Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 tak si sa nič nedozvedela 😠 a ja tu čakám na nejaké info, ani ste nehovorili o pre a proti? asi nie, oni o tom nechcú veľmi debatovať, kým nemajú niečo v rukách 😠
takáto je zlatá, že ťa vychválila, no tak to je super, ale zase na druhej strane, veď ty aj si krásna tehulka 😉
@luci66 @kornelia11 aj mne v lekárni hovorili, že prvé týždne len v čistej vode kupkať a umývať. rybacia masť nie je na to isté ako sudokrém? keď už jedno máš, zbytočne ti je kupovať aj sudokrém.
@micicka veru nic, vraj poriesime ked budem mat vysledky z imunologie a najma spravu!!! ale k nej idem az 25.10 tak len aby sa dovtedy mala neozvala sama 😉 lebo este nevieme ako bude pre nas dve lepsie rodit. Neviem ani vyhody a ani nevyhody a opytala som sa jej, ze koho by mi odporucila ak by to cisarsky bol ona len povedala, ze sa to dost pomenilo a ze je ich tam dost vela 😒 takze ani na to sa nejako nevyjadrila ☹ ona ma vzdy tak vychvali vraj som spokojna a vyrovnana a nestazujem sa tak ale na co sa mam??? Ved my to tu vsetky baby preberame ake mame problemy a vsetko je to pri tehu normalne tak na co sa budem jej tam stazovat ked aj tak vlastne s tym nemoze nic urobit 🙂
@mysti
@majoslava
ahojte baby...neviem či si ma pamätáte ale ja si vas zvyknem prečítat...ako sa máte???
Chcem sa opýtat že kde sa dá kupit kojenecká nočná košela v Hnusti alebo okolí?? a či už máte všetko pokúpené a pobalené do porodnice... ja som sa este nepobalila ale už niečo mám a čakám do výplaty a chcem si už dokupit všetko čo budem potrebovat aj pre seba aj pre maličku...no neviem kde zohnám napr. kojenecké podprsenky a popôrodne nohavičky v žiadnej lekárni nemali... asi to budem musiet kupit v RS ... no a na tie ozvy a sono neviem presne kedy pojdem..poradnu mám až 11.10 a od 12.10 nastupujem oficiálne na materskú... a tiež mám problem že či ist sama autom alebo radšej autobusom...nerada by som riskovala aj ked este chodím autom ale len tu po okolí...no neviem či zvládnem takú dialku v tomto pokročilom štádiu 😅
@harper Vies co on robi normalne fotky,som skusala len nevydim na displej,ale ked ho napojim na pocitac mam tam fotky cize sa idem pofotit ajtak 🙂 a vecer tam hodim setky foto 🙂 Treba novy displey, teraz si pripadam ako na tych starych fotakov kde vysledok svojich fotiek vydis az na konci :D Tak ja letim varit a vecer tam hodim foto 😉 a kuknem aj vase bjuska 🙂
@veronika1417 juuuj, nič neprezradila potvora jedna. toto je na tom najhoršie, že človek nevie na čom je 😠
@micicka a tak myslim, ze naozaj caka len na tu spravu nestastnu a potom ma uz konecne zasvati 😉 Ty ma chapes ake to je ked stale nevieme na com sme, ci cisarsky bude alebo nie ☹ lezie to na nervy cloveku ked sa nevie psychicky pripravit ☹ respektive ked s niecim rata a naraz par tyzdnov pred porodom nie a nie to doriesit 😠
@veronika1417 🙂 Dakujem ti moja, sice teraz letim,lebo upratujem este a idem varit aby bolo aj na vecer co papat 🙂 a dneska porobim fotky,aj ked na slepo 😝 lebo display je k.o a vecer ked bude casu hodim aj ja svoje bjusko 😀 konecne uz
@dianka3 oki 🙂 aspon vas obe uvidime 🙂 ja navarene mam ale stale nieco vymyslam tak aj ja asi pojdem aspon upratat a ked tak este nieco aj uvarit 🙂
@veronika1417 presne viem ako sa cítiš - asi ako ja 😒 je to dosť zaťažujúce! ale ja som sa už tak vnútorne rozhodla pre cisársky, keď mi to už dvaja doktori povedali, tak nebudem špekulovať a potom si hlavu búchať. mne vôbec nejde o mňa, ale o malinkú, aby bola v poriadku... ja by som si vytrpela, ale keď si predstavím, že by sa niekde zasekla, no čo potom urobia?!
