Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 aj ja sem patrim 😉
ako ten moj drobec sa nechce rozhybat a potrpit ma trosku ? 🙂 uz to chcem mat za sebou a mat ho pri sebe 🙂 inak ahojte kocky 🙂
@gab jaj baby neviem ako inak vam to napisat 😀 jednoducho nemali co namerat a mam byt pripravena kedykolvek, mala je vraj dozreta a aj maternica, plodova fuc vraj uz len kedy sa nasej Lady Mel zaziada a ide sa na to 😉
@lady511 a nepytala si sa priamo na Zodac??? Mala si sa narovinu opytat a by si videla co povie. Baby ja som mala riadnu ostaru s alergiou a aj astmou keby som to nemala overene tak by som jej to neodporucala a aj @harper srdco zajtra mu zavolaj povedz ze sa blaznis z toho a pocula si o Zodacu ci si mozes dat a uvidis ci dovoli alebo nie a hadam budes kludnejsia 😉 to Calcium si si nekupila? Zmiernuje alergicke prejