icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

stefie
19. okt 2011

@karap ty vole...uf...az hlavou krutim, neskutocne nieco... ako mna sa tiez z jeho rodiny nikto nepyta, ako sa mam,z mojej to tiez beru "normalne", ale aspon raz za 2-3dni volaju, pisu, ze co a ako...ale tvoj muz ma uz komplet dojima... 🙄 tak ja som dupala, ze po vyplate /snad dovtedy vdrzim som tvrdila/ MUSI bt natankovane stale, nezajem, odkial na to bude, plus 5l bandaska s benzinom v kufri, keby nieco...mobil?? ani sa ho nedotkne, len vtedy, ked kontroluje, ci je nabity!! podlahu by som umyvat zvladla, bo to mame pri dverach len, kde koberce nedotiahnu take "flance" 0.5x1meter 🙂 ale vysavac som do ruk nechytila uz rok...po prve za to, ze mame velky, aj s tepovacom, takze je to tazke a po druhe skor by ma tou hadicou vylatal, obrazne povedane, ze co vystrajam... ved napr. minule, kupoval sa toal. pap.-8kotucovy, 2litrovy dzus a nejake drobnosti v taske, chlieb atd... tieto dve veci boli mimo tasku...toaletak dal do ruky mne, dzus malej a odchod..som cumela ze co robis, preco ju zatazujes a on mi na to, ty nemozes, ty si tehotna..takze asi tak...nakopat tvojho chlapa do zadku....doslova...
a sex? ten som definitivne zrusila ked som sa v auguste vratila z nemocky, s tym ze bude mat az pod stromcek...ked sa dam do poriadku...skor urcite nie..jasne, narazky su, ved je chlap, ale nedovoli si otravovat...

milek
19. okt 2011

@stefie Karap pošli chlapa na prevýchovu k Stefie 😀

lianka7
19. okt 2011

@karap Juj moja,to ti nezavidim ani trosku s tvojim chlapom!Co sa telefonu tyka-ved ten je v dnesnej dobe zaklad-ako si bez neho poradis???Ja,ked si rano nestihnem zapnut zvonenie a mm mi vola a nedviham,zacne tak panikarit,ze vola na pevnu,popripade mojej mamine,co je so mnou a potom si od neho vypocujem svoje...preventivne mi ho uz zacal zapinat on,ked odchadza do prace...fakt by mal ist tvoj drahy na prevychovu! 😠

lianka7
19. okt 2011

@stefie Nieco podobne mam aj ja doma...a odkedy mi zacalo pravidelne tvrdnut brusko,nedovoli mi uz pomaly ani sa postavit zo sedacky... 😒

atima
19. okt 2011

neveiete mi niektora poradiť ako to je s poberanim rodičovskeho a matterskej sučastne? da sa to alebo možem poberať len jendo?

trinka
19. okt 2011

@stellamiapiccola mne zamestnávateľ totižto napisal plat za posledný rok 0 eur, kedže som poberala matersku. To znamená ale, že sociálka to bude počítať predsa len z posledného reálneho platu?

trinka
19. okt 2011

@atima tiež sme špekulovali, ale nedopátrali sme sa k odpovedi 😒

trinka
19. okt 2011

@karap joj normálne by som ti poslala moj telefon aj s kartou... 😠 tí chlapi- strašní sú niekedy... moj sa polepšil trochu- odkedy ho doktorka naplašila, že nepriberam a pojdem ležať do nemocnice...
ale aj tak ma teraz rozčuľuju svokrovci... (myslia to dobre, len....) som vyhlásila, že nebudeme stavať preddsien- že to malo byt v lete a nie ked možem ist každu chvilu do porodnice... ja si pracne upracem, vyumyvam požehlim pochystam a svokor tu predvcerom poobede zohnal bager! 😠 😠 😠 skoro ma slak trafil- uložila som malu, že si idem lahnuť a o pol jednej nam tu začal bager bagrovať, včera zase na obed tu schody kopali...
som už mm povedala, že mi dochádza trpezlivosť.... že mali na to 4 mesiace, tak preco to robia ked možem každu chvilu porodiť? to prídem s porodnice a budem umývat blato , špinu a prach po celom byte??? ahc jo... 😖

