icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

majoslava
16. okt 2011

@gab
@luppita presne takú bolesť citim aj ja ....to ste ma ukľudnili že nie som sama... 🙂 ja som tiež nechcela isť do nemocnici a robiť zbytočný poplach.. zajtra idem do poradni tak sa opýtam dokiho 🙂

gab
16. okt 2011

@majoslava drzim palce, daj potom vediet, co ti doki povedal

atima
16. okt 2011

anjelici gratulujeme tak žeby sa to už rozbehlo? 😉

gab
16. okt 2011

@majoslava, mozno sa telo uz pripravuje na porod, ktohovie, a ja by som veru nebola proti keby to bolo skor, uz nevladzem poriadne dychat, puchnu mi nohy

marvis
16. okt 2011

Dnes bol uplne pre mna nanic den.Uz som si naozaj myslela ze to na mna prichadza ☹ cely den bolesti ako pri menstruacii a brucho tvrde.Uf,este ze to polavilo.Ja este nechcem,este musime vydrzat 🙂To budu asi poslickovia,pri prvom tehu som to nemala a porod mi vyvolavali.Zajtra mam poradnu,tak uvidime ako na tom sme 🙂 ale ma to riadne vyplasilo.

tasiko
16. okt 2011

@niki_lv ahoj ano ja to mam uz mesiac je to preto ako ti pracuje panva trosku sa to tam roztahuje a pripravuje,preto vacsina mamiciek chodi ako kacicky 😉 @stefie dakujem ti zlata,dufam ze bude vsetko ok.tuna v nemocke to ide pomaly a vsetko si tu tak uvedomujete,maminy tu maju rozne problemy,aj babatka maju rozne problemy,budme rady ze sme rady...pocut tu aj plakat novorodeniatka na nizsom poschodi,aj tu lezia maminy kt potratili ☹ s nami kt mame babatka v bruskach este..musi to byt pre nich tazke.inak su tu velmi mile sestricky som prekvapena,uz 2 smena a zatial su super. 🙂 uz chcem odchadzat vo vytahu s malou v autosedacke ako dnes jedna mamina 🙂 Kiezby sme VSETKY mali uz zdrave krasne babatka s nami!

majoslava
16. okt 2011

@gab joj to by som aj ja chcela... zajtra idem do nemocnici za primárom na konzultáciu... tak ak mi schváli cisrásky tak dúfam, že tento alebo budúci týžden už pojdem 🙂
tiež strašne puchnem a nevládzem...malý je strašne veľký... brucho mám strašne tvrdé lebo sa nezmestí už a kedže mám uzku panvu tak nezapadne hlavičkou tam kde má... tak sa neotváram ☹

stellamiapiccola
16. okt 2011

@majoslava ja mám konzultáciu s primárom v utorok a asi pôjdem ešte tento týždeň, mám už dosť bolesti nechcem ísť na pohotovosť tak sa držím , mám aj pocit že mi klesá bruško no už nech to máme zasebov 😉

dianka3
16. okt 2011

@karap Ved ano,ale tak som jej aspon jedny dupky akosielku chcela kupit novu.supravicku, no ale este uvydim kolko to bude stat ak vela tak samozrejme serem nato 😝

dianka3
16. okt 2011

@leslyelee Jeeej tak to graulujem 😵 🙂 to je super, 🙂 kolko uz vazi? Uz ju aj kojis? super tesim sa s vami 🙂 a konecne budete ju mat domka 😵

dianka3
16. okt 2011

@lenka1108 leni mozem sa ta nieco opytat? ty mas polohou KP? a sekciu maz uz istu? 😕

lenka1108
17. okt 2011

@dianka3 zajtra uvidim.minuly utorok bol hlavou dole.ale uz je isto zase otoceny KP.

atima
17. okt 2011

nieviete kolko mi plati predoperačne vyšetrenie? a či ste si robili aj anesteziologicke vyšetrenie, samozrejme plati to len pre mamičky ktore maju planovanu sekciu.

veronika1417
17. okt 2011

@gab ak svojmu skorpionikovi najdes nieco co ho zaujme tak obsedi pri Tebe neboj 😉 nie sme zase nejaky vrcholovi sportovci, ktori vobec neobsedia 🙂 jedine co nas laka je to co nepozname a preto ze sme velmi zvedavi ak zvladnes zamestnat jeho zvedavost mas vyhrate 😉 teda aspon na par hodin kym to nespozna a zaujme ho nieco ine 🙂

veronika1417
17. okt 2011

@zlamal.i no sikovnica 😀 tiez si somnou nasi uzili aj ked jedna sestra blizenec druha rak boli podla mna snad komplikovanejsie, ja som vela veci z toho co oni riesili s nasimi vyriesila sama 😀 ked mas sestru skorpiona a napriek tomu Ti to znamenie nevadi tak to je super lebo za tie roky si urcite spoznala aj jej horsie vlastnosti 😉

veronika1417
17. okt 2011

@janulkan neviem ako je to podla znamenia ale ja mam znamenie panny rada 😀 moja dobra kamaratka bola panna a velmi som ju obdivovala aka je mudra, pekna,... skorpioni potrebuju niekoho ku komu mozu vzhliadat a ked vy mate dve panny myslim, ze vzor je zabezpeceny 😉

