icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

eviiinka
28. okt 2011

@lenica81 ruzove ... vobec netusim ako sa mi toto vobec mohlo snivat ....

mysti
28. okt 2011

@charlottte hm, som normalne rada, ze nie som sama, mna dobreze neporazilo 😠 tito chlapi su strasni. Ved pockaj, ja som mu uz vykrikovala, ze zachvilu sa mi narodi chlap, ktoreho budem milovat, ze nech sa s tym zmieri!!!! Tak len zazrel 😀

charlottte
28. okt 2011

@mysti :D a dobre si mu povedala, ale tiež ma vytočil tak neskutočne že mi šli slzy do očí, že mu na mne nezáleží a tak...keby ma to chytilo teraz tak by ma nemohol ani zaviesť predsa lebo šiel na pivo a už pil ach bože...veru mňa by naštvalo aj to čo tvoj povedal, by som mu povedala to isté čo ty! neboj ja môjmu takéto veci tiež vykrikujem keď ma takto naštve...

eviiinka
28. okt 2011

@palinkova87 blahozelam 🙂 prekraaasny chlapcek 🙂

eviiinka
28. okt 2011

jaaj, babulky, tak ja uz mam hroby za sebou, dnes som s nasimi behala od jednej a pred hodkou som prisla domov, unavena som strasne, ale bol to super den 🙂 dostala som cizmicky od nasich, tak sa im tesim 🙂 no idem ja spat ... dufam, ze aj vy ste mali pekny den 🙂 vidim, ze sa tu vyvara vo velkom dnes, nas to caka zajtra, pride nam navsteva 🙂 tak dobru nocku 🙂

eviiinka
28. okt 2011
veronika1417
28. okt 2011

@dianka3 si pokladik 😀 cmuk

dominika_sk
28. okt 2011

čaute baby, dneska citim take zvlaštne škvrkanie v podbrušku, až tam kde je ochlpenie, ako keby tam maly rozpraval že pprrrrrrrrrrr, prrrrrrrrr...ale čkanie to nie je, to poznam...citili ste to niektora? či to zas ja som vynimka 😀

eviiinka
28. okt 2011

@dominika_sk ja som take nic necitila 🙂

stefie
28. okt 2011

@milek joj tak to ti zavidim...ja som rodila 15 hodin a tedaze to slo tazko 😒 aj to som bola otvorena len na 7 prstov...viac to neslo...
@mysti vdaka bohu 😉 koniec kncov, mas pravdu, volakedy sa o tom nevedelo a tu sme 🙂

stefie
28. okt 2011

@dominika_sk mozno drobcek chrape 😀 😀 a ty to tak citis 🙂 aspon vidis ako mu je dobre u teba 😉

stefie
28. okt 2011

ozaj baby, cvicite na tej fitlopte? bo ja ano, ale veru nemam pocit ze by to zaberalo na to urychlenie 😖 som dnes podvecer aj bolesti mala, reku aj sa to rozbehne uz..aj by som brala nech to mam za sebou, skocila som na loptu, este aj drahy sa cudoval co vystrajam, ale preslo to ☹ akurat co ma "ritne kosti" zacali boliet od toho hopkania..asi mam tu loptu moc tvrdu...

dominika_sk
28. okt 2011

@stefie no tak pri tom asi aj beži, lebo je to sprevadzane kopancami 😀

dominika_sk
28. okt 2011

@eviiinka no hovorim, to len ja zas musim byť vynimka 😝

mackoxxx
28. okt 2011

@blackrose Nie. Záleží aj od toho ako má poskladané nožičky. Môj má jedno kolienko pri hlavičke a jedno pod 90 stupňovým uhlom (ako keby v tureckom sede). Takže ak by sa mal narodiť KP tak musí mať obe nožičky spolu. Ináč je možnosť poškodenia a to by asi lekár neriskoval.

mackoxxx
28. okt 2011

@veronika1417 Ak môžep poprosiť aj ja by som rada receptík. Ďakujem 🙂 🙂 🙂

dianka3
28. okt 2011

@dominika_sk Ajoj, no ja to niekedy citim tiez 🙂 ale nikdy som si neuvedomlia ze to to prrrrr 😀 to bude tym ze drobec je uz tak nizko a šintruje rucickami a to prr robi ta plodova voda,clapka sa 😀 ono ty to tak citis bo tam rucickami robi kadeco 😅 a ja este niekdey citim ako mi tam zblkne tak zo spodu ako keby som tam v bruchu mala kapra co mi plieska chvostom a som sa na to dokiho pytala a on povedal ze no snad tam kapra nemate 😀