lianka7
19. okt 2011

@trinka Moja,tak to máš veselé..a ešte k tomu všetkému,keď sa má od zajtra prudko ochladiť...teraz robiť predsieň,keď je doma mamina v očakávaní fakt nie je dobrý nápad...to už mohli svokrovci ozaj vydržať...ach jaaj,pevné nervy 😒

trinka
19. okt 2011

@lianka7 vieš myslia to dobre... len v nevhodnú dobu....! a najhoršie je, že svokor nikomu nic nepovie a organizuje si to sám... ide a kupi ... teraz je neviem či mu to mam zaplatiť, mm tiež o nicom nevie- no dnes sa pojdeme k nim porozprávat, lebo to takto dalej nejde 😖

dena
19. okt 2011

@karap moja, mas to teda pekne tazke 😒 obdivujem ta ako to vsetko mozes zvladat....ale viem ze musis a inak sa neda 😒 a ten tvoj chlap? iny uz asi nebude, ale co uz...hlavne si aspon vydup naspat ten telefon, lebo naozaj nevies kedy to na teba pride a ty ako tretorodicka aby si neporodila este doma, ked sa to rozbehne...

lianka7
19. okt 2011

@trinka Určite chcú aj oni,aby bolo všetko naporiadku,kým príde dieťatko do domu...len nepočítajú možno s tým,že naozaj môžeš kedykoľvek porodiť...nikde nie je napísané,že budeš prenášať...Držím prsty,nech všetko dobre dopadne...a NEROZČULUJ SA! 😉

trinka
19. okt 2011

@lianka7 joj moja- nerozčulujem... ja som sa prestala po lete, ked sme mali doma s mm strasnu krízu... uplne som to vzdala a je mi lepšie... inak by ma šlahlo 😒

lianka7
19. okt 2011

@trinka Správny prístup...treba sa nejako obrniť proti takým veciam,i keď nie vždy sa to dá...ja tiež teraz počas tehotenstva si nič k sebe nepripúšťam,žiadne nervy,stresy-nemá to význam a nestojí mi to za to. 😉

dena
19. okt 2011

@stefie @lianka7 ja mam tiez chvalabohu takeho muza, ktory je maximalne starostlivy....no niekedy a hlavne teraz ta jeho starostlivost mi az lezie na nervy...ked sa idem postavit zo sedacky, tak hned ze nech poviem, a on mi to prinesie, alebo urobi...ale vsak on nemoze ist za mna na zachod 😀

trinka
19. okt 2011

@dena šťastná to žena! 😀

lianka7
19. okt 2011

@dena Detto u nás 😀

veronika1417
19. okt 2011

@dena som sa pobavila 😀 ten moj by zvladol ist aj na zachod za mna 😀 😀 😀

kukina79
19. okt 2011

@eviiinka ahoj, ja som bola na pouceni o epi na antolskej pred 3 tyzdnami. ides hlavnym vchodom ako do nemocnice stale rovno az k vytahom. tam zbadas aj 15min. pred 14hod. kopec tehuliek a su to dvere anesteziologie. ked som bola ja tak to bolo dost rychla prednaska. povedia nieco o nej, potom sa mozes pytat co ta zaujima, rozdaju papiere na vyplnenie, ktore potrebujes v pripade, ze ju budes chciet. platit nemusis hned. staci, ked ju niekto kto bude s tebou pri porode pojde potom do pokladne zaplatit. stoji 150eur.ja som pre istotu isla na tu prednasku, keby bol porod moc dlhy, ale keby bol rychly a nestihnu mi ju ani pichnut, tak sa nic nedeje. len nechcem dlho lezat v bolestiach, ked nemusim. potom treba, ked budes na poradni povedat, ze si si dala poucenie o epi a urobia ti krvne testy. v pripade, ze si ju dopredu zaplatis a nevyuzijes, tak ti 140eur vratia naspat a 10 eur je manipulacny poplatok.

