Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 normalne tie sny su niekedy hrozne .. este asi tak pred 3 mesiacmi sa mi snivalo ze som nemala pre maleho ani mlieko ani caj nic, ze som mu nemala co dat jest .. no hroza normalne nocne mory 🙂 a raz zase ze som nemala nic na oblecenie len jedno bodycko take strasne vyzmolkovane a ze prisla nastavajuca svokra nas kuknut a ja ze len to jedno bodycko .. som sa normalne nato az zobudila 😀
@kvietok73 ved ja som rada ze mu je u mna tak dobre len sa bojim ze cim dlhsie tam bude tym bude vacsi a tym sa mu horsie pojde von .. ved na poslednej kontrole minuly tyzden mal uz 3600 g 😀 .. ale tak v podstate mozno to mam aj ja v hlave nejak zablokovane ze sa bojim a boji sa ist aj on .. uz dnes som sa snazila nejako upokojit ze ved to zvladneme tak hadam to uz pride .. ak nie tak 10 teho budeme musiet ist na vyvolavanie .. 😒
@lolinkamaminka aha, tak dakujem za info 🙂 niesom vydata, a n eviem ci stihneme ist etse pred porodom do nemocnice...a to nestaci ked po porode poviem iba meno otca ? 😕
@dominika_sk super, ze je vsetko v poriadku 🙂 neboj sa mozno do utorka porodis aj :D ja uz asi hej 😀 😀 😀
Ahojte kočky, tak mam dnes po ultrazvuku.Dosla som, bola som objednana na 10.50h, zobrali ma asi za 2 hod.,a vnutri som bola cca 5 min...parada teda 😠 nevidela som ani maleho lebo na Antolskej to maju tak, ze monitor je otoceni k DR.No dozvedeli sme sa, že Maxim ma cca 3500-600 g, doktorove slova, hlavicku ma pekne narvanu dole, vela nejest, vela sexu a vecer nech vas tu vidime 😀 😀 😀 no mne sa etse dnes vecer nechce 🙂 tak dufam, ze to tak nebude, no podla slov doktora, uz za chvilu by sme mali byt traja 🙂 tak som zvedava.....epiduralka uz zaplatena
@veronika1417 a ko+ko ti mimi odhadom váži? Mne dnes povedali že 3700g a to mám do termínu ešte 3 týždne 😅
ja som tiez zvedava ako dopadne zajtrajsi ultrazvuk, i ked viac som zvedava na to ako to dopadne cele, pretoze mm bol do sedemnastej v praci, potom si isiel lahnut, teraz spi, o deviatej ho mam zobudit ide na nocnu a rano o siedmej ideme na kramare, ze vraj v aute si pospi, kym ma bude cakat, len sa obavam toho, ze ak pojde vsetko dobre tak okolo pol jedenastej by som mohla byt vybavena a neviem ci sa mi ho podari cez telefon zobudit, a tie co to poznate, tak viete ze zaparkovat v okoli kramarov je o drzku, zatial co sme tam boli parkoval vzdy niekde inde tak nemam vobec predstavu, ze ako to dopadne. 😒
@eviiinka nieeeeee, ty prva nieeeeee 😀 😀 😀
baby, ktora mi pojde urobiť krupicovu kašu, bude moja najlepšia kamaratka 😝 😀 😎 pripadne priplatim 😀
@dominika_sk prva, prva, prva 😀 😀 😀 aaaaale neboj, mozno ma predbehnes a zajtra rano uz budes hlasit ze rodis 😀 ja som mojko sama zvedava kedy ten moj drobec von 🙂 a ty ako ? citis sa aj nejak nato ze by to malo prist ?
@dominika_sk hmmm, nechaj mi potom 🙂 dala by som si aj jaaaa 😀
@eviiinka včera prvykrat nejaki posličkovia, inak ani ..... nič 🙄 len mi tvrdne brucho...ty tiež nič? a si aspon otvorena?
@dominika_sk pocuvaj, nedrazdi, predchvilou som jedla a Ty tu teraz robis chute s krupicou ? 😀 😀 😀
@dominika_sk aj ja mam na nu strasnu chut uz dva dni 🙂 muz ma poobednu tomu som hodila krkovicku so zemiakmi piect do truby a ja idem na tu kasu, mnaaaaaaaaaam 😀
@dominika_sk ja nic tiez, ziadne bolesti, nic 😒 no ked som bola pred tyzdnom v poradni, tak mi Dr.napisala otvorena 2cm tesne na prst, nalieha hlavicka a dnes mi Dr.povedal, ze hlavicka uz poriadne tlaci ....
baby ja sa tak hanbim ale ja mam taku neskutocnu chut na cigaretu ze az ☹ cim to zahnat?
@eviiinka no ved ja tiez nehovorim, ze som pre dnesok uz skoncila 😀 od obeda som sa konecne pred hodinou dokopala k tomu aby som mm spravila bravcovy perkelt, tak treba to samozrejme ochutnat, tak ako sa poznam minimalne jedna mala kompotova miska ak nie dve kolienok so stavou padne 😎 a to uz asi dve hodiny myslim na ten ananas, co lezi na policke dolu na chodbe 😎
a pri prvej som tiez menej pribrala 🙂
@eviiinka no vidiš, na 2 cm 😠 a ja?! na nič !!! na nula cela nula 😠
no...koniec srandy, kto mi ide urobiť tu kašu !!! 😠 😀 😀 😀
@anicka87 daj si cokoladu,len nie cigu...hadam nechces dusit male 😉
Chvalabohu,ja som nikdy cigu v ustach nemala,nikdy ma to nelakalo....No,aby som sa priznala,aj ja som vcera ,,zhresila,,Muz mal v chladnicke vychladene pivo a ja som mu ho vypila.Take bolo dobreeee.Keby tam boli 2-3,tak ich zcucnem vsetky [inak ja nie som vobec na alkohol,no to pivo bolo take dobre 😝 ]
Ahojte.... 🙂
bola som dnes u lekára a že máme dozreté pľúca, takže sme pripravení! 🙂 zajtra idem na monitor a v piatok zase k lekárovi...že vraj to máme na spadnutie, tak som zvedavá :D typická ženská 🙂
aj mi odvtedy nejako menštruačne reaguje podbruško, ale zase žiadna veda to nie je 🙂 tak uvidíme 🙂
prajem dobrú chuť, žienky 🙂

@balumi ja som Lilinku kojila prve tri týždne len s klobúčikmi, a potom už to šlo bez 😉