icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

stefie
20. okt 2011

@blackrose pfu, ked som videla tu revucu..to hodnotenie!! priemer bol nieco cez tri vseobecne na slovensku, revuca 2!!!!! este raz som to pozrela a ako najnizsie hodnotenie bolo 3,1!! len REVUCA JE OPAT EXTRA....kristepane...

harper
20. okt 2011

@romi55 ja som bola hore na tom ultrazvuku, a povedali mi ze si mam az buduci tyzden zavolat, aby ma objednali az na november, lebo oktober uz maju plny

harper
20. okt 2011

@dadka_11 aj ja chcem byt uz aj v tej druhej tabulke a urcite nas je viacej 😀

woman04
20. okt 2011

..ja by som to tak zle s tými pôrodnicami nevidela...v Trnavskom kraji je DS až na 4.mieste a mne ju kamarátka veľmi odporúčala a Svidník je tam v kraji tiež až na 7. a tiež som mala dobré referencie od kamarátky...uvidíme 🙂

harper
20. okt 2011

dnes Vas teda bolo na pridanie do tabulky, dufam ze som ziadnu nevynechala, ak ano ospravedlnujem sa a prosim dat mi vediet 🙂 Pre dnesok to tu balim a odchadzam do postele pozerat telku, a dufam ze dnesna noc uz bude lepsia ako ta vcerajsia. Pekny vecer vsetkym a dobru noc 🙂

woman04
20. okt 2011

@stefie ale zas tam máte super stolárov 🙂...nám robili dvere do celého bytu a každý ,kto príde ,tak ich ospevuje... 🙂 .

kaia
20. okt 2011

@woman04, my sa ideme praveze pustit do prerabok az po dokonceni voliery. Vvymiename nabytok, malujeme a tapetujeme steny 😉. Vybrali sme si najlepsi cas, to hej 🙂

lenka1108
20. okt 2011

joj baby dnes je fakt na hovno den.... ☹ prave mi volal mm ze im holandsko padlo.tak asi ostane este v rakusku do buduceho tyzdna.joj a to som sa tesila ze budeme mat bohate vianoce a hovno z toho...ach jaj... aspon ze bude doma kym pojdem z porodnice domou ak porodim do konca buduceho tyzdna. a do toho ta porodnica...ach den blbec...

leslyelee
20. okt 2011

@trinka No na MM som sa nepýtala ale predpísala je vtedy ten nutrilon1 nenatal pre tie nedonosene deti a zatial malinkej sadol sa mi zdá... 🙂 Však nech už je tak alebo tak, keď priberá si myslím že je jedno či materské alebo umelé... Viem že materske je predsa len lepšie ale keď ho nemam toľko tak sa nič nedá robiť.. 🙂 Teraz som rada od vcera to stíham robiť tak že malú nakojím a hneď po tom odsávam a na dalsiu dávku tak isto a keď jej nestačí to čo si vytiahne sama tak ju dokrmim flaskou s tým odstriekaním... Od včera som jej vôbec nedávala ten nutrilon, sa mi koneccne dari odsat aspon na jednu davku po tých 3-4 hodinách..
@dianka3 Však snáď to nebude zlé.Dnes mi detska doktorka povedala ze za týžden tých 150- 200 gramov by mala pribrať.. Pozičala mi aj váhu že to môžem sledovať a keby sa jej ta váha na pár dní zastavila tak že sa mám zastaviť 🙂 Ale tak od dnes pozorujem a hned som ju odvážila a mala 2360 gramov... Tak aspon tak no viem že mi priberá som rada.. 🙂

blackrose
20. okt 2011

@leslyelee je super, ze uz mate malinku doma 🙂
a teda vlastne skusenosti s kojenim zatial nemam, ale vela som toho teraz precitala a chcela by som ti odporucit, ze skus si malinku castejsie prikladat k prsniku a mliecko by sa ti malo zacat tvorit viac... ked das malinkej namiesto kojenia umelu vyzivu, tak prsnik nemusi vytvarat viac mliecka, lebo nema ten impulz.
Vsade pisu, ze malo mlieka nie je, len byt treba trpezlivy a skusat. Drzim palce 🙂
A odsavanie a kojenie nie je to iste, lebo sa ti pri odsavani nezvysi tolko hormon oxytocin, ktory je zodpovedny za tvorbu mliecka. Takze to, ze si odstriekas malo, neznamena, ze babatko by aj tak malo vypilo, najpravdepodobnejsie by vypilo ovela viac.
No ved este uvidim ako to budem zvladat ja 😉

