Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Dakujeme🙂
ked uz je rec o jedle....Vcera som mala neskutocnu chut na nieco sladke.No dat 40c. za jednu napolitanku 😖 .Upiekla som ,,poharovy kolac,, na plech za cca1,40eura.Cela kopa kolacikov 😀 No radsej som si mala kupit len tu jednu napolitanku,lebo dnes,ani nie po 24hodinach,som uz zozrala takmer vsetko 🙄 Pazrava som az sa hanbim.
@blackrose joooj Ty provokaterka! Ja a aj manzelik najviac na svete milujeme nutelove s bananom 😀 raz som robila o pol noci kvoli tomu palacinky 😀 lebo Juraj objavil, ze v chladnicke mame nutelu a banany 😀 ja som ale doteraz pomahala svokrovcom s cim som neratala takze uz dnes sa mu nebude chciet robit palacinky a ani tie super rozteky co tu dala @ajvetka ☹
@veronika1417 😀 😀 ja ich tiez lubim najviac, hlavne mi vzdy pripomenu Pariz (kde sme sa zasnubili) 😵
a ak chces, tak ti nejaku tu palacinku poslem 😉
@veronika1417 inak cesto bolo vyborne, lahko sa s nim robilo, ale az ked som palacinky dojedla a prepisovala som si recept tak som zistila, ze som zabudla dat vajcia 😀 ale vobec to nevadilo!
@blackrose joooj posliiiii!!! ☹ normalne som to teraz vsetko docitala co ste popisali a nakoniec ja som tu s tymi receptami, palacinkami, lievancami zacala a nic som z toho neurobila 😒 akurat tak som nacistila asi tonu zemiakov, obalila kopu kuracich prs, nacistila zeleninu,... ☹ a nic z toho nie je taka mnamka ako palacinky s ntelou a bananom 😢 ale aspon som vam vsetkym spravila sladke rano a teraz sladky obed 😀
@blackrose som rada, ze si recept vyskusala lebo ja som bola prekvapena ze to je take jednoduche si robila ie genialne palacinky 3,2,1? Vsak?
@veronika1417 kde je recept na palacinky? aj ja chcem nejaky dobry, aby sa mi netrhali, chcem chcem....
@denis006 aj ja robim marlenku, robila som aj kakovu aj normalnu len medovu, chystam sa ju zase robit teraz na Vianoce 😀 len tak sa po nej zaprasilo, mnam 😀
@mysti poslem Ti do IP 😀 to tu som nasla take skvele forum kde si baby pisu co varia https://www.modrykonik.sk/forum/co-varit-a-piect-tipy-a-inspiracie/co-dnes-varite-dajte-inspiraciu/
@veronika1417 tak posielaaaaaam 😀
nezavidim ti, ked si mala chut na palacinky a obalovala si prsia... ☹
hej, tie som robila... a krasna palacinka mi z toho vznikla 🙂
caute babenky, pozeram, ze varite od rana 😀 no nad lievancami som dnes aj ja rozmyslala, lebo malinka mi je chora/ teda ta vacsia malinka/ od vcera ma teplotky nad 38.. 😒 vobec neviem preco, zatial sa nic neprejavilo, mozn o ta alergia, co ju trapi uz druhy tyzden..ma potravinovu, robia sa jej po tele take vodave pluzgieriky, ale tiez sme este neprisli na to, z coho..a pritom to ma cca od roka, priblizne kazdy druhy mesiac...len sa to dlho hoji a flaky ma aj pol roka 😖 😖 chudatko.. tak aby aspon nieco spapkala a lievanceky jej chutia velmi...tiez s nutelou a posypane praskovym cukrom 😝 a nad francuzkymi zemiackami som na zajtra rozmyslala, noprmalne mi citatte myslienky 😀 😀
no, dost varenia..teraz otazka...
preco vlastne mame lezat na lavom boku? co je zle na pravom? chrbat chapem, ale pravy nepamatam preco...pytam sa, lebo ja posledne dva tyzdne VOBEC nemozem ani naklonit sa na lavy bok, mala zacne hned kopat a metat sa a vcera som sa dokio zabudla spytat...
