Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Vsetkym mamickam gratulujem srdecne k babatkam 😉 🙂
Babulky ja som bola dnes na poradni a sme otvoreni na 3-4cm. Vraj do terminu nemame sancu vydrzat, co ma aj tesi aj sa bojim. Maly ma 3130g, ale vraj ma obtocenu snuru okolo krku a ze v pohode mozem ist rodit normalne. Stretli ste sa niektora s takym niecim. Ja mam strach aby sa nieco neskomplikovalo:( Ze ciasarak by robili az v najnutnejsom pripade ze snura nie je dovod pre to. Chapete:(
joj baby,nedrazdite....tu som 🙂 Akurat som uspala syna,tak mam volno.U mna to na porod vobec nevyzera.Som zmierena s tym,ze budem zase prenasat 🙄 Hoci vecer mi uz nieje vsetko jedno...lebo mala sa strasne natahuje a boli to.Nechapem v akej je polohe,lebo mam brucho uplne hranate akoby bola priecne.No vraj je hlavickou dole,tak sa hadam neotocila.To by ma porazilo.Kedze nechodim vobec lekarovi[uz som to tu pisala]nemam ani tusaka,co sa deje v brusku 😠 Dalsiu poradnu mam az 14-ho [den po termine]a to je este tak daleko.....
Inak aj u nas je teraz ,,chorobny stav,,,dcera to odstartovala,nakazila syna aj muza.Len ja odolavam 😝
ahoj tehulky a maminky @lenka1108 nech ti všetko dobre dopadne 😉 ja som bola dať zaočkovať malú a mne už vybrali stehy tak som rada,ale ešte milion vybavovačiek papierov ufffffff ešte že to obieha maminy s mužom.
Prajem vám nech to už mate zasebov , ja som taká rada že už to mám .
@lenka1108 vela stastia drzim palceky 🙂
ahojte, tak ja som mala vcera znova kontrakcie... neviem presne povedat od kedy, lebo od obeda ma boleli krize, ale myslela som si, ze to je z toho, ze neoddychujem a zle sedim apod., vecer som mala uz bolesti aj podbruska, ale myslela som si ze som nafucana a po wc-ku to nepreslo... ked som si zacala stopovat kontrakcie, tak hodinu sa opakovali po 5 minutach, len kde tu po 7 alebo po 3 min. Uz sme rozmyslali, ze pripravime tasku a volame dr. ale potom som sa rozhodla, ze idem spat (o 23. hodine) a uvidim. Potom to uz preslo a teraz som zase v pohode.
A ja som si myslela, ze ked zacnem rodit, ze to hned zistim! Asi to nebude take jednoduche...
ahojte
neviem kedy vas docitam a ani neviem kolko uz babetiek mame na svete
ja hlasim prichod na svet 28.10. o 11.15 s mierami 3650g a 53 cm a volam sa gregorko 😉
len tak v rychlosti ak bude cas,tak vas musim precitat a napisat priebeh porodu,bol uzasny 😉
ahojte...tiež máme CTG, SONO, poradňu aj rizikovku za sebou....Všetko je OK až na rozdiel v biometrii...hlavička je na 35 tt, nôžka na 39 tt a bruško na 40 tt. 😨 ...o týždeň mám znova všetko aj s biometriou a ak sa opäť potvrdí rozdiel, vraj vyvolajú pôrod...mohlo to spôsobiť aj to, že mám porušenú toleranciu cukru...Môj gynek. mi povedal, že už by sa to mohlo aj rozbehnúť.... 😀
@janap24 3150g??? mne malu dr. premeriaval min. tyzden, ked som bola tiez v 37tt a mala 2400g! A to mi vravel, ze je to normalna vaha na ten tyzden, aj ked sa mi to zdalo malo...
ja som sa dr. spytala na to obtocenie a on mi povedal, ze to nevedia dopredu zistit, ci je babo obmotane alebo nie, lebo tam nejde ani tak o krk, ale o to, ze sa moze ta snura obmotaj aj okolo bruska, nozicky apod. ... tam vadi to, ze sa snura pricvakne a neprudi tam krv a vraj sa to stava pri kazdom 3-5 porode.
