icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

mackoxxx
25. okt 2011

@lucka33 Od lekárky viem, že je to v pôrodných cestách a pri sekcii nič nehrozí. No pre istotu sa ešte raz informujem. Tak či tak Ťa nadopujú antibiotikami.

lenka1108
25. okt 2011

@mackoxxx
@lucka33
no co ja viem tak sa dieta moze nakazit iba pri normalnom porode a nie pri cisarskom.aj ja som ho mala.teraz mam zase nejaku mikozu...

mysti
25. okt 2011

@tasiko gratulujem, mala je naozaj krasna 😀 nech ste obe zdrave 😵

marvis
25. okt 2011

@kiribaby Ani ja som to na prvyraz v lekarni nekupila.Ale mohli by to mat v nejakej lekarni zameranej na homeopatika alebo kde predavaju bylinky,sypane caje.

kaia
25. okt 2011

@dena, o kolkej mas prietoky? Ja o 10.00, ale ku komu som objednana, to mi nepovedali 😉

dianka3
25. okt 2011

@lenka1108 Nie? ja som si myslela ze chces rodit normalne,A to sa nebojis? nebude ti luto ked nebudes malehoprvy krat pocut plakat? 😒

kaia
25. okt 2011

@dianka3, ved existuje spinal, pri tejto moznosti mamicka bude pocut plac 🙂

woman04
26. okt 2011

@janulkan ..krásna správa,gratulujem ,nech ste zdraví a spokojní...vidím,že č.50-56 asi neponosíte 🙂

woman04
26. okt 2011

@luppita ..neboj...ja mám termín až po tebe,takže tu nebudeš fučať sama.-)))...mne je aj trošku ľúto,že to tak ubehlo,teraz som si začala tehotenstvo užívať... 🙂

woman04
26. okt 2011

@micicka wow...čo riadok,to krásna správa...gratulujem 🙂 ...nech sa vám darí dievčence 🙂

woman04
26. okt 2011

@stellamiapiccola Calorosamente congratulazioni 🙂

woman04
26. okt 2011

@tasiko ..gratulujem...2800 je super..nech sa darí 🙂

liat
26. okt 2011

baby viete ako je to s prispevkom za narodenie dietata? v akej vyske a ci sa to dava naraz, ale polka po porode a druha ak sa dozije dieta viac ako 28 dni? Diky

liat
26. okt 2011

tak uz som co to nasla, spolu to robi 829 € aj nejake centy.

trinka
26. okt 2011

tak čo dnes v noci nikto nič? 😀 😀 😀

ja som dievčence takáááá unavenáááá.... už neviem čo zo sebou a to ešte 15 dní do termínu a čo potom??? 😖

dena
26. okt 2011

Dobre ranko vsetkym🙂

@kiribaby maju ho lekarni, ale hore v Tescu v Lamaci, alebo aj v Avione v lekarni 😉

dena
26. okt 2011

@kaia tak idem asi hned po tebe 🙂 ja som objednana na 10.30 a tiez neviem ku komu 😎

dena
26. okt 2011

@trinka ja som sa na pocudovanie velmi dobre v noci vyspala..spala som ako babatko 🙂

luci66
26. okt 2011

@kiribaby Ja som ho kupila v TT v meste na pesej zone v lekarni a uplne som aj zabudla,ze ho mam.

luci66
26. okt 2011

Bre ranko maminky tehulky. Ja som sa dnes rekordne vybavila u dokiho, utz aj odbery, normalne nechapem..asi pojdem dospavat este. No a mala Nelka sa dokimu zda mensia tak o 5dni a vazi 2780g a konecne sa otocila spravne 😀 . Tak som zvedava este na vysledky toho streptokoka. Inak baby ako najdem v tehu knizke tie prietoky? Som sa pytala dokiho a on len,ze prietoky OK, no ale nam taketo info nestacia,ze 🙂

trinka
26. okt 2011

@dena ja som tiež nespala zle, len sa rano budim ako mátoha 😖

lenkakrchova
26. okt 2011

mamicky dnes posledny den v praci .... jupi 🙂 idem si to tam uzit a potom uz len moje deticky. Pekny dnik Vam prajem 😉

picolka
26. okt 2011

@lucka33 no to som sa aj ja dočitala...ale ma to prekvapilo lebo až doteraz bolo všetko až na počudovanie ok 🙂

picolka
26. okt 2011

@mackoxxx no v knižke to mám napísane, a tiež mi povedal že až pri pôrode mi daju nejake infuzky aby sa tie protilatky dostali do babatka, skusim viac piť alchemilkovy čaj možno mi to pomôže a stratim ho...bodaj by....ale dakujem za radu, lebo ma to zaskočilo...

mysti
26. okt 2011

Ahojte baby, aku ste mali noc? Ziadna mamicka nepribudla? 😀 Nas drobec bol vcera taky hyperaktivny az strach. Pozerali sme s manzelom vecer telku a on sa vkuse mrvil a vrtel, som si len hladkala brucho, moj muz spozornel a zapotil "no čo, ideme? " som sa zacala smiat, mu vravim, ze to sa len maly prevracia a kope 😀 chudak moj, ma take stresy, ze az. Ale vidim, ze je stale v pohotovosti.
POcujte baby, urobili ste si nejake "opatrenia", co sa tyka postele? Mne kamoska hovorila, ze jej odtiekla plodova voda vnoci a tak jej to pretieklo na matrac, ze ho museli vyhodit, lebo sa to nedalo vycistit. Ja som si dala na postel pod normalnu plachtu : zlozenu hrubu lanovu plachtu, na to tu jednorazovu prebalovaciu podlozku-nepremokavu a na to normalnu bavlnenu plienku, aby to nesustalo a tak riadnu plachtu...predsa, matrace su drahe a kupovat novy nemienim... 😒

eviiinka
26. okt 2011

@denis006 fuuuha, tak neviem ci sa mam zacat bat alebo .... 😉 celu noc som nespala, stale chodila na wecko a cakal ci to pride 😒 no asi ma trafi z toho 😉

eviiinka
26. okt 2011

@picolka mne to zistili tiez, Dr.,povedal ze viac zien to ma ako nema .... takze sa netreba bat .

lenka1108
26. okt 2011

@dianka3 preco by som ho nepocula? sak budem mat spinal...

ja som sa prave zobudila mm mi robi kavu a idem este rychlo poprat nech cosi este zbalim do tasky... pomaly ale isto zacinam stresovat...

eviiinka
26. okt 2011

dobre ranko kočky 🙂 aku ste mali noc ? ja strasnuuuu ☹ prevalovala som sa, chodila na WC a ked som zaspala, tak som myslela, len nato kedy uz asi porodim 😒 no zle, tak uz som stihlaozehlit,upratat, vyprat a teraz neviem co zo sebou......
Chcela som sa kocky spytat, mozno hlupu otazku, ale stalo sa vam niektorej ze vam odtiekla plodova voda vonku nie doma ? neviem si to predstavit, sa bojim ist aj von 😒

trinka
26. okt 2011

@mysti fíha nad tým som nerozmýšľala, pri prvej mi voda neotiekla... ale spíme s mm na gauči, ktorý ma dva mesiace... asi by som mala dat pod plachtu niečo... 😕