icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
27. okt 2011

@10linduska10 ved ono sa to niektorim maminakm stava, ze ku koncu zadrziavaju viac vody. Pokial to nesposobuje ine problemy tak je to oki ved si pod kontrolou lekarov keby sa im daco nezdalo porodom to vyriesia 😉

majoslava
27. okt 2011

@lenka1108 🙂 beťár riadny ... mu je asi dobre v brušku 😀

10linduska10
27. okt 2011

@andrejkag moje je určite väčšie už ho ledva unesiem 🙂 🙂 🙂 🙂

lenka1108
27. okt 2011

joooj baby ja neviem co sa tam prehadzuje.... toto ma zabija.pol dna po vysetreniach a naco mi su... sak uvidime co v pondelok povie gyndos...

10linduska10
27. okt 2011

@karap na sone tvrdia že jedno 🙂 🙂 tak dúfam že to tak aj ostane 🙂 🙂

10linduska10
27. okt 2011

@veronika1417 to teda áno 🙂 🙂 🙂 ale už by som to aj tak mala najradšej za sebou 🙂 🙂

veronika1417
27. okt 2011

@10linduska10 oni sa mozno aj rozhodnu ked uvidia opuchy, neriesila to s Tebou doktorka?

mackoxxx
27. okt 2011

@lenka1108 Aj teba presúvajú? Ja som mama mat sekciu v nedeľu a nič. Mám ísť v pondelok ešte na poradňu a potom sa rozhodne.

blackrose
27. okt 2011

@janulkan juuuj krasnucke babatenko 🙂 prajem mu vela zdravicka a tebe vela mliecka 🙂

10linduska10
27. okt 2011

@veronika1417 zatiaľ nie len sa ma vypytuje stále či ma nesvrbia dlane a telo že ak ma budú mám prísť a na opuchy vôbec nič 😒 😒

eviiinka
27. okt 2011

@afra az mi zima presla po chrbte 😠 to ako sa moze takto spravat, ved sa nebavite o psovi, ale o jej vnucatku ??? urcite je tazke nevsimat si to, no pokus sa...toto ti robit nemoze, je to vase dietako a jej vnuca....aj keby ste mu dali neviem koho prizvisko, takto hovorit nemoze.....hlavne sa skus upokojit a povedz malinkemu ze sa nanho s tatinom velmi tesite 🙂 🙂

ladybaby
27. okt 2011

Dievcata, neviete mi poradit kedy lepsie vidiet pohlavie babanka? V 21tt na morfo utz doktor povedal, ze chlapcek, ze tam nieco visi, teraz ma iba tak napadlo na poradni - 35tt, ze nech pozrie pohlavie a on, ze dievcatko. Tak som, ze ako dievcatko, ved uz ste mi raz povedali chlapceka, tak pozrel este raz a ze dievca - ale ze teda mi to na 100% nepotvrdi.....Tak teraz neviem🙂🙂🙂

veronika1417
27. okt 2011

@eviiinka joj to bolo pekne 🙂

liat
27. okt 2011

@janulkan jooooj krasnucky, aj ja uz chceeeeem. ako prebiehal porod?

eviiinka
27. okt 2011

@janulkan prekraaaaasny 🙂 gratulujem 🙂

eviiinka
27. okt 2011

@10linduska10 wau, ty mas ake brusenko 🙂 😀 zlatunke 🙂

liat
27. okt 2011

@lenka1108 neuveritelne 🙂 tolko strachu si mala a baby to zariadilo takto 🙂

10linduska10
27. okt 2011

@eviiinka ďakujemmmm 🙂 🙂 🙂

monculik5
27. okt 2011

@lolinkamaminka ahoj ja by som sa ta chcela spytat ty si tam mala aj vankuš a paplon? alebo len navliečky

denis006
27. okt 2011

@ladybaby určite teraz lepšie vidieť pohlavie...nám doki povedal, že už vidieť aj malé a veľké pisky 😀 , že je to jednoznačne dievčatko

lolinkamaminka
27. okt 2011

@monculik5 myslis tu supravu do postielky? boli tam len navliecky na paplon a podusku, mantinel a baldachyn.

harper
27. okt 2011

@veronika1417 no mne vytlacil spravu na pc, tak to preto som to tak super zvladla precitat 😀 😀

micicka
27. okt 2011

@janulkan nádherné bábatko, gratulujem a prajem veľa zdravíčka.
úžasné sú tí naši drobčekovia.

babulky prajem vám všetkým, nech už máte drobcov čo najskôr pri sebe (teda na čas), sa neviem na tú našu malú vinadívať, by som dokázala presedieť celé hodiny pri postieľke 😀

veronika1417
27. okt 2011

@micicka ja som zvedava ci sa od malej vobec dvihnem 😀 tiez milujem ten pohlad do postielky ked tam lezka spokojne, vonave miminko 🙂

micicka
27. okt 2011

@veronika1417 je to skutočne úžasný pohľad a samozrejme si hovorím, že aká je nádherná, že také krásne bábätko je len jedno - to moje 😀 ale to ako každá maminka 😉

veronika1417
27. okt 2011

@micicka nevadi len si to pekne hovor, zasluzis si to!!! 🙂

ladybaby
27. okt 2011

@denis006 🙂, dakujem za odpoved... opytam sa radsej znova na dalsej poradni.....nech si nerobim zbytocne nadeje🙂. Ale ma to normalne zarazilo, uz automaticky ratam s tym, ze chlapcek a odrazu bum🙂

denis006
27. okt 2011

@micicka asi mi uniklo čo sa stalo..rodila si skôr? Ak si pamätám tak si mala tú tehu cukrovku, alebo si ťa s niekym mýlim? 😨

lady511
27. okt 2011

Ahojte baby ,,,no teraz som prišla z poradne...a som taká nahnevana joj 😒 krček je zavretý ale mala sa vraj tlačí už von(ved ju aj cítim dole)doktor mi povedal že by som mala vyskušat sex,,ale moj mm je odcestovaný v ba neviem čo robit,,doki mi povedal že to pojdem inak na sekciu neviem čo robit ☹ lebo to seknutie v krížoch suvisí vraj s tým že miminko tlačí že mám čo najskor porodit...su to hrozné bolesti ☹ už som skušala všetko,,ale asi len ten sex pomože 😨

micicka
27. okt 2011

@denis006 nemýliš 😉 mala som tehu cukrovku, rodila som o 3 týždne skôr cisárskym. mala som zlé prietoky, tak sa rozhodli pre pôrod skôr. už sme doma a tešíme sa z Natálky 😀