icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

liat
24. okt 2011

@lenka1108 take strie ako mas na brusku, ja mam nimi pokryty cely zadok. je to otrasne :( dufam ze to vybledne, lebo vraj zmiznut to uz nezmizne

liat
24. okt 2011

@janulkan joooj zavidim ti v dobrom

kaia
24. okt 2011

@dena, no horim nedockavostou 😉, aka bola prva poradna v nemocnici?
Inak, volala som so @stellamiapiccola, nejde jej tam internet, tak len odkazuje, ze zajtra rano o 09.00 hod idu na vec 😉. Velmi drzime palce 😎

tasiko
24. okt 2011

Baby nemozem vsetkym "odlikovat" prispevky,lebo by som takto uz bola aj na sale a este tukala do mobilu 🙂 takze vsetkym z celeho srdiecka dakujem za podporu aj teraz aj v predchadzajucich dnoch,ste uzasne.Ja takisto dufam ze vsetko dobre dopadne,ozvem sa hned ako budem moct zodvihnut hlavu a ruky 🙂 A ze mala bude zdravucka TAKZE ESTE RAZ VELIKANSKE DAKUJEM,OPATRUJTE BRUSKA 😀 a uz sa asi dnes neozvem,bo zachvilu idem davat cipky,tak neviem ci budem stihat 😀 aha a niekto sa pytal ci spinal ci celkova,tak preferuje sa spinal a keby daco celkova.Tak majte sa tu pekne tie 2dni a co najmenej bolesti a nervov prajem!

majoslava
24. okt 2011

@janulkan joj idem aj si dať vanu 😀 od včera mám kontrakcie také slabšie a už ma to unavuje...

slimme
24. okt 2011

Ahojte, vidim, ze davate foto bruska tak aj ja mam dneska 38+0tt, bola som prvy krat na poradni v nemocnici, otvorena spic prsta, doktorka mi hovorila ze uz mozem rodit, ze je mimi hotove, mam behat, aby sa to trosku rozbehlo, lebo este nemam ani ziadnych poslickov, absolutne nic, len rano menstruacne bolesti. Chcem sa vas spytat mali ste niektora vyvolany porod? Po prípade robili vam hemiltonov hmat?

lenka1108
24. okt 2011

@liat no zmiznut uz vraj nie.svagrova ma aj po 4 rokoch riadne dopraskane ale vyblednute. vraj colagenove solarko pomaha ja sa nan chystam hned ako prestanem kojit.moja nechtarka ho ma v salone.neni to draha zalezitost a kura trva 8 tyznou a staci tam ist 2x do tyzdna.tak som zvedava 😉

janulkan
24. okt 2011

@slimme neboj, do dnesneho dna som nemala ani ja ziadnych poslickov, krcek stale 2cm a otvorena na spic prsta 🙂 ono to pride same, ked bude mat

dianka3
24. okt 2011

@trinka Asi si si ma z nejakou maminou pomylila 😅 ,nevadi. Vies co prave dneska som sa pytala sestricky ked som bola na pasoch o tom porode KP a ona bola taka mila a vysvetlila mi vsetko 🙂 Ze ked sa rodi dupka tak vyde najprv ta a potom nozicky a dalsie.Ale keby vysla prv nozicka skor nez ritka bolo by zle a hned by som isla sekciou 😒 musi ist najprv vonka bud hlavka alebo ritka.Cize ak by sa nahodou dovtedy mala nepretocila a vysla by ta dupka von tak potom je to ok, Ale tak hadam to nejako bude a hlavne ze to neskonci sekciou lebo to nechcem ☹ A poznas aj nejake maminy co tak uz rodili? 😕

trinka
24. okt 2011

@dianka3 osobne nepoznam... len z počutia, ale to su take informácie z druhej ruky...

