Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Ahojte baby, tak ja mam dnes za sebou KTG aj sono, vsetko dobre dopadlo, tak sa vytesujeme, maly je pekne hlavickou dole, ma dobre parametre, vsetko je v poriadku, tak super. 😀 tak som zvedava, do kedy este vydrzime 😉
@mackoxxx ja som na to zabudla,ked som vyliezla na kozu.... 😒
Ozaj,vnoci na napadlo....kto dava papier ,,dohoda o mene dietata,,Nie nahodou gynekolog?Nic mi nedal,a ja neviem kde ho teraz mam pytat.Viem,ze ten papier musi muz podpisat,ze suhlasi z menom....Chcem mat uz konecne vsetko zbalene v taske a stale mi chyba nieco 😖
@lady511 mam panicku poruchu, to preto, bojim sa že umrieme....skus si o tom prečitať ☹
@lolllka no nemam inu možnosť, musim isť tam...a dufať že to stihnem 😖
@lenka1108 Lienka moja, neboj sa nicoho 😅 aj ked by nahodou muz nebol doma a teba to chyti tak neboj zvladnes to, lebo zeny su silne a oni sa s tym aj rodia ze musia sami zvladnut aj bolesti aj porod.Nicoho sa neboj si silna ako levica a pritom to ani netusis 😉 v kazdom pripade drzim palceky aby bol s tebou aj muz, ale keby cosi spomen si na moje slova 😉 dokazes to 🙂 A ozaj ako si dopadla u dokiho? bude sekcia ci nie? 😕
@karap ja by som tiez trvala na tych vysetreniach....http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/1718/vy...
@kaia , proim ta pisala msi ze potrebujes na epi krv a ekg ale nam nic take na pouceni nehovorili. ja mm termin tak cca ý-10dni akrv mi brali cca3tyzdne v poradniaj ekg robili. to musim ist este aj sama niekam???? a nevies co potrebujes na odber krvi? hadam mi tam vsetko spravia oni... 😲
@luseta2000, tak toto bola poziadavka spred dvoch rokov na Antolskej. Mozno to inde chodi inak, neviem 😒. Snad Ti lekar povie, ked sa opytas 😉
@dena jasne určite podam info 😉
@stellamiapiccola jeeej tak ty uz mas isty TP.ako zavidim... nam uz zostava len cakat 😉
@lenka1108 ahoj. ty si nejaka sikovna,ze na 1cm otvorena...to som bola ked som prisla rodit do nemocnice az dovtedy,pokym mi nepichli vyvolavacku. nie a nie sa otvorit. takze u teba to moze byt uz kazdym dnom. ja dufam ze vydrzim aspon do halloweenu,nech mozem ist na party. ked som bola tehotna s dcerou,tak sme boli pozvani na silvestrovsku party a nakoniec som si ju odbila v porodnici,kedze sa mala rozhodla prist o 11 dni skor. ale bol to ten najkrajsi Silvester 🙂
@karap a to doslaka nic nerobim 😠 kus popracem -postele, periem vlastme len nalozim pracku, vyberie ju uz drahy, odnesie mi k susiaku, vyvesiam, pozbieram suche, poskladam ulozim do skrin, nanajvys 2x denne umyjem riady, aj to uz pinda, ze nech si sadnem, ze on to spravi, a navarim... vazne nic viac..kebyze makam ako ty, uz som daaaaaaavno dvojmo... a to bianka je v skolke-aj to chodi s nou rano on,poobede niiekedy spolu, len ked je poobede v robote idem ja, aj to autom, takze ja mam absoluuutne leharo a vidis..stale nieco 😖
@lenka1108 neboj budeš to mať možno skôr ako ja 🙂 prajem veľa šťastia nech to ubehne
@stellamiapiccola no najradsej by som bola keby to bolo v tuto sobotu 😀 😀 a dakujem 😉
@ ahoj, ja som bola na pouceni o epi na antolskej pred 3 tyzdnami. ides hlavnym vchodom ako do nemocnice stale rovno az k vytahom. tam zbadas aj 15min. pred 14hod. kopec tehuliek a su to dvere anesteziologie. ked som bola ja tak to bolo dost rychla prednaska. povedia nieco o nej, potom sa mozes pytat co ta zaujima, rozdaju papiere na vyplnenie, ktore potrebujes v pripade, ze ju budes chciet. platit nemusis hned. staci, ked ju niekto kto bude s tebou pri porode pojde potom do pokladne zaplatit. stoji 150eur.ja som pre istotu isla na tu prednasku, keby bol porod moc dlhy, ale keby bol rychly a nestihnu mi ju ani pichnut, tak sa nic nedeje. len nechcem dlho lezat v bolestiach, ked nemusim. potom treba, ked budes na poradni povedat, ze si si dala poucenie o epi a urobia ti krvne testy. v pripade, ze si ju dopredu zaplatis a nevyuzijes, tak ti 140eur vratia naspat a 10 eur je manipulacny poplatok.
