icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

zlamal.i
16. okt 2011

@majoslava nechcem strasit ,ale nebude to slepe crevo?k nam casto chodili tehotne mamicky stymto problemom 😒

stefie
16. okt 2011

@karap ty pocuj ja uz vazne musim tvrdit ze amme jednu rodinu 🙂)))))))) moj je taky isty...tiez jej takto vsetko dovoli...ale aj mala ma k nemu blizsie nejako... neviem, mozno sa mi tolen vidi, ale vazne tatinko je viac ako maminka...no a k babke...to mame peklo...aj teraz ju uz neviem dat tazden "dokopy" 😖 predvcerom som dala tatinkovi prisny zakaz odniest ju tam...ja sa s nou nerozpravam takze mne to problem nerobi..mla place, ze chce ist ale ma smolu...a vcera vecer som aj tatinkovi povedala, ze ked to na mna pride, mala pojde k MOJEJ mame, ziadna babka...budem mat dost kym si zvyknem na to, ze budem mat dve deti nieto aby jedno z toho bolo "besne" 😀 moja mama ju skroti to viem...

chudatko @tasiko... drzim ti palce, nech sa to uz upravi..neboj, bobuliatko bude v poriadku, hlavne musis mysliet pozitivne 😉 ja viem, v nemocke je to tazke, ale drzkaj sa...

stefie
16. okt 2011

@lolinkamaminka aozaj super tento clanok 🙂 to by bolo vytlacit a prilepit na dvere a potom aj na kocik a auto, nech to kazdy vidi, aby dali pokoj 😀 😀 😀

lacikagr
16. okt 2011

ahojte, potrebujem radu. Od včera mám stále tvrdé brucho, nie v intervaloch ale stále. Všade čítam o tvrdnutí brucha ale nikde sa nepíše, že je brucho tvrdé stále. Malá pekne kope, ale ten pocit mať brucho ako kamen...
Asi zavolám zajtra doktorke. Nestalo sa vám takéto niečo podobné?

stefie
16. okt 2011

@lacikagr mne ano a casto... lahnut a vylozit nohy od panvy, ak mozem poradit..ale pomoze len kym lezis 😉 tiez som nikdy nemala brucho len chvilami tvrde ako sa pise...ked stvrdne, tak aj na niekolko hodin, alebo aj dva dni... kedze nemozem magnezko, beriem buscopan, ma tie iste ucinky, len neznizuje tlak...skus ak mas doma... 😎

lolinkamaminka
16. okt 2011

@stefie 😀 😀 to si vystihla 🙂 ako ja sama neviem posudit ci je ten clanok doslova pravdivy lebo zatial neviem co z tych spominanych veci budem pouzivat a co nie, ale rozhodne som za to, aby sa nakupovali doplnky az ked ich bude realne treba, a ni e ze dopredu nahonobit milion zbytocnosti a potom to len obchadzat... 😵

majoslava
16. okt 2011

@katyka10 ja tlaky nemám iba bodavú bolesť ☹
@zlamal.i myslíš že by to mohlo byť al slepé črevo?? tiež ma to včera napadlo lebo som si do šošovici dala kus viac octu potom som mala hranolky so syrom a za tým zavináče 😒 ale dnes tú bolrsť citim znova... ale spodok brucha ☹

dianka3
16. okt 2011

@stefie achoj, neviem ci si si citala to co som ti napisla, ale ako sa uz teraz citis? este to stale boli? 😕

martinano
16. okt 2011

@majoslava to moze byt aj crevo, mozno ti babatko niekde nan zatlaca, ja to obcas tiez mavam

dianka3
16. okt 2011

Ahojte babule uz mate kupene vecicky pre male ked pojdete domov z porodnice? Mate nove ci ste podedili? Ja mam kopec veci po mojich detoch,ale patrilo by sa kupit uz malej nieco nove tamto je uz obnosene. A kolko to teraz stoji?

evane
16. okt 2011

@stefie na niekolko hodin? to ako vydrzis...ja som sa strachovala, lebo mne vacsinou stvrdlo bruchu tak do minuty a posledny tyzden-dva je to aj na 7-10minut,tak som sa bala ci je to normalne...ale par hodin? to s tym vies chodit? lebo mne ked stvrdne brucho tak skoro vobec nemozem chodit, resp. je to dost bolestive... a babatku nevadi to tvrdnutie kvoli kysliku? a inak to ze ta prezenie a aj ti tvrdne bruchu, moze aj nemusi znamenat porod, mne sa to uz tolko x stalo, uz som myslela x krat ze uz je to tu a furt nic...tiez by mi uz nevadilo keby isiel krpec von.

karap
16. okt 2011

@dianka3 naco nove veci?Ak mas po detoch,tak pouzi tie.Ved taky maly drobec rastie rychlostou blesku a nic poriadne nevynosi.Aj tak budes drobca niest v zavinovacke,alebo bude v overale....Ja som nekupovala takmer nic.Tiez mi ostalo po detoch a co mi chybalo,kupila som tu na bazare.Za par korun,krasne veci.V obchode pytaju za jedny dupky aj 4-7 eura.....sak mi nesibe.