@danka89 ahooooj, neuveris, ale ja som vcera na teba myslela, ze Ti musim napisat, ze si sa dllllho neozvala, ze ako sa mas. Podprsenku som si kupila jednu na jarmoku, ked sme boli v Skalici a druhu si asi objednam z netu a kosele som si kupila tiez tam dve, ale tiez maju na nete ze rovnaku cenu, Inak rozmyslam, ze si jednu este kupim aj ked v cine, aby mi nechybala...staci ked si kupis s gombickami, nemusis mat klasicku dojciacu. Tie nohavicky ja kupovat nejdem, ja som si kupila normalne bavlnene klasicke. Este musim kupit postolky, ale Majka pisala, ze maju v Liekne v Hnusti, tak skocim tam. Inak by som na ten zaklad uz mala mat vsetko 😉 a Ty sa mas ako? ako sa citis?
Inak ja uz autom tiez sama chodit nechcem, preto aj do RS pojdem autobusom, pre istotu...
baby, pomozte mi, uz tyzden mam ale kvalitne upchate dutiny, mam cely den aj celu noc plny nos, je to uz neznesitelne, kym si nestrieknem sprej do nosa, nemozem sa ani riadne najest. Inak ma nic neboli, ani nie som chora, ani hlava ma neboli, ani nic...co si mam dat, aby sa mi to konecne povolilo?????? 😠
@mysti skús si kúpiť physiomer. ja ho mám síce len druhý deň, ale zdá sa že to pomáha. odporučil mi ho kamarát - nosný lekár. ja som mala taký problém, že ako náhle sa trošku ochladilo, hneď som mala zapchatý nos, až zaľahnuté v uchu - na to povedal, že to môže byť chronická nádcha. teraz ma síce chytila aj klasická nádcha a tiež si to dávam.
no baby za chvíľku si idem pre výsledky krvi a sterov, tak som strááááášne zvedavá.
@mysti jeej to je super že si na mna myslela...ja som sa bala že si už na mna nebudete pamätat...velmi malo sem prispievam teda skoro vobec ...ale prečítam si vás skoro každý den...len som nejaká lenivá prispiet 😅
Ja sa mám celkom fajn (zatial) sem tam ma páli záha ale to len občas a nie dlho ...ale som rada lebo vtedy vraj rastú bábätku vlásky tak dufam ich bude mat viac ako mám ja 😀 😀 ...mám strašne riedke vlasy..
ja som už taká gulka a doteraz som pribrala cca +14 kg...tak si vieš predstavit 😀 ale nejako mi to nevadí...hlavne nech maličká priberá a ja to potom dufam nejako dam dolu 😀 vieš čo je sranda? že zatial (klop, klop) nemám strie 😕 😕 😕...sa čudujem lebo ja som sa ničím nenatierala...ako si na tom Ty...tuším si písala že tiež nemáš 🙂
A k tým nohavičkám : asi si aj ja kupim len také obyčajné väčšie a nebudem zhánat tie popôrodné... a košelu už jednu mám takú na gombíky ale niektore baby maju v albumčekoch pofotene také original kojenecké tak som chcela vediet že kde sa daju zohnat..lebo v hnusti v čínskych som nenašla...ale nevadí ...
A Ty sa ako máš ako sa cítiš??? Ja mám niekedy také dni že sa mi absolutne nič nechce...len by som ležala ...a mám aj také dni ked som plná energie a neviem čo skor...ale šetrím sa...
@danka89 ja som pribrala asi 16kg, strie na brusku nemam ani jednu, zato mam na boku, zadku a stehnach...tam sa mi prejavili 😠 zaha pali aj mna, tak hadam drobec vlasky bude mat, mala som aj ja aj manzel pri narodeni, tak hadam. Ja sa uz tiez gulam, setrit sa setrim, ale spravit soma vsetko musim... 😒 a vcera som mala vymenu nazorov s MM, tak som si sama poskladala kocik aj postielku, cize som mala energii aj na rozdavanie 😠
Take original kojenecke vies zohnat aj na nete, ja som si kopec veci poobjednavala z Mimibazaru - baby tam maju aj nove veci a maju tam aj tieto kosele.
A maly je uz vyse tyzdna poriadne hyperaktivny, len sa prevaluje a tlaci 😀 ale aspon viem, ze ho mam a ze je v poriadku 😀 ved uz to mame "za par" 😵
@mysti to ma mrzí že ste sa pochytili s mm...ale si šikulka ked si si to vedela sama poskladať 😉
musím aj ja mrknut na mmb či sa mi niečo zapáči 🙂
a aj moja malinká sa zvykne prevalovat a mna to sem tam zabolí ale ako píšeš aspon vieme, že ich máme a že su v poriadku... 🙂 ty máš skôr termín ako ja ..tak ak porodíš podla termínu, aspon mi budeš môct napísat ako to celé prebiehalo a aký su lekári v RS 🙂
@henrieta44 Krasne fotecky, mozem sa spytat v akom PC programe si ich upravovala? Tiez by som si chcela nejake porobit.

@henrieta44 a ako si si sama urobila??? Ta niekto fotil nie? ci dala si samospust??? 😀 velmi su peknucke a aj to tienovanie je uplne super!