dianka3
28. okt 2011

@veronika1417 Ale jaj pre vas vsetko 😵 nedakuj, ja sa takisto bojim ked take nieco napises a kedze mam znameho tak preco by som sa ti nato neopytala 🙂 ja rada pomozem, pokial dokazem,viac by ma trapilo keby som nedokazala pomoct

lenka1108
28. okt 2011

baby kontrakcie kazdych 7 minut... predychavam uvidim co bude.brucho tvrdne naduva ma a stale tlaci na wc.maly neni hlavou dole ma ju na prav0o zase.uz sa zacinam bat... ☹

henrieta44
28. okt 2011

ahojček babule, tak sú 2 hodky ráno a ja už opäť straším. a to si moji rodičia nechali mlého u seba, že nech sa vyspím a aj tak nič..... ☹ ale čo už aspoň trenujem ked už bude malá na svete.

inak dnes sme sa už konečne fotili, tak sa teším na fotečky, ktoré by sme mali mať tak do týždňa, manžel bol úžasný ale malý protestoval, vobec sa nechcel fotiť , tak ma to mrzí, lebo som chcela nejakú krásnu fotečku s ním ako dáva pusinku na brušku alebo tak nejako a on potvorka malá ani za svet, ale aspoň nejaké spoločné fotočky by mali byť, aspon trochu sme ho spracovali.

henrieta44
29. okt 2011

@lenka1108 držím palčeky nech sa to už konečne spustí a malý sa narodí tak ako má a hlavne nech ste zdravučkí

karap
29. okt 2011

@stefie niekde som citala,ze akakolvek poloha je pre dieta bezpecna,lebo je chranene vo vaku blan a ,,len tak nieco,, mu neublizi.Samozrejme na bruchu,to urcite nie,no ten pravy bok jej urcite neublizi.Myslim,ze horsie by sa ,,citila,, keby si Ty bola nevyspana,a nervozna.Neboj sa.
@liat aj mne je stale teplo.Kazdu chvilu uberam na termostate a muz,ten ,,mrzne,,.Ved mame na bruchu stale ,,pripevneny termoform,,nie?

karap
29. okt 2011

@veronika1417 presne.Aj ja som rano ,,ako prutik lahka,, no podvecer mam obrovske brucho,mala mi z pupok vytlaca....neveim ci to nieje az koli prnemu zaludku 😝 ,lebo neviem ako vy ostatne,no ja sa neviem ,,dozrat,, Hlavne poobede tlacim piate cez deviate a zaludok mam ako bez dna.

anicka87
29. okt 2011

dobre rano kocky 🙂 ja by som taaaak spala ze az, ale musim ist na monitory a tak sa mi nechce ☹ ale na druhej strane som zvedava co sa dozviem, kolko vazi martinko a tak 🙂
@lenka1108 drzim palce 😉

karap
29. okt 2011

@mysti citala si ako sa chova moj muz k malej...ja to neriesim.On ju este nevnima ako cloveka,az ked sa narodi,tak bude pre neho realna.No a darcek k vianociam som jej samozrejme kupila.Sice malickost[hracku,spiralu na postielku+suknicku na traciky v.3-6m.]tak bude pekna na sibacku]Kupovala som to vlastne skor koli starsim detom,lebo sa isto budu ,,cudovat,, preco jezisko nic nepriniesol Simonke 😀

karap
29. okt 2011

@lenka1108 drzim palce nech sa to uz konecne rozbehne.Ktovie,mozno tuto zpravu si precitas uz ako ,,rozsypana,,
Baby ja som dnes zatla zuby a mala z muzom sex,hoci sa mi vobec nechcelo 🙄 Po styku som este chvilu lezala nech chlapci rozpustia krcok a konecne to pride aj na mna,no ked tak pozeram....ved ja mam este 2 tyzdne do porodu.kam sa hrabem,ze?Este aj 3 tyzdne sa mozem gulat.Ja uz nechcem 😢

trinka
29. okt 2011

@mysti moj mm mi povedal, že mala tiež nic pod stromcekom nepotrebuje, ale "dohodli" sme že ked kocur dostane darček, tak aj malej niečo kupime...

trinka
29. okt 2011

@dominika_sk môže to byť hlavička, ktorá ťa tlačí dole a natahuje jemne tkanivo...

trinka
29. okt 2011

@stefie asi si chcela napísať 7 cm ... rodi sa pri piatich prstoch čo je asi 10 cm 😀 😀 😀 mi skoro oci z jamok vypadli, že 7 prstov 🙂

liat
29. okt 2011

@stefie ja si myslim ze nepomaha nic, babo si same urci kedy pojde