Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@andrejkag moje je určite väčšie už ho ledva unesiem 🙂 🙂 🙂 🙂
joooj baby ja neviem co sa tam prehadzuje.... toto ma zabija.pol dna po vysetreniach a naco mi su... sak uvidime co v pondelok povie gyndos...
@karap na sone tvrdia že jedno 🙂 🙂 tak dúfam že to tak aj ostane 🙂 🙂
@veronika1417 to teda áno 🙂 🙂 🙂 ale už by som to aj tak mala najradšej za sebou 🙂 🙂
@10linduska10 oni sa mozno aj rozhodnu ked uvidia opuchy, neriesila to s Tebou doktorka?
@veronika1417 zatiaľ nie len sa ma vypytuje stále či ma nesvrbia dlane a telo že ak ma budú mám prísť a na opuchy vôbec nič 😒 😒
@afra az mi zima presla po chrbte 😠 to ako sa moze takto spravat, ved sa nebavite o psovi, ale o jej vnucatku ??? urcite je tazke nevsimat si to, no pokus sa...toto ti robit nemoze, je to vase dietako a jej vnuca....aj keby ste mu dali neviem koho prizvisko, takto hovorit nemoze.....hlavne sa skus upokojit a povedz malinkemu ze sa nanho s tatinom velmi tesite 🙂 🙂
Dievcata, neviete mi poradit kedy lepsie vidiet pohlavie babanka? V 21tt na morfo utz doktor povedal, ze chlapcek, ze tam nieco visi, teraz ma iba tak napadlo na poradni - 35tt, ze nech pozrie pohlavie a on, ze dievcatko. Tak som, ze ako dievcatko, ved uz ste mi raz povedali chlapceka, tak pozrel este raz a ze dievca - ale ze teda mi to na 100% nepotvrdi.....Tak teraz neviem🙂🙂🙂
@eviiinka joj to bolo pekne 🙂
@10linduska10 wau, ty mas ake brusenko 🙂 😀 zlatunke 🙂
@eviiinka ďakujemmmm 🙂 🙂 🙂
@lolinkamaminka ahoj ja by som sa ta chcela spytat ty si tam mala aj vankuš a paplon? alebo len navliečky
@monculik5 myslis tu supravu do postielky? boli tam len navliecky na paplon a podusku, mantinel a baldachyn.
@veronika1417 no mne vytlacil spravu na pc, tak to preto som to tak super zvladla precitat 😀 😀
@micicka ja som zvedava ci sa od malej vobec dvihnem 😀 tiez milujem ten pohlad do postielky ked tam lezka spokojne, vonave miminko 🙂
@veronika1417 je to skutočne úžasný pohľad a samozrejme si hovorím, že aká je nádherná, že také krásne bábätko je len jedno - to moje 😀 ale to ako každá maminka 😉
@micicka nevadi len si to pekne hovor, zasluzis si to!!! 🙂
Ahojte baby ,,,no teraz som prišla z poradne...a som taká nahnevana joj 😒 krček je zavretý ale mala sa vraj tlačí už von(ved ju aj cítim dole)doktor mi povedal že by som mala vyskušat sex,,ale moj mm je odcestovaný v ba neviem čo robit,,doki mi povedal že to pojdem inak na sekciu neviem čo robit ☹ lebo to seknutie v krížoch suvisí vraj s tým že miminko tlačí že mám čo najskor porodit...su to hrozné bolesti ☹ už som skušala všetko,,ale asi len ten sex pomože 😨

@10linduska10 ved ono sa to niektorim maminakm stava, ze ku koncu zadrziavaju viac vody. Pokial to nesposobuje ine problemy tak je to oki ved si pod kontrolou lekarov keby sa im daco nezdalo porodom to vyriesia 😉