icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lenka1108
23. okt 2011

ahoj baby.tak mne vsetko preslo.asi do 1 som bola na vazkach ci ist do spitalu ci nie ale preslo to.teraz mi nic neni.spala som do 10:15 mm mi urobil ranajky aj kavu a idem ja varit obed.este ani neviem co ale hadam nieco navarim. som z toho vsetkeho uz taka nasrata.sorry za vyraz. najprv bolesti clovek da uz tasku do chodby,osprchuje sa , nachysta a hovno z toho.do kedy to takto bude? uz ma to fakt nebaví.prsty mi spuchli na rukach tlak mam vyssi ( nie vysoky).na odstrel 😠 😠 ☹ ☹ ☹

trinka
23. okt 2011

@karap joj to su chlapi... 😠 😠 😠 ja som pred chvilkou už urobila cirkus trochu, lebo moj drahy vyhlasil, že ma utlm a lahol na gauč a ja variť zase a okolo malej, kocura som musela okupať, lebo prisiel zčapaný... ☹ tak som si nahlas pohundrala, že kde su tie časy ked mi objednaval porcelanove babiky a nosil ranajky... a že rano mal vstať doniesť čerstve rožky, kakavko do postieľky a snežienku z tatier... 😀 😀 😀 😀 položartom, ale pochopil... teraz sa hra s malou...
@dianka3 moja ani ťa nenechaju prirodzene... ak je mala KP a mala si predtým cisárske (alebo si rodila prirodzene?) hlavne maš detičky skoro po sebe tak si to žiadny lekár nevezme na zodpovednosť...
@stefie mudro vravíš! 😉
@denis006 krásne brušinko a krásna maminka 😉

janulkan
23. okt 2011

@stefie urcite mas pravdu, pri detoch nemoze byt vsetko na zene a este tehotnej v 9tom mesiaci 🙂 ja mam dost teraz, nie to este s 2 detmi a manzelom za TV, asi by som mu tiez nieco podobne spravila 😀

inak co je tento vikend nejaky muzsky virus? aj moj chlap mi povacsine pomaha a vcera cely den len cital a sedel za PC, jedine co spravil bolo vysatie kuchyne :D a to ja som navarila obed, spravila kolac, oprala, umyvala asi 3x riady a este sa tu aj svokrovci zastavili 🙂

eviiinka
23. okt 2011

@stellamiapiccola Dakujem 😉

mysti
23. okt 2011

Ahojte baby! Tak taska konecne zbalena, uz mi treba skocit len do obchodu kupit nejaku mineralku a asi nejake bebe kekse si este zoberiem, pre istotu, az by to dlho este v nemocke trvalo. Nachystala som uz aj malemu veci, co mi donesie mm do porodnice ked pride pre nas, "nainstalovala" som fusacik do autosedacky, dala plachtu malemu do postielky, ale este som to zakryla igelitom, nech sa na to neprasi.
"A mam zbaleno", drobcek moze prist 😵
Uz to tak chcem mat za sebou, ze uz by som sla rodit aj dnes. Strasne ma uz pich cely spodok-lonove kosti-vnoci sa uz poriadne neviem otacat, fucim ako lokomotiva ... 🙄
Uz sa naozaj necitim dobre... 🤐
Ste tu rozoberali ananas, aj ja som to pocula, ze pomoze k porodu. Ja som mala minuly tyzden cerstvy a vcera som skvarila z plechovky. Milujem ananas, mnam 😝

stellamiapiccola
23. okt 2011

ahoj dievčatá , tak dnes posledný deň doma 2v1 nervozitka stúpa uff, dúfam, že vás stihnem potom dočítať 🙂

stefie
23. okt 2011

@mysti no ty si sikulka... ja som plachtu este nenatiahla, ale zvysok uz mam nachystany ako ty...po pondelku som neriskovala 😉
@janulkan ani neblazni ze muzsky virus, ved ja uz teraz ledva beham, mala si este vymyslela hojdacku tak ju hojdam varim, kvoli konikovi mi zhorela ryza 😖 takze ju varim nanovo, henta sla rovno do zachoda, rychlo vetrat cely byt, no fuj 😀 😀 😀 a este nech mi pride domov chlap v takom stave ako popisujete vy, tak si pre zmenu hodim maslu ja 😝 😀

stefie
23. okt 2011

@stellamiapiccola jeejo moja, tak sa len drzkaj a nestresuj, vsetko dobre dopadne, budem na teba mysliet 😉 😉

miriamapeter
23. okt 2011

@dianka3 Hmm nemám foto 🙂

mysti
23. okt 2011

@stefie ja uz som si povedala, ze nejdem riskovat, aj ked viem, ze manzel by to spravil (tu plachtu), ale chudak, je uz teraz taky vystresovany a este kde nic tu nic, ze som si to radsej spravila sama 😀 takze jeho jedina uloha bude len ma odviezt do tej porodnice 😅
Boze baby, nech to uz mame za sebou, lebo uz mi je naozaj vselijako.
Zachvilu ideme k svokrovcom na obed, svokra nam vcera vravela, aby sme prisli (aspon som nemusela varit doma 😅 ). V utorok este na KTG a sono...joj. A 2.11. az este neporodim mam este jednu poradnu. 🙂

stefie
23. okt 2011

@mysti az druheho?? nejak pozde nie? ja mam kazdy tyzden...

