Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@ivirk to by ma tiez zaujimalo...tiez som od toho datumu na materskej a este stale nic neprislo.... ale malo by to prist na ucet tak ako pn.... takze len cakat, podla mna niekedy v polke nasledujuceho mesiaca alebo tak nejako.... cize niekedy teraz....
@denis006 nebojkaj sono nie je presne a moze vahu odhadovat na plus ci minus 500gramov 😉 a aj to citis teda vidis na svojej vahe? Priberas? Lebo ja stale pomalicky priberam preto som si myslela, ze aj mala ma viac ale to som asi ja taky zrut 😀 😀 😀
Babule ja som vcera robila krupicovu kasu 🙂 tak sme si s manzelom dali ze suuup a bola v nas a dobre veru padla 🙂 mnaaaam
@broskilinka ja ocakavam prvu matersku az nejako po 15. novembri, myslim ze som to tak niekde citala a pred tym by malo prist vyjadrenie o vyske materskej, ale to mi zatial neprislo, i ked v mojom pripade ide aj o to ze tam mali bordel a vcera som im posielala ziadost o storno prerusenia predchadzajucej rodicovskej dovolenky, ktora mi tam plynula od roku 2006, i ked ja som ziadnu rodicovsku dovolenku necerpala, kedze po skonceni md som isla hned do prace na skrateny uvazok. tak hadam to tam mam uz v poriadku a tento tyzden mi dorazi aj to vyjadrenie. 🙂
a teraz sa s vami lucim, vypinam pc a odchadzam si precistit slzne kanaliky pri sledovani modreho z neba. 🙂 cez reklamu to tu este omrknem a mozno aj nieco napisem teda ak sa podari, kedze to bude cez mobil. 🙂
@manka myslis ci si dohadujem niekoho na sekciu? Este nie, cakam co vybavi ten moj znami lebo je mozne ze nakoniec mi ju budu robit v Ba lebo v NR su tak trani lekari, co si nechavaju odkazy v mojich lekarskych spravach typu rozhodnite vy a podobne... 😠
@veronika1417 za týždeň som na váhe pribrala 1 kg aj týždeň pred tým rovnako...celkom ku dnešnému dňu + 16 kg...presne toľko som pribrala aj pri Vikinke
@drobcek801 waaaaau aj ja chceeeem 😉 doslova tisko zavidim... tak takyto porod by som zelala vsetkym, vratane seba 😀 a paradny chlapisko sa dalsi narodil, na to ze skoro o dva tt skor 🙂 🙂 sa mas...drzkajte sa :-*
ahojte baby, tu clovek nie je 2 dni a kuk plno babatiek, uz ani neviem kolko sa novych nahlasilo, tak vsetkym novopecenym maminkam a babatkam vsetko naj, vela zdravicka a mliecka... 😵
vcera sme boli cely den na vzduchu, u kamosa na chate, dali poslednu grilovacku, maly bol chudak uplne rozhodeny, zaspal cestou tam i naspat v aute, takze rezim v prd...li... ale aspon vecer ze zaspal normalne, aj ja som sla vcera skor, strasne ma stipali oci, asi z toho vzduchu a dymu...
kto dalsi @trinka... 😕 😉 drzim palce...
ja mam zajtra poradnu, uvidime, ci ma aj na pasy posle alebo nie... niekedy mam pocit, akoby sa mi splastovalo brucho na stranu, inak nemam ziadne priznaky, teda obcas jemne pichnutie v podbrusku, ale ziadna tragedia... a strasne sa mi zle dycha... 😝
@stefie @drobcek801 ja beriem tieeeeeeeeeeeeeeeez... hlavne nech je to rychle... ale ako sa moje telo sprava, tak nic to nenaznacuje... a maly lezi presne ako Vilko, tak hadam sa rovnako nezasekne... 🙄
@liat chceme ist teraz urobit vyhlasenie o otcovstve, lebo nie sme s priatelom zosobaseni..nech nemusim ist potom s nim vybavovat rodny list.. ale to uz tu tusim baby pisali 🙂
no panabeka, konecne som docitala 😅
@trinka zeby uz? no, drzim palce, rano hned kukucnem sem, ci daco, alebo pises dalej 😎 😎
baby, jak ste to vraveli? ze po 30tt sa dieta uz ukludnuje a nehybe sa tolko, lebo nema dost miesta?ci co? BLUUUUUUUUUUD..verite mi? ja mam od vcera vecera taky harmatanec v bruchu jak keby tam ozaj odzemok tancovala 😢 zacinam mat uz aj ja strach ci sa nepretocila, priecne, bo ju dako divne citim...ale zajtra porada, tak uvidim... ved vcera som az triasku od vysilenia dostala, co uz som tak nevladala z toho jej vystrajania..ani sediet ani stat, ani lezat, ani prechadzka nepomohla 😖 no hruza...dnes doobedu trosku klud a od obeda sa zase mece jak male hada..darmo jej hovorim, pod von, tu budes mat viac miesta, nepocuva 😀 😀 😀
inak na pasy som v tomto tehuani ja nebola este, jednine co mi uzv na poradni robi a prietoky.. robili mi ich jednine, ked som bola v auguste v nemocke...
