icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

harper
2. nov 2011

@dominika_sk pridi pre mna, ja ti ju teda idem spravit 🙂

kvietok73
2. nov 2011

@anicka87 skús si dať niečo údené, teda ak nie si vegetarianka....možno pomôže....

eviiinka
2. nov 2011

@dominika_sk no len aby ta ten tvoj synček neprekvapil a nepredbehla si ma 😀 a skusala si uz aj sexik, vanu a tak ? 😝

anicka87
2. nov 2011

@karap ja viem, tlacim do seba vsetko mozne nech odolam, ale taka strasna chut ma prepadla ☹ a co sa toho piva tyka tak ja uz asi od 7 mesiaca som zavisla na nealku - Birelli. pivo mi nikdy nejak nebralo ale teraz v tehu som mu nejak prisla na chut, teda tomu nealkoholickemu 😀

eviiinka
2. nov 2011

@harper mnaaaam perkelt 😝 tak to by som si ako dala 🙂 mne volala dnes mamina, ze mi urobi mesove gulky s kapustou v piatok, tak od vtedy myslim iba nane 🙂 a zemiakove placky s acidkom, tak to vidim, ze rano vstanem a robim ich 😀

harper
2. nov 2011

@karap z toho si nic nerob, ja tiez mozem byt aj rok bez alkoholu a ani si to neuvedomim, ale teraz pocas tehu som si tiez obcas s muzovho piva trosku odchlipla, co som chut dostala, inak ak som niekedy pred tehu ze pila trebars ja niekde tak staci mi male pivo a uz ho mam 😀 😀 😀

harper
2. nov 2011

@eviiinka poslem Ti cez IP? 😀 😀

dominika_sk
2. nov 2011

@harper no hneď by som bežala, len aby som si ju nemusela robiť sama 😀

eviiinka
2. nov 2011

@harper jasneee 🙂 a velaaaaaa 😀 😀

eviiinka
2. nov 2011

ked vyjde rahy z vane, tak dam foto svojho brušena, by ste neverili co vsetko sa donho zmesti 😀 dajte aj vy foto 😀

romi55
2. nov 2011

@harper mňa dali až na piatok, minule mi to študentka-sestrička tak domotala že ma objednala na poradnu k úplne niekomu inému ako mala, takže mi poradňu nakoniec ani nerobili, tak v piatok mám aj ultrazvuk, pásy aj poradňu. dúfam že tam zase nebudem trčať ako naposledy, lebo mi museli robiť nanovo monitor tak som musela hodinu čakať, odchádzala som z kramárov o pol 2 a to som tam prišla o 9 ráno 😠

lolinkamaminka
2. nov 2011

@eviiinka asi si myslela na matriku, nie? 😔 no ono je to zalezitost troch minut, to potvrdenie o otcovstve ti vystavia na pockanie, len tam musis s priatelom ist aby to aj on podpisal a stacia vam k tomu obcianske..bez toho potvrdenia tvoj drahy sam rodny list malemu nevybavi a budes tam musiet ist potom ked ta pustia z nemocnice takze ja osobne by som ti poradila najst si na to cas este kym mozes..teda takto som sa to docitala na nete a pani na matrike mi to tiez takto vysvetlila, ale teoreticky je mozne ze u vas to je inak, neviem 😕 🙂 skus sa pohrabkat na nete, urcite o tom nieco najdes 😉

ajvetka
2. nov 2011

@romi55 ja som minuly pondelok prisla na 9 na Kramare a odchadzala som busom o 15:47 🙂 a to som bola na poradni, dvakrat na monitore a rano na 9tu som isla za tou Jandovou, aby mohol byt muz pri porode

harper
2. nov 2011

@romi55 no pekne, mne sa zase podarilo prist o hodinu skor ako som mala, nejako som to domotala, nastastie ma zobrali asi o pol hodinu skor do vnutra na monitor, a zarovno so mnou vyzberala aj dalsich minimalne sedem kniziek, tak neviem do kedy by som tam tiez bola, hned som presla do 217 akurat sestricka vysla von, jedna sa jej nieco pytala ja som dala knizku a ona hned ze aby som isla hned dovnutra. najdlhsie som asi cakala na objednanie sa na ultrazvuk, a tam som ich potom poprosila aby mi ho dali na stvrtok a aj mi dali, tak to mam vsetko pohromade.