lenka1108
20. okt 2011

@blackrose mas prsvdu .kamaratka ked zacala byt nervozna alebo mala nervy tak je mlieko neslo.potom si maleho davala aj kazdu hodku na prsnik aby po troskach to mlieko roztahal.a tak sa aj stalo. no aj ja som zvedava ako to bude u mna.malu som kojila 2 tyzdne so 4 zapalmi prsnika.fuuj ta bolest.... ☹

blackrose
20. okt 2011

@lenka1108 ja chcem velmi kojit a dufam, ze to zvladnem, lebo viem, ze musim byt pritom veeeeelmi trpezliva a dufam, ze sa mi problemy budu vyhybat... 😒
mali by sme si dat zavazok, ze sa tu budeme silno povzbudzovat 😀

lenka1108
20. okt 2011

@blackrose aj ja by som chcela ale zase na druhej strane zazivat to co som zazivala pri malej...ach jaj. to bolo revu, stresu a bolesti.tie prve 3 tyzdne som si ju vobec neuzila.kym sa mi zahojilo vsetko.nechcela by som to znova zazit.uvidime ako to pojde ale nejak znasilnovat to nebudem.

blackrose
20. okt 2011

@lenka1108 ved jasne, zase vystresovana mamicka nie je bohvieco 😒

stefie
20. okt 2011

@woman04 super, idem rodit k stolarovi 😀 😀 😀 a myslim ze ma odrodi lepsie ako zdejsi porodnici 😀 😀 😀 aj pristup bude urcite lepsi... a kto vam robil tie dvere? mame dvoch stolarov v rodine, tak mozno... 😉

woman04
20. okt 2011

@stefie ...p.Haluška 🙂)

ajvetka
20. okt 2011

@woman04 moj byvaly gynekolog sa volal Fifik 🙂

leslyelee
20. okt 2011

Larissa kuratenko moje 🙂 SA teším až mi vy ukažete svoje kuratenka malinke krásne =*

lenka1108
20. okt 2011

@leslyelee jezisi ta je nadhernaaaaaaaaaa ... 🙂 aj ja uz sem cem hodit fotttooooo 🙂 zavidim ti ze ju mozes uz mojkat 😉

stellamiapiccola
20. okt 2011

@leslyelee krásnučká bambulka , nech ti pekne priberá zlatíčko 🙂

stefie
20. okt 2011

@woman04 A Tono, ci Maros? @ajvetka my sa momentalne bavime o stolaroch 😀 😀 😀 perfektna vsuvka 😀 😀 😀 som sa dobre zarehotala...

stefie
20. okt 2011

@leslyelee juuuuj ta je kraaasna 🙂 🙂 🙂

majoslava
20. okt 2011

@leslyelee tá je nádherná 🙂

henrieta44
20. okt 2011

@leslyelee nááááááádherná, gratulujem

majoslava
20. okt 2011

@woman04
@stefie p. Haluška toho poznám má dielnu v Lubeníku 😀

anicka87
20. okt 2011

baby chcem sa spytat, pozorujem uz nejaku tu chvilu, resp. citim taky cesnakovy zapach zospodu, mate skusenost? co to moze byt?

dena
20. okt 2011

@leslyelee je prekrasna 🙂

kaia
20. okt 2011

@dena, aka bola poradna? 🙂

luppita
20. okt 2011

@leslyelee jeeej ake krasne drobatko 🙂 ja sa uz neviem dockat 🙂

woman04
20. okt 2011

@stefie Maroš tu bol najprv,mala som na neho kontakt od kolegu,tiež som bola nadšená dverami a tak sme aj my dali...úžasné...presne vystihli moje predstavy..a to máme dosť atyp ,prišli,zamerali a na druhú cestu osadili...to tu bol aj ten brat.. 🙂