Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@henrieta44 jeeej to je uzasne ze uz ma babatenko 🙂 tak sa tesim uz nech nam napise 🙂 ja mam mat zajtra kontrolu v poradni a sono inak tiez uz zaciname so sexikom aby sme malej ukzali kade von 😉 len radsej pred vysetrenim pockam a dme na vecer po kontrole 😀
no co baby ako??? ja som bola v pondelok na poradni robil mi CTG a povedal mi ze zatial mi brusko netvrdne a tak to este na porod nevyzera tak ma fakt potesil....strasne sa bojim ale uz by som to chcela mat zasebou...
@liana141 ahoj aj ja by som uz bola najradsej doma z nemocnice len este vymysliet ako preskocit ten porod .. sa tiez strasne moc bojim .. mi mame termin na dnes a stale nic 😀 ale kazdy vecer len mrmocem ze este nie este jeden den 😀
@veronika1417 tak to ti verim, lebo co mas byt v klude, tak ti nikto nic nepovie, nevysvetli
@eskymacik17 no mne sa tej noci snivalo ze som sa len zobudila a uz bola malicka v postielke keby to tak fakt bolo ze ides spat a rano uz mas babo 😀
@dominika_sk neboj aj ja som zatvorená a zamknutá úplne ani náznak pôrodu...dnes idem manžela presvedčiť na sexík,tak uvidíme ...
Ahojte kocky, pisem vam z mobilu, kym mala zaspinka. Mne je dnes tak cudne, unavena som ako pes... (a to som pomerne dobre a tvrdo spala). Ale som navarila a napiekla, ze keby ma to chytilo, tak ze su nasi vybaveny. Napisala som aj zoznam na nakup' aby nezahynuli... Chudata...:D
ale priznam sa, ze mam toho plne zuby, brusko mi tvrdne kazdu chvilku, cikat chodim po kvapkach kazdu pol hodku a priserne ma bolia bedra... Az slzy mi vbehnu do oci ked mam vstat.
Vsetky chodite do poradni a na pasy a mne doktorka v piatok povedala, ze by sa to malo kazdu chvilu rozbehnut a ked nie tak 9teho sa mam hlasit v nemocnici... Som z toho celeho nestastna, normalne ma chyta depka...
@henrieta44 zeby som aj ja zvolila tvoj postup Heni... 🙂
baby aj vam sa chce stale spat??? ja to mam ako na zaciatku tehu, spala by som vsade
baby ja som dnes tiež bola na poradni...krčok 2 cm, polotuhý uzavtvorený....ja neviem kedy chce ten chalan prísť medzi nás 🙂) a brucho ani neklesá...ach jaj
@liat ja si práve idem ľahnúť 🙂
@liana141 mne sa snivaju len same blbosti teraz mam paniku s porodu a mne sa sniva len o kojeni alebo najnovsi sen ze maly uz bol na svete a ze ja som nemala kredit aby som napisala sms-ky nasim ze uz sa narodil.. ako taketo hluposti ma trapia po nociach 😀 ..
@liat ja som nikdy vela nespavala ale teraz akonahle manzelik odide rano o siestej do prace ja lahnem a potiahnem aj hodku 😀 to som predtym nemohla a cez den nespavam ale citim, ze by som mala ale jednoducho to nedokazem
@eskymacik17 to mne sa snivalo tiez ze je mala uz vonku a vypytovala som ju lebo som ju chcela vidiet a kazdy ze samozrejme, samozrejme a nik mi ju nepriniesol som bola taka nedockava a potom som sa zobudila a len som pozerala okolo seba ci to bola pravda 😀
@eskymacik17 vidím, že nervy poriadne pracujú....ale ste zdravotne v poriadku, nie? veď to by si sa mala tešiť, keď je babätku u Teba dobre 🙂 aspoň si plníš úlohu viac než svedomite 🙂 tak to sa už len upokojiť a stráviť pekný večer 🙂 a na nervy je super Bachova esencia- Rescue Remedy...dá sa podávať i počas pôrodu..je to úplne slabučké a pomáha to...skutočne 🙂 podľa mňa to zvládneš..len by si sa mala prestať báť 🙂
a ani ja nedokážem cez deň spať...príde mi to zbytočné a aj tak by som mala problém zaspať v noci...takže tiež je to také nijaké... aj keď, niekedy by sa to zišlo 🙂
baby odchadzam do nemocky.volala som s tym primarom a do hodky sa tam mam hlasit s tym ze zajtra rano ma pozre a potom povie ako co.tak sa tu majte a drzte mi palce nech to mam co najskor za sebou.kamaratka vas bude informovat. akurat ked je mala chora som z toho na prasky... ☹ papa
@lenka1108 držim palce 😉
@lolllka prečo môj postup, už ideš rodiť????
@lenka1108 no paráda, len chorôbku malej ti nezávidím, to je ten zákon schválnosti, že ako na potvoru ked potrebuješ byť v pohode, tak budeš na nervy z toho čo malá doma a ty v nemocke, kamarátka si to prežila vo februári, ona prechladnutá rodila týždeň a pol po termíne a z jej prvoredenou dcérou museli starý rodičia letieť do nemocnice, lebo mala 40 horúčky a ničím jej to nevedeli doma znížiť....a ešte aby toho nebolo málo, tak bola v nemocniciach aj karanténa, kôli chrípke.....no ja len dúfam, že nás takéto niečo obíde, lebo tiež mám z toho obavy, že ja pôjdem do nemocnice a malý mi bude doma chorý. držkajte sa a želám ti nech sa už malý konečne narodí a malá nech je rýchlo zdravučká. drkám palčeky z celého srdca
@liat
@veronika1417 aj ja teraz mozem spat stale, teraz som si na hodinku zdriemla a idem varit a od druhej skocime s malou pre mm do prace, aby nemusel ist pesi, lebo nam dnes nechal doma auto. 🙂
@lenka1108 držím palce
ja som práve prišla z poradne, ked do nedele nič, tak v pondelok na príjem do porodnice ☹ ☹ ja tak nechcem ísť ležať do predu normalne mám z toho depku, ☹ manžel nechápal ked som sa v aute rozplakala 😢 ale ja fakt nechcem ísť ležať a čakať v nemocnici čo bude
ešte že malému je lepšie,lieky zabrali angína na ústupe, takže aspoň jedna dobra správa,
@henrieta44 uz by sme sa mohli rozbehnut, nie?
@harper srdiecko capicku uz mam domka 🙂 dnes mi ju dorucila postarka je krasna dik za tip 😉

ahojte kočky, tak ja práve cestujem z nemocky z pásov, všetko je ok, a videla som tak dianka3, tak tá už má malé na svete, len škoda že som neskoro prišla na to že je to ona, bola mi veľmi povedomá tak som si teraz pozrele jej album a bola to ona, moja zlatá ledva chodila, takže bud jej robili sekciu alebo rodila malú KP, škoda že som nevedela skôr že je to ona, bola by som sa jej prihovorila, ale nebola som si istá a nechcela som trapošiť na chodbe 😉 takže to vyzerá, že máme ďalšie novembriatko na svete 🙂 , ja nech sme už všetky po a domka aj s drobčekmi, ja mám zajtra poradňu, tak som zvedaná, terazsi idem dať teplučký kupeľ a večer sexík s manželom, tak možno sa trošku rozhýbeme, aj ked v podstate máme ešte dva týždne do TP, lenže mne to podľa mojej ovulácie vychádza o týždeň skôr, takže snád do budúceho týždňa sa už aj my rozdelíme 😀