Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@tasiko tak aj my sme na tom podobne, ale je to v tom, ze teraz im uz mliecko tecie prudom, tak neptrebuju byt 20 min, my sa napapame cca za 10 min a spinka potom 2h pohode 🙂 vazila som este v nemocnici a stihol za tych 10 min vypit aj 50ml
@stellamiapiccola @tasiko nepustili vas nejako skoro? ved my sme po normalnom porode len od vcera doma, a tu po CR pustaju najskor po 6 dnoch, ved len babo davaju na 3-4 den k mame...
@lolinkamaminka ahoj,ja mam termín 10. novembra a tiež nič ani poslíčkovia, nič, ach už to vidím aj ja ako budem prenášať... :(
@veronika1417 Nika tak podla tej kalkulacky vychadze ze si dneska 37+0 dni.
@charlottte no vidis, ja mam termin v piatok a mala sa tvari ako keby tam mala byt este aspon mesiac 😀 😀 ale ja si myslim ze to na nas pride tak necakane, bez pripravy a bude to rychle 😉 ze my budeme z tych stastnejsich co sa nebudeme trapit, lebo ako tu citam tak podaktore baby tu maju poslickov a vselijake bolesti uz od 37-38 tt a to im teda na druhej strane nezavidim 😒 musime to brat tak ze vsetko ma svoj cas a ze to bude tak ako ma 😀 😀 😀 ja napriklad ani neviem co to je tvrdnutie bruska, to tiez vela dievcat pocituje uz cele mesiace...a ja nic.. ako casto chodis ku dr.?
@trinka ja som mala tiez taku noc 😢 😢 😢 😢 ale nech 😢 ela som budit 😢 mladez moju, tak som lezala v posteli a cakala... uz som aj ja na nervy z toho.. a rano som sa zobudila, mala som pocit, ze mi pukne hlava, pocit melonovej hlavy, takej vodavej..a strpnuta pusa... tu mam doteraz..ako po injekcii u zubara...ale brucho ok...
@eviiinka nieeee, cosiiiii 😀 😀 😀 preco by som sa mala hnevat 😀 😀 😀 pri tolkych detickach co je tu je to normal 😉 karap caka simonku 🙂)) a ta zatka...ja som to mala krvave, aj baby, co pisali, tak skor krvave...ale mavam aj taky hlien ako opisujes, moze to byt len ten zvyseny vytok posvovy pred porodom, ale ked vravis ze to bolo do zelena, dufam, ze to nebude zapal daky....
@stellamiapiccola juj aka je krasna na spapanie 🙂
@stellamiapiccola Gratulujem 🙂 Melisska ja nádherná 🙂
@kukina79 Gratulujem a prajem Kiliankovi vela zdravíčka 🙂
@lolinkamaminka ja chodím ku dr. každý týždeň, na monitor stále....a nič sa nedeje teda...ja len nechcem aby mi potom vyvolávali pôrod, to by som nechcela :(
@charlottte no to veru ani ja...kamoska pred dvomi mesiacmi tak rodila a hovorila ze nic prijemne teda...ale neboj sa, nejako bude, podstatn pre nas po tom vsetkom bude aj tak to ze budeme mat babatka pri sebe...zabudneme na vsetku bolest, verim tomu 🙂
@lolinkamaminka no ja sa teším na ten pocit po tom,keď mi malého dajú a všetko ma prestane bolieť 🙂
@kukina79
@stellamiapiccola
@tasiko babulky strasne moc vam gratulujem ku nadhernym detickam.hodne mliecka a zdravicka prajem.su prekrasneeeeeeeee ... 🙂
normalne som sa rozplakala ze kolko z vas uz ma deticky a ja stale nic ☹
no mne sa zda ze mi zacala odtekat plodova voda.neviem ale ked sa postavim tak ako keby mi cvrklo alebo co.
niektora ste pisali o teste na plodovu vodu.kde to kupim? a co to stoji?
@lenka1108 vraj ti tu vodicku da lekar,alebo v lekarni ju mozes zohnat...vola sa to temešvaryho roztok,ale ja so to zatial v lekarni nedostala a od doktora som zabudla pytat...
@trinka, ja som bola cely cas v posteli, mozno to bola chyba,keby som stepovala po byte ze by sa to rozbehlo... 😖
boooze baby ja som jak vygrcany rezanec 🙄 malatna som, jak mechom udreta...