liat
24. okt 2011

@lenka1108 daj potom vediet ci pomohlo 😉

trinka
24. okt 2011

@janulkan my sme si včera tiež s manželom dopriali, ale mala som len jednu silnejšiu kontrakciu a od vcera mi tvrdne bruško...joj budeme musieť zopakovať, len neviem ako presvedčím mm, ten sa tak zľakol, že povedal, že už nič nebude 😀 😀 😀 😀 a to struhal dva roky frajera pred všetkými, že porod nič nebol... ale vcera sa mi priznal, že sa boji... že bolo ťažke pozerať na mna ako trpím... 😔

trinka
24. okt 2011

@slimme ja som bola na špic prstva otvorena 4 týždne.... 😀 pri malej....

woman04
24. okt 2011

@anicka87 mám pocit,že monculik5 mala tie pásikavé,ale neviem to nájsť 🙂

lenica81
24. okt 2011

@slimme ahoj, mne nie, ale jednej kocke to robil doc a dostala infekciu a musela na CR... tak radsej asi nie... 😕 krasne brusko... na spic prsta som otvorena uz 2 tyzdne, takze uvidim, co mi tento tyzden povie... mne dnes nejako bolo divne dolu, ale preslo to... asi sa dite spusta do panvy... 😎

dianka3
24. okt 2011

@trinka jaj a co ako dopadli stastne? A inac ako je zariadene odelenie pre matky v pp?

kiribaby
24. okt 2011

@dena Ahoj, aký máš dojem z nemocnice a lekárov? Ako prebiehala poradňa? Ja snáď dnes ani nezaspím, taká som vzrušená, už aby som tam bola a všetko sa dozvedela 😀 Tak ma napadlo, keď si spomínala krvné testy kvôli epi - nepovedali mi, aby som prišla nalačno, takže zajtra mi krv brať určite nebudú...len dúfam, že prednášku aj testy ešte do pôrodu stihnem..z toho, čo slečna vyvádza, mám pocit, že už už idem porodiť 😅
@stellamiapiccola silno držím palce!!!

lenica81
24. okt 2011

@tasiko drzim palce... 😵 a aj @stellamiapiccola skvele spravy... juj, zajtra dalsie babatka na plane...

tesim tesim... 🙂

eviiinka
24. okt 2011

ahojte babulky.....ako sa mate ? ja dobre, dnes som si tak uvedomila a az mi prislo luto :( normalne mi bude to brusko moje :( viem ze mi to moj syncek vynahradi vsetko 🙂 no bude mi to chybat, aj toto pisanie, a taaak :( asi slaba chvilka na mna prisla 🙂 pekny vecer maminky 🙂

lenica81
24. okt 2011

@janulkan tak uz aj ty to mas na hrane... drz sa tiez... 😉
@balumi mozno preto je pocit, ze su silnejsie tie kontrakcie po vyvolavacke, lebo sa to urychluje a idu rychlejsie do vysky... 😉 ja som mala vyvolavacku, lebo to islo pomaly, ale mala som aj epi, tak neviem porovnat... 😅
@cucovia @z0e @harper pripajam sa k rozhorucenym, predtym zmrzlinam... furt by som len vetrala... 😅
@harper aj ja by som rada tresku bez tresky... moja segra tak robi salat zo stonkoveho zeleru, tuniaka a tatarky a fakt chuti jak treska... 😉
@majoslava neboj, nejako bude... 😉

lenica81
24. okt 2011

inak ahojte... ja reagujem skor, ako cosi o sebe napisem... dnes mam zahu zo vsetkeho... 😝 uz vcera to zacalo... takze mala som dnes asi viac mlieka kupit, lebo takto ma to zozere zvnutra... este si idem dat nejaku neskoru veceru a zapijem mliekom...

dnes mi konecne doslo rozhodnutie zo SP, tak sa vytesujem... 😵 a @harper... mohlo by este prejst to predlzenie materskej... ale to by nemal byt problem, to by ficovci mali podporit, ked uz su taki socialni... 😅 treba verit... kedy o tom maju rozhodovat... 😕 necitala som ten clanok...

lucka33
24. okt 2011

@harper jéžiši aj mne býva takto teplo, akože doma chodím normálne v tričku a teplákoch, ale v noci by som prijala otvorený vetrák aspoň trochu, ale muž je zimomravý, tak to mu nemôžem urobiť a zas ani ja nechcem prechladnúť. Ale keď idem von, tak len tričko a vetrovka mi stačí. A to pritom ja nie som zrovna zimomilný človek, skôr naopak...
A vidím, že nás tu je viac takých "zateplených", počkajte, ako sa po pôrode ochladíme 😀

lucka33
24. okt 2011

@slimme mne vyvolávali pôrod, ale ja som sa neotvárala, tak sme išli cisárskym. A na špic prsta som bola otvorená ajajááááj, hádam aj vyše 4 týždne a tak som aj zostala až do pôrodu 😀

anicka87
24. okt 2011

@woman04 dakujem idem sa jej hned spytat 🙂
@ monculik5 prosim ta ty si tu prednedavnom dala fotky tej pasikavej supravy do postielky? ak ano mohla by si mi dat link? velmi sa mi pacila, ale neviem najst stranu na ktorej to bolo 😉

gab
24. okt 2011

@lucka33 @harper, aj ja mam navaly tepla, moj mm sedi v mikine a ja v tricku a je mi neskutocne teplo a to som byvala zamrznuty typ, este aj v lete som niekedy spavala v ponozkach, to budu tie hormony, cakam co sa vykluje po porode, ci budem znova zimomrava 😀 😝

dena
24. okt 2011

@kaia @kiribaby kočky, tak prva poradna dopadla myslim, ze velmi dobre...cakala som totiz nieco uplne ine, kedze tu niektore popisali negativne zazitky 😒
mala som prist na 8,30 h. prisla som o cosi skor, takze som si chvilu pockala...dr. a sestricka v pohode, mile...dr. ma pozrela, ukazala mi maleho...kedze nie som ich pacientkou tak sa pytala na rozne veci...pri vysetreni ma to trochu bolelo, ale to tym ze maly sa tlaci dolu...Inak tiez mi nepovedali ze mam prist na lacno, ale ja som pre istotu isla a brali mi krv, takze asi to od mojej dr. nestacilo a teda dobre som urobila. Stihla som aj prednasku o epi 🙂 na buduci tyzden v pondelok mam dalsiu poradnu, ale uz nejdem dr. Vacokovej, ale dr. Demeckovi, lebo ona ma dovolenku a 8.11 idem na prietoky... 🙂
Takze baby, aj moj druhy dojem z tohto sanatoria je viac nez dobry 😉 prvy velmi dobry dojem som mala ked som bola na obhliadke, takze pevne verim, ze sme sa rozhodli spravne a nesklamu nas 😉

kiribaby
24. okt 2011

@dena veľmi dobre sa to číta 🙂 teším sa, že si bola spokojná!!!

kaia
24. okt 2011

@dena, super, som rada z takej dobrej recenzie 😉. Aj ja mam prietoky 8.11., mozno sa uvidime 😉

denis006
24. okt 2011

kočky tak ja som otvorená pre prst od 3.10. a zajtra ma čaká poradňa u obvod. gynek. Uvidíme či je niečo nové... Krček mám skrátený od začiatku nakoľko som po konizácií....doki sa vyjadril, že sa nemusím vôbec otvoriť...tak len dúfam, že sa nič také nestane .

Tiež patrík ku skupinke tehuliek, ktoré rozpaľuje....kúrim len v detskej izbe

lucka33
24. okt 2011

@gab po pôrode sa to vráti späť, ono v tehotenstve býva zvýšená teplota, preto nám je tak teplo 😉 Ja som veľmi zle znášala tie augustové horúčavy, ani von som nechodila 😝 Mne sa nedalo ani dýchať v tom teple - pričom leto zbožňujem, ale ja som sa tak neskutočne tešila, ked sa ochladilo, hneď sa mi lepšie dýchalo. A teraz tiež nechodím teplo oblečená, čo inoked by som už zimné pulóvre vyťahovala. Ale zas nie je to dobré kvôli tomu, že mne je teplo a potom neviem obliecť malú von, aby jej zas nebola zima... Ale teraz aj tak von nechodíme, lebo je choručká, a potom už len nejaké 2 týždne a ideme na to 😉