Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Bré ránko dievčatá @henrieta44 úprimnú sústrasť ☹ ...ak sa ti snívalo o maminke tak bude dlho žiť
@majoslava joj to mas aku romantiku 🙂 ja sa tesim ked bude tatulo kurit v krbe a na vianoce prideme k nemu uz aj s malinkou 🙂 milujem take tie nase vianoce a toto mi to pripomina 🙂
@drobcek801 ja beriem 1 denne.... už ich nemám veľa tak ked mi dojde už nebudem kupovať...
@veronika1417 ja chcem celkovú... neviem či by som zvládla byť pri vedomi... aj ked nebudem nič vidieť ani cítiť ale ten pocit... 😖 predsa je to operácia...
@veronika1417 aj ja 😀 už aj čajík jablkovo škoricový som si uvarila... už len sneh a stromček mi chýba 😀
Baby mrkli ste tie obrazy na stenu, co tu vedla idu na ne reklamy??? Tie rucne malovane su nadherne a celkom fajn ceny len kto mi kupi??? 😅 www.obraznastenu.sk
@majoslava joooj tak uz to u Teba vianocne aj vonia 🙂
@janulkan
@trinka neviem, ja sa preto pytam, hlavne tie, ktore uz mate deticky, ci ste ho mali, alebo ste pupcek osetrovali len liehom...
@veronika1417 presne viem, o com hovoris...a dufam, ze teraz nebude tak strasne zima, ze sa s malym budeme moct chodit cez sviatky prechadzat a pozorovat tie stromceky, ved o stvrtej sa uz stmieva...tesim sa strasne na sviatky 😵 minule Vianoce sme si s manzelom priali, nech tie buduce (teda tieto) sme uz traja, ze aby nam to vyslo a sen sa stane skutocnostou. 😵 Tak sa vytesujeme a velmi sa tesime na Vianoce uz v trojici 😅
@veronika1417 sú nadherné 🙂 ja som si tiež dala maľovať obraz do obyvačky... a tá baba mi príde namaľovať aj na stenu do detskej izby 😀
@mysti tak pre nas, co budeme mat dietatko su to extra vyyynimocne vianoce 🙂 ja som uz nedufala, ze sa raz opat budem tesit na vianoce ale teraz ked sa v svetle sviecok bude na mna usmievat moje dievcatko tak chcem aby prezivalo tak krasne vianoce ake som mala cele detstvo ja 🙂
@henrieta44 Uprimnu sustrast ☹ ☹ ☹
Juuuj,kočky,ale ste tu spravili vianočnú atmošku.....my sme si tiež takto pred rokom s mm hovorili,ako veľmi túžime tie ďalšie prežiť v trojici...a zrazu sa to neuveriteľne rýchlo blíži 🙂 Straaaašne moc sa na to obaja tešíme 😵 ,predstavujeme si stromček,vôňu medovníčkov a v náručí naše dieťatko 😵
@trinka ja si myslim, ze v porodnici nam povedia, co je najlepsie... a az tak, taks a stavime cestou v lekarne, je hned vedla porodnice... 😉
Boze baby, za "chvilku" je to tu, aspon tie, co cakame na zaciatku novembra. Moj manzel sa ma uz vcera vazne spytal, ze ci mam pobalenu tasku 😀 a ja ze este nie, lebo este nemam vsetko dokupene, tak chudak so strachom v ociach na mna kukol a ze "na co cakaaaaas?" a ja ze "na peniazeee" 😀 tak sme sa smiali, ze kym nepridu peniazky na ucet a ja nedokupim este tie drobnosti, co mi treba, ze porodit nemozem 😀 😀 😀
@majoslava joj ja sa rucnej praci neviem vynadivat 🙂 a za to sa mi cena zda celkom v pohode keby mam uz aj objednam, no nemozem 😖 my byvame v podkrovi a tak mozem o nadhernom, velkom, malovanom obraze nad sedackou zatial len a len snivat tak ale raz bude cely dom nas a potom si taky kupim 😉 teraz sa tesim, ze svokrovci su este medzi nami a obraz rada ozeliem 😉 len nech su zdravi
@veronika1417 presne tak, aj ja chcem, aby mal nas maly kazdy rok krasne spomienky na Vianoce, ako ich mavam aj ja doteraz kazdy rok 😀 a na tieto sa fakt neskutocne tesim 😀 a nic a nikto mi nemoze tu radost pokazit 😠 😵
@mysti moj mm povedal pri vianocnom prípitku ze nech sme tu takto o rok 4 aj s malym 😉 a vyslo mu to 😉 aj syn aj ze na vianoce budeme 4. tesim sa na vianoce.len zase tie vydavky to bude horor.
