icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dena
13. okt 2011

@micicka objednavali sme ho 11.08 a vtedy nam povedali ze pride tak za osem az dvanast tyzdnov...takze presne za dva mesiace dorazil 🙂

majoslava
13. okt 2011

@stefie ahoj... akurát včera som na teba myslela že čo je s tebou 🙂 tá fotečka je úžasná 🙂 fakt sa vydarila... sa neviem vynadívať...

baby ako tu tak píšete váhu bábätka tak to len ja mám "malého slona?" môj má skoro 3000g...

veronika1417
13. okt 2011

@ita78 no tak to nemam ozaj slov 😠 to su ale odbornici! Ja by som ale uz normalne uvitala keby sa ma opyta co mi tam ma napisat len aby som uz konecne mala pokoj ☹ a potom zverte sa do ruk nasich lekarov odbornikov!!! Inak situacia v LV je fakt hrozna to Ti veru nezavidim ☹

veronika1417
13. okt 2011

@stefie Drzte sa srdco!!!

veronika1417
13. okt 2011

@majoslava slon??? 😲 Ved si v 38tt, podla mna je uplne super 😉

stefie
13. okt 2011

kuknem vas kazdy den, ale nestiham vela citat...meskam uz minimalne 20stran 😢 😢 nejako nemam casu byt tu a docitat vas...
@majoslava fuuuha tak to je ozaj maco 😀 no ale ty aj mas o 2tt viac...a dakujem, aj sestricka chvalila ze ako pekne sa nastavila 🙂

majoslava
13. okt 2011

@stefie v utorok budem mať 38tt ... chcem si naplánovať cisársky lebo tiež mám úzku panvu..

blackrose
13. okt 2011

@stellamiapiccola tiez mi to napadlo, ze to su poslickovania, preto som bola aj zvedava, ci to citia aj ostatne, alebo to je nieco ine...
@stefie Anicka je krasna 🙂 a to uz sa otvaras? Ja len ze mna strasia lekari so skracovanim a pred tyzdnom mal krcok 2 cm a bola som zavreta a ty si otvorena a ze ok 🙂

baby ja idem prave teraz na kontrolu, tak som zvedava, co mi dr. povie 🙂 majte sa tu krasne

blackrose
13. okt 2011

@majoslava ak ratam podla toho terminu co mas v pase, tak mi vychadza, ze uz si v 38tt, nie?

lenka1108
13. okt 2011

ahojte baby. ja som prave upiekla dve jablkovo-makove strudle.mala ma donutila.inak by som prelezala den na gauci.idem s nou akurat na anglinu tak mam aspon na hodku budem mat klud.rano som ju nedala do skolky lebo sme sa zobudili o pol 10.neviem co sa porobilo ale nechcelo sa mi vstavat.
co som vam pisala o tej kamaratke co ma predcasne narodene dvojicky tak uz je doma aj s babatkami.su prekrasne.joj taka som rada.
baby pocula som ze po porode je dobre pit vineu ze je dobra na mlieko.co myslite???

@stefie drzim ti palce aby vsetko dobre dopadlo... 😉

lady511
13. okt 2011

Ahojte baby aj z Vás niektorá ma taký strach ked to na Vás príde?rada by som si s niekym o tom poklebetila kedže toto je moje prvé mimi,,, 🙂 dost sa bojím,,,ale samozrejme velmi teším,,,dnes mi doki na poradni povedal že to može príst aj skor.... ☹ teda mala je vraj uplne oki aj váhovo... 🙂 len neviem pocitujem strach,,,kedže drahý je v Ba ani s ním počítat nemožem až teda ked to na mna príde vraj doletí...... 😀
pocitujem dost uzkost až depresiu,,vie mi niekto pomoct?????poteší ma aj milé slovo dakujem

jedinecna
13. okt 2011

@veronika1417 tak to mas smolu, ze si Ta takto stale prehadzuju hore dolu, mne moja gyne navrhla sama cisarsky (ja som v kutiku duse aj dufala, ze by som ho mohla mat)... malinka je vacsia ako ma byt (plus cca 3 tyzdne), tak mi sama doktorka povedala, ze pri porode je riziko toho, ze by sa jej mohla zlomit klucna kost....pri najblizsej poradni, mi spravi a posle na vsetky vysetrenia, ktore treba pred cisarskym. Samozrejme, ak sa mi porod rozbehne prirodzene - zastavovat ho uz nebudu.

moka066
13. okt 2011

@henrieta44 ahoj..tak ja sa citim dnes presne tak isto... 😢 😢 😢

karap
13. okt 2011

@stefie aj ja som na Teba myslela pred par dnami,ze si tu dlho nebola 😀 Tak si v pohode?To som rada.A malinka je krasna 😵

lerenard
13. okt 2011

@lady511 ahoj🙂 ja som tiez prvorodicka a mavam taketo stavy obcas..ja mam sice termin az koncom novembra a myslim ze skor to na mna nepride,ale jasne ze sa toho bojim🙂 hoci este viac toho ako to zvladnem po porode,ci budem vediet co s malym, ako sa vsetko zmeni a tak.. takze na jednej strane sa tesim ale aj bojim toho maleho cloviecika..muz sa mi smeje ze mam predporodnu depresiu 😉

karap
13. okt 2011

@lenka1108 ano,vravi sa,ze vinea je dobra na mlieko[aby ho bolo viac]

