Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Dnes sa nam tusim vrece roztrhlo so vsetkymi tymi bruskatymi fotkami 😀 Krasa! Uz sa neviem dockat, ked sem budeme hufne pridavat fotografie nasich babatiek 😉
Dievcata, dnes mi mama v dobrej voli priniesla caj z malinovnika (pred par dnami som jej spominala, ze si ho chcem kupit) a v lekarni sa jej vypytovali, odkial ma o nom informacie a ci len na zaklade povier ocakava, ze bude efektivny 😒 Povedala im, ze sa o nom dcera dozvedela z internetu a chce ho skusit, ved za skusku nic neda..Vraj sa lekarnicky tvarili dost kyselo a vyjadrili sa v zmysle, ze v medicinskej praxi nemaju babske povery miesto.., ak neprekrocim davkovanie, nemam si ako ublizit, ale aj tak mam jeho konzumaciu konzultovat s gynekologom.. 😝
@veronika1417 Ahoj Nika, tak uz na 100% idem zajtra konecne k dokimu, tak som zvedava aky padne verdikt.Inac moja mam mi stale vravi aby som malej dala meno melinda, co ty nato? 😕 Do kelu ked ja stale rozmyslam a stale mi nic nenapada,aj ked si nejake zmyslim a poviem si ho 3 krat uz znie blbo 😒
@mysti ufff tolko by som toho napisala, ale nebudem to tu moc rozoberat... V skratke, byvame este s mojimi rodicmi, ale hladame si byt, leeenze, ziadny 4 izbovy sa tam kde chceme nepredava, tak kazdy den len kukam na nete, ci nahodou nieje nejaky na predaj, aby sme sa odstahovali. Vsetko upratujem ja, co sa tyka dlazok, kupelna zachod, kuch. linka.... proste vsetko a nebavi ma to stale po nej robit. A dnes jej mm vynadal, ze je ako mumia, pretoze uz asi 8 rokov nepracuje, nikam nechodi, nema ani ziadnu brigadu, nic ju nebavi, rano o 4 sa zobudi, urobi si 2 kavy, cigu v hube, ide spat, za dve hodiny to iste a takto dokolecka cely den.... lebo sa jej nepacilo, ze su neumyte riady. Ja neviem toho je straaasne vela, uz nech sme sami, ako ja s mojimi rodicmi dobre vychadzam, teda skor sa ignorujeme, az na male hadky, ale to je vsade... Len zohnat ten byt....
@lolinkamaminka máš termín presne ako ja aj ja som 4.november 🙂 presne o mesiac no podľa mňa to nebude mesiac no uvidíme
@stellamiapiccola podla pm aj ja mam termin 4.11. ale podla velkosti mam 11.11. a nakoniec budem asi oktobrovka 😀
@dianka3 joooj to Ti ja tazko poradim 😒 ja stale vaham nad menom pre malinku. Melaniu som mala sice od zaciatku ako som sa dozvedela, ze bude dievcatko ale vahat som neprestala aj ked sa snazim zmierit. V poslednej dobe som velmi nerozhodna a vsetko mi nejako trva, zeby to robilo to tehu? 😉 no neviem 😕
@veronika1417 No ty aspon mas vybrate,ale ja nemam ani predstavu a ked aj nejaku mam tak ked si ho v duchu poviem viackrat tak to meno uz neni take ok ake bolo 😒 Neviem,ked som cakala chlapcov tak pre dievca som mala vybrate toklo az az,ale teraz ked cakam babu som ostala na ocot s menami 😒
Inac setky mate fotky s bruskom ☹ ja si nemam ako dat,lebo nam zatiekol displej na fotaku a nemam si to inac dat, z webky sa to neda ☹ do riti nebude ziadna spomienka,ale ked som kukala tvoje tak mam podobne ako ty
tak mne fotak nezatiekol ale uz lezim tak sa vam babenky moje odfotim zajtra a hodim foto. som akosi ko.spala som s malou do 5 a akosi ma to este viac unavilo.kuknem na pocitaci adela show a hadam pri nej zaspim...
@lenka1108 ono som ho skusala,tak display je v prdeli uplne cize fotim sa naslepo, ale fotky robi normalne,cize pripadam si ako pri tych starych fotakoch kde si nemohol vydiet aku fotku spravis, uz len si musel cakat na hotove, tak ja sa zajtra tiez odfotim a uvydim ako to dopadne 😒
@lenka1108 no som zvedavá ako to začne,už to začína byť napínave 🙂
@stellamiapiccola jeej 🙂 ja sa priznam ze by som bola rada keby to prislo skor, aspon o tyzden, lebo uz prestavam vladat 😀 ale ako bude, tak bude a verim ze budeme mat zdrave babatka :D
Vstupila som si do svedomia a zbalila som si tasku 🙂, aaaale pevne dufam, ze ju pouzijem najskor v polovici novembra 🙂
@kukina79 jeeeeeeeeeeeej diky... tak ja az buduci stvrtok by som sla, lebo som bola v sobotu a mam ist az v 36tt... inak dlhopolcek bol pri mojom porode, teda o 3 sa menila sluzba, tak na koniec uz nie, ale bol velmi mily... co sa tyka vysetrenia, to neviem, lebo ma vysetroval iny doc, ale pristup mal pohodovy... a drobny je kus poplaseny, ale zas odbornik na utz... a na poradni ok... ako vsetci v porodke, sa furt niekam ponahlaju... 😅
baby krásne brušká máte všetky 😀
ja dám foto zajtra, dnes sa mi už nechcelo fotiť 😒
ja som dnes dosť toho poprala, ale tašku som si veru ešte nezbalila 😅
@palinkova87 Jeeeej bude dalsie babenko 🙂
@dadda02 Aj ja budem chodit mojmu gyndosovi az do konca. Sestricka hovorila,ze to sa uz nerobi,ze do nemocnice sa chodi ak su nejake problemy a ak nie tak tam pridem len porodit, klasicky na porodnicky prijem. Pripadne ak si dohodnes nejakeho dokiho tak vtedy chodis k nemu..Teda aspon u nas to tak funguje..Ja nakoniec zazmluvneneho doktora mat nebudem.
@dominka757 Tiez som nanho pozerala, je velmi pekny, len ma odradili na zimu tie kolieska s kosikom..Tak som nakoniec kupila iny.
@veronika1417 Ahoj moja, tak akurat som prisla z poradne a krcok je v nezmenenom stave 🙂 🙂 🙂 cize ako bol pred dvoma tyzdnami skrateny na 1 cm . Co som stastna 😵 konecne dobra sprava,ale nejdem sa tesit, lebo ten stav sa moze kedykolvek zmenit a este dnes mozem skoncit v nemocke.Ale som rada ze sa tam malinka drzi 😵 a v pondelok mam ist na sono tak uvydim ci uz je hlavkou dole
už týžden ma pali záha a to som si myslela že počas tohto tehu ma nepostihne ☹

@zvedava17p hotovy drobcek 🙂