Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ja mam zo vvcera zemiaky s vyprzanym syrom.doktor kazal zrat, zrat, zrat tak sa riadne napchavam.aj ked som niekde citala ze dieta uz nepribera tieto posledne dni...
@karap no ja byť tebou tak zajdem do nemocky na pásy aj bez žiadanky od gynekologa, podľa mňa máš poriadku drúka a mala by si ho zmeniť, že ked nie si riziková, to je už len čo za urgument, pokiaľ viem tak toto všetky poisťovne preplácajp, pretože to patrí k štandardným vyšetreniam v prenatálnom období. to si k nemu chodila aj pri prvých dovch deťoch??
@lenka1108 no pekne ti nakázal, ale ty si veľmi malinko priberala že? pokiaľ si dobre pamätám....inak ja už manžela lámem na sex niečo vyše týždňa , nie kôli pôrodu ale preto že mám chuť a on nič, už som sa mu aj ,,vyhrážala" že sa opýtam poštára, či by nebol ochotný ... a ako na potvoru teraz ho zastupuje poštárka, no aj tak mi to nezožral, že to by som mu neurobila ( ale ma pozná 😉 ). lenže na budúci týždeň ho už asi znásilním.....inak fajne receptíky na pôrod, som sa aj pobavila, najmä na masáži malíčka na nohe 😀 😀
@mackoxxx zato ja som robila čokoládový koláč, potrebujem totiž pomýňať čokoládové figúrky a vajíčka čo drobec podostával ešte na veľkú noc, on mi to jesť nechce a mi s mm sme na horkú čokoládu, mliečna nám nechutí, tak aspoň v koláči sa to stratí 😀 😀
no oddychovala som dosť, ide aj dačo porobiť, lebo len sedieť pri PC, to nie je tiež bohviemčo 😎
@henrieta44 moja robi to iste, je to uuzasne 🙂
@broskilinka ahoj ja uz mam tiez menej pohybov ale za to intenzivnejsie a presne ako hovoris su to natahovance, je to ok 🙂 dolezite je ze citis baby aspon 10 x za den
@veronika1417 aj ja naberam teraz rychlejsie a tiez vela nezjem, nevladzem, doki povedal ze lebo aj baby nabera teraz najviac
@veronika1417 mamicka schudne vraj tesne pred porodom
Tak prave som doupratovala skrinu - este som mala dole tricka a kratase a za pulovrami som sa skrabala hore na policu, tak som to konecne dnes prehodila. A zistila som, ze 3/4 pulovrov mozem nosit este aj na brusko (neviem, ci mi to uz bude platne, ked za cca 1 a pol tyzdna mam termin), ale minimalne tri este ponosim takto na brusko (1x prietoky, 1xporadna a na hroby) no a potom este kym mi brusko klesne, tak som rada, ze som zasobena, aspon nemusim nic kupovat. Myslela som, ze mi bude treba vetrovku, ale dala mi mamka, ona je taka vacsia a zapnem ju, takze nebudem kupovat ani tu a potom uz mam svoju zimnu - teda ona je skor ako lyziarska, ale na prechadzky na zimu s malym bude ako stvorena 😀
Jedine co ma trapi je, ze musim schudnut do gati, alebo si budem musiet aspon jedny kupit, lebo neobleciem nijake cez stehna... 😢
konečne sa môj mm po hodine vrátil z obchodu.... bol si ešte u lekára pre prechodku 🙂 to je prípad... využíva to že som pred pôrodom aby mohol doma hákovať... ach idem robiť tie palacinkyyy 😀
@henrieta44 no mam iba +3 kg.narobili ste mi chute tak uz som sa naobedovala.malemu sa prave stuka.fuuuj aka som prezrata. 😉
@majoslava mne povedala, že nechce byť prorokom, že sa to ťažko odhaduje... ale, že by to mohlo byť, lebo ma mala už veľmi tlačí dole... bolesti nemám velmi, akurát ma prehnalo a trolinku ma bolí podbruško... ale idem poobede cvičiť, snaď sa to rozbehne... 😒 raz to dieťa musí von... 😀
@henrieta44 aj ja som mala lasane cez vikend 🙂 zboznujeeeem ich 😀 😀 dnes nemusim varit nic 🙂 ideme s nasimi na hroby, tak sa zastavia pre nas a maminka nam uvarila granadir 🙂
@eskymacik17 fiiiha, no pekny macinko je 🙂 to je krasne 🙂 ja idem na utz az 2.11., neskutocne sa tesim 🙂
Tak sa pekne drz a nech vsetko dobre dopadne 🙂
ja som chclela robiť na večeru halušky so syrokrémom /dcérka ich miluje a nevie sa ich dojesť/ , ale narobili ste mi chuť na zemiačiky francúzske...a tak som cinkla mužíčkovi a on si objednal zemiačiky...asi urobim oboje aby som im vyhovela....a čo zostane bude na zajtra a hotovo 😀
takze porkova polievka je vyborna, som robila recept podla Bez servitky a fakt ju musim vychvalit 🙂 mnaaam
palacinky uz skoro mam a slinky sa mi zbiehaju 🙂
@monculik5 ja podusku mam ale hladala som tiez este aj paplonik do postielky a nasla som toto : http://www.matesko.sk/bytovy-textil/eshop/8-1-P...
a sa mi to zda super cena a este je to aj slovensky vyrobok...skus tam popozerat 🙂 ci nemaju aj detske vankuse, to som ja nepozerala
@blackrose jaj tie palacinky by som si dala, mnam 😵
ja som kukla do chladnicky a zistila som, ze dost ziva prazdnotou - vidno ze je piatok 😀
A navyse mi volala segra, ze sa zastavi a to je taka kobylka, ze tu ani satit ani zivit a pritom je chuda ako trt, tak ci chcem ci nie, musim nieco spravit. Tak len narychlo zemiaky s cibulkou (to mame radi, mnam) a drahemu asi narychlo spichnem vajickovu polievku - ten ju ma rad a urobim mu tie spagety co chcel a hotovo. Pre dnes akurat 😀

@mysti tak nech ti muž donesie ak budeš v nemocnici 😀 moja švagriná tak robila krštiny a dobre vedela že nemôžem isť krstiť že sa necitim dobre tak mi muž doniesol koláče do nemocnici 😀 ale tam mi nechutilo 😠