icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

eviiinka
22. okt 2011
milek
22. okt 2011

@majoslava Pekná torticka, si potahovala marcipánom kupovaným alebo si robila, teda ako je to marcipán lebo ja som raz potahovala aj takou hmotou z jojo cukrikova .Marcipán sa mi trhal.

dianka3
22. okt 2011

@stefie no ja som tak mala stale brusko nizsie 😒 ale niektore maju tak vysoko tomu nechapem 😒 a ty mas tiez tak nizsie ako ja 🙂 myslis ze to je tym ze cochvilka ideme na vec? 😀 a mna si svokra nezastala,to si si ma asi z nikeym pomylila, mna svokra neznasa a preklina 🙄
A co inak ako sa tebe gula? mna uz mala tlaci na vsetko,och a dost to aj boli 😖 a ozaj kolko mas v pase? 😕

dianka3
22. okt 2011

@miriamapeter Jééééj dakujem ti mojko 🙂 si zlata 😵 pockaj kuknem aj tvove 😅 😝

dianka3
22. okt 2011

@miriamapeter ty nemas foto? ☹

dianka3
22. okt 2011

@meminka avojcek,ano pytala som sa na to ,zevraj to babetko zatlaci na nejaku cievu,pripadne nerv v tvojom tele a preto to tak boli

harper
22. okt 2011

Moja dnesna fotka.

harper
22. okt 2011
dianka3
22. okt 2011

@lenka1108 Lienka sak raz topredsa prist musi 😅 a sam drobcek vie kedy je jeho cas prist na svet 🙂 tak to nechaj tak a nestresuj sa lebo si robis zle aj sebe aj malemu.Chudatko moje, viem co prezivas, ale zvladnes to, nebojkaj 😉 a hlavne je ze to bude rychle 🙂

dianka3
22. okt 2011

@harper 😕 Oooo tak to je teda mega brusko 😀 gratulujem 😉 fuha a ja sa stazujem ze to moje mi uz prekaza pri obuvani. 😀 ako to zvladas? neboli ta chrbat? urcite ano ze sa pytam sak?

janulkan
22. okt 2011

@zvedava17p nestrasim 😀 len som to zachytila v jednom pripsevku, ze ananas zafungoval 🙂
@majoslava no tak budeme testovat obe buduci tyzden 🙂 39 ukoncenych tyzdnov bohate staci si myslim 😀 drobci uz mozu ist kludne von

stellamiapiccola
22. okt 2011

@eviiinka kočka 😉

dianka3
22. okt 2011

@stellamiapiccola Ajoj moja tak co malinka sa neotocila ze? Predsa uz je na 100% ten cisarsky? 😕

stellamiapiccola
22. okt 2011

@dianka3 nie neotočila , ale neni problém 😉

dianka3
22. okt 2011

@stellamiapiccola Ani moja,stale citim ze ma hlavinku pod mojim lavym rebrom 😒 a kedy mas teda termin? myslim ten zakrok? nevadi ti to? ☹

dena10
23. okt 2011

Ani vám sa nedá v noci spať???

lumimi
23. okt 2011

@dena10 kukám že nie som jediná čo nespí, ani vám sa nedá poriadne uložiť?

henrieta44
23. okt 2011

aj ja som hore už od 3, vyvešala som si prádlo čo som oprala ešte večer a už ide dalšia pračka, zdrúzgalla som už strapec hrozna ateraz fučúm ako lokomotíva, tak mi treba, včera som mala toho toľko napláne porobiť a ako na potvoru som ledva stála na nohách, tak snad niečo porobím aspoň dnes.

poobede som mm ukecala nech sa ideme vyvenčiť do kina, potrebujem trošku zmenu, lebo som už pomaly tri týždne zavretá len doma a už m i z toho šibe 😖

stefie
23. okt 2011

@dianka3 to so svokrou nepatrilo tebe, ale @karap ... a kiezby to bolo uz... ale myslim si, ze keby to ozaj malo byt len podla toho ze je brusko nizko, rodim v piatom mesiaci... 😒 gula sa mi kadejako veru, niekedy su dni dobre, som akcna, teda chcelaby som byt keby mi drahy dovolil a inokedy som ako zdochynajuci pes 😠 posledne dni spim aj 2x denne ako babatko 😎 a pas radsej nemeriam, bo niekedy je to 105 a inokedy 98..asi ako mala vypuci chrbatik alebo co 😉

stefie
23. okt 2011

a jeje, pzeram, ze sme viacere co nevedia buvat.. ale ja nie kvoli bruchu...kvoli drahemu, pre zmenu... ma vecer tak nas...l ze som zuriva este aj teraz... som sa celu noc len prehadzovala... ☹ to bude den..a este som dnes s malou sama doma, bo siel do prace /robi na 4 zmeny/ este nech je ta nervozna alebo co, tak asi ujdem do lesa 😀 😀 nech mam klud...