mackoxxx
19. okt 2011

@karap Tak to je sila. U nás je ako u Stefie. Len nič nemať v rukách bo je zle nedobre. Vysávanie? Kúpil robotický aby som sa nemusela ťahať s klasickým. Keď som pred pol rokom umývala okná mala som takú prednášku o nezodpovednosti, že si radšej odpustím ďalšie upratovanie. Smetie musím obchádzať, prach utiera naša princezná, nakupuje mm. Jedine čo mám povolené je učenie sa s našou princezničkou. Hlásiť sa musím pravidelne, mobilom, pevnou linkou prípadne cez skype. Keď si idem ľahnúť tak radšej hlásim aby vedel, že nebudem brať telefón. A keď k tomu prirátam svokru a mamu a sestru (nepotrebuješ toto, hento, tamto). Po poradni volám mm, mojej mamke a manželovej mamke. Asi by som tomu tvojmu varila len to čo neznáša, neupratovala aby urobil čosi aj sám a videl, že to nie je také ľahké.

dena
19. okt 2011

@trinka @lianka7 @veronika1417 a to som nenapisala, ze medzitym sa venuje malej, aby ma neotravovala, vraj ja musim oddychovat...

veronika1417
19. okt 2011

@dena mne sa paci ked sa muz tak stara 🙂

lenka1108
19. okt 2011

@karap no aj ja som na vsetko sama.este ze nasi byvaju blizko.mojho mm to sere ze neni doma ale tak prachy treba.
sme xeny bojovnice musime to zvladnut ved nasi chlapi by si bez nas ani neprdli.keby mali oni robit to co mi+ rodit+ starat o deti + ........ tak by tu uz asi neboli. 😉

@mackoxxx mne ten moj povedal ze hned ako dojde mi kupi vysavac robota.hovorim ze to mi bude potom uz na dve veci ale aspon nebudem stracat cas vysavanim a budem sa venovat malemu.

ja som hore asi hodku a uz som vycistila morcatam , dala im zrat, urobila hot dog malej vypila som kavu, pustila pracku, spratala umyte riady a normalne nevladzem... 😒

lenka1108
19. okt 2011

cccccc uz aj lenka soosova porodila... sak mala zaciatkom novembra.ach jaj baby kedy sa to tu uz rozbehne???!!! 😒

mysti
19. okt 2011

Ahojte baby, tak to mate fakt starostlivych manzelov 😀 Ja s mojim cez den ked je v praci komunikujem cez skype, ked nie je zapnuty tak viem, ze maju nejaku poradu, alebo vedenie, alebo mam svojho sefa v kancelarii. Vtedy mi povedal, ze keby nieco, aby som mu volala na mobil. 🙂
Inak doma robim vsetko - aj varim, periem, upratujem, ale zase vsetko pomaly a s mierou, uz nie tak ako predtym, ze sup rychlo, aby to bolo, ale pomaly a postupne.
Inak moj "plny nos" ma stale nepresiel a od predvcera vecera ma dokonca boli hlava, takze radost 😠
Inak nam uz prisiel fusak do autosedacky, slnecnil aj sietka proti hmyzu, co nam malo este prist ku kociku. Dnes mi ma prist odsavacka a malemu plachty do postielky, tak sa vytesujem. A uz to bude na zaciatok vsetko 😵 uz budem len dokupovat postupne, az nieco "vyskoci" 😀

veronika1417
19. okt 2011

@lenka1108 aaale porodila? 🙂 mne sa stale zdalo, ze ani bruseno nema potom ked ju raz za cas ukazali v TV tak uz mala brusko 🙂 joooj ta sa ma, ze to uz ma za sebou. Ktovie ako rodila?

lady511
19. okt 2011

@lenka1108 ahoj asi nevieš v kolkm tt bola lenka šoošová však v tm článku sa to nepíše veru som dostala aj troška nervy že vlastne porodila skor ako ja...(ale samozrejme jej to prajem)ale tak yb som to chcela mat aj ja za sebou 😀

lenka1108
19. okt 2011

@lady511 v telerane vravela davnejsie ze by to malo by zaciatkom novembra.som sa tak zasmiala ze isto ju predbehnem...a nist 😉

stellamiapiccola
19. okt 2011

ahoj tehulky 😉 @trinka no mne chodia pásky poštou za pol roku, ale chodia 😀 😀 a je tam k výplate 0, priemer dovolenka , a a zmluvný základný plat , a maju ti to rátať jasne z posledného platu