uz kupujete darceky? co takym malym drobcom kupime? mm vravi ze nejaku hrazdu na hranie a ze to staci.sak dostane kopec od babiek a dedkov a podobne... a malej to vobec netusim ta ma snad vsetky hracky sveta 😒
@lenka1108 leni, ja chcem malemu kupit pod stromcek to lehatko. Chcela som ho kupit este predtym, ale uz nejako nevychadza, tak to bude super darcek pod stromcek pre drobceka 😀 dovtedy bude asi aj tak v perinke alebo zavinovacke a aj ked budem varit - obyvacku mame hned vedla kuchyne a od sporaka vidim na gauc, tak zatial kym navarim bude drobcek tam, aby som nemusela stale behat do spalne 🙂 Takze maly od nas dostane to lehatko a pre ostatnu rodinu nieco pokupime, aj ked sme vsetkym povedali, ze tieto Vianoce budu skromne, lebo sme mali doteraz dost velke vydavky 😉 ale vsetci to chapu. A chystam sa objednat cez net dost veci...aby sme s drobcom nemuseli behat po obchodoch 🙂 snad len do nejakeho supermarketu zbehneme, predsa ta atmosfera 😀
@lenica81 Ja mam tiez ten rozbor este z 24tt, v 28tt boli tie udaje len zapisane...je to take divne, ze mi uz viac krv nebrali, kedze som dostala zelezo v tabletkach na 2 mesiace...ocakavala som, ze rozbor zopakuju, aby sa zistilo, ci to vobec malo zmysel.. co sa tyka ultrazvuku, tiez som ocakavala, ze bude aspon nejaky 5 -sekundovy zaber na babo, posledny expresny usg bol v 30tt, vtedy bola sice hlavkou dolu, ale odvtedy sa mohla stokrat pretocit, dost ju citim po bokoch, takze nemam vobec tusenie, v akej polohe sa vlastne teraz nachadza vrrrr 😠
tak neskutočne ma vytačaju tie tehulky, čo si fotia každe bodynko, každy cumel, flašu, dokonca aj matrac a paplon s vankušom osobitne, potom ako je to poukladane v komode a potom ešte neviem ako, že by som vraždila !!! čo za p...u si može dať do albumu fotku matraca, pri ktorom ani nie je napisana značka, ani druh ani nič, kvoli čomu to tam dala, len to tam proste ma, aby všetci vedeli, že kupila matrac. však jej to decko asi nespi na rošte !!! ale keď uvažujem jej logikou, tak rošt asi nema, lebo som ho tam nevidela odfoteny !podotykam, že fotka toho matracu vyzera tak, že nejaky biely obdlžnik je v nejakom igelite, že aj ja sama som rozmyšlala, čo to je !!!! aaaaach 🙄
@kiribaby ahoj... chcem sa ta opýtať 🙂 dostala si železo a do kedy ho máš brať??? lebo aj mne dr. predpísal železo a povedal že to budem brať až do pôrodu a možno aj po pôrode este... a presne ako píšeš aj mne robili usg v 31 tt a malinká bola hlávkou dolu ale od vtedy sa mohla este zvrtnúť... no cítim kopance do rebier takže asi zostala dolu..teda aspon dúfam..
my sme pri oboch pouzivali na pupcek lieh,ten najslabsi,tak nam to odporucili v porodnici
@danka89 ja som si myslela,ze sa mi maly tiez zvrtol,este teraz,lebo uz asi 2 tyzdne ma nepali zaha a kopanceky,citim,tak okolo pupka,tak som sa zlakla,ale ma super polohu,tak som rada,to len brusko trosku kleslo 😉
Baby poradte prosím ..dnes sa chystám do lekárne ... chcem kupit ten sudocream na zadoček a bephanten mast na ošetrenie bradaviek...odporúčate nejaké ine ? alebo su toto aj podla vás najlepšie? a ak ste už niektorá kupovali tak kolko stoja? a este mi prosím poradte čo kupit na ten pupček ..či lieh a ak ano, tak aký, kolko percentný ..ja sa v tom totiž vôbec nevyznám ☹ Ďakujem
@henrieta44 uprimnu sustrast ☹
@kiribaby mna maly tiez kope do boku a vcera som bola na 4d sone a je uz opat hlavkou dole 😉
baby čo tá vianočná tématika? 😀 😀 😀
ja na posledne vianoce spomínam nerada... bola u nas moja mama, pretože si zlomila nohu, takže sme boli styria napraskany v dvojizbovom bytiku, manžel v kuse riešil prácu, a hoci som sa snažila všetko vyzdobiť a nachystať, napiecť, tak sme darčeky kupovali 23. decembra, a ja som z nervov bola dva dni v krčoch, takže som nemala ani štedrovečernu večeru... no skrátka uplný des... 😒
dufam, že tieto budu krajsie... 😕
@danka89 ja som na zadoček používala spočiatku sudokrem- je velmi dobry, potom som prešla na Niveu a mala ju znasala velmi dobre. Na bradavky mne najviac pomohlo a ulavilo Multi mam- také gelové vakušiky- naozaj ulava od bolesti a netreba to pred kojením umývať. Je to ale dosť drahé.
A lieh ti poradia v lekárni.

@karap ja to mam take dvojake,niekdy iba to tvrdnutie brucha s tym neprijemnym pocitom,jak to opisujes ty,ako by mal maly zo mna kazdu chvilu vypadnut,normalen mam pocit tlacit stehna k sebe,aby nevypadol 😀 a niekdy su to dos silne bolesti podbruska a krizov,aj v casovych intervaloch,ale tak to prejde 😉
doki mi len povedal,ze to je priprava a ze moze trvat este dlho,ale aj kratko a ze u viacrodiciek po tak kratkej dobe niekedy stacia 15-20 dobre kontrakcie a ze moze porodit 😵 bodaj by to pravda bola 😉