icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

stellamiapiccola
10. okt 2011

@karap našťastie teraz nemám zapchu , ale je divné že ťa zapekaju marhule to by ťa malo preháňať.ja keď zjem banany tak super idem na wc každeho zapeču mňa nie.Ja by som jedla ale neviem čo to je hrozne 😒

veronika1417
10. okt 2011

@stellamiapiccola ja tlacim babovku 😀 to bol napad ju upiect teraz stale beham do kuchyne a odkrajujem 😀

veronika1417
10. okt 2011

@stellamiapiccola alebo ked spominas banany ja zboznujem bielu activiu, nakrajany banan a par piskot to zamiesam a mnaaam a hadam sa z toho az tak nepribera 😉 to je moj vyprostovak ked uz neviem co so sebou a stale mam na nieco chut 😀

stellamiapiccola
10. okt 2011

@veronika1417 no veď to ja mám chute a ani neviem čo chcem 🙂 zajtra mám poradňu tak sa musím krotiť idem aj na krv a neviem kam všade ma pošle Dr.lebo mi chce robiť predoperačné

veronika1417
10. okt 2011

@stellamiapiccola jaaaj to doverne poznam 😉 preto som si taketo lahke vymyslela a ked moc maskrtim tak si dam toto 😉 zrejme ta posle k internistovi krv, ekg, moc, vysetrenie take celkove a spisanie spravy,... aj mna to caka

mackoxxx
10. okt 2011

Ahojte dievčence. No nestíham čítať čo všetko sa tu udialo za pár dní čo som tu nebola. Boli sme na svadbe. Tak to všetko okolo toho ☹ ☹ ☹. Ale vydržala som len do 23.30. Malému sa v brušku nepáčila hlasná hudba a pri každom hraní som musela odísť lebo by som asi porodila. Domov som došla s nohami ako balóny, Som sa nemohla ani sama vyzuť. 😒. No už je celkom fajn, trošku sme dospávali.
Idem si dať sprchu a "rannú kávičku".
@leslyelee Jáj ako Vám je už fajn, len priberajte aby Vás čo najskôr pustili domov.
@mysti Vieš, že by som aj ja brala (len občas) keby sa môj mm až tak nestaral? Môj ma už kontroluje na každom kroku. Ak ma nemá v zornom poli tak vyvoláva. Ak nedvíham telefón alebo nesedím za PC (skype) tak je z toho hotový. Minule už bol zbalený v práci, že ide domov 😠 . a súhlasím s @veronika1417 v tom, že je horšie keď je chorý iný (napr mm či dieťa). U seba vieš ako na tom si ale u iného nie. Ináč môj mm vyhlásil, že pri pôrode musí byť aby vedel aká je situácia. Ak by mal čakať na chodbe tak by hi asi trafilo. Proste všetko musí mať pod dohľadom. Na to že sme spolu 18 rokov a v stredu máme 9 výročie sobáša tak sa divím, že ho to ešte drží. No som rada, že ho mám 🙂 🙂 🙂 🙂 .
PS: A sex? Nehrozí. Ak by sa mne alebo malému niečo stalo tak by si neodpustil. Aspoň že sa pomaznáme. No niekedy mám chuť ho znásilniť. No aspoň viem, že v tom nie som sama. 😀

ajvetka
10. okt 2011

@tasiko no ked som bola pod dr. kontrolou, tak som sa nebala. A nastastie nebola zelena 🙂

micicka
10. okt 2011

ahoj kočky,
tak ja dnešnú rizikovku mám "už" za sebou. Malá je stále o týždeň väčšia a váhu mi povedali, že cca 3kg +/-400g 😨 no nie je to nejako veľa??
inak všetko v poriadku, rizikovka v nemocke je podľa mňa o ničom, lebo samozrejme si nepamätá dr. a bohužiaľ si ani nenaštuduje knižku!! len sa spýta ako sa mám - no dobre, a som vybavená 😀 😀

janulkan
10. okt 2011

dalsia poradna za nami, ale sme zase dole hlavickou 😀 takze cisarsky nebude 🙂

@micicka mne dnes povedala dr ze maly ma cca 2800g, ale sme o par dni mensi 🙂 no budes mat asi velku babu 😝 alebo my maleho chlapa 😀

veronika1417
10. okt 2011

@micicka ahoj srdiecko 🙂 a podla coho urcil vahu? vyrataval z dlzky zo sona? podla tabuliek je to oki ci by mala 2600 alebo 3400gramov ved normalna vaha je v 35tom do 3500gramov a Ty si uz v 36tt

eviiinka
10. okt 2011

ahojte kocky 🙂 akurat som sa vratila z poradne, vsetko je ok 😀 dostali sme uz aj kufrik, tak sa tesim, v pondelok idem pre vysledky kultivacie, tak dufam, ze bude vsetko v poriadku.
Inak baby, uz ste boli v poradni tam kde budete rodit ?

micicka
10. okt 2011

@veronika1417 ahoj moje zlaté 🙂 neviem podľa čoho určujú váhu, určite z toho čo namerajú, ale neviem ktorý rozmer o tom vypovedá... ešte som nepozerala podľa tabuliek. mne to príde dosť, keď si predstavím, že ešte mesiac bude priberať 🙂 ale najväčšia sranda je, že malá ma 3kg a ja som pribrala 2kg 😀 moja odsávačka tukov 🙂

zlamal.i
10. okt 2011

@veronika1417 nam doktor zakazal ☹ ale poviem ti ze sa mi o nom sniva snad kazdu noc 😉

lucka33
10. okt 2011

@micicka a býva tam na rizikovke ešte stále tak veľa ľudí?

