icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
2. nov 2011

@lenka1108 joooj nech to mas uz za sebou a hlavne drobatko zdrave a krasne v naruci 🙂

janap24
2. nov 2011

@lenka1108 Drz sa Leni 🙂 Nech vsetko dobre dopadne ..

janap24
2. nov 2011

Vsetkym mamickam gratulujem srdecne k babatkam 😉 🙂

janap24
2. nov 2011

Babulky ja som bola dnes na poradni a sme otvoreni na 3-4cm. Vraj do terminu nemame sancu vydrzat, co ma aj tesi aj sa bojim. Maly ma 3130g, ale vraj ma obtocenu snuru okolo krku a ze v pohode mozem ist rodit normalne. Stretli ste sa niektora s takym niecim. Ja mam strach aby sa nieco neskomplikovalo:( Ze ciasarak by robili az v najnutnejsom pripade ze snura nie je dovod pre to. Chapete:(

karap
2. nov 2011

joj baby,nedrazdite....tu som 🙂 Akurat som uspala syna,tak mam volno.U mna to na porod vobec nevyzera.Som zmierena s tym,ze budem zase prenasat 🙄 Hoci vecer mi uz nieje vsetko jedno...lebo mala sa strasne natahuje a boli to.Nechapem v akej je polohe,lebo mam brucho uplne hranate akoby bola priecne.No vraj je hlavickou dole,tak sa hadam neotocila.To by ma porazilo.Kedze nechodim vobec lekarovi[uz som to tu pisala]nemam ani tusaka,co sa deje v brusku 😠 Dalsiu poradnu mam az 14-ho [den po termine]a to je este tak daleko.....
Inak aj u nas je teraz ,,chorobny stav,,,dcera to odstartovala,nakazila syna aj muza.Len ja odolavam 😝

stellamiapiccola
2. nov 2011

ahoj tehulky a maminky @lenka1108 nech ti všetko dobre dopadne 😉 ja som bola dať zaočkovať malú a mne už vybrali stehy tak som rada,ale ešte milion vybavovačiek papierov ufffffff ešte že to obieha maminy s mužom.
Prajem vám nech to už mate zasebov , ja som taká rada že už to mám .

lolinkamaminka
2. nov 2011

@lenka1108 vela stastia drzim palceky 🙂

blackrose
2. nov 2011

ahojte, tak ja som mala vcera znova kontrakcie... neviem presne povedat od kedy, lebo od obeda ma boleli krize, ale myslela som si, ze to je z toho, ze neoddychujem a zle sedim apod., vecer som mala uz bolesti aj podbruska, ale myslela som si ze som nafucana a po wc-ku to nepreslo... ked som si zacala stopovat kontrakcie, tak hodinu sa opakovali po 5 minutach, len kde tu po 7 alebo po 3 min. Uz sme rozmyslali, ze pripravime tasku a volame dr. ale potom som sa rozhodla, ze idem spat (o 23. hodine) a uvidim. Potom to uz preslo a teraz som zase v pohode.
A ja som si myslela, ze ked zacnem rodit, ze to hned zistim! Asi to nebude take jednoduche...

blackrose
2. nov 2011

@lenka1108 drzim palce 😵

drobcek801
2. nov 2011

ahojte
neviem kedy vas docitam a ani neviem kolko uz babetiek mame na svete
ja hlasim prichod na svet 28.10. o 11.15 s mierami 3650g a 53 cm a volam sa gregorko 😉
len tak v rychlosti ak bude cas,tak vas musim precitat a napisat priebeh porodu,bol uzasny 😉

denis006
2. nov 2011

ahojte...tiež máme CTG, SONO, poradňu aj rizikovku za sebou....Všetko je OK až na rozdiel v biometrii...hlavička je na 35 tt, nôžka na 39 tt a bruško na 40 tt. 😨 ...o týždeň mám znova všetko aj s biometriou a ak sa opäť potvrdí rozdiel, vraj vyvolajú pôrod...mohlo to spôsobiť aj to, že mám porušenú toleranciu cukru...Môj gynek. mi povedal, že už by sa to mohlo aj rozbehnúť.... 😀

blackrose
2. nov 2011

@janap24 3150g??? mne malu dr. premeriaval min. tyzden, ked som bola tiez v 37tt a mala 2400g! A to mi vravel, ze je to normalna vaha na ten tyzden, aj ked sa mi to zdalo malo...
ja som sa dr. spytala na to obtocenie a on mi povedal, ze to nevedia dopredu zistit, ci je babo obmotane alebo nie, lebo tam nejde ani tak o krk, ale o to, ze sa moze ta snura obmotaj aj okolo bruska, nozicky apod. ... tam vadi to, ze sa snura pricvakne a neprudi tam krv a vraj sa to stava pri kazdom 3-5 porode.

