Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@kaia no ja som na tom podobne, ziadne kontrakcie, ziadne opuchy, az na ten pohyb 😀 to uz je u mna trosku horsie s energiou a naslende chrbatom 🙂 len krpatu mas vacsiu, my budeme asi pomensi, az v 38tt sme mali cca 2800 😀
inak u nas v BB maju aj CTG aj sono na ambulancii, takze ziadne objednavanie inde nastastie 🙂 vsetko pozru na jeden sup
@trinka ja nastastie nejako tie jeho otocky nevnimam, aj ked obcasne kopnutie alebo buchnutie do bedra nie je nic prijemne 😀 alebo ked sa snazi si vystiet nozicky a na jednej strane mam superhrb so zadockom a na druhej kopcek s nohou - vtedy je zaujimave pozorovat brucho v "kockatej" forme
@lucka33 joooj keby tak aj mne vedela uz v utorok povedat, ze 15teho 😉 naozaj by som to lepsie znasala keby sme tam spolu.
@veronika1417 no veď už by bol aj najvyšší čas, aby ti dali termín. Možno nám to nakoniec spolu aj vyjde 😉
No, jedlo mam uz napoly uvarene, uz len dorobit privarok a urobit kasu, ze aka som sikovna a to som tu mala na navsteve svokru aj mamku 😀 dnes som naozaj nejaka aktivna 😉 este chcem ist utriet prach do spalne - ostalo mi este od vcera a umyt vanu a wcko a mam poriadene 🙂 sa akoze normalne prekonavam 😅
@lenica81 , @anicka87 ..milujem žemlovku!! 🙂
@monculik5 ...mne sa páčia skôr tie srdiečka...ale to bude tým,že ja nemám rada pásiky v domácnosti 🙂
@kaia teším sa s tebou,ja som bola včera u Kocha..nemala som poradňu,to idem až do Ružinova o týždeň....ale ja mám stery pozitívne,ale vôbec to neriešili..vraj pri pôrode dajú antibiotiká..ja v podstate sa tiež cítim super..puchnutie ku koncu som čakala,ale nejak ma to neobmedzuje...až na voľbu obuvi 🙂..na to ,aká som konštrukcia a koľko mám rokov,nesťažujem sa 🙂...tlak mám ok,vraj by bolo zle bielkoviny v moči pri puchnutí ...čo zimná záhrada pre ciculky,už stojí??🙂
Ahojte,tak naša princezná je už na svete. Volá sa Simonka, narodila sa dnes, 37+2tt s vahou 2550g a dlzkou 47cm.Je v poriadku,mam ju uz pri sebe. Porod bol OK,rýchly,ráno o 3.som dostala kontrakcie, o 3/4 na sedem ma prijali v nemocke otvorenu na 7cm. Takze nasa mala nechcela byt skorpionka 😉
@woman04, zimna zahrada sa ma stavat tento - buduci tyzden, uz na to cakame ako na sol 🙂. Denne vysavame 3 x uz sedem rokov a zacalo nam to uz naozaj liezt na nervy... Vcera nam zlozili strechu a dnes mali zacat stavat, ale povedali, ze predpoved pocasia na dnes a zajtra nie je priazniva, tak to nechali zatial tak ☹. Dufam, ze sa potom zase budu vyhovarat, ze mrzne...
Nakoniec som sa rozhodla, ze do Kochu pojdem iba na finale, k svojmu lekarovi, ktory ordinuje pod GNP budem chodit az do konca 🙂
@sonicka07 nie ja budem rodiť v Tralee co. Kerry, ja som tiež rada, že zbytočne nás nedrzia v nemocke. Malého som porodila v piatok ráno a v sobotu večer sme boli doma. Dúfam, že s malou to bude tiež tak prebiehať 🙂 ja som zatiaľ ešte nebola v nemocnici, som objednana na 1. novembra ... ja mám termin az 24-ho, takze ešte času. Na materskej budem oficiálne od 9. novembra, takze ešte tyzden práca a dva týždne off plus pár dni dovolenka. Tak držím palce nech všetko dopadne dobre a nech mame našich drobcov uz pri sebe 🙂
caute kocky, super clanok 😀 😀 http://baby-web.topky.sk/Clanky/a488-Porodne-bo...
@woman04 ja este netusim na kolku pojdem, lebo to cele zalezi od toho ako sa zorganizujem s mojou maminou, koli drobcovi. mm bude prec, takze to musim niako skorigovat.... ale asi tiez tak niako, kym vtaneme, vymotame sa, dojdeme zo SC, maleho dam mame a doteperim sa tam, tak budem rada ak stihnem v rozumnom case 😀
@alama jééééj gratulujem, už ti aj trošku závidím, tiež by som už chcela aby bola malinka medzi nami, ale my máme ešte čas, inak super že si mala taký pôrod
takže máme už tri detičky????
@alama gratulujeeem!!! vela zdravia Tebe aj malinkej aby si si tu krasnu chvilu maximalne uzila a aj radost, ktoru si zasluzis po tom vsetkom! Cim skor sa obe zotavte a celej rodinke este raz velka gratulacia 🙂 toto su tak krasne spravy 🙂
@dominika_sk neboj sa vsetko bude v poriadku 🙂 mojenko myslim na vas 🙂 cmuk cmuk cmuk a velke objatie prajem 🙂
alama gartulujeeeeeem 🙂 drzkajte sa 🙂
@trinka ahojte.. ešte som celá 😀 len mám toho nejako veľa tak vás len poctivo čitam... v pondelok som bola v poradni (samozrejme zbalená pre istotu) ale neotváram sa a môj "drobec" je dosť veľký a nezapadne hlavičkou tam kde má... ☹ doki ma poslal za primárom na konzultáciu ohľadom cisárskeho ale nebol tam a doktorka čo ho zastupovala mi nemohla naplánovať sekciu ☹ ale ukľudnila ma aspon s tým, že si mám porobiť čerstvé predoperačné vyšetrenia a ked to na mna príde a malý sa neposunie hlavičkou dole, že ma nebudú trápiť a spravia mi hned sekciu... tak už len musím čakať...
mm v pondelok operovali oko tak aj s ním som mala starosti... musela som s ním chodiť po doktoroch... ale vybavil si PN tak ostane do konca mesiaca doma 😀 tak mi včera všetko upratal a navaril 😀

@lenkakrchova ahoj leni. kde rodis v irsku? ja priamo v dubline. ja som tiez netusila,co su pasy a prietoky...veru,mame pokoj od mnohych vysetreni. krv mi brali len raz. dnes idem k Gp a bud.tyzden do nemocky na kontrolu. ja mam termin presne za 3tt. od dnes som oficialne na materskej, este som si cerpala tyzden dovolenku. aj nam sa ratalo,ze muz moze byt zo zenou cely den v porodnici a ze epi je samozrejmost. boli sme velmi spokojni pri dcere. akurat je vela zien a babetiek na izbe,nas bolo asi 10 a vobec som sa nevyspala,tak mi ani nevadilo,ze na druhy den nas pustili domov. tam je to rychlovka,je busy,nemaju lozka pre tolko zien. je tam priemerne 30 porodov za den. drzim palceky.pa