Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 Aj mna boli pupok a strasne ma svrbi pokozka okolo neho. To je asi tym jak sa nam ta pokozka roztahuje,ze...
@z0e mne teda ani predtym nebyvala nejaka velka zima, cez zimu chodim malokedy v zapnutej bunde, ale teraz je to fakt extrem, ked som chodila este do prace, tak sa raz cez den tak ochladilo a ja len v tricku bez rukavov, a to chcela ist mama so mnou do obchodu, tak som jej volala, zober mi nejaku mikinu nech ludia na mna nezazeraju, ze vonku zima, dazd a ja len v tricku bez rukavov 🙂 ale ako sme zase nastupili do auta hned som ju zhadzovala zo seba dolu. 😀
Myslite, ze sa mu to este podari? http://www.aktuality.sk/clanok/195916/j-mihal-c... Mohlo by sa 🙂
@mysti Ja vobec nemam strach a asi budem mat strach z toho,ze nemam strach... 🙂. Nejako mi to stale nedochadza asi, mavala som vzdy strasne bolavu menstruaciu s krcmi a vracala som vzdy tak dufam,ze aj toto nejako zvladnem. A pravda je,ze neviem do coho idem 🙂. Ale nech uz su tie babence na svete...
@harper no bodaj by to slo... a to by platilo aj pre nas? aj nam by sa zdvihla a predlzila alebo to len pre mamicky od januara? nejak tomu nechapem 😕 😅
mne je tiez stale teplo a opuchli mi prsty na rukach.obrucku uz dole nedam ☹ asi sa zavodnujem. no neviem sa dockat zajtrajsej poradne co sa nove dozviem.
@mysti ahoj 🙂 výťah je len na kľúč... my sa pekne musíme odtrepať po schodoch... budova je zatvorená lebo chodia fajčiť ale tie dvere od zadu sú otvorené ako máš príjem a potom pojdeš rovno hore na sálu je to v pravo tam máš zvonec..... na vrátnici neviem ako to je lebo tá brána za zatvára...je tam písané že treba zvoniť ale myslím že kým niekto príde tak aj porodím 😀 😀 mna ak by to chytilo vnoci tak si budem volať sanitku...oni majú aj klúč od výtahu 🙂
ahojte dnes som bola v poradni... nič sa nezmenilo tak mám čakať ☹ ale že placenta je v 3 štádiu tak doki si myslí že cez víkend by to mohlo už prísť 🙂 ale ja mám pocit že to bude skôr... nejako sa čudne citim od včera a mám taký pocit ako keby mi každú chvílu mala odtiecť plodová voda.... a citim aj kríže že ma bolia... malý tlači už aj ked sedím či ležím... už sa začínam aj báť pôrodu... čo doteraz mi to bolo fuk...
idem vás dočitať lebo ste toho veľa od rána napísali 😀
@lenka1108 ahoj ja mám takéto strie na stehnách, hned pod bruškom pri lýtkach, tiež sa bojím že nezmiznú...inak aj ja mám pocit, že mi klesá bruško už dolu...no neviem,pridám foto neskôr,nech posúdite 🙂
@drobcek801 ja viem 😉
ozaj, takto za dva mesiace uz budu darceky z pod stromceka vo vacsine rodin uz rozbalene 🙂
@lolinkamaminka tak som si asi zle zapamatala, ale mala som pocit ze ty si to tu davala, take pasikave a este jedny ze sa nevies rozhodnut. ach ta moja pamat, ale aj tak dakujem 😉
aké máte krásne brušká 🙂
@luci66 ja som tiež mávala bolestivú menštruáciu a aj zlatú žilu tak pôrod nemôže byt horši... ale ako mám od včera kontrakcie tak sa začínam kus báť...
inak baby neviem ako si mám správne kontrolovať kontrakcie... od jednej ma vkuse bolia kríže a spodok brucha...
@harper ja som ak zmrzlina...
ahojte ...tak za tento den ste toho pekne vela popisali. Mala som co robit si to precitat 😉
Dnes mam za sebou prvu poradnu v nemocnici, vsetko je v poriadku maly je otoceny hlavickou dole, tlaci sa dolu do panvy ale krcok sa neskracuje 😒 takze porod sa nechysta 🙂
v nemocnici som sa stretla aj so @stellamiapiccola normalne som jej v kutiku duse zavidela...a tu citam ze konecne aj s @tasiko budu mat babatka uz zajtra pri sebe
@luci66 tak zatial to u nas na porod nevyzera, kontrola az o tyzden po sviatkoch, v nemocnici vsetko ok, vsetci boli mili, len ked dr. spomenula, ze ak to nepojde nacas, dame vyvolavacku, tak som sa trocha vylakala, toho sa tiez obavam....vraj su bolesti silnejsie.....no neviem, epi som zatial neuvazovala, ale asi zacnem, ked budu chciet maleho vyvolat 😅
tak uz mi odisla aj hlienova zatka, teraz sa to urcite nedalo pomylit, kedze to bol hnedy hlien s primesov krvi 🙂 dala som si aj horucu vanu, kde prisli dalsie dve mierne kontrakcie, takze uz len cakam kedy sa to rozbehne na plno a ideme po drobceka 😀 drzte palce
PS: stacil len jeden sex a kontrakcie su tu 😀

baby, vam je tiez stale tak teplo? ja teraz po dome beham len v podprsenke a teplakoch, a to skoro vobec nekurime, najradsej by som aj v noci spala pri otvorenom okne, ale to by asi mm zamrzol 😀