@stefie ja som chodila aj po izbe a nič 😖 a dnešná noc bez náznaku vôbec nič a od ráno tak isto kľud a ani sa nepučí až mi je to divné 😒 doteraz som sa motala v kuchyni tak som si to ani neuvedomila že je ticho, idem skúsiť si ľahnúť čo to spraví, normalne som sa teraz zľakla ☹
@stellamiapiccola je neskutocna, nadherna, prajem vela, vela zdravicka... 🙂
čaute baby, ja len informativne, nešla som rodiť, ale mame doma vela roboty tak sa tu neukazujem 😖 mam 8 dni do terminu a takto vyzera naša obyvačka zvonku 😖 zvnutra radšej ani nejdem fotiť 😲 na tej fotke to nevidno, lebo cez celu obyvačku mame natiahnuty velky plagat aby sa dovnutra nedostal ten bordel, ale aj tak to tu mame ako na stavenisku. tak si viete predstaviť, čo ma čaka keď pridem z porodnice 🙄 🙄 🙄 slušne povedane, asi ma tu je*ne !
@trinka No a je mi to blbe sa opytat 😅 😝 aj sa urobil do teba? Tak skus z inej polohy,lebo toto velmi pomaha,na to aj lekari daju,ze sex treba,pretoze ten ejakulat obsahuje tie latky nieco ako oxitocin,co to rozbehuje,ale neviem co presne,vies u mna to vzdy zabralo uz po jednom sexe tak teraz uvydim,lebo ked sme sa milovali este prednedavnom daval to von aby sme nerozbehli porod,no teraz som uz dobry tyzden tak som to dala dnu tak uvydim a u mna to teraz bude asi zlozitejsie kedze mam malu stale KP ☹ a viem ze dupka moc netlaci a neroztahuje tak porodne cesty,pricom hlavka ano lebo je tvrda.
Inac neukazuje ta kalkulacka blbo? ja mam termin 12.11 a som v 38 tt a ty uz v 39tt? 😕 ako to?
baby pozorujem ze sa pomaly znizuje pocet prispevkov, to je znakom toho ze podaktore z nas maju uz babatka alebo su prave v nemocnici 🙂 tak sme sa toho dockali, pekne sa to tu rozbehlo , za chvilu bude aj "po" a my budeme pisat uz na inu temu 🙂
@charlottte presne toto 😀 😀 😀 ono to tak bude, ver tomu 😉 ani to nebude take strasne, uvidis 😎
@dianka3 ved mas napisane, že termín mas 18.11 😨 tak asi preto... a čo sa toho sexu týka, nefungovalo to ani prvej a ani teraz... evidentne, polohy moc striedat nemôžme. kvoli tomu, že mam bolesti chrbta a bedrových klbov, takže je fakt obmedzene...
@dominika_sk mna caka niečo podobne, mam naskladane kvadre pred dverami... ☹
@lolinkamaminka možno len víkendujú... 😀
@trinka vsetky? 😀 😀 😀 ale aj tak, uz je tu celkom dost dievcat, ktore sa z obycajnych "novembroviek" zmenili na maminy 🙂 🙂 a iste uz nemaju tolko casu na konika 😉 uuuuuuf, uz nech sme aj my za tou cielovou rovinkou, nie? 😀
@trinka Ano tomu sa aj ja cudujem ako to tato kalkulacka na konikovi rata, ja som si zadavala do passu termin 12.11 ale to mi vysiel 39tt ale v skutocnosti som 38+1tt.Ked si dam cez tehotensku kalkulacku tak tam my to vychadza presne.Tak preto toto som si posunula tak v akom skutocnoti tt som.No mna zacina volako pobolievat v podbrusku 😒 a uz ma tlaci na velku cize asi to namna pride 😒
ahojte, ja ešte nerodím, len chodím čítať... ale kňučím každý večer statočne, bolí ma celé brucho aj spodok aj všetko... 😒 otvorená som na 2 a pol prsta, hlienová zátka mi odchádza tak po kúskoch... a furt nič! sex bol, akurát som sa cítila ako keby ma niekto medzi nohy nakopal 😠 😀 . Idete na hroby? vládzete?

hej aj ja mavam taky vytok