Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@evane božinku ten je náááádherný, aký je spokojný....veľká gratulácia, tak to ste už aj domka z pôrodnice že????
@henrieta44 tak do 160je to oki...mne sa to tiež tak pohybuje ale moc to nesledujem vždy som otočená že to nevidím
@lady511 Ja som takéto niečo mala pri prvej...asi týždeň pred pôrodom som už nemohla chodiť, čo ma tak kríže boleli a poviem ti pôrodom to neskončilo...vraj malá tlačila na nejaký nerv... 😠
Ešte v nemocnici volali ku mne neurologa, ktorý len klopkal kladivkom po kolene...lebo ani na WC som sama nezašla...stačilo pár obstrekov a prešlo to...všetko chce čas...Držkaj sa 🙂
inak baby ste pozerali včera správy? nezávidím babám čo čakajú bábätka po novom roku, resp.v decembri a lavne čo sú z BA a KE, však ich možno ani nebude mať kto odrodiť 😠 😠 😠 😠 to ako môžu nechať dojsť až tak ďaleko, načo si potom platíme zdravotné poistenie 😠 😠 😠 😠 😠 , ma táto situácia v tomto našom poondiatom štáte už poriadne štve, ved to je zo dňa na deň len horšie a ahoršie a žiadna perspektíva zlepšenia nie je ...normálne začínam mať obavy a naše detičky, čo ich čaká
@majoslava dakujem za rady ..a už to nechám tak...uvidím ako to zajtra dopadne 😕 😕 podla mna to zavisí aj od toho či babätko spí alebo práve hrá futbal... tie krivky možu hocikedy inak ukazovať a kolísať...ja som proste nemala štastie a vyšli nejako divne a teraz ma tam chcu sledovať...ale verím že sa to zlepší a ked nie tak budem maličku držať v náručí o čosi skôr ...
a ozaj ty si už 40 tt a ako to s tebou vyzerá... Danielko sa nechystá ešte na svet???
@henrieta44 aj ja mám činnost srdiečka od 120 do 160 a kontrakcie 20, 60 niekde až 80... mám doma všetky záznamy...
@danka89 so mnou ležala v nemocnici kočka ktorá bola tiež na ctg a doktorom sa niečo nezdalo...opakovali jej monitor a následne urobili záťažový test a tam vyšlo, že by ho porodila ale mimi by pôrod neprežilo, tak jej v 37 tt urobili sekciu a už sú obe v poriadku...radšej nech si ťa nechajú v nemocke a budeš pod kontrolou 🙂
@veronika1417 ako viete koľko bodov vám v ctg vyšlo? Ja som svoj záznam čítala z prava, z ľava no nevyčítala som nič....
no ja nejaké závery čo sa týka ctg záznamu nemám, je tam len napísané že NST - reaktívny....takže viete aká som z toto múdra 😒
@afra Mojko toto nechapem, kazdopadne drz sa a tes sa na malinkeho,urcite sa nenechaj odradit mamou,ju to casom prejde,pripadne si bude musiet zvyknut, len sa jej neprisposobuj a sprav si podla seba urcite. Mam kamaratku,co je vydata,zije normalne usporiadane a maju pol rocneho chlapca a jej mama javi minimalny zaujem.Najprv ju to mrzelo, ale uz ju neriesi,mama si sama robi zle a oni sa tesia z maleho a ma uzasnu svokru.Drzim palceky 🙂, mama si musi uvedomit ze uz si dospela a basta
@danka89 bola prvorodička...neboj sa všetko dobe dopadne... 😉 a ten záťažový test - dali jej infúsku keď bola na ctg /akú neviem/ ktorá simuluje kontrakcie a sledujú ako to zvláda mimi...preto to ukončili sekciou.Viac k tomu neviem, po pôrode išla z jisky bna nadštandard a mňa už prepustili
@henrieta44 to isté mám aj ja- vraj CTG-NST -reakt. 😕
je to hrozne, ja viem. my sme aj mali typa ale policia sa na to vykaslala. mali ste ho poistene?
je mi to fakt luto, viem pochopit co prezivate, hlavne je to strach, ze preco???
@ajvetka joj posli mi recept do IP 🙂
@evane joooj ten je naaadherny!!! gratulujem! Baby cim to je ze ked vidim babatko chlapceka chcem chlapceka a ked vidim dievcatko chcem dievcatko 😀 😀 😀 tak su kraaasne tie nase babenka
@veronika1417 Avoj kocka, no tak idem sa ti pochvalit, prisla som dnes zo sona a mala je stale KP ☹ a dr povedal ze uz je mala pravdepodobnost ze sa otoci ☹ Zajtra idem na interne a predoperacne. Och je to nafigu, ja som to vedela ze sa neotocila,ved to by som citila

@lady511 jéééj ty si z Martina? ja som z Turčianskych Teplíc , inak ja som vobec naše krivky nevydela, lebo som mala monitor tak sprosto, že by som sa musela zodvihnúť aby som dačo videla, viem len hodnoty na monitore, činnosť srdiečka sa pohybovala tak v rozmedzí 130 - 157,a tie druhé čísla, okolo 25-37, ale čo to znamená neviem, musím skúsiť vygoogliť 😀