Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahoj baby.tak zase nic.dala som si asi o pol 3 sprchu a preslo to.akurat ma strasne picha dole.chodim na siroko ako keby som mala plienku.cikala som strasne opatrne.dufam ze so mna maly nevypadne.toto bol asi najhorsia noc.a ten moj chruno??? 😠 ja idem spat.keby cosi zobud ma 😠 .tak som tu chodila sama po byte a revala. chudatko bol unaveny z toho nic robenia.no co uz. idem sa skusit najest ale po vcerajsich palacinkach sa citim stale plna.
ja som v noci skoro nič nespala, ale zatial unavu necitim 😉
@palinkova87 srdečne gratulujeeeem 🙂 maličký je ozaj nádherný.. Prajem mu vela zdravíčka a nech vam robí len samú radosť..
@veronika1417 ahoj ak budeš mať dnes čas tak si aj ja prosím zaslať ten receptík na palacinky 🙂
@karap Simonka bude v tej sukničke určite rozkošná 🙂 My si asi tento rok nebudeme dávať nejaké extra darčeky na Vianoce...ak tak len nejakú maličkosť aby sa rátalo... mali sme to teraz dost finančne náročne... kedže ja som nezamestnaná a s priatelovho platu sme radi že sme ako tak vyskákali...ale hlavne že nám vyšlo všetko na príchod maličkej... Ved dostaneme ten najkrajší darček aký sme si len mohli priať....Malú Simonku... Vlani sme mali tie najhoršie vianoce ☹ za to tento rok si to vynahradíme 🙂 🙂 🙂
baby včera som sa pošmykla na schodoch a nespadla som na brucho,ale pristala som asi tak ze som sa zachytila o ruku a nohu som mala pokrčenú,tak tesne na bruško...myslíte že sa malému mohlo niečo stať?nekrvácam ani nič, aj malý včera kopal a dnes sa prehadzuje,takže hýbe sa alebo bojím sa či je dostatočne chránený plodovou vodou, či nemôže byť v šoku 🙂
@liat tak s týmto dýchaním to ja už mám dobré dva mesiace, ak nie viac 🙄 Celé doobeda fučím, zadýcham sa aj pri celkom bežnej činnosti, celkovo som doobeda taká unavená, nevládzem, ťažko sa mi dýcha, aj keď posledné dni je to málinko lepšie s tým dýchaním, ale aj tak mi to už lezie na nervy. Dnes môj muž išiel spať do obývačky, čo som v noci vraj strašne hlasno dýchala a fučala 😀
@mysti ahoj moja nerob si z toho nič... chlapi sú už takí....ja som sa s mojim večer pochytila kvôli svokrovcom... že si neželám ked bude malý na svete aby ku nám chodili na víkendy si oddýchnuť.. 😠 ja nebudem mať čas sa im venovať a obskakovať ich...čo je u nás hotel... 😠 😠 že si chodia ako na dovolenku oddychovať!!! a ani nepotrebujem aby sa mi chodili starať o malého...nepovedal mi ani slovo 🙂
je to iné ked príde moja sestra ju nemusím obskakovať a veľa mi pomáha
ešte mu zabudla povedať že ked budem v prodnici nech sa neopovážia prísť a sťatať sa mi do domácnosti!!
och baby, 40 tyzden a ja som este nezazila ani najmensie priznaky...ziadny poslickovia ani nic...uz vidim ako prenasam 😒 kazdym dnom cakam aspon malinky naznak ze sa tam daco deje ale stale nic 😕 v stredu mam dalsie CTG-cko, a v piatok mam termin tak dufam ze mi povedia daco, ze mi vyvolaju alebo co, sak uz nevladzem ☹
@palinkova87 Gratulujem 🙂
@karap no ale veru nemozem povedat ze by som sa vyspala...uz davno nie... pri kazdom otoceni sa sa zobudim a potom kym si najdem miesto sa preberiem a potom zas len cakam kedy "to zas na mna pride"..myslim spanik 😀
@trinka mam dost 😀 😀 ze ked kocur dostane, tak aj babo 😀 😀 😀 silaaaaa, nie 7 prstov mi povedali... vraj sa to pocita cca tak ze jeden prst - jeden cm.. aspon tak mi to vysvetlila ta doktorka, co ma rodila... ja neviem, ja som si tam ruky nepchala veru ze kolko to je 😀 😀 😀 ale ze ona ich tam pchala, aby ma "roztiahla" tak to viem...
@liat ved aj ja mam ten pocit 😖 ale uz by mohla von...
inak ja som dnes draheho "znasilnila" 😀 😀 😀 teraz i place ake vycitky svedomia ma, ale co uz..mal smolu... ale poviem vam, cela panva ma taaaak boli, tlaci... mozno to predsa len pomaha, bo mam take nepravidelne bolesti, vyrazaju zas az do kolien... ale cusim, nic nepoviem, bo bude stresovat...takto si hopkam na lopte a "tlacim" 😀
@lenka1108 juuuj, zeby to predsa prislo? no, idem citat dalsiu stranu, sak som sem s tym aj sla, ze idem kuki, ci sa dake babatka nenarodili v noci 😉
@stefie jéééj aké krásne fotočky, a brušenko máš už poriadne dolu, to už sa asi dlo neponosíte 😀
@liat ahoj aj mne sa ťažko dýcha, a tom už aj kávu vysadila
v stredu som bola natešená ked mi doktor vravel že aj cez víkend to môže byť a dnes ☹ vôbec to nevyzerá že by sa niečo dialo
včera som sa nezastavila od rána, doobedu v meste nákup, potom variť obed, zavárala som jablka, upratala poschodie a nič, až v noci o pol 1 som sa zobudila na to že ma bolia kríže a podbruško prechádzala som sa hodinu po izbe aby sa to rozbehlo a nič 😢
a dnes som doupratovala dole, plus upiekla koláč a pizzu na obed a nič 😖
možno preto sa nič nedeje lebo môj synček dostal teploty boli ho hlava a hrdlo, manžel skočil sním na pohotovosť tak mu dala len nurofen od teploty a že ma kloktať 😨 nič iné, som zvedavá čo stoho ešte bude
ahojte baby, tak co je tu nove? kolko uz mame babatiek? nas uz dnes pustili domov, ale stale som dost unavena (maly zle spal minulu noc a ja zase nemozem spavat cez dn dako), sedim tu teda len na chvilku 🙂 kojime sa, len zacinam mat problem s naliatim prsnikov ☹

baby aj vam sa rano tazsie dycha? mne kazde bozie rano, potom je to ok.