a zajtra idem prosit dokiho, nech so mnou daco robi, ja uz nechcem byt vazne 2v1, aj ked drahy si mysli ze to bude presne na jeho meniny /martin je/
a bola som dnes pri doktorke s malou s tymi vyrazkami-alergiou, neviem ci pamatate..ked ju videla, chytila sa za hlavu ze take daco este nevidela... ale vraj liecbu som nasadila dobru, aj ked fenistil kvapky u uz slaby odvar na toto co ma, tak mi dala namiesto toho zodac.. no a v pondelok krvne testy, aby ma mala s cim poslat na alergo... HURAAAA.. vraj na toto uz ona vazne nestaci...tak som len hodila kysly ksicht na nu, ze ja som vam to vravela uz pred dvoma rokmi, ste mali vidiet ten vyraz..noaco 😒
baby, neviem, nepocula som o nom,ale aj tak ma dost sokoval..
yo a toto som nasla na fb..snad sa vam to zobrazi...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=27052357...
toto je rozhodne milsie ako to predosle 😉 😉
Ahojte babulky, hlasim sa doma z porodnice 🙂. Total necakane,3 tyzdne vopred sa v piatok narodila mala Nelka, 48cm a 2870g, je zravucka a sme domena od vcera. Zbehlo sa to strasne rychlo, v piatok rano mi zacala tiect plodova voda a v nemocnici ma cely den pozorovali, kontrakcie som mala strasne slabe a krcok vysoko, ozvy zacali poobede skakat tak sa rozhodli pre cisarsky este v piatok vecer. Som strasne stastna, neviem sa jej vynadivat, je malinka, ale neva,to dozenie. Prikladam 2 foto. Vobec neviem ako to tu pokrocilo ale gratulujem vsetkym mamickam, dajte mi sumarum kto co 🙂
@stefie vraj pasy alebo prietoky sa robia, takze ak ti robi prietoky stale, tak to mas ok... 😉 a co sa tyka pohybov, su teraz brutalne u mna, take kopy, ze dovi dopo... 😝 mne mama povedala, ze 10., 11. nem dobre z numerologickeho hladiska, ale ma byt vtedy spln a to vraj rozhybe aj babatka, tak uvidime... 😉 no ked si priroda vyberie, tak ho nebudem tlacit spat... 😀 a k tej doc sa ani neda nic povedat, takyto pristup, teraz je mudra, ale ze malu vytrapila, tak to uz je co... 🙄
Vsetkym mamickam a ich detickam prajem len to naj 🙂 ...aj ja chceeeem....aj ked az o par dni, nech mame ukonceny 38 tt 🙂))
@lenica81 no, co ti poviem... na stare kolena doktorka asi o rozum prichadza..a pritom to bola najlepsia pediatricka v okrese... neviem neviem, co idem robit... ci tam malu necham, ale teraz ked je na ceste este aj druha... nmno...
a na numerologicke hladiska sa ja veru nedam.. ja aj horoskop precitam, pripadne si vyberiem z neho co mi vyhovuje, preto vacsinou citam horoskopy az vecer..a spln? noo, to skor teda... ale vraj to iste sposobuje az nahla zmena tlaku v úprirode, pri zmene pocasia...no neviem...alebo burky...
@luci66 naaaadherne dievcatko 🙂 srdecne blahozelam a prajem nech ste zdravucke 😉

@veronika1417 Moja dnes 3700 g a pred týždňom 3200g...a ešte pred týždňom 2700 g...nech rátam ako rátam,...vidím to na prírastok za 1 tt = 500g 😀 😀 ...Ukľunila ma troška doktorka, že +,- 500 g a ja jej na to že radčšej mínus 😅