Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@luci66 @veronika1417 uz ste dostali od svojho dr. papier na matersku?
mne ju este minuly tyzden nechcel dat, ze keby som nahodou do vtedy porodila, tak sa mi materska posuva na den porodu... tak hadam mi ju uz dnes da, nech potom nemusim 3 mesiace cakat na nejaky prijem...
@veronika1417 ja som sa aj preto rozhodla rodit na Kramaroch, lebo napr. na Antolskej mozu vsetci vidiet babatko len za sklom... a najlepsie je, ze sa tam vacsinou nahrnie kopa dalsich navstevnikov, ktori chcu vidiet to svoje babatko a tak kazdy tam vidi babatko tak 2 minuty ☹
na Kramaroch sa vychadza s babatkom von na chodbu, neviem si predstavit, ze by tatino nevidel Lucinku 4 dni!
@blackrose mne ju da vraj zajtra aspon tak sme dohodnute tak uvidime 🙂
@luci66
@veronika1417 ak to ma byt takto, uz nam zostava len verit, ze sa nam ujde nadstandard 😠
@blackrose ved my maminy ledva cakame kedy tie nase dve lasky uvidime v naruci, podla mna by mali vymedzit priestor kde by umoznili aby mohli nejaky cas stravit tatinkovia s detickami a s maminkami a havne v bezpeci a v sukromi. Nevadilo keby tam boli naraz aj tri mamicky s dietatkami a traja oteckovia ved podla mna je to urcite lepsie ako tahat ich niekde na chodbu a ukazovat cez sklo alebo cez okno!
@veronika1417 ok, takze nemusim stresovat ze ju este nemam 😉
@zvedava17p no neviem kolko v NR stoji ale tusim dost 😒
@veronika1417 myslim, ze dost, ale ked to pojde, aj tak si ju zaplatim, ja chcem aby ma mohla rodina prist kuk a myslim, ze aj s wc a sprchou to bude jednoduchsie
@luci66 no aj ja chcem uspať, ale včera som sa dozvedela . že to záleží od anesteziológa a neverím moc , že chcú dať celkovú lebo to neni dobre pre dieťa, no aj tak ju chcem aj ja 🙂
@veronika1417 aj ked kamoska co rodila v marci bola rada, ze ma vobec postel, tolko ich tam bolo 😒
@zvedava17p to no ja som lezala v nemocke na zaciatku tehu a vraj je to hore na sestonedeli velmi pekne, vraj aj izby, sprchy, porodna sala, operacka 🙂 mame sa na co tesit 😉
@zvedava17p co sa to s nami tak rozbehlo??? strasne vela je tehotnych 😀 😀 😀
@veronika1417 veru 🙂 a uvidime....lebo ja som tam lezala koncom roka 2009, vtedy prerabali gynekologicke a vsetky sme tam pekne spolu lezali....na izbe som mala dve tehulky, ktore hned na druhy den porodili 🙂 ...a uz vtedy boli izby pekne a aj jedna sprcha.....len vtedy sa vsetky chodili sprchovat do druhej - tej starej, lebo v novej neboli sprchy do ruky, iba hlavica hore a to v ramci gynekologie a sestonedelia nebolo nic moc 😝
@zvedava17p inak to je logika dat sprchu len z hora 😉 ked mi potrebujeme hlavne z dola 😉 fuj prave som si uvedomila ake je to nechut... 😖 asi aj ja porozmyslam vaaazne nad tou VIPkou 😀
@veronika1417 mozno sa odvtedy niekto nad tym zamyslel a doriesili to 😀
@luci66 a kde mas tych plus11kg??? 😕 a 105cm 😀 krasna maminka 😉
@veronika1417 ved to, je to na hlavu. Tiez si asi zaplatim nadstandard ak bude volna izba teda, u nas je to 33eur za noc a ze 1.a posledna noc sa rata za 1. Teda malo by to byt 99eur celkovo, na 4dni ak teda bude vsetko ok. Ale mne sa zda aj to dost :(, co uz...uvidime co zitim. Moja teta je sestricka v nemocnici,lne na uplne inom oddeleni tak sa jej skusim popytat a uvidime ☹
@veronika1417 neviem preco to tak neurobia... popravde mne by ani nevadilo, keby vsetky ostatne navstevy prisli az domov, ale tatinkov by mali pustat 😒
@veronika1417 Mne to vsetci hovoria,ze kde mam babo..ale mne sa zda,ze ono to skresluje, lebo aj manzel hovoril,ze co vsetci maju, ved mas velke brusko, ked som len tak v podprde..Mozno to je aj tym,ze mam 185cm a sa to na mne inak rozlozi 🙂
@luci66 fuuu ☹ vedela by som tie prasule inak pouzit ☹ mne kamoska teraz rodila a povedala aby som zbytocne neminala vraj je fajn ked mas vedla seba niekoho s kym sa mozes podelit o zazitky a sem tam pokecat lebo ked ostanes sama na izbe je to vraj take smutne a tie maminy su tak mimo diania akokeby izolovane. Vraj sa tak viac vytesim a aj si poradime medzi sebou 😉
@blackrose to si myslim aj ja, uplne s Tebou suhlasim 🙂 a podla mna maju na to aj narok
@luci66 mna ten moj ukludnuje, ze nam velke a ze nepriberam vela ... 😀 ale to len tak na oko 😉 vecer ked leziem do sprchy tak ma tak pohladka a len ockom zmurkne ,,ale rastieme" 😀 no tak ale co narobim? mne njprv nechutilo jest a teraz? stale nieco by som chrustala 😀
@veronika1417 Presne, ja sa teraz doslova prepchavam, len snad dam potom tie kila na povodnu vahu, lebo teraz som sa fakt dost rozjedla a hlavne to sladkeeee, som zavisla na vanilkovom pribinaciku 🙂

@luci66 uplne s Tebou suhlasim, podla mna je to na hlavu postavene ☹ ved ked sa osobne navsetvy s miminkom nerobia s ohladom na bezpecnost miminiek co na tom meni to, ze si niekto za to zaplati??? Ma to dost stve a to som chcela napisat se.e!!!