manka
2. nov 2011

@anicka87 pomoze asi len strach. ci bude babat dostatocne vyzivovane a pod. Ale mozno by ti ani nechutila. Teda ja ako ex fajciar, ked som si dala cigu po dlhsom case, ani som si ju nevychutnala. Akuat sa mi hlava krutila...

eviiinka
2. nov 2011

@lolinkamaminka asi je to aj u nas tak 🙂 doma by som porobila vsetko asi, no ked mam vyjst z domu, som tak strasne leniva 😒 no uvidim ci to stihnem vybavit, ale tak snad ano 🙂

manka
2. nov 2011

tak dnes sa so mnou moj Dr rozlucil. zapisal este do knizky vysledky steru a odberov a uz len do rizikovky

liat
2. nov 2011

@anicka87 ja mam taky isty problem, doteraz to bolo ok cele tehu, ale posledny tyzden sa idem zblaznit, ale ta predstava ze baby prijima ten humus tak ee, nedovolim si to

manka
2. nov 2011

@veronika1417 tak zajtra ked zozeniem niekoho k malemu podjem do tej rizikovej. volala som tam, ze staci ked pridem o 10. a sono robia od 9. Ty uz si niekoho vybavujes?

romi55
2. nov 2011

@harper tak to si mala riadne šťastie.. som si ťa všimla až ked si vychádzala z monitoru a som bola v tej kope knižiek čo sa dávali sestričke tak som nestihla ani zareagovať, lebo minulý štvrtok bolo na monitore teda riadne narvané

romi55
2. nov 2011

@ajvetka tiež sme boli už s mm u jandovej, minulý týžden, 2,5 hodiny sme si u nej posedeli 😉 .. ja som bola dnes prvý krát na cvičení, som sa bála že ani to nestihnem ale malému sa moc do tej zimy nechce takže sme si stihli nacvičiť nádychy a výdychy 😝

lolinkamaminka
2. nov 2011

@anicka87 ja som tiez mala take stavy a vies co som urobila? zapalila som si! a pochopila som ze to nechcem, ze to je len psychicky blud, ja som predtym fajcila roky jak turek a teraz? jasne ze mi napadne ze hmmm, dala by som si cigu, ale ked zacitim ten smrad tak mi vzdy pride na mysel ze jak som mohla fajcit...prave preto som si zodvakrat tak zapalila , aby som sa utvrdila v tom ze to je humus a nestoji mi to za to 🙂

liat
2. nov 2011

baby chcem sa spytat, nemam ziadne bolesti v brusku ale neuveritelne tvrde brucho nad pupkom..... su to stahy maternice?

denis006
2. nov 2011

@atima a vo všetkých údajoch ste mimo tt? Alebo niektoré pozadu a niečo popredu? A s váhou ste na tom ako?

lolinkamaminka
2. nov 2011

@eviiinka oooch tak to ti verim nemysli si, ja som tak zlenivela ze nie som schopna ist ani pozriet do schranky co mame 2 metre od dveri a ked mam vstavat a ist do poradne tak sa mi chce vzdy plakat... 😀 😀 😀 takze chapem ta 🙂

harper
2. nov 2011

@romi55 to teda bolo aj ta sestricka (nie studentka) sa tam rozculovala, ze kto to vsetko poobjednaval na jeden den.

anicka87
2. nov 2011

@liat ja tiez uz asi tyzden mam taaaaku chut, neviem preco 😒

@lolinkamaminka len ja sa bojim ze by mi to zas zachutilo, tak tlacim vsetko co mam po ruke do seba radsej 😒

anicka87
2. nov 2011

baby tak sa divam na bez servitky, kasa pred sebou ale nejak ma prechadza chut...

romi55
2. nov 2011

@harper mne to domotala tá mladá pred dvomi týžďami čo bola na monitore ked sme sa striedali, objednala ma na detskú gynekologiu pritom mi povedala že mám ísť k Boháčikovej a ked som dala sestričke knižku že na 10.00 som objednaná tak na mńa kukala jak puk že k to ma poslal, že k nej sa neobjednáva.. nakoniec ma poslali na 217 že tam ma musia pozrieť a tam mi už dala sestrička termín na piatok do dverí č. 215

lolinkamaminka
2. nov 2011

@eviiinka toto je fajn clanok, a precitaj si bod 9 http://www.dietaaja.sk/co-treba-vybavit-pred-po...

a tuto to mas spomenute tiez http://www.dietaaja.sk/taska-do-porodnice.php

🙂