denis006
23. okt 2011

včera sa mi podarilo presvedčiť polovičku aby mi urobil pamiatku na tehotenstvo...pridávam fotky 😀

karap
23. okt 2011

baby ja si hodim maslu ☹ Nedela je jediny den,ked je muz doma a zase rovnaky scenar,aky vzdy.Sedi pri telke a ked ho posiel von z detmi,tak mi povie,ze prsi!Do.oha,rovno pred sebou mam okno a odkvapovu ruru.Ani kvapka z nej nevysla!!!!Je pravda,ze je zamracene,no to nieje prsanie.A deti maju gumaciky aj prsiplaste!Taka som nasrata,ze by som ho najradsej nakopala do vajec 😠
Keby som zrovna neprala a nemusela varit nedelny obed,vezmem deti a idem s nimi von.J..em aj takeho chlapa.Samozrejme deti sa nudia,su zle a biju sa tu...tak je tu krikuuuuuuuuuuuuu

stefie
23. okt 2011

@karap noooo vidiss, mas prileyitost... oblec deti, seba, z dveri mu zakric dovar a doper, ja musim s detmi von, vidis ake su plane..a smiteeeec, salam parky... 😉 preco by on mal sediet pred telkou a ty behat skakat varit prat a este aj deti... zober sa a chod a nech sa stara... a potom o mozes este aj vyhubovat ze preco to nevyvesal tak alebo onak a toto nechuti tak ako by malo...noooo, lahka pomoc 😀 😀

stefie
23. okt 2011

@karap priprav sa na to, ze povie ja to neviem dovarit a ty si zena a bla bla...to vie mat kazdy chlap takuto odpoved... tak sa usmej a povedz..a deti robit vies? urobil si tri, tak sa staraj... alebo pojdes s detmi, alebo nebudes jest... ale detom sa treba venovat... ved si zena, sak sa vynajdi! ja vazne nepoznam tvojho chlapa, aby som vedela aspon trochu co na neho plati!! ani ty uz nemas 17 a nejaky ten rok si s nim, takze ho poznas vies co a ako..lenze ty ho rozmaznavas... radsej si sama urobis akoby si sa mala vadit s nim..ustupujes mu a on to vyuziva a zneuziva, lebo vie, ze moze..

.MAM PRAVDU BABY??

dianka3
23. okt 2011

@stefie Jaj zato bo som kukala 😀 No a ja mam v pase 100cm, a neskutocne ma picha pod lavym rebrom ked sedim v buse alebo aj bezne na stolicke a o chrbe ani nevravim.Boze cele dni a noci nemyslim na nic ine len nato ako budem rodit ked je mala kp ☹ stale sa bojim ze bude nutna sekcia ☹
A inac preco by si uz chcela porodit?To ta malicka tak kopka silno? 🙂

dena10
23. okt 2011

@lumimi Pozerám, že to máte tiež 2 detičky po sebe 🙂))

dianka3
23. okt 2011

@zlamal.i No co moja, ako sa mas preslo to ci ?

stefie
23. okt 2011

@dianka3 no niekedy je to fest silne... niekedy cusi aj pol dna, ptom uz len cakam co ide byt, ale to nie len kvoli tomu...proste uz mam toho dost...sak velka je uz dost, plucka su dozrete uz davno, uz tam byt nemusi... ved ono to cele telo tak taziiiiii ☹ a aj doki mi na poslednej poradni povedal, ze by mi uz aj bolo ist, aby som nemala tazky porod... nu, ale od pondelka je v brusku klud, nejako sa nechysta na svet... ani poslickovia neboli od pondelka... a preco myslis ze budes rodit prirodzene? ved ty si aj predoslych rodila CR, nie? a podla toho co som citala, tak sa neodporuca potom rodit prirodzene, ze by sa mohla maternica potrhat... a este ked si KP...

zlamal.i
23. okt 2011

@stefie ano mas pravdu,suhlasim stebou.moj manzel momentalne vari svieckovu a ja sa valam.stale hovorim ako si naucis tak mas 😉 karap pozbieraj odvahu nedus to v sebe a povedz co ta trapi.otrokarstvo uz davno vymizlo!!! 😠

ajvetka
23. okt 2011

No tak moj manzel zlaty prenadherny, usilovny a neviem este aky, prisiel vcera z rannej, najedol sa, potom sedel do 5 pred pocitacom, zase sa najedol a ze si ide na pivecko. O 21:30 smska, ze este chvilku posedi, ze sa musi odreagovat a prisiel o 6 rano?????!!!!!! a nebolo to len pivecko. Pritom vedel, ze dnes ideme pozriet svokrovcov a svagrinho maleho synceka. Ideme autom mojho tatka, JA mam soferovat, co som 3 roky nesedela za inym volantom, len na nasom aute. Takze tatino bude urcite vymyslat, aby sme nesli 😒 a tento si tu spi, ako batola. Boze tito chlapi to je hruuuza. Dnes zase cely den prespi a nebude s detmi, buduci tyzden ma poobedne, deti budu v skolke, tak zase sa neuvidia, potom len vyplakava, ze mu baby chybaju. Ale ked je doma, tak bud je pri pocitaci, alebo spi, chodi do posilky, alebo papa... Ale jasne ze chodi s nimi aj do lesa, na rozne vylety a doma mi pomaha tiez. (robit bordel) 🙂 Jaaaj jak to dobre padne sa takto vypisat.