Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@janulkan nic nevyteka ani ziadne stopy tak myslim, ze nemam, ci? 😅
@veronika1417 ani mne nic nevyteka ani nemam spinavu podprdu (nosim bielu prevazne) 🙂 ale zase nemozem mat o jedno cislo vacsie kosiky a nic aby v nich nebolo 😀 a kedze sa nasilu nemaju bradavky stlacat, tak to asi ani neoverime 🙂
@veronika1417 Ani mne nic nevyteka,ale neboj,vsetko je ok-nie kazdej zene zacne pred porodom vytekat 😉
@blackrose Jeeej super,urcite take nakupy dobre padli 🙂
@kaia Krasne brusenko 😉
@veronika1417 hej, presne si to vystihla... tak ako ja 😀 velmi sa tesim, na Lucku stale rozpravam, citim ju, ale stale si neuvedomujem, ze o chvilu tu bude a vsetko bude uplne ine 🙂
a co sa tyka kolostra, tak mne tiez nejako extra nevyteka, ale niekedy si vsimnem na bradavkach (ale skor v zahyboch) ze tam mam take zaschnute, ale len trosicku. Takze teoreticky si to nemusis ani vsimnut. Ale vraj to nevadi, niekomu sa spusti az po porode.
@lumimi ja mam malu uz velmi dlho dolu hlavou a ja ju citim aj dolu aj hore.. dolu take jemne steklenie (asi rucicky) a hore kopkanie do rebier (nozicky)
@kaia krasne brusko 😵
@veronika1417 ani ja nemam este ziadne kolostrum, neboj ono v pravy cas pride 😉
@harper joj to dufam ☹ kojit by som velmi chcela
bolia ma križe a už začalo aj bruško. hadam dneska nie 😕 veď ešte nemam ani brucho klesnute, ani zatka neodišla 😒 dneska nieeeee 😠
@veronika1417 tak ja som kolostrum musela zo seba po prvom porode tahat odsavackou... a asi ani teraz tomu nebude inak...
@dominika_sk skus si oddychnut nerobila si niecvo namahave? Mna vtedy pobolieva 😕
@veronika1417 velmi si to nepamatam ale ani pri prvej mi kolostrum netieklo a kojila som 25 mesiacov 🙂
@dominika_sk brusko nemusi byt vzdy klesnute. a preco nie dnes? zly datum?
@harper ja len ze nase baby tu uz tak davno o tom pisali a ja nic 😨 teda sem tam aj ja najdem len take drobne ciastocky ale to velmi malokedy, navyse po cisarskom vraj trva dlhsie kym sa mliecko rozbehne tak uz rozmyslam co a ako.
Asi sa pojdem opit - vcera vyhra v lotte 3,30€ 😎
@harper no vieš, dnes nie, zajtra tiež, pozajtra sa mi tiež nepozdava 😒 ja som posero a bojim sa, tak preto nie 😢
@veronika1417 hej, od rana som vysavala, umyvala, varila...cely dom som dala do poriadku 🙄
@veronika1417 neboj ono to pride 🙂 Ja som to tu tiez postrehla, ked niekedy zaciatkom siedmeho mesiaca uz pisali o kolostre, v podstate mozes byt rada - usetrila si tooolko penazi na tamponoch do podprdy 😀
@dominika_sk a uz si bola u toho lekara? co ti povedal? dal ti nieco na upokojenie? a neboj zvladnes to 🙂
@harper nie, odložila som to na zajtra, dnes som rano nemala auto. však vieš že určite dam vedieť ako to dopadlo.
@dominika_sk tak to moze byt aj z toho, lahni si, vyloz nohy a odpocivaj... vlastne mna ked bolia krize tak mi nerobi dobre ked mam vylozene najdi si dobru polohu ale hlavne oddychuj 😉 bude to dobre 😉
no ja asi pojdem este ozehlit tu poslednu cast co som prala - vsetko z tej novej krasnej modrej postielky pre nasu slecnu, bolo to sice v susicke, takze velkou teplotou to uz preslo ale predsa je to pokrcene, ozehlim, poskladam a vytiahneme az ked pridem domov. 🙂
@dominika_sk tak dufam ze vsetko dobre dopadne.
Ja sa mam dnes celkom dobre, a to uz mam za sebou stahovanie pohovky s babkou, ale to sme ju len tak po dlazbe tlacili, tak to nebola taka velka namaha, a uvidim co ma dnes este caka. Na zajtra asi vytiahnem kusok kuracich prs z mraznicky a spravim mm s nich tresku, uz ju spominal 🙂
A to si dedo objednal novy pracovny stol, ktory tam uz asi mesiac u nich lezi v krabici a ked sa babka pytala ze kedy to zmontuje, tak ze to budem robit ja ked budem na materskej, tak sa tesim 🙂 taketo veci mozem robit kedykolvek 🙂
@harper to ako zase??? 😕 daj recept srdcooo! Ja tresku milujem no nemozem lebo mam alergiu ☹
@veronika1417 a na co mas alergiu z tresky?

@dianka3 aha, neviem prečo som si myslela, že si rodila cisárkym... 😔 ... ale mas pravdu, taky porod nepoteší, ale viem, že aj u nas v Poprade sa rodí KP prirodzene... 😒