Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 cicka, ja som to nemyslela v zlom. jooooj prepáč mi to, nechcela som na teba v zlom 😒 ja chápem, že si mala dôvody nechodiť tam. a okrem toho, každému sa inak páči. a s tým dochádzaním, je to určite pravda, nemáš to na skok.
@micicka nieee moje ja som tam dala smajlika vyskereneho 😀 neboj je to oki
@veronika1417 toho som si všimla 😉 ale potom si sa trošku zaškaredila 😉 tak sa teším, že si to nezobrala v zlom 😉
@veronika1417 čítam, že si bola u dokiho a nič si nevybavila!!! pre boha to si u akého somára bola a ešte k tomu tá choroba, to je podľa mňa už totálny drzosť! a ešte v tomto období, keď je tej choroby všade veľa! asi by som si na tvojom mieste aspoň niečo preventívne dala, napr. oscilo
inak ja si myslím, že aj tvoja gyndoška by ti mohla napísať odporučenie na cisársky, ale ako si písala, keby chcela, tak to urobí už dávno a nečaká na kadejaké vyjadrenia od iných doktorov 😠
@lady511 ahoj ja mam tiez také stavy takze v pohode, ja som tiež prvorodička, termín mám už 10.novembra,tak sama som zvvedavá že čo ma čaká...a okrem toho mám 21 rôčkov, takže taka mladucha 🙂 a ty mas kolko?
@dominika_sk alchemilka sa nesmie v prvom trimestri, po druhom je uz prospesna, dokonca vraj vie zabranit potratu (neoverena info) 🙂 apson ja viem tak, podobne sa pise aj o ostruzine malinovej, takze ku koncu tehotenstva mozes obe, dokonca som citala niekde, ze je dobre ich kombinovat
baby ja som tak strasne unavena ze neudrim ani ruky na klavesnici.mam ich akesi tazke... mala mi zobrala moj kojenecky podlavok a tak sa mi ani na gauci neda lezat... kedze to bez neho uz ani nejde... ina unava na mna prisla ufff... 😒
@micicka jaaaj keby si len vedela ako som bola cely den vytocena, vlastne este teraz ked si spomeniem tak mam nervy na neho 😠 chumaj jeden, vraj lekar a nakazi tam plno ludi!!! Milujem takych inteligentov neviem ci toto ma stve viac alebo to, ze zase nemam na papieri tu sekciu, alebo ze ohrozil mna a aj malu lebo nemozem brat ziadne lieky, ze som tam stratila hodinu casu a zaplatila som si za to 7 eur, manzel opat neskoro do prace 😠 😠 😠 dnes som riadny jedos!
@lenka1108 utekaj si pospat, nepremahaj sa! Tehu to potrebuje 😉 a inak toto je moj bezny cas, ja uz som po sprche v pyzame a v zupane a lezim v posteli 🙂
@veronika1417 Ahojcek moja tak co ako sa mas? mna strsne boli chrbat uz ani sediet nemozem ☹ boze a medzi lopatkami je to najhorsie.Ako si na tom ty? Inac pridam fotky 🙂
baby, aj vy este priberate? ja uz mam skoro +20kg a pas mam uz 110cm, to mi za posledny tyzden narastol o 5cm ☹
ja mam iba 2 kg hore a to necele....tak uvidime ako to bude po porode kolko schudnem...
@miriamapeter Ahoj, kedy si objednaná na poradňu? a chystáš sa na prednášku o epi? @dena spomínala, že na ňu ide 24.10, dúfala som, že aj ja vtedy pôjdem na poradňu a snáď sa aj zoznámime, ale dali mi termín až 25.10 😝
baby tak ma napadlo... pred par mesiacmi ame si tu nedockavo pisali co ktora bude mat ci chlapca ci dievca a teraz cakame ktora porodi skor...ktora nam to tu rozbehne s novembrovcatami 😉 teda az na malu larissku ta uz je vonku 😉 ako ten cas letiiiiii
@janulkan ja som za posledné 2 týždne vôbec nepribrala!! sama sa tomu čudujem, stále mám +13kg, ale dovtedy váha stúpala nahor...no a cez pupok mám 97cm, pomaličky sa rozširujem 🙂 ale čo je omnoho viac zreteľné - bruško veselo klesá dolu už dobré 3 týždne a je po obvode neskotučne rovnomerne zaguľatené 😵
@lenka1108 naozaj ide to neskutocne ryyychlo 🙂 uz to chceme mat asi vsetky za sebou, ale priznam sa, ze mi to brusko bude asi aj chybat 😀
@veronika1417 juj takto skoro uz? ja budem este 3 hodiny minimalne hore 😀
@charlottte juj tak sa pridavam ak mozem..ja mam 20 rockov 😅 a neuveritelne sa zacinaaam bat 😨

@veronika1417 hej to verím, tak sa dohodni so svojou lekárkou a uvidíš. 😉