tasiko
23. okt 2011

ahojte baby.citam tak zbezne co mate noveho,cez mobil mi to trva veky.ja stale nic,akurat som podla vahy lahsia o 2 kila :-/ ale sestricka mi povedala ze to nic nie je,ze kazda vaha je ina..hlavna vec ze na tej istej som sa vazila ked som prisla. /?/zajtra je vizita,taka vacsia,ale nie najvacsia,tak vam dam vediet co a ako mi povedia.a ak nie fakt ich tam pojde muz nakopat,hlavne prednostu.Teda aspon dufam,ze ma zachrani nejako.Drzte sa zatial aj s babatkami 🙂 a myslite na mna,nech uz cim skor daco robia,bo ma nacisto porazi.. ☹ uz sa mi o lekaroch aj sniva ☹

majoslava
23. okt 2011

@milek robila som ho z jojo cukríkov ... našla som si recept na nete a na to že som to skúšala prvý krát sa mi podaril 😀 mm mi ho poriadne premiesil tak bol ako plastelína a vôbec sa mi netrhal...

lumimi
23. okt 2011

@dena10 no, sa nam to nejak pritrafilo 🙂

henrieta44
23. okt 2011

no čaute kočky, tak STEFIE máš úplnu pravdu, mňa by drblo z takého chlapa ako má KARAP, chce to dobre mu vyčistiť pažerák a nechala by som mu to vyžrať presne tak ako píše STEFIE, bud nech dovarí a doperie alebo ide s deťmi von....chvalabohu že ja takéto problémy doma nemám a ked tak čítam čo tu na svojich manželov píšem, tak sa len opäť utvrdzujem v tom čo už dávno viem, že môj manžel je poklad. napr. včera, toľko som toho chcela porobiť a neurobila som dokopy nič lebo ma bolelo celé telo. môj manžel celý deň vonku makal - robil chodník, zobral aj nášho 3,5 ročného syna a ked prišiel za tmy dnu, tak nachystal mäsko do pácu ( aby ho mohol dne uvariť), povysával celú chalupu a aj poumýval dlážku. no a dnes navaril obed, potom zobral drobca von, teraz vygruntoval kuchyňu a o druhej ma berie do kina, aby som sa vyvenčila z ponorky.....no HOTOVÝ POKLAD, čO POVIETE?????????????? je úúúúžasný aj preto ho milujem, nechápem jeho prvú ženu, prečo sa na neho vykašlala, ale som rada, lebo som aspoň ja našla svoju naozaj skutočnú druhú polovičku 🙂

trinka
23. okt 2011

@stellamiapiccola tak sa držkaj, a nech všetko dobre dopadne, budeme na Teba myslieť... 😵

milek
23. okt 2011

@majoslava Aj mne sa z nich dobre robilo ale chcela by som vediet aj ten marcipán lebo kupovaný je dost drahý.

majoslava
23. okt 2011

@mysti ahoj ja mám zajtra poradnu.... dúfam, že poslednú 🙂 postieľku mám už dva mesiace komplet nachystanú a zakrytú baldachýnom.. mm do nej naukladal macíkov a stále ich prekladá už sa nevie dočkať 😀

@stefie úplne s tebou súhlasím... ja som tiež bola taká sprostá a starala som sa o všetko sama... až kým som si nepovedala dosť!! teraz môj mm nemá problém postarať sa o celú domácnosť... ešte na neho aj nakričím ked niečo odflákne 🤐

milek
23. okt 2011

@stellamiapiccola Tak sa drž, nech Vám to dobre dopadne. Vieš ako ti závidím že máš ten cisársky lebo ja mám iné stresy z porodu KP a ešte chlapec ale doktor nevidí zatial dovod na cisarsky, by som mu to dopriala takých 12 hodín bolestí, natrhnutie až k zadku a všetko čo k tomu patrí.

