Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@blackrose mne sa tiez uz partkrat stalo, ze ma seklo nastastie nie moc len tak pristiklo 😕 joooj ani pomysliet nechcem ale bolelo to ako sv...nka 🤐 najlepsie co mozes urobit je to mat co najviac v teple este aj ked sa dvihas z postele na Wcko tak sa poriadne omotaj okolo krizov aby sa Ti nemenila teplota. Teplo to trosku popusti a ked sa vyspis malo by to trosku povolit. Sucitim s Tebou vazna bolest tie krize 😖
@dena my sme tiež platili zálohu, aj doklad som dostala. len my sme brali taký, čo oni už predtým objednali do predajne. takže neviem kedy presne ho objednávali. my sme tam boli až 5.9., čo by 8 týždňov bolo posledný októbrový deň. no ale tento už bol isto o niečo skôr objednaný ako voľný kočík na sklad, tak sme ho nechali pre seba zarezervovať - tým pádom, že bol na sklad sme nemohli ani farbu vyberať. vyberali sme len z toho, čo si oni objednali - na výber bolo asi 5 kočíkov, tak sme zobrali hnedú kombináciu s kvetinkovou výstelkou tuším 4125 označenie. no necháme sa prekvapiť, kedy dorazí 🙂
Ahojte. Nahodou neviete ako je to s tou taskou do porodnice? Ci tu tasku mam ja stale pri sebe alebo mi ju niekde odlozia, ci ju mam k dispozicii, pocas porodu? Kvoli knizkam, casopisom, sluchatkam, proste kvoli osobnym veciam, ktore by som pocas porodu potrebovala 😉 . Diky
@majoslava ahoj no ja som si dala do pohara malulyžičku morskej soli a zaliala vlažnou vodou a potom som to vsakla do jednej dierky a potom do druhej ale ked už som to citila že mi to ide do krku tak som to z nosa vypustila možno je to divne ale mne to naozaj pomohlo a ešte je to aj take nechutne ale premohla som sa a som fit 🙂
@veronika1417 dakujem moja, to mi nenapadlo, ze aj ked vstanem z postele by to malo byt v teple 😅 mas pravdu, ja lezim zababusena v posteli a myslim, si ze to mi pomoze a potom vyjdem do chladu...
snad to coskoro prejde... s tym priskripnutim to poznam aj ja, stavalo sa mi to dost casto pred tehu a cele tehu nic, tak som bola rada, ze sa mi to vyhyba a teraz toto!
@charlottte a bola si v Bojniciach...keď si písala, že si z okresu PD? a rodiť ideš kde? ja som na prietokoch ešte nebola, idem v pondelok, tak dúfam, že si ma tam nenechajú... 😖
ahojte baby... vcera som mala poradnu v porodke, vsetko je ok, brali mi ster na streptokoka a na krv idem v pondelok rano... hadam vsetko je ok... 😉
a pred 3 dnami mi vybehla zlata zila, to je vam ake neprijemne, tak som si pytala co na to, tak to hadam pomoze... v prvom tehu som nemala take problemy ako teraz... a fakt @veronika1417 vysadila som rannu kavu a nemam tie zavrate... hadam to tak zostane, lebo dychavicnost mi staji... 😝
@z0e aj ja som ju mala cely cas pri sebe... na antolskej min. februar... 😉
@blackrose kuriruj sa, mne staci, ze ma boli ten blby bedrovy klb a este aj ked sa otacam na posteli, tak boli... ☹
@janulkan dakujem si zlata.ja by som najradsej isla domov,prisla v termine,nech ma tych 2,7 al 2,8 aj keby potom schudla nech ma aspon nejaky zaklad,nech neni ako pahyl 🙂 prietoky ma ok,monitor je ok,tak neviem co je taka krpata,asi po mne 😀 . dufam ze je zdrava a taka ako ma byt,len mensia.
@z0e ja keď som rodila v Ružinove mi ju schovali do skrinky a potom ani neviem kto mi ju doniesol a okuliare po nich sa pátralo 😀
@tasiko to máš už v pohode váhu klud mne Dr. pre 1tt povedal že nemá ešte ani 2kg tak to je málo 😒
kočky, tak dnes mi volal môj gynekológ....prišli mu výsledky z kultivácie, ktorú mi brali ešte v nemocnici...vraj tam niečo je a dal mi až dvojo rôznych čipiek na vkladanie....snáď pomôžu, lebo pred dvoma týždňami som mala ATB v tabletách a asi nezabrali 😖
@mymimi áno v bojniciach som bola...bola tam taká mladučka doktorka, veľmimilá..neboj nenechajú, len skontrolujú či má bábätko dostatok živín,ak hej,tak pôjdeš domov 🙂
@mysti tak skušaj si to striekat viac krat ja som sa vyplachovala a mne to pomohlo akurad že je to neprijemne ale to by si zvladla ja som si upchala jednu dierku vsakla slanu vodu a ked som citila že mi to ide dohrdla tak som to vypustila takto som to spravyla 2-3 krat a bolo mohla som dychat v pohode
🙂
@monculik5 ja by som sa asi utopila... 😅
@trinka diky... aj ty mas doma maleho sintera, teda sinterku, jak pozeram... este stastie, ze sa da s nim lahnut, ked spinka, inak by som uz bola na prasky... dnes som velmi zle spala... tak idem aj teraz si lahnut... cakam podvecer navstevu, popratane je, na nakup skocim, ked sa maly zobudi a bude s mojou maminou... teraz sa mi nechce... 😨 😅
ahojte,som taka unavena,ze ledva dviham ruky 😖 Rano som odviedla dceru do skolky,potom sme isli so synom do TT busom [20km]Potrebovala som gumaky+kupila som dcere cizmy.Takze plna taska obuvy.V Lidli som si nakupila,dalsia plna taska[a tazka az strach]a potom pesi so synom na autobus.Ledva som isla,lebo Simka sa nejak divne krutila a tlacila ma ritkou az pod rebrami,sem-tam ma kopla....no uzasne.Uz pred 2 tyzdnami som pisala,ze do TT nepojdem ani za nic a zase som tam bola 😠
Dufam,ze to bolo posledne cestovanie.Dalsia cesta do TT musi byt az ta do porodnice 😀
Boze,taka som unavena...a to musim ist za hodinu zase pre dceru do skolky 😖

@moka066 Ano staci kopia 🙂 skora odpoved viem, som tu dlhsie nebola