zlamal.i
10. okt 2011

@veronika1417 jej a ja mam rada bielu activiu s bananom dnes uz som mala,skusim pridat este piskoty 😉

zlamal.i
10. okt 2011

hm dnes som si uvarila super obedik.kuracie prsia s jablkami,s chilli a ryzou.mnam 🙂 inak dnes mam pocit ze mi praskne brucho,mam ho akesi napate.tiez som mavala zapchu ale odkedy si kazde rano dam dva lyzicky lanovych semienok,je to o mnoho lepsie.uzz ste zacali pit caj z ostruziny?ja uz sa chystam.inak vcera som mala velky zazitok ked som sa snazila naspelo oholit tam dola.po skonceni som si myslela aka som fajerka ale po kuknuti do zrkadla,mi oci vyskocili,spadla sanka,vyzeralo to ako vyskubane kura 🙂 🙂 musim si najst iny sposob hhihi

veronika1417
10. okt 2011

@micicka ja uz som prehrabala vsetky tabulky co mam a neboj je to v ramci normy 😉 vaha sa urcuje v nasich vyssich tyzdnoch uz z merania kosticiek preto som sa pytala, ci Ti aj sono robil - teda ci mal aktualne rozmery. Podla mna Ti sekciu spravia skor, pri cukrovke to tak byva este aj miminko ked bude takto krasne rast a priberat 😉 navyse pri cukrovke byvaju deticky vacsie a tachsie preto sa robi cisarsky skor, takze ak by bola o tyzden do predu by bolo pre Teba nakoniec dobre. Ta moja krpana malinka je asi tiez dost tazka, no najhorsie je, ze mne slabo odsava tuk lebo priberam aj ja 😲 tak ale aj papam takze co uz 😀

veronika1417
10. okt 2011

@zlamal.i jej aj Tebe sa sniva 😀 ja som sa v duchu smiala ked som citala, ze baby tu uz maju nocne mory z porodu a mne sa sniva o vlastnom manzelovi take sny az sa hambim 😅

micicka
10. okt 2011

@lucka33 no dnes ich nebolo až tak veľa. sono som vybavila za 15min, ale kým prišiel doktor do poradne, tak prešla hodina a pol 😠
minulý týždeň bolo tiež dosť ľudí, ale pokiaľ by ordinovali nepretržite, tak sa to dá, len to ich odbiehanie a čakanie kým prídu do ambulancie 😠

veronika1417
10. okt 2011

@zlamal.i daj recept na tie kuracie prsia s jablckami 😉 ja uz sa pre istotu holim kazdy vecer ako som v sprche 😒 som citala, ze porod sa moze ozvat kedykolvek a tie podmienky v nemocnici co sa tyka strojcekov su vraj brutal co tu baby popisali 😕

micicka
10. okt 2011

@veronika1417 hej cisársky robia tuším o týždeň skôr, takže to by vychádzalo na 1.11.- ale tak na sviatok to myslím nedajú no uvidíme budúci týždeň. a keď je teraz o týždeň väčšia, tak keď pôjde o týždeň skôr von, tak bude akurát 😉

veronika1417
10. okt 2011

@micicka im to tolko trva preto lebo su hore na oddeleni a kym spravia vizitu a zapisu co maju tak im trva kym zlezu 😒 ja som tam lezala tak som videla ako to tam bezi. No ze by sa dvakrat ponahlali sa neda povedat 😖

veronika1417
10. okt 2011

@micicka s nimi sa da dohodnut, im je jedno ze je sviatok ked akurat ma sluzbu a musi trcat v praci ale to je pamiatka zosnulym, nie? to radsej este podrz take dva dnicky 😉 ja som 3.11 narodena a pytala som sa skor len moja maminka drzalaaa len aby som sa nenarodila na tie sviatky aj ked ich milujem 🙂

zlamal.i
10. okt 2011

@veronika1417 no mi daco hovor,take sny 😅 a potom otvorim oci a nic,tak len vstanem idem sa vycurat a mozem snivat dalej ☹

veronika1417
10. okt 2011

@zlamal.i muzi to maju v tomto ovela jednoduchsie 😀

zlamal.i
10. okt 2011

@veronika1417 ten recept davali v relacii jste to co jite takze sa z toho nepribera,nakrajas kuracie prsia ale hocijake kuracie maso(ja mam rada prsia),pridas sol,cierne korenie,chilli,cibulu a jablka nakrajane na osminy.vsetko spolu opecies na oleji a potom dusis cca 20min.chuti to tak sladko stiplavo no ja mam rada take chute.ja som dala 3prsia a dva velke olupane jablka.a k tomu ryza 🙂

micicka
10. okt 2011

@veronika1417 majú to tam nejako zle zorganizované, lebo ordinovať majú od 9,30 - myslím, že to je vizita už po, možno majú ešte potom nejaké konzultácie, ale aby prišiel až o 11,30 tak to mi príde dosť neskoro! no neva, šak som sa dočkala 😀
hej hej to je sviatok všetkých zosnulých, vtedy by sa nemusela narodiť.... ale to už necháme na dr., čo na to povedia a kedy navrhnú termín. veď už o týždeň budeme vedieť 🙂

veronika1417
10. okt 2011

@zlamal.i mam rada tu relaciu 🙂 ja mam rada kuracie a ked je sladke od ovocia. Ja davam zapiect s broskynou, ciernymi malinami - cernice a na vrch platok syra. No pekne a som zase hladnaaa! Skor nenazrata 😀

veronika1417
10. okt 2011

@micicka no vies bol som tam tri tyzdne a ani raz nazacala vizita vtedy kedy mala 😒 a ked sme sa chceli nieco opytat len nas odbili, ze musia utekat dole ordinovat alebo rodit. No katastrofa 😠

zlamal.i
10. okt 2011

@veronika1417 s broskynou to poznam ale aj s cernicami to nie hmm az mi slinka vyskocila 😵