@stefie no to su tie tehotenske chute, preto vsetky myslime na to iste 😀
chudatko malinke a neskusali ste jej davat po jednom opatrne alergeny, aby ste zistili z coho to je? Nemoze byt alergicka na lepok ked to ma takmer stale??
ja som niekde citala, ze sa na pravom boku nemoze spat preto, lebo si tlacis na pecen... ale co je na tom pravdy netusim. Ale ked mi je dlho na lavom boku, tak si obcas lahnem aj na pravy.
veronika1417 dakujem, urcite ich vyskusam 😀
ahojte baby... tak vy ale robite chute... mnami... 😵 palacinky ja mozem furt, hlavne teraz pocas tehu, mm mi minule chcel piect vecer o 9tej... ale som ho sfukla, ze by som sa prezrala a nevedela spat... 😅 ja som robila brokolicovu polievku so smotanou a inak nic, lebo ked pride mm domov, objedname pizzu, uz som nejedla dlhoooooooooooo... a strasnu chut mat... ale co cez vikend, netusim, sa asi inspirujem... 😀
@mysti ja viem, ze by som nemala na pravej, ale furt sa zobudim na to, ze tam lezim... telo sa tak nejako samo ulozi... 😅
@stefie a na alergologii ste neboli, vraj od 3 rokov uz robia testy, aby sa zbytocne netrapila chudatko... ☹
@evane Simonko je nadherny, nech ste obaja zdravi... 😵
@karap ked si teraz nedoprajes, tak kedy... 😉
inak vcera som bola na poradni a stihli sme aj utz... tak nic sa s mojim krckom nemeni, maly ma cca 3150 g... takze priemer, dufam, ze to tak zostane a nebude uz velmi rast... 😝 vsetko vyzera byt ok...
dnes som si capla s flasou po bruchu, teda vyberala som cukor z policky a vysmykla sa mi, tak hadam je vsetko ok... 🙄 cele tehu sa mi nic nestalo a dnes som nejaka mantava... a aj synator ma dnes bozsku naladu, som sa s nim natahovala a k tomu ma sople, tak este aj s odsavackou som ho nahanala po posteli... no, mam dost... 😖 😀
inak, baby @kukina79 nebola vcera v porodke na poradni, ma to uz za sebou... sa neviem vysomarit z jej fotoblogu, ci ano ci nie... 😅 kto ma prehlad, @harper...
@blackrose vidis, vidis, aj tak sa to neda furt spat na lavom boku
@lenica81 ja tiez nespavam len na lavom, lebo mam uz 2.mesiac upchaty nos, tak spim, ako mi je lepsie a minule som sa zobudila na chrbte, ale mala som ho taky stuhnuty, ze som sa nevedela ani otocit...som sa smiala, ze som ako lienka, len som trepotala rukami a nohami 😀
@eskymacik17 drz sa a nech je to rychle a bezproblemove... 😵
@trinka tak aj ty sa chystas... nejako sa to tu rozbieha a este ani november nemame... 😀
@karap juj, ty to mas tazke s tym mm, ale takto syna odstrkovat je zle, ved aj svokra by k tomu mohla nieco dodat, ci aj pre nu su uz 2 vnucata zatazujuce... 🙄 a nepovedala by som, ze akurat syna bude mm nejako stavat na vedlajsiu kolaj... 😒 a tie sny... uffffffffffffff... 😔 mne sa nic nesniva, ja spim jak zarezana vacsinou... jedine, ze neviem zaspat... to je skor moj problem. lebo sa neviem nadychnut, tlaci mi maly na pluca...
a k tomu doc, kasli na neho a chod no nemocky, ved to nie je normalne... a to ti vravel iba on, alebo... 😕 ked je to v zakone, tak tebe to moze byt jedno, ze on nedostane zaplatene, ved nemas k nemu chodit... debo je to... prepac...
@mysti ze lienka... ja ked nahodou spim na chrbte, tak sa zobudim na gucu v krku... no nic prijemne... 😝 a najviac ma stve, ako sa zobudim, ze ma tlaci mocovy mechur, ale tak brutalne, ze mam pocit, ked nepojdem hned a zaraz na wcko, tak umrem... 🙄
@blackrose dakujem, dufam aj ja... ved hadam keby sa nieco dialo, tak sa brusko ozve... 😔
Dnes som bola na rizikovrj poradni v Tn, som si posedela 4 hodiny (skúška na moje nervy a hlavne mm 😀) a aký je zaver? Opät nič nové čakame ďalej , malý je stále KP, váži 3300g a doktor stale nevidí dovod na sekciu.Povedal , že to má takú priemernú velkost a ked bol prvý porod v poho tak aj teraz by som to mala zvládnut.Lenže ak malý bude priberat trakýmto tempom tak do termínu bude mat aj4 kg . Ja chcem cisársky ☹ alebo nech sa radšej otočí.Už som z toho zúfalá ,takáto neistota.

@blackrose no je, ale nastastie su to vsetko rychle jedla pri ktorych nemusim vystavat pri sporaku 😀