lolinkamaminka
23. okt 2011

baby citam tu akych mate nezbednych chlapov, ja som tiez na tom podobne 😀 😀 ale viete ako sa to hovorí?..."chlap je ako koberec...ked ho prvy raz dobre polozis, mozes po nom slapat cely zivot.." 😀 😀 😀

majoslava
23. okt 2011

@milek ja som niekde mala recept aj na normálny ale išlo do neho 1kg cukru... tu som dala mandľovú aromu tak chutí dobre 🙂

majoslava
23. okt 2011

@lolinkamaminka 😀 😀 😀 😀

gab
23. okt 2011

@lolinkamaminka 😀 😀 😀 😅 super, za 100 bodov, ja som zvedava na toho mojho, sa vytesuje ako bude chodit kocikovat, ako maleho postrazi, ked budem musiet niekde surne ist atd.. atd... tak uvidime, ci to tak bude, alebo je hrdina teraz a potom skutek utek......... 😝

lolinkamaminka
23. okt 2011

@gab ja presne viem ako to s nami dopadne...moj sa tiez velice pasuje aky bude starostlivy, ako mi bude pomahat, o malu sa starat, ale on si mysli ze ho nepoznam a ze mu to uverim 😝 ja sa spolieham a seba, cele tehotenstvo mi absolutne nepomahal, len obcas mal take zablesky starostlivosti a to ho vzdy pochvilke preslo, takze viem ze sa na neho nemozem spolahnut 😀 😀 na druhej strane, aj mi to vyhovuje, ja si najradsej vzdy vsetko spravim sama, tak staci ak bude aj nadalej domov nosit peniaze a robit nakupy a ostatne necha na mna 😀 😀 😉

lady511
23. okt 2011

@lolinkamaminka máš to teda dobre podelené..páči sa mi tvoj prístup a obdivujem to ženy maju byt samostatne.,, 🙂 ja takisto sa spolieham na seba na svoj dobrý usudok a inštinkt buducej matky,, 🙂

karap
23. okt 2011

@stefie 😀 akurat som si sem sadla.Urobila som presne to,co si napisala.Obliekla som deti,seba,muzovy som nakazala nech vysmazi kurca a spravi ryzu.....On ze:A Ty kam ides?No,von z Tvojimi detmi
Krasne sme sa presli[absolutne ani kvapka dazda],vratili sa po 1,5hodinke a muz zatial uvaril ryzu[trosku sa mu rozvarila,no to je vedlajsie],prave dosmazal maso,ja som uz len zavarila sliziky do polievky....Z detmi som si 2 hodinky pospala[sak mam narok po takej prechadzke,nie? 🙂 ],povesala pradlo[este ma cakalo v pracke 😠 ]a teraz popijam kavicku...
Muz lezi vo vedlajsej izbe a ,,zduva sa,,lebo som ho takto zneuzila na domace prace.A cuduj sa svete,ruky mu neodpadli 😲 😀

karap
23. okt 2011

@ajvetka tak to mas doma taky poklad ako ja 😀
uz tu musim vsetkym ist na nervy,lebo nepisem nic ine len o biednych financiach a nanic muzovy,ze baby??? 😝

lucia2312
23. okt 2011

@henrieta44 no veru mam doma tiez hotovy poklad moj manzelik ma necha oddychovat kedy sa mi zachce a vsetko porobi aj malinkej sa este stihne venovat a ja si len lezim z vylozenymi nohami ,fakt som stastna ze ho mam velmi mi pomaha

lolinkamaminka
23. okt 2011

@lady511 tak tak 😀 ved ono nam koniec koncov nic ine ani nezostava...pride mi zbytocne sa dookola pozastavovat nad niecim, co aj tak nezmenim...uz je ten moj chlap raz taky, tak sa ho nebudem pokusat pretvorit na svoj obraz, len by ma to obralo o energiu a vysledok by bol aj tak ziadny...no nie ? 😉 😉 ked raz nechce pomahat, tak to nebude robit ani ked mu budem za to nadavat.. tak si radsej usetrim nervy a spravim to sama a mam pokoj 😀 😀 😀

veronika1417
23. okt 2011

Baby len si nechajte pomoct ked aj len malo muzi spravia je dobre ked niecim prispeju do mlyna 😉 my nie sme neznicitelne a je dobre ked chlap vie nieco spravit doma lebo ked nahodu vypadneme do porodnice alebo na sluzobku aspon vieme, ze doma zatial bomba nespadne. Ja hlupa som tiez zacala robit to, ze najradsej som si porobila sama a zbadala som, ze mi pomaha stale menej a menej tak som si povedala ze nie. Mne sa paci ked robime veci spolu a travime spolu cas. Inak by to bolo tak, ze ja by som upratovala a varila do nemoty a manzel by trcal bud v praci alebo za PC. Takto mame cas na vsetko pomozeme si v domacnosti - a aj to si vlastne uzivame lebo robime na svojom a mame z toho radost a potom sa este venujeme jeden druhemu a este nam aj ostane cas na indivindi cinnosti 😉 takto nam to klape sme zohrati 🙂