Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk no len aby ta ten tvoj synček neprekvapil a nepredbehla si ma 😀 a skusala si uz aj sexik, vanu a tak ? 😝
@harper no hneď by som bežala, len aby som si ju nemusela robiť sama 😀
ked vyjde rahy z vane, tak dam foto svojho brušena, by ste neverili co vsetko sa donho zmesti 😀 dajte aj vy foto 😀
@harper mňa dali až na piatok, minule mi to študentka-sestrička tak domotala že ma objednala na poradnu k úplne niekomu inému ako mala, takže mi poradňu nakoniec ani nerobili, tak v piatok mám aj ultrazvuk, pásy aj poradňu. dúfam že tam zase nebudem trčať ako naposledy, lebo mi museli robiť nanovo monitor tak som musela hodinu čakať, odchádzala som z kramárov o pol 2 a to som tam prišla o 9 ráno 😠
@eviiinka asi si myslela na matriku, nie? 😔 no ono je to zalezitost troch minut, to potvrdenie o otcovstve ti vystavia na pockanie, len tam musis s priatelom ist aby to aj on podpisal a stacia vam k tomu obcianske..bez toho potvrdenia tvoj drahy sam rodny list malemu nevybavi a budes tam musiet ist potom ked ta pustia z nemocnice takze ja osobne by som ti poradila najst si na to cas este kym mozes..teda takto som sa to docitala na nete a pani na matrike mi to tiez takto vysvetlila, ale teoreticky je mozne ze u vas to je inak, neviem 😕 🙂 skus sa pohrabkat na nete, urcite o tom nieco najdes 😉
@romi55 no pekne, mne sa zase podarilo prist o hodinu skor ako som mala, nejako som to domotala, nastastie ma zobrali asi o pol hodinu skor do vnutra na monitor, a zarovno so mnou vyzberala aj dalsich minimalne sedem kniziek, tak neviem do kedy by som tam tiez bola, hned som presla do 217 akurat sestricka vysla von, jedna sa jej nieco pytala ja som dala knizku a ona hned ze aby som isla hned dovnutra. najdlhsie som asi cakala na objednanie sa na ultrazvuk, a tam som ich potom poprosila aby mi ho dali na stvrtok a aj mi dali, tak to mam vsetko pohromade.
@lolinkamaminka asi je to aj u nas tak 🙂 doma by som porobila vsetko asi, no ked mam vyjst z domu, som tak strasne leniva 😒 no uvidim ci to stihnem vybavit, ale tak snad ano 🙂
tak dnes sa so mnou moj Dr rozlucil. zapisal este do knizky vysledky steru a odberov a uz len do rizikovky
@veronika1417 tak zajtra ked zozeniem niekoho k malemu podjem do tej rizikovej. volala som tam, ze staci ked pridem o 10. a sono robia od 9. Ty uz si niekoho vybavujes?
@anicka87 ja som tiez mala take stavy a vies co som urobila? zapalila som si! a pochopila som ze to nechcem, ze to je len psychicky blud, ja som predtym fajcila roky jak turek a teraz? jasne ze mi napadne ze hmmm, dala by som si cigu, ale ked zacitim ten smrad tak mi vzdy pride na mysel ze jak som mohla fajcit...prave preto som si zodvakrat tak zapalila , aby som sa utvrdila v tom ze to je humus a nestoji mi to za to 🙂
baby chcem sa spytat, nemam ziadne bolesti v brusku ale neuveritelne tvrde brucho nad pupkom..... su to stahy maternice?
@eviiinka oooch tak to ti verim nemysli si, ja som tak zlenivela ze nie som schopna ist ani pozriet do schranky co mame 2 metre od dveri a ked mam vstavat a ist do poradne tak sa mi chce vzdy plakat... 😀 😀 😀 takze chapem ta 🙂
@liat ja tiez uz asi tyzden mam taaaaku chut, neviem preco 😒
@lolinkamaminka len ja sa bojim ze by mi to zas zachutilo, tak tlacim vsetko co mam po ruke do seba radsej 😒
baby tak sa divam na bez servitky, kasa pred sebou ale nejak ma prechadza chut...
@harper mne to domotala tá mladá pred dvomi týžďami čo bola na monitore ked sme sa striedali, objednala ma na detskú gynekologiu pritom mi povedala že mám ísť k Boháčikovej a ked som dala sestričke knižku že na 10.00 som objednaná tak na mńa kukala jak puk že k to ma poslal, že k nej sa neobjednáva.. nakoniec ma poslali na 217 že tam ma musia pozrieť a tam mi už dala sestrička termín na piatok do dverí č. 215
@eviiinka toto je fajn clanok, a precitaj si bod 9 http://www.dietaaja.sk/co-treba-vybavit-pred-po...
a tuto to mas spomenute tiez http://www.dietaaja.sk/taska-do-porodnice.php
🙂

@dominika_sk pridi pre mna, ja ti ju teda idem spravit 🙂