martinano
13. okt 2011

@lady511 neboj toto su uplne normalne pocity pred porodom.vsetko dobre dopadne 😉

karap
13. okt 2011

@lady511 aj ja som sa pri prvej bala,ze co a ako.Lekari mi uz od 38tt vraveli,ze to bude kazdym dnom a nakoniec som 9dni prenasala 🙄 Druhe tak isto....Predstavovala som si,ze to na mna pride,ked budem sama doma,ako budem volat sanitku a susedia sa budu pozerat co sa deje 😀 Ha-haPri dcere som 3dni dopredu lezala v nemocnici a pri synovi som dokonca prisla rano ako na tanecnu,po dobrych ranajkach a kavicke,3 hodinky som sedela pri radiu a vyplnovala 8-smerovky...nikto si ma ani nevsimol.Vzdycharen prazdna,len ja som si tam sedkala z vylozenymi nohami.Na obed mi konecne vlozili tabletu na vyvolanie a o 15,35 bolo po vsetkom 😀
Keby to aj teraz tak bolo 😅 [len uz nie prenasat,preboha!!!!]

charlottte
13. okt 2011

@mymimi no gulam gulam veeru....už mi to aj na nervy ide.všetko ma boli. a čo ti povedali na prietokoch?ako to vyzera?mne robili sonom tie prietoky tak neviem...

veronika1417
13. okt 2011

@lady511 nebojkaj 🙂 takych prvorodiciek co sa bojime moc moc moc je nas tu viac 😉 kedykolvek si mozeme popisat a tu sa vzdy podrzime, baby su tu super a tie co to maju uz za sebou vzdy poradia 😉

dominika_sk
13. okt 2011

baby, dajte si do googlu alchemilka a tehotenstvo, budu sa tam striedať prispevky že je super a že sa nesmie! ja som si ju kupila, lebo pišu že ukludňuje, tak teraz neviem. mam si ju dať, alebo nie? jeden odkaz aka je vyborna, druhy že sposobuje potrat... 😔 tak čo teda?

gab
13. okt 2011

@lady511, mne sa zatial nesniva o porode ani nic podobne, ale cez den ma hocikedy chytia myslienky na porod,ako moj mm zvladne cestu autom do nemocnice, kedze tu mame 35 km vzdialenu, dobra pol hodina autom cez dediny a sama zakruta (to musis 50-60km za hod), poznam vobec, ze to je porod a nebudem robit falosny poplach a este dostanem vynadane v nemocnici............ 😲 , na jednej strane sa velmi tesim, na druhej uz aby to bolo za nami, a mam obavy, co a ako, ale vyhoda je, ze neviem, do coho idem..... kazda zena ma vlastny pribeh, ten moj bude iny, a kedze neviem, co to vlastne bude, ideme do neznameho a moj muz chce byt pri porode, tak ako to on zvladne....bojim, bojim ......... no uvidime, ale neboj zvladneme,ved sme nejake silne zeny, 🙂 😉

lianka7
13. okt 2011

@dominika_sk Moja,ja viem toľko,že alchemilka je škodlivá pre prvý trimester...ale posledné týždne tehotenstva ju dokonca odporúčajú piť...

martinano
13. okt 2011

@dominika_sk ku koncu tehotenstva je dobra aj medovka, uvolnuje 😉
@gab neboj jasne,ze vzladnete ja som sa pri prvom odviezla do nemocnice sama 25km a vsetko prebehlo ok

dadda02
13. okt 2011

@lady511 Ja mam tiez poriadne stresy. Ale snazim sa vzdy negativne myslienky zahnat, no oni sa furt vracaju 🙂 Hlavne sa obavam toho vsetkeho, co pride po porode. Ako to zmeni moj zivot, ci sa budem vediet o malu postarat, ci nebude chora, uplakana, ci budem mat dost mlieka, ci to sama s manzelovou pomocou vsetko zvladnem, ci si po 3 rokoch najdem pracu a este asi dalsich 100 inych obav... Teraz uz mame viac casu, terminy sa blizia, takze psychika dava zabrat.

mackoxxx
13. okt 2011

Ahojte dievčence. Tak máme za sebou pohovor s pani Dr. čo nás bude rodiť. Máme to už spočítané. Šance na otočenie mi už nedávajú. Takže na 99% CR ☹ ☹ ☹ ☹ . (No ešte mám stále jedno percento. Tak verím, že sa drobček umúdri a poteší mamičku.) Pôrod plánuje pani Dr. 10 dní pred termínom, takže asi sa narodíme už v októbri. No a v pondelok idem na poradňu a CTG. Už ma môžu rovno presťahovať do nemocky. Som tam skoro každý deň. 😒

@dadda02 Nič sa neboj, všetko príde prirodzene. 🙂 🙂 🙂 . Život ten malý poklad zmení ale v dobrom. 🙂

veronika1417
13. okt 2011

@mackoxxx jooj baby ja by som Vas niektoru taku optimisticku potrebovala pri sebe ako dulu, ci ako sa to pise 😀 mna ked riskunu na prirodzeny a potom sup cisarsky budem s nervami v prd... 😒

lady511
13. okt 2011

@karap dakujem za tvoje rady...pomohlo mi to 😉

petulik14
13. okt 2011

@dadda02 no ja som si takto kúpila 😵 pochybujem že budem potrebovať väčšiu 😀 chichi

lolinkamaminka
13. okt 2011

ach baby ja sa uz normalne modlim nech uz idem rodit..uz nejako nevladzem, dnes mi zacal 38 tt a ja uz to chcem mat za sebou, mala sa stale vrti, bucha, kope ma do rebier, uz som z toho unavena priserne.. ☹ tak jak mi cele tehotenstvo nic nebolo, tak mi je teraz asi vsetko...viem ze by bolo dobre babatko este ponosit, no mne sa uz taaaak nechce 😕 😝 ufff