Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Ahojte, dneska od rana mam take intezivne menstruacne bolesti, zacalo to cca kazdu pol hodinu a teraz sa to opakuje po 10 minutach, neviem ci je to ono,lebo doteraz som nemala ziadne kontrakcie ani poslickov, a pred chvilkom mi odisla asi ta hlienova zatka, bolo to take naruzovele.Neviem do kedy mam cakat ci to niesu iba nejaky poslickovia?
@andrejkag dakujem,tak snad aj ja potiehnem co najdlhsie,mne povedali,ze sa cez kolobucik bradavka zle stimuluje a tym sa tvori menej mliecka,az o polovici,no uvidime,snad to bude dobre,stale lepsie,ako uz teraz nasadit umele mliecko,mne sa maly nemohol vobec prisat a ani tym padom napapat a stale plakal a teraz je zatil zlatucky,napapa sa a spinka,to by som nezvladla ni ja ani on,v takom strese by som urcite prisla o mliecko,chcela by som kojit aspon do roka,ak to bude mozne,pri prvych dvoch sa mi to nepodarilo,ak nie tak nic sa nedeje,ved aj ja som vyrastla na umelom a som tu,nebudem sa uz do predu pre to stresovat,zatial je dobre a sme obaja ok
@dena no aj tak dobre,lepsi ako zacat uz od teraz s umelym mlieckom,lebo nam to hrozilo,tak radsej s kolobucikami aj ked mozno kradsie ale je to moje mliecko,tak uvidime ako dlho vydrzime,mozno mesiac mozno rok,nechame sa prekvapit 😉
@blackrose no ta prva mala tyzden po termine v den porodu 3850g 51cm, takze si myslim ze im funguje dobre.
@karap jasne ze velka !!! a to ak bude ako prva ze ju budem este tyzden prenasat tak budem rodit 5 kiloveho macka 😒
@romi55 no vyzera to tak, ze sa jej este velmi nechce ist von,
a to mam nachystane doma 2 stvorcove perinky, si ich asi mozem niekam strcit, lebo ked ju do toho zabalim, spravi sup a nohy budu vonku, lebo idem este pozriet skratky co mi pisala na ultrazvuku, ale vyzera to tak ze stehenna kost je dokonca na 40tt, takze to bude asi pekne dlha slecna 😎
dievčatá, tiež som sa nanosila manželovi do šatníka...len pôsobím dosť komicky, hoci len v jeho mikine 😀 Ja mám výšku 164 😀 cm a mm 198... 😉 2x zhrnuté rukávy a dlžka mikiny takmer po kolená 😅
@ lenka1108 Leni drzime prsteky a prajeme obom vela vela zdravicka a rychle zotavenie 😉
No tak som si dala vanu a ono to fakt preslo, no ved uvidime aj tak ma nejak divne boli spodok, som zvedava ci sa este nieco bude diat, mohlo by lebo v pondelok mam termin...
no asi som to zakrikla, dalsie bolestive krce, no uvidim ci sa to zase bude opakovat...
baby nebojte sa tych vah babetiek,ze budu prilis velke,alebo male,to ze sa uz neda teraz tak presne odmerat,moj maly mal mat cez 4 kg a neni to tak a aj v porodnici mi baby vraveli,ze niektore mali mat mensie babetka niektore vacsie,hlavne nech stastne a rychlo porodite a vsetko bude ok 😉
ja som mala strasne vela plodovej vody,ze este tolko nevideli a mozno aj preto sa zdalo,ze bude maly vadsi 😉
pribral som 11kg a zhodila uz 10,tak som stastna 😉 😉
@anicka87 ani ja uz nemam co nosit...doma sa to este da,no ked idem do a zo skolky 😖 Obleciem jedine teplaky a muzovu mikinu.No kupovat nejake oblecenie na 1-2tyzdne je hlupost.Takze vydrzime....
Baby prave som zjedla 3 zemiakove placky 😲 Take boli dobre,teple,chrumkave...dufam,ze este o polnoci budem mat kiselinu z nich 🙄
Musim sa trochu krotit,lebo som sa nejak rozozrala.Za necele 3 tyzdne som pribrala 3kg!Skoro mi oci vybehli,ked som sa postavila na vahu....
ahoj dievčatá @slimme skus si zavolať doktorovi čo ti povie mne povedali ak budem mať výtok do červena alebo plodova voda užaj nemocnica.budeš kludnejšia
nestíham vás čítať ☹
@kosta123 BLAHOŽELÁM, prajem Lenke a bábenku veľa zdravíčka a nech jej friško prejdu bolesti a dnešný deň zajtra bude lepšie .
@stellamiapiccola ani sa ti necudujem ze nestihas pri malinkej 🙂
babule,poradte....syn mal suchy kasel,kupila som mu Robitusin,no teraz po 3 dnoch ma kasel uz ,,mokry,, To mam zase vyhodit peniaze na iny sirup?Neviete nejaky babsky recept.Lebo mam aj tak pocit,ze tieto ,,moderne,, sirupy stoja za hovno,decka vypiju aj 3 flase a stale kaslu....a drahe je to jak slak.Poradte 😢

@lianka7 no je to fakt už na nervy... 😒