@drobcek801 gratulujem, nech ste zdravi. a uz sa tesim na to ako nam napises o porode
@denis006 Ty to mas ako ja len otocene, mala ma hlavku na 39, nozicku na 36 a aj brusko na 36tt ale vraj sa nemusime bat, vraj je to bezne 😒
@drobcek801 Gratulujem 🙂 prajem Gregorkovi aj maminke vela zdravíčka 🙂 krásne miery
@drobcek801 gratulujem! To uz su aj pekne miery zdraveho miminka 🙂 drzkajte sa a vela zdravicka!
@atima aj ja mam zajtra poradnu aj so sonom som zevdeva ci sa na tych mierach nieco zmenilo 😕
@drobcek801 gratulujem k syncekovi 🙂 takze porod bol uzasny? myslim ze si nas celkom potesila, si asi prva ktora to napisala 😉
moj priebeh porodu bol do tretice naj...
v stredu rano som prisla na prijem,pre ten horsi zaznam a slabsie pohyby,do stvrtka sa zaznam upravil asi vdak tomu co do mna tlacili 😉 ja ze ma pustia domov a oni mi povedali ze s takym nalezom jedine na porodny sal 😉 bola som otvorena na 5-5,5 cm a bolesti nikde,tak ma predca v piatok po vizite poslali na sal,tam mi prepichli plodovu vodu a cakali sme na kontrakcie,kedze po hodine neprichadzali,tak mi spustili infuziu a ani tak nic az o 10.59 prisla prva,ale hrozna 😖 o minutu dalsi a tak dalsia a tak prisiel tlak na konecnik a to mali sa uz tlacil von,doktor nestihal ani nasadit rukavice,este stastie,ze tam bol,nestihol ma ani nastrihnut,tak som mala smerom ku konecniku mensiu trhlinku,ale o dva dni som si uz aj sadla,takze super porod moje porodne doby trvali 15 min a neviem ci som mala 10 kontrakcie,tak vam mile cakatelky prajem aspon taky porod ako som mala ja drzte sa myslim na vas 😉
@drobcek801 gratulujem 🙂 a vela zdravicka obom
@lenka1108 nech vam to dopadne najlepsie ako sa da 🙂
a gratulujem vsetkym novopecenym maminkam, prajem vela vela zdravicka a vela lasky
@drobcek801 gratulujem...
@drobcek801 wááááu... aj chcem taký rychly porod... 😕 a samozrejme gratulujem!
@drobcek801 GRATULUJEM k drobčekovi, jááááj dnes ked som bola v nemocnici na odd šestonedelia, až som to ccela mať za sebou a tiež si niesť na novorodenecké taký malinký uzlíček 🙂
@drobcek801 Super porod a Gratulujem 🙂
@drobcek801 no a to ja som si myslela že som mala pri prvom super rýchly pôrod, ale toto bolo fakt super rýchlovka a si prvorodička alebo už nejaké dieťatko máš. inak ja som tiež nemala ( pri prvom ) neviem aké bolesti, len kúsok silnejšie než pri menštruácii a od prepichnutia plodovky bol malý za 3,5hodky na svete
@lolllka a kedy ideme?????? 😀 😀 😀 😀 😀 . bráško mám v piatok meniny, to by som mu dala super darček a ešte aj dátum by sa mi páčil že 4.11.2011, to je po numerologickej stránke aspoň trošku vyrovnané ( nieže by som na to až tak dala 😉 ) , ale páčilo by sa mi to

@lenka1108 joooj nech to mas uz za sebou a hlavne drobatko zdrave a krasne v naruci 🙂