karap
16. okt 2011

baby taka som nasrata na muza 😠 Konecne je den doma,nedela,slnko svieti a on lapi pri televizore,detom pustil dvd rozpravku a je odbavene...Ze jeho bolia nohy[doobeda s nimi bol cca 1,5 hodky,ledva som stihla poumyvat riady a podlahu]]a on uz nejde nikam.Do.oha,ja chodim denne hore dole do skolky aj ked som unavena az strach....a jeho bolia nohy!Naco si narobil deti,ked sa im nevenuje???Taka som nasrata,ze mi veru poobede aj praskli nervy a nakricala som na syna,ktory nechcel ani za svet spat a potom bol samozrejme zly jak cert.Keby som na neho nenakricala,tah ho asi plesknem o stenu....Tak mi potom stupol tlak,ze som ledva dychala,triasla som sa.....no je mi toto treba?Do.oha aj z lenivymi chlapmi!
To mam asi darcek k zajtrajsim 33 narodeninam 😠 😠 😠

leslyelee
16. okt 2011

Ahojte, no musím sa trošku pochváliť 🙂 Zajtra si ideme pre bambulku do nemocnice. Konečne budeme doma kompletne celá rodinka a hlavne z našou malou princezničkou... Veľmi sa tešíme, ja už sa neviem dočkať 😀

eviiinka
16. okt 2011

@leslyelee super, tesim sa s vami 🙂

kiribaby
16. okt 2011

@leslyelee Pozerám, že presne po 4 týždňoch ju púšťajú 🙂 Skvelé, že už dorástla a zosilnela, držím palce a hlavne veľa zdravia a šťastia celej rodinke 😉

veronika1417
16. okt 2011

@leslyelee joooj gratulujeeem 🙂 nech ste zdravucki!!! musis sa velmi tesit 🙂 tak potom hod aj foto nech sa vytesime je to ,,nase prve" tak to s Tebou velmi prezivame 🙂

veronika1417
16. okt 2011

Baby precitala som si vase reakcie aj vam odpisem len teraz nestiham ideme prec 🙂 ale potesili ste ma 😉 nebojte my sme v celku dobry ludia len nech nas nik nena...e 😀 😀 😀

kiribaby
16. okt 2011

Inak zdravím všetky novembrovky, u nás v brušku nič nové, slečna sa vykrúca, štikúta, pučí riťku..očividne sa má dobre 🙂 Akurát už aj u mňa začali poslíčkovia - už niekoľko dní mám menštruačné bolesti v podbrušku a krížoch, sem-tam ma pichá až niekde v maternici 😅 a predpokladám, že aj tie návaly tepla s tým budú súvisieť.. Už je to presne týždeň, čo som začala piť čajík z malinovníka, dnes teda pridávam o šálku viac 😀 juchúú deň "D" sa pomaly (ale isto) blíži, s mm sme už strašne nedočkaví!!!!!!!!!

gab
16. okt 2011

@majoslava ja tuto bodavu bolest mam asi 3 den, ked sa maly pohne, no to boli, niekedy nemozem ani poriadny krok urobit, co to tak stichne, trva to 5 minut, potom prestane, mam pokoj par hodin a potom znova, neviem co to moze byt, maly sa hybe, mozno mi tlaci na krcok a mozno sa pomaly otvaram.... kym nekrvacam, ani ziadna ina tekutina zo mna nejde, nechcem nejak utekat do spitala, este ma s dlhym nosom poslu domov, ze robim falosny poplach.......... 😝

janulkan
16. okt 2011

@leslyelee gratulujem 🙂 nech sa jej aj nadalej dobre dari 😎

luppita
16. okt 2011

@leslyelee jej krasne, tesim sa s tebou moc moc moc 🙂
@gab no urcite by ta neposlali domov s dlhym nosom, skor by si ta tam nechali na 24 hod pozorovanie , z coho by vznikol bezdovodne tyzden..... ja veru do nemocnice ani nepachnem, az ked nebudem rodit, hadam to odhalim v ten spravny cas.... aj ked pri prvom som postolkov (ci ako sa to vola) nemala, tak ak nahodou, snad ma to nevystresuje 🙂

luppita
16. okt 2011

@majoslava ja som to mala tiez pred nedavnom, taka bolest, ako ked v boku picha, len to trvalo dlho a bolelo.... nic prijemne, mala som to len den uz 2x pocas tehu a vzdy jak prislo tak odislo 🙂 ja som si to spojila s tym, ze drobec mi tam tlaci na niaky organ, nerv ....

lenka1108
16. okt 2011

tak baby maly urcite neni otoceny dole hlavickou.teraz som si dala vanu a tak sa vypucal ze az aj ritku aj hlavicku jednu na lavej druhu na pravej strane a este vystrcil aj nozicku v lavo tak ze som videla cele chodidlo... 😉
som zvedava co bude v utorok na poradni ci ma posle na tie predoperacne...

gab
16. okt 2011

@leslyelee jej gratulujem, bozinku to musi byt krasny pocit 🙂

niki_lv
16. okt 2011

ahojte, ma niekto podobny problem, mam strasne bolesti z vnutornej strany stehien, hore pri rozkroku, nevladzem ani chodit a ked uz tak nasiroko ako kacica, je to ako svalovka alebo take nieco, ale svalovka to urcite nebude, v utorok mam poradnu ved ja ani na tu kozu nevyleziem, ledva spravim par krokov ☹

kiribaby
16. okt 2011

🙂 ...už je na svete aj prvý novembrový chlapček! Gratulácie -- > @anjelici 🙂

lenka1108
16. okt 2011

@anjelici jeeeeej gratulka velikaaaa.... aj ja sceeeemmmm ☹

lucifa
16. okt 2011

gratulujem.