icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lolinkamaminka
4. okt 2011

@dominka757 je peknucky velmi 🙂 pozri tento link, su tam baby co ho vraj maju, skus sa spytat ich na nazor https://www.modrykonik.sk/fotoblog/anelisa/albu...

lady511
4. okt 2011

@slimme no aj moj gyndoš vobec nechápal že sa s týmto ešte nestretol ved som sa v nemocke tak rozčulila že teraz mám teplotu(ale nevydržím dlho ležat)tak to idem riešit po známosti teda uvidím čo poriešim...neviem ako to dopadne nechtem nič zanedbat ..koli malej,,,

dominka757
4. okt 2011

@lolinkamaminka dakujem si zlata...to uz mam nastudovane 😀 😵

zlamal.i
4. okt 2011

@dominka757 pekny kociarik 🙂 ja mam nieco podobne,objednane z e-kociky z bardejova a fusak mas gratis ak si objdenas aj autosedacku 😉 http://www.e-kociky.sk/?592,ballerina-leather-c...

dominka757
4. okt 2011

@zlamal.i aj ten je pekny, aj dobra cena je 😵 no my sme s priatelom taky rychly ze mi uz autosedacku mame kupenu zvlast 😀

zlamal.i
4. okt 2011

@dominka757 jaj ja som sa chcela iba pochvalit hihi 🙂 ale vas je tiez super 😉

dominka757
4. okt 2011

@zlamal.i no ved to je tiez taky styl - klasika 🙂 a myslim si ze v zime sa nam tie kolesa zidu 😀

veronika1417
4. okt 2011

@zvedava17p obvod 104cm a na foto vyzera take malinke brusko 🙂 ja mam velike a obvod mam 101cm 😉

veronika1417
4. okt 2011

@dominka757 @zlamal.i @lolinkamaminka su pekne tie kociky 🙂 mne sa najviac paci, ze dnes je taky siroky vyber, ze vlastne je velmi tazke zistit co je momentalne moderne - co sa nosi lebo je velmi vela stylov kocikov aspon ja som z toho uz total debo 😀 😀 😀 a retro byvaju najdrahsie tak si vyberajme!!! 😀

mysti
4. okt 2011

Tak a mam dorobene, pofotene, zajtra stiahnem fitecky a poposielam Vam vysledky mojej dnesnej prace. Si predstavte, ze ten moj muz este stale nie je doma, dva lustre montuju so svokrom od tretej, pani moji... 😕 a to je vedla vo vchode, by som tammala nabehnut a pred vsetkymi tam urobit poriadny cirkus, ze nech si synacik urci priority 😠 😠

zvedava17p
4. okt 2011

@veronika1417 na fotke mozno vyzera,ale je to tak 😠

veronika1417
4. okt 2011

@zvedava17p joooj ale nejedujes sa na mna hadam??? 😒 ked taky nasr...ty smajlik 😠

zvedava17p
4. okt 2011

@veronika1417 nieeeeeeeee 😀

veronika1417
4. okt 2011

@zvedava17p lebo mne sa aj tak zda malinkeee 😝

zvedava17p
4. okt 2011

@veronika1417 ja som cela taka malinka, 178 cm vyska a 100 kilov 😀

lianka7
4. okt 2011

Jeeeeeej,ake mate krasnucke brusenka,modelky-novembrovky 😵 😵 😵
No tak kočky,pridávam sa aj ja-dnes ma mm odfotil 🙂

mackoxxx
4. okt 2011

@lianka7 Aké krásne malinke bruško 🙂 🙂 🙂 . Kde maš schovane babätko?

lianka7
4. okt 2011

@mackoxxx Dakujem 😵 ale ja tam mam schovaneho velkeho chlapa... 😀 😀 😀

milek
4. okt 2011

Tak to je moje ,,bruško" obvod 105 cm , uvidíme 17.10. na sone aký velký chlap je v ňom 😀

luppita
4. okt 2011

cafte, akurat dnes mi mm vynadal, ze naco mi kupuje drahe kremiky proti strijam, ked mam jednu novu velku na bruchu ☹ uprimne moc ten krem nepouzivam 😝
Inak mam strije na stehnach zvonku, zvnutra a na bokoch (ale to este po synovi) 😠 co uz, krasne a zdrave deti nieco stoja a ja som ochotna sa obetovat 🙂 Staci sa len zmierit s tym, ze bikiny si uz nikdy neoblecem 🙂 inak je to prezitelne 🙂

pridavam foto bruska aj ja. miery netusim, neviem kde mam meter, ale vaha je + 9 kg zatial 🙂 co je celkom fajn, pri synovy som mala + 16kg 🙂

harper
4. okt 2011

@anulicek skus este doplnit vek 🙂

10linduska10
4. okt 2011

nie neurazíš 🙂 🙂 nie som taká povaha 😅

anulicek
4. okt 2011

@harper Dakujem, ze si ma doplnila.. vek je 35 🙂

harper
4. okt 2011

tak tabulky aktualizovane, a jedlo na zajtra za vydatnej pomoci Anetky sa pecie - robili sme spolu francuzske zemiaky. 🙂
@blackrose tak o tom neviem, ze by to zrusili. Na predporodnu pripravu nepojdem, minuly krat som tam tusim bola len raz, a budem rada ked si tam odsedim cakanie v cakarni a co najskor sa presuniem zase domov. 🙂 Ako zvladla som aj prvy porod bez takej pripravy a teraz uz viem do coho idem, tak to nepovazujem za nutne. 🙂

harper
4. okt 2011

@anulicek ok, do tabulky som doplnila uz aj vek, ale uz sa mi nechce to tam znovu nahadzovat, tak pri najblizsej zmene to tam uz budes mat, staci tak? 🙂

andrejkag
4. okt 2011

žienky dnes na wcku ked som sa utrela tak som našla taky hustý hlien, ale necitím ani štipanie ani pálenie ani zafarbené to nebolo, máte take niečo aj vy? 😕 a dnes to nebolo po 1x, už som to par krát mala a neviem čo to je 😖 už som uvažovala nad hlienovou zátkou ale ta mi pri prvom pôrode odišla naraz a bolo toho dosť, stalo sa to v noci na wcku asi 4 dni pred pôrodom, tak neviem či by to mohlo aj pomali odchádzať 😖

gloria9
4. okt 2011

ahojte žienky chcem sa spýtať koľko ultrazvukov ste mali?myslim takých odborných ako bol napríklad v 12 týždni kvoli vrodeným vadám atď. Dnes som bola na prietokoch a doktor sa ma spýtal, či som bola na špeciálnom ultrazvuku ano bola som ale len v 12 týždni a v 17 týždni potom už nie doktorka ma neposielala, tak dúfam že som nič nezanedbala.

lenkakrchova
4. okt 2011

Ahojte baby, tak dnes sme boli na scane, vsetko je v poriadku ... mame na 100% potvrdene dievcatko, comu sa neskutocne tesime 🙂 babo je uz dole hlavou, takze parada. A taketo sme velke 🙂

veronika1417
4. okt 2011

@lianka7 jeeej moje zlate 🙂 krasne ako vzdy 😉 ja som uz po sprche a ako sa tak vyvalujem a prevalujem v posteli som zistila, ze ma nejko zacinaju pobolievat krize 😖 to ta vaha bruska asi, ze??? 😕

veronika1417
4. okt 2011

@lianka7 veru velkeho po tatinkovi 🙂