@stellamiapiccola jeee tak to mas super, ze uz vies kedy to budete mat za sebou.. tak nech sa pekne po sc zotavis a mozes com skor byt s malou... 😉
@lenka1108 ja mam krcek na 1cm skrateny a makky a na jeden prst orvorena uz vyse tyzdna a aj neja poslickovia sa vytratili, akurat mi brucho tvrdne, tak som zvedava vo stvrtok na poradni, ci sa to pohlo nejak dopredu. 😒
no dievcata ja mam termin na 30.10., ale ako vas citam, tak ma tu vas par prevdepodobne aj predbehne a ja budem nakoniec az v novembri rodit... 😀
@kukina79 ďakujem 🙂
@harper pri oboch detoch mi dal lekar na poslednej poradni vypis z karty pre nemocnicu[ani ten mi teraz nedal]a listok,na ktory som napisala mena,ktore chcem.Muz to musel podpisat,ze suhlasi....Ja ho pri porode mat nebudem[nechce ani za svet ist a ja uz ho nebudem nutit]....
No ako pisete,tu o tom papieri nikto nevie,tak sa ,,spravim sprosta,, a nech mi to vypisu v nemocnici...Uz nic zhanat nemienim.Dnes si konecne dam prefotit sobasny list,karticku poistenca a obciansky,nech uz mam vsetko nachystane.....
@stefie vidis a ja sa nahanam denne do skolky-zo skolky,pesi 2,5km....domacnost uplne normalne musim zvladat[a umyvanie podlahy mi uz dava riadne zabrat]a nic....poobede mavam bolesti brucha a boli ma cely spodok,ledva cakam,kedy pojdem vecer spat....uz by sa to mohlo rozbehnut.No ked stenem a tvarim sa ubolene[nie aby ma niekto lutoval,proste sa tak citim]tak muz nema ani starost,ze co mi je,len povie,ze ,,vecer ju vyzenieme von,,Jemu chodi po rozume len sex 😠
Najviac ma stve,ze sa nikto ani neozve,nikto mi nezavola ako sa citim,ci to zvladam z detmi,zo skolkou....kazdy moj ,,stav,, berie uplne normalne,sak sa nic nedeje.Svagrina je tiez tehotna a svokra,ta sa jej stale pyta ako sa citi,nech hento nedviha a nesed na slnku,aby ti neostalo zle a tutu-mutu....hrozne rozdiely sa robia medzi nami.Esteze byvam daleko,lebo keby som to mala vidiet denne,tak ma porazi.....
a este jedna perla,ked sa uz takto poranu stazujem:Muz ma nedoplatok na telefone,tak je odpojeny a kedze potrebuje,aby sa mu ludia dovolali[robi v stavebnictve]tak zobral kartu z mojho mobilu a veselo pouziva moj.Takze ja som uz 2 tyzdne bez mobilu a keby to na mna prislo,tak neviem co robit.Dcera v skolke,maly so mnou doma,muz v robote,ziadna rodina nablizku....ja som zvedava co urobim....To budem v bolestiach behat po susedoch a vybavovat sanitku?A co dcera?A co so sunom?Ako sa spojit so svokrou?No o nicom.A muz len mavne rukou,ze ,,sak si zavolas 112,tam sa dovolas,,Jednoduche ako facka 🙄

@stefie ty kokso...tak to uz ano taketo plane poplachy.a to si zober ze mas muza doma.ja na toto budem sama.ale povedala som ze do porodnice nepojdem skor ako ked budu kontrakcie kazdych 5 min.a tam uz so mnou pojde bud segrenka alebo svagrova alebo kamaratka.dnes som nachystala autosedacku s vecami pre maleho ked pojdu pre nas. este musim zbalit veci malej ale to az v case kontrakcii aby mala ku nasim.a este musim dohodnut niekoho kto bude krmit male morcata. 😉 no je toho dost...