liat
2. nov 2011

@drobcek801 gratulujem, nech ste zdravi. a uz sa tesim na to ako nam napises o porode

veronika1417
2. nov 2011

@denis006 Ty to mas ako ja len otocene, mala ma hlavku na 39, nozicku na 36 a aj brusko na 36tt ale vraj sa nemusime bat, vraj je to bezne 😒

danka89
2. nov 2011

@drobcek801 Gratulujem 🙂 prajem Gregorkovi aj maminke vela zdravíčka 🙂 krásne miery

atima
2. nov 2011

@denis006 ja som na tom podobne s tými mierami babatka rozdiel je niekolko týždnov mna caka poradna zajtra tak uvidime 😉

veronika1417
2. nov 2011

@drobcek801 gratulujem! To uz su aj pekne miery zdraveho miminka 🙂 drzkajte sa a vela zdravicka!

veronika1417
2. nov 2011

@atima aj ja mam zajtra poradnu aj so sonom som zevdeva ci sa na tych mierach nieco zmenilo 😕

anicka87
2. nov 2011

@drobcek801 gratulujem k syncekovi 🙂 takze porod bol uzasny? myslim ze si nas celkom potesila, si asi prva ktora to napisala 😉

drobcek801
2. nov 2011

moj priebeh porodu bol do tretice naj...
v stredu rano som prisla na prijem,pre ten horsi zaznam a slabsie pohyby,do stvrtka sa zaznam upravil asi vdak tomu co do mna tlacili 😉 ja ze ma pustia domov a oni mi povedali ze s takym nalezom jedine na porodny sal 😉 bola som otvorena na 5-5,5 cm a bolesti nikde,tak ma predca v piatok po vizite poslali na sal,tam mi prepichli plodovu vodu a cakali sme na kontrakcie,kedze po hodine neprichadzali,tak mi spustili infuziu a ani tak nic az o 10.59 prisla prva,ale hrozna 😖 o minutu dalsi a tak dalsia a tak prisiel tlak na konecnik a to mali sa uz tlacil von,doktor nestihal ani nasadit rukavice,este stastie,ze tam bol,nestihol ma ani nastrihnut,tak som mala smerom ku konecniku mensiu trhlinku,ale o dva dni som si uz aj sadla,takze super porod moje porodne doby trvali 15 min a neviem ci som mala 10 kontrakcie,tak vam mile cakatelky prajem aspon taky porod ako som mala ja drzte sa myslim na vas 😉

gab
2. nov 2011

@trinka ja sa dnes citim hrozne, nespim dobre, som unavena, krize ma bolia, klby, hlava, zaludok, tvrdne mi brucho, nevladzem, neviem ci je to pocasim, alebo co, ale je mi pod psa....... boze, keby to uz prislo,

janulkan
2. nov 2011

@drobcek801 gratulujem 🙂 a vela zdravicka obom
@lenka1108 nech vam to dopadne najlepsie ako sa da 🙂

gab
2. nov 2011

a gratulujem vsetkym novopecenym maminkam, prajem vela vela zdravicka a vela lasky

lolllka
2. nov 2011

@drobcek801 gratulujem...

trinka
2. nov 2011

@gab ved to máme už len za pár, teraz už musíme vydržať... a držať.... a držať... 😉

trinka
2. nov 2011

@drobcek801 wááááu... aj chcem taký rychly porod... 😕 a samozrejme gratulujem!

henrieta44
2. nov 2011

@drobcek801 GRATULUJEM k drobčekovi, jááááj dnes ked som bola v nemocnici na odd šestonedelia, až som to ccela mať za sebou a tiež si niesť na novorodenecké taký malinký uzlíček 🙂

janap24
2. nov 2011

@drobcek801 Super porod a Gratulujem 🙂

henrieta44
2. nov 2011

@drobcek801 no a to ja som si myslela že som mala pri prvom super rýchly pôrod, ale toto bolo fakt super rýchlovka a si prvorodička alebo už nejaké dieťatko máš. inak ja som tiež nemala ( pri prvom ) neviem aké bolesti, len kúsok silnejšie než pri menštruácii a od prepichnutia plodovky bol malý za 3,5hodky na svete

henrieta44
2. nov 2011

@lolllka a kedy ideme?????? 😀 😀 😀 😀 😀 . bráško mám v piatok meniny, to by som mu dala super darček a ešte aj dátum by sa mi páčil že 4.11.2011, to je po numerologickej stránke aspoň trošku vyrovnané ( nieže by som na to až tak dala 😉 ) , ale páčilo by sa mi to