Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
jeeej ďalšie babätko
@luci66 gratulujem 🙂, nech sa Vam obom darí.
Ja som 37+5 a mne Dr. prietoky meria skoro zakazdym a už 3x za sebou robila monitor (kardiotokografický záznam - ozvy plodu), Ale vraj mam hranične hodnoty, a preto má maličká len 2400 g. Dúfam, že za tie 2 týždne ešte priberie 🙂
ahojte kočky, tak my sme všetci doma išli lahnúť už o 20tej lebo malý bol ako čert neviem čo mu bol, úplne záchvaty plaču a manžela bolela hlava a mňa žalúdok....o 23:30 som sa zobudila a teraz už pol hodinu sedím na WCku čo ma preháňa, totálne kŕče bruchu, je mi na zvracanie, tvrdne mi brucho, ježiši to bude dlhá noc, ja len dúfssam, že som nehitila žiadnu virózu, lebo ma porazí a to mám mať zajtra poradňu, tak ani neviem či tam pôjdem, dr. by ma mal aj pozerať zospodu, no asi ani nepozrie. fuj ncelá sa trasiem, čo si mám dať?????????? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ POMOC
@luci66 GRATULUJEM k malinkej je náááádherná, sa na tu krásne zbieraju miminka, mne je momentálne dosť zle tak len dúfam, že malá ešte aspoň pár dní počká, lebo si fakt neviem tersz predstaviť ísť rodiť, ☹ ☹
Gratulujem všetkým novým mamičkám,teším sa s vami 🙂.máte nádherné deťúrence..pekne sa to rozbieha... 🙂
Prosím vás,tie ,čo máte skúsenosti s klobúčikmi,je nejaká značka fajn,aké máte skúsenosti?
@harper ..u mňa to nehrozí,keďže auto nemáme🙂 ,ale ste ma nakopli,musím ju aspoň zbaliť,doteraz som to hádzala len do IKEA tašky 🙂
...ja som v prvej polovici skoro nič nepribrala a teraz to ide nejak závratnou rýchlosťou,ale stále ma teší,že to nie je 25 ako pri prvej...🙂
je tu este niekto kto nemoze spat ? 😠 ☹
..som tu,aj keď by som nemala🙂
Ráno idem do poradne ,aj na UTZ ,zaspím v čakárni 🙂..som zvedavá,čo mi povedia...mám pocit,že rastiem rýchlosťou veľryby 🙂
aj ja som tu.. ponocujem kvôli bolesti zubu už 2 týždne ☹
ahojte kočky, tak som rada že som zaspala, ale stále nie som ok 😒 , nech som už doma od dr. ľahnem a nevyleziem z postele až do večera. inak som sa postavila na váhu a mám - pol kila, tak sa teším ako ma dr. zhučí, on je na toto strašne prísny ☹
Dobré ránko kočky,mojej sestre v noci 3.40 odtiekla plodová voda a teraz sa trápi v pôrodnici-v Prahe...a to mala termín deň po mne-28.11....kým sa môjmu Paťkovi uráči prísť,malá Laura bude mať aj mesiac 😀 Jaaaj,som plná očakávania a aspoň mi vďaka tomu začali črevá pracovať 😀 😀 😀
@luci66 joooj ta je ale nadhernaaa 😀 gratulujem a zelam vela zdravia, stastia a vela vela radosti 🙂
@lianka7 to je uasna sprava! Neboj aj Patko uz pojde a budete sa vytesovat spolu 😉
Baby tak ja odchadzam na tu rizikovku s ocakavanim s cim ma zase prekvapia ☹ ale kaslat na nich hadam sa podari nieco vybavit v Ba. Do rizikovky idem len preto aby mi malu skontrolovali na sone ako je na tom s plodovou vodou, mierami a vahou a ostatne si vypocujem jednym uchom dnu a druhym von 🙂 zatial pekny dnik a mam tusaka ani neviem preco ze dnes este pribudne nejake krasne miminko 🙂 ja sa z toho tak vytesujem celu moju rodinu informujem ked sa nam tu nejake narodi a vsetci sa tesia s nami 🙂 su to tak krasne spravy ze to nenecha nikoho chladnym dokonca ani ked vas vobec nepoznaju 🙂
@veronika1417 drzkaj sa moja a ocakavame same dobre spravicky!
@drobcek801 wau gratulujem,to ste si dali pekny arcek k vyrociu.gratulujem nech ste zdravucky.az budes mat cas tak mi napis podrobnosti do spravy ze ako bolo,kto ta rodil a tak,kedze budem tiez rodit v bardejove.hlavne nech ste zdravucky a mate veeeeela mliecka 🙂
@veronika1417 čakame na spravy, ozvi sa 😉
inak prajem vsetkym krasne ranko 🙂
@stefie ja mam tiez pocit, ze mala vystraja viac ako pred tym 😀 hlavne vecer teda, cele brucho mi tancuje a najlepsie, ked sa mi kolienkom pekne pritlaci o rebro, ale to by bolo este ok, ale ona s nim hybe stale do kola a raz pod rebro, potom nad rebro, potom vedla rebra 😀 hovorim jej, ze ved tam uz ani maternica byt nemoze kde mas tie nozicky 😀
inak dobra dr. 😠 to je tak, oni si nepriznaju chybu, ale tak hadam na alergo pomozu
@veronika1417 inak moja mala v sobotu vazila len 2400 g a dr. vravel, ze je to v norme.. tak sa vahou netrap 😉 ja si vravim, ze budem mat aspon lahsi porod a malinka to potom dopapa 😉
drzim palce, aby si tam neskysla pol dna
Ahojte tehulky a mamičky.
Píšem za LENKU 1108 ,,,práve mi volala že už ide na sál a idú jej robiť cisársky,,,,a pozdravuje vás. 🙂 Maličký je za chvíľu na svete.
Ahojte, no to je adrenalin citat co sa od vcera vsetko udialo 🙂. Dalsim novym mamickam a ich babatkam zelam vsetko naj... 😎 😎 😎
Baby,moja sestra uz ma malu bambulku...3.40 je odtiekla plodova voda a 8.39 sa mala narodila....jaaaaj,baby krasne nam zacina den-mam krsniatko na svete!!!!! 😵 😵 😵
@ lenka1108 drzime ti palceky a myslime na teba 😉 nech vsetko dopadne na jednotku a nech ste zdravucki obaja 😉

Dakujem Vam babule 😀 ste zlate