Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@stellamiapiccola A preco nechces spinal?
Bre ranko, ja sa tiez dnes chystam zacat prat a balit veci do nemocnice, ale vobec sa mi nechce. Inak mam total dilemu,ci si zazmluvnit lekara alebo nie...Je to dost penazi a nemame navyse tak neviem....Inak vcera som bola na dni otvor.dveri v TT nemocnici. V podstate nic extra novinky, az na to, co ma zarazilo, ze mamicka s babom sa vidi s navstevou len cez sklo, ma tam mikrofon a dokonca ani otecko nemoze ist k babatku a pochytat si ho..Len v pripade,ze mate zaplatenu nadstandartnu izbu, tam mozu ist vsetci..No vidite v tom logiku? Ked chcu zabranit virozam tak potom nikto by nemal ist,ci..? No moj manzel bol z toho smutny,ze si ani babo nebude moct chytit :(...Inak akurat jak sme boli v tych "vzdychackach" tak vedla z porodnickom boxe sme poculi ako sa babenko narodilo, chlapcek, ten 1.plac bol uzasny, taky jemny a tatino vonku smskoval 🙂
@luci66 joj ved to je skoda, ze si tatinko nemoze chytit ☹ to by som nedovolila, podla mna spon na jednu navstevu ma tatinko s dietatkom narok - myslim fyzicky a nie cez sklo.
Baby dame bruska???? Uz sme dlho nedali a pritom uz mame aky pekny vysoky tyzden 😀 dajme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@veronika1417 No ved to, aspon tatino..my to pripada divne...budem muset zacat obvolavat znamych, nech mi aspon tatu niekto pomoze vybavit 😠
Dobre ranko baby,ja uz od rana stresujem ☹ Volala som o vysledky steru-tak mi sestricka povedala,ze mam nejaku infekciu a zajtra,ked ma dr.ambulaciu,mam prist...normalne ma to dostalo...cely zivot nemam s takymi vecami problemy a teraz,ked potrebujem byt fit,tak toto ☹ ☹ ☹ A do toho este zacalo na mna nieco liezt,kaslem,soplim-uzas!Vysledky krvi mam vraj ukazkove,aspon nieco 😒
@lianka7 nebojkaj to nevadi, v tehu si ovela viac nachylnejsia na tieto veci preto sa to aj tak sleduje a to sa len prelieci a bude to oki 🙂 ma to vraj az 40-50% testovanych zien
@luci66 no jasne ak mas sancu tak si to vybav ja by som chcela aby mal malu moj manzel na rukach hned a co najcastejsie 😉
Ahojte dievčence. A znova sme doma ☹ . Keby princezná nemusela do školy tak by som na chate ostala až do pôrodu.
Celú noc som nespala. Tvrdlo mi bruško. Lekár mi už zakázal užívať magnézium tak som to len tak predýchavala . Ešteže už mám zbalené a pripravené pre drobáka skoro všetko. Už len drobnosti.
@veronika1417 Ja, že sa idem fotiť a tu? Veď ja doma nemám veľké zrkadlo. Idem sa vyštverať na práčku a cvaknem sa v kúpeľni.
@mackoxxx Ty!!! Nie ze odtial zletis??? 😲 davaj pozor!!! 😉
@veronika1417 No ja som este v pyzame tak ked sa mi podari nejako odlepit z postele tak hodim nejaku fotecku, uz som davno nefotila brusko, odmeram si aj obvod pasu,xixi
@luci66 mna vcera manzel odfotil a prezila som taky mierny sok 😀 som netusila, ze uz som taka 😅 ale tak su pekne tehulky tak co 😉
@mackoxxx preco ti dr. zakazal magnezko? ...inak ja mam pocit, ze mi hrozne zle robi na tlak, hlavne rano....sa mi stava, ze sa mi potom zacne tocit hlava a az mi zostane zle na vracanie a mam pocit, ze stratim vedomie...som sama v kancli, tak sa aj trosku bojim, nastastie to vzdy po case prejde
@veronika1417
@luci66 Diky baby,som zvedava,co zajtra vyfasujem od dr. Nejake antibiotka,cipky-no to sme este nemali-vsetko je "tenkrat poprve" 😠
Foto bruska?Ja mam aktualne v profilovej foto-to bolo min.tyzden fotene 😉
ahojte žienky už ste rozmýšľali o oznámeni narodenia drobčeka mňa to dnes napadlo tak som snorila po nete a najviac sa mi páči toto :
Vsetci cujte novinu,
mame vacsiu rodinu!
Dnes o 15.35 bol ten cas,
kedy Janka prisla medzi nas.
@veronika1417 He he neboj dám pozor. Keby bol mm doma tak sa neodvážim. Pás momentálne 102 a +6kg.
@zvedava17p Aby sa už maternica pripravovala na pôrod. Čím ma teda nepotešil ale čo už.
@10linduska10 aj som si poplakala 🙂 nadherna reklama 😉
ja som poprala a pozehlila iba veci c. 56 a 62, aj tak zvysok nemam kde dat a naco zbytocne dopredu, ale veci pre mna do porodnice a kozmetiku este veru nemam, takze balenie zatim nehrozi 😀

@dominika_sk wáu, ja by som pukla... asi 😀