnut, ze sa tak maternica pripravuje. Aj sestricka mi to povrdila..tak neviem

kukina79
3. okt 2011

@gertka ahoj ja budem na antoslkej rodit a tento stvrtok idem 2x do poradne. mam odfotene ordinacne hodiny

kukina79
3. okt 2011

@gertka prikladam ti tie ordinacne hodiny, su fotene 28.9., tak by mali byt aktualne

dena
3. okt 2011

@harper ty kokso...veruze dala by som si 😉

kukina79
3. okt 2011

@gertka kua kukam, ze to neni vidiet 😖 takze ti to radsej vypisem. robi:
utorok, stvrtok: 11:00-12:30
piatok: 8:00-12:30
😉

stellamiapiccola
3. okt 2011

ahojte , tak poradňa prebehla ok , malá je ešte otočená hlavičkou hore , lekár mi povedal na plánovanú sekciu, že áno ale cca 4-5dní pred termínom ,ale nakoniec ma pošle do nemocky tak aby ma v ten alebo na druhý deň rodily.
tak ak sa mi nestane nič ako odtiecť voda, krvácať alebo kontrakcie tak až cca ako mám termín.Celkovú narkózu musím prebrať v nemocke s anesteziológom, hmmm ale bojim, že mi budú chcieť dať spinal a ja neceeeeem 😒
tašku mám mať zbalenú . 11.10 mám poradňu +krv aj interné ako pred operáciou.

lucka33
3. okt 2011

@harper ten je peknučký, no ja by som niečo menšie prijala, rozmýšľam nad x-landerom xa, lebo ja zas som obmedzená výberom kvôli tomu, že potrebujem na kočík namontovať buggypod - prídavné sedátko pre staršie dieťa. Alebo potom čisto športiak zopa fusion, do kt. by som dala fusakotašku http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
Mne sa zdá, že ten problém s fusakom bol na stránke svetkocikov.sk. Niekto tu práveže písal spokojnosť s e-kociky.sk

harper
3. okt 2011

@micicka kupili sme ich na jar v baumaxe ako staleplodiace

harper
3. okt 2011

@zlamal.i super to si ma potesila, tak dufam ze teraz po vyplate to uz vyjde a objednam ho. 🙂

lenka1108
3. okt 2011

tak som sa nakoniec premohla alebo teda chut ma premohla a upiekla som si tie palacinky.mnnnaaaam hned som 4 zjedla s nutelkou a slahackou... uvidim ako mi bude z nich v noci 😉 ale za tu skvelu chut mi to stoji 😀

harper
3. okt 2011

@lucka33 aj mne ukecavala jedna pani predavacka na tu zopu, ale sa mi to zdalo malo bezpecne len tam pichnut tu fusakotasku a navyse to ma male kolieska, neviem teda odkial si, ale ak napadne kooopa snehu sa ti s nim bude tazsie manevrovat ako s velkymi kolieskami, alebo sa mylim? 😉

harper
3. okt 2011

@lenka1108 ja som tak dostala minule chut na lievance - v nedelu rano ma to vyhnalo pred osmou z postele, tie boli tiez dobre 🙂

anulicek
3. okt 2011

@harper Ahojík...čítam stránočky už dlhé mesiace, ale zapájam sa až teraz (nič múdre na poradenie som nemala). Poprosila by som, keď si už odhodlaná prerábať tabuľku, zaraď prosím do nej aj mňa a našu Babuľku.
termín mám 8.11., čakáme dievčatko Alexandru, som z Bratislavy... (rodiť chcem na Kramároch, takže je možné, že sa v niektorých dverách niekedy stretneme..)
Všetkým maminkám držím palčeky, pohladkajte brušká.. 😉

lucka33
3. okt 2011

@harper veď nad týmto rozmýšľam, že čo v zime a ja v podstate budem ten kočík používať 2 zimy - teraz ako hlboký a budúcu ako športový... A ten x-lander má fajnové veľké nafukovacie kolesá, ideál do terénu, aký tu máme... Bola som už rozhodnutá pre tú zopu, len teraz zvažujem ten x-lander kvôli tým kolesám... A kúpila by som nový športový a vaničku od niekoho z netu, lebo na tých pár mesiacov to stačí, to sa nemá ako "zodrať"... No uvidím, v každom prípade ich potrebujem vidieť naživo obidva... Potom sa rozhodnem...

lenka1108
3. okt 2011

@harper poviem ti ze keby som nebola tehotna tak sa koli tomu z gauca asi nepostavim. 😀 ale tieto tehotenske chute su silnejsie ako moja lenivost 😀 teraz som sa odvazila a ako najedena mam uz necele 2kg hore ale to asi urobila aj ta pizza na obed 😀 nakoniec do porodu aj cosi priberem 😉

lenica81
3. okt 2011

ahojte baby, ja sa tu tak sporadicky vyskytujem, tak prepacte... 😅 bruska uz mame riadne niektore, teda ja mam pocit, ze ho mam uz na prasknutie a to mal maly v sobotu na poradni este len 2350 g... tak neviem, kde sa tam pomesti... hadam koza vydrzi... a vcera mal brutal kopaci den... niekedy do neho musim navecer stuchat, aby som sa uistila, ze je ok a vcera sa nezastavil a aj dnes si teda neoddychol... 🙂

@lenka1108 labuznicka, ja tiskam gumenych medvedikov, ale teda chut si mi narobila riadnu ako aj @harper s tymi jahodami... to jaky luxus takto v oktobri mat domace jahodky... 😵
@lucka33 xlander vela ludi chvali, takze ked uvids nazivo, tak urcite sa rozhodnes... jedinu vytku kamosky maju na sportak, ze dieta tam nesedi tak vzpriamene, ale sa zosuchuje, to mam aj ja na mojom... 😉

lenica81
3. okt 2011

@kukina79 a na stranke nemocnice tie casy su aktualne, nevies... lebo ja by som mala ist buduci tyzden, len este neviem ku komu pojdem... 😕 s prvym som chodila k drobnemu, on robi ultrazvuky, kedze som ho poznala od mojho doc, u neho chodieva robit morfo a prietoky do ambulancie...

woman04
3. okt 2011

@harper ..mňam ,domáce..my sme odkázaní na tie spred Tesca,ale sú super...toto leto fičíme na banánových a jahodových koktajloch a ja na hrozne a melónoch..žiaľ,melóny už končia..

..tá Ballerina je pekná,len nemám ju kde vidieť..videla si naživo??..my sme chceli pôvodne ABC Cobra,alebo Mamba,ale dosťnás odrádzajú,že je tvrdý a má korýtkový športiak..potom sme sa opantali I´coo Peak 4 air..má super všetko,až na to,že má vyše 20kg a to sa mi do MHD moc nechce ťahať,aj cena vyššia a teraz sme skončili pri http://www.kocikovo.sk/product/akcia-mutsy-tran... sa ovláda, je ľahký .. 🙂

micicka
4. okt 2011

dobré ránko kočky 🙂
ja som toho môjho vyprevadila do práce, dala som prať a pôjdem si veru ešte ľahnúť 😀

včera som bola na poradni, tak malinká sa nám otočila dolu hlavičkou, ale teda mám pocit, že sa jej táto poloha vôbec ale vôbec nepáči, lebo také rodeo, čo včera robila 😨 dnes mám pocit, že už je zase inak. len sa mi to nezdá, že by sa dieťa v tomto týždni ešte takto hore dole krútilo 🙂 ale aj dokimu včera !utekala", že ju nemohol ani natočiť 😀
inak prietoky sa robia na sone. a potom sú pásy (CTG), ale na tie sa už neposiela (teda aspoň tu v NR), len ak je nejaký problém.

trinka
4. okt 2011

@janulkan joj držím palečky nech sa otočí... 😉 mna mala valcuje do mechura hlavičkou... 😒

trinka
4. okt 2011

@micicka dobré ránko, či dobrú noc? 😀 ja asi idem dať tiež prať... čo už s načatým dňom, že?