harper
17. okt 2011

Dobre rano vsetkym, ako sa dnes mate? Ja som sa celkom dobre vyspala, wc som navstivila len jeden raz aj to az ked mm vstaval rano do prace. Odviezla som malu do skolky. A idem asi konecne dorobit poriadok na prizemi nech to mam s krku. Inak ked sa bavite o znameniach tak Anetka je byk, mm skorpion a ja blizenec, tak som straaasne zvedava ze ako to bude u nas vsetko fungovat, ked sa slecna skorpion narodi 😀

veronika1417
17. okt 2011

@kukina79 ja ked som rozmyslala ake znamenie by som chcela tak som chcela leva pre dievcatko 🙂 podla mna sa doma zhodnete a sadnete si 🙂 ja osobne mam radsej deti tzv sintrov, cule tak trochu neposedne ... no pozor nie zas arogantne, rozmaznane, rozlietane ... bojovnici to maju lahsie v dnesnom svete a utianute deti veeelmi tazke ☹ ale aj poctivostou sa da daleko zajst a tu skorpioni uznavaju ak Ti zalezi na tom aby si vychovala dobreho cloveka skorpion ma na to predpoklady. Len treba trosku tvrdo zo zaciatku 😀

veronika1417
17. okt 2011

@lucka33 neboj to, ze bude aktivne neznamena ze Ti nebude spinkavat 😉 a ked nebude chciet spat vymyslis nejaku aktivitu, co ho zamestna. Pri malej si mala toho az az ale ked to mesnie trosku vyrastie deti sa daju dokopy a budu sa viac venovat sami sebe a Tebe dopraju trosku volna 😉

veronika1417
17. okt 2011

@harper budu si rozumiet 🙂 ja skorpion tatko a moj manzel byk a sestra bola blizenec tak to zaskripalo len v tom, ze sme mali trsoku ine nazory ale vzdy sme drzali spolu a velmi sme si rozumeli a nehadali sa a ani nebili 😀

leslyelee
17. okt 2011

@dianka3 Ahoj, no váži tých 2200 gramov.... A kojila som ju pokial som bola s nou ubytovana v nemocnici..No predvcerom som isla radsej domov lebo ma akosi začalo boliet hrdlo tak som nechcela aby ochoreli detičky ☹ A teraz ju krmili flaskou takže dúfam že sa mi neodstaví z prsníka,kedže jej dávali cez flasku...No už sa teším za pár hodiniek už je doma, som strašne štastná =)

veronika1417
17. okt 2011

Baby ako som citala o tej kupe zbytocnosti tak tam jedna dala aj link na tuto hojdacku tak neviem teraz zbytocnost ci super vec??? aj ked ona chvali 😉 http://www.adamo.hu/

lenka1108
17. okt 2011

@veronika1417 my sme v rodine asi najhorsia kombinacia 😀 ja rak, manzel vahy, scarlett lev a maly teda skorpion... z kazdeho cosi 😀

mymimi
17. okt 2011

baby, idem na prietoky a pásy...držte palce, nech si ma tam nenechajú. /ale brucho mi tvrdne statočne 😠 / Myslíte, že mi tam aj povedia približnú hmotnosť mimi?

veronika1417
17. okt 2011

@lenka1108 mne sa to nezda zla kombinacia, ved skorpion si najlespie rozumie s rakom, vahy su nekonfliktne a lev je v pohode ... bude pohodicka 🙂

trinka
17. okt 2011

@majoslava juj dufam, že to dnes dobre dopadne a že ťa nebudu dlho trápiť 😉
@mymimi ked sa opýtaš, tak snád Ti povedia 😉

mysti
17. okt 2011

Ahojte baby, ako sa mate? Ja som stale chora - teda stale tie dutiny, neviem poriadne spavat, nos mam stale plny, Olynth brat uz nemozem a ine nezaberaju je to hrozne, U nas v rodine je vela chorych, moja segra je ako pes, chuda...kedy uz mna toto prejde?????
Moj maly je strasne hyperaktivny, len sa prevaluje a vystiera. Uz ma zacina boliet lono "panva", asi sa mi to uz vsetko roztahuje 😖

trinka
17. okt 2011

@mysti neviem co by som ti poradila, ja som pri malej užívala na dutiny Muconasal, ale potom som sa ho nevedela zbaviť... 😒 som bola normálne závisla na kvapkách do nosa... ten anticol ti nepomáhal? Ja som si kupila aj solmucol- taký prášok na vykašlávanie- už mi to bolo jedno- tehotná netehotná a to mi nakoniec pomohlo...

mysti
17. okt 2011

@trinka ja sa ani neviem nadychnut nosom, dycham len ustami...anticol nepomohol, kupila som si najsilnejsi. Mne pomahal Olynth, ale uz som tiez na nom zacinala byt zavisla, preto som ho vysadila, teraz sa uz neviem zapchyteho nosa zbavit...Solmucol mam doma, ale to je na vykasliavanie, myslis, ze by pomohol na dutiny?

trinka
17. okt 2011

@mysti no ak ti tie sopliky stekaju a kasles, tak ti to pomože dostat ich von... inak neviem co na ten upchatý nos... a Baby psyhiomer si neskusala?