Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@stefie ufff, budem teraz zniet trochu blbo ale som rada ze nie som sama ako pokazena pracka 😀 vidim, to tak ze obeham lekarne a skusim zohnat ten test...
@lady511 nemam vyskusane, ale pocula som , ze hej, dokonca aj v porodniciach maju fitlopty a cakatelky okrem chodenia davaju aj na tieto fit lopty jemne hopkat 🙂
@tasiko jeeej milionkrat gratulujem maminka, potvrdilo sa, co som napisala, ze nam oznamis, ze ma malinka krasnych 2800g, neskutocna je, si sikulka, skore zotavenie a vela vela zdravicka sarinke 🙂
@lolinkamaminka ahoj, ja mam nieco podobne..nie az moc take riedke ako voda, ale bez intimky sa uz pohnut nemozem ☹ Dr., mi povedala, ze to nieje nic, ze to sa stava, ze mi moze aj moc unikat lebo babetko tlaci na mechur, takze je to asi normalne, no ak si chces byt uplne ista, tak viem ze v lekrani sa da kupit test ohladom plodovej vody .
My sme boli dnes na poslednom UZV a babetko ma 2900g udajne. Myslite ze je to malo? Ja by som bola rada, keby bol radsej mensi, lebo mam v tehot. knizke rozmer panvy to posledne cislo 17 a vraj to znamena uzku panvu. Tak aby sme to zvladli! No inak neviete ako je to potom, ze ked to na mna pride, mam ist cez centralny prijem do nemocnice? Bola som to tam omrknut v ruzinove a bola som zhrozena ze tam ludia normalne sedeli akoby nic a na dverach velky napis, ze "Poradie pacientov urcuje lekar podla naliehavosti" to tam mam cakat a vzdychat?..hmm
@mackoxxx Dakujem 🙂
@pimpa ja som sa nato pytala dnes mojej Dr., na Antolskej.POvedla ze ked pridem do tretej kedy maju ordinacne hodiny, mam sa hlasit normalne u nich kam chodim na poradnu a ak pridem po tak ist hned na centralny prijem, tam zaklopat, dat im obciansky, kartu poistenca a oni ta uz budu navigovat ako dalej, tak asi tak nejak to bude aj v Ruzinove 🙂
@eviiinka je to neprijemny pocit strasne 😖 veru budem musiet navstivit nejaku lekaren nech sa trosku ukludnim lebo mam strach aby sa nieco neudialo 😒
@lolinkamaminka viem aj pre mna je to neprijemne, ked niekde dlhsie sedim, tak sa hanbim postavit, ci nahodou nebudem mat flak na nohaviciach 😒 lebo sa mi niekdy doma stane, ze mam az flak na teplakoch ... ale jasne chod radsej , nech sa ti nato pozru a budes kludnejsia 🙂 neboj sa urcite to nic vazne nebude.....mne sa vratila teraz aj mikoza ☹
@pimpa ja pojdem tiez do ruzinova, ale verim, ze ked tam pridem na prijem, tak zahucim a isto ma cakat niekde na chodbe nenechaju. je ine ked tam sedi niekto zo zlomenou nohou a caka na renge .... a ine ked tam pride mamicka s kontrakciami, ci odtecenou vodou, podla mna hned primu a poslu kam treba 🙂
@lolinkamaminka Aj ja mam taky vytok, obcas biely,obcas uplne ciry vodovy.Zajtra idem do poradne aj na utz tak sa na to spytam, ale mam to cele tehu, nejako si z toho hlavu nerobim..Babule aj jak som sa stazovala,ze nepriberam tak teraz ze +15kg 😨 Tak dufam to pojde aj dole, som straaasne zvedava aku ma bambulka vahu, bo naposledy viem len z 31tt 1547g.Krasny vecer vsetkym tehulkam a maminkaaam
Babulky čerstvé maminky zo srdiečka vám gratulujem k bábätkám, veľa veľa zdravíčka obom, veľa mliečka a rýchle zotavenie maminkám 😵
ahojte dievčatá,chcem sa spýtať zistili mi teraz streptokoka nemate s tym skusenosť? dakujem
@harper chcem vydrzat zo skolkou co najdlhsie,lebo po porode ju URCITE necham doma.Ja sa terigat z novorodencom+2 detmi do skolky nebudem.Tyzden,co budem v porodnici bude mala u svokri,takze ani vtedy v skolke nebude,no a potom.....Bola by dlho doma a jej sa v skolke paci.Tak uvidim ako dlho to este budem zvladat.Keby neprsalo,nemam problem,no toto hnusne pocasie ma zabija....
@picolka Ahoj. Ja som ho mala pri poslednom stere na gynekológii. Moja pôrodníčk urobila kontrolný ster a už tam nebol. Tak som chcela vedieť či je to normálne a povedala, že áno. Či som nezmenila stravu a tak. No a ja som vysadila sladkosti a začala jesť jogurty (tie ja nemusím) a prestala som sa kúpať. Už len sprcha. Neviem či toto pomohlo ale mne sa stratil. Má to 30% žien (vraj) a je dobre, že to vieš. Povedz to aj pri pôrode aby ti dali lieky pred pôrodom a malo by to byť OK. Mala by si to mať aj v tehu knižke napísané!!! Netreba zabudnúť aby drobec nedostal infekciu. Mne to nepreliečili kvôli tomu, že aj tak idem na sekciu.
Baby, už niekoľko dní zháňam čaj z malinovníka..pýtala som sa v BA, v PK, v TT...dokopy v 6 lekárňach 😝 žeby to bol nedostatkový tovar??!! Alebo na ňom tak fičia všetky tehotné???? 😀 Sľúbili mi, že ho objednajú..len aby už nebolo neskoro 😅

@janulkan
@micicka
@stellamiapiccola blahozelam vam babulky 🙂 🙂 🙂 nech ste vy aj vase male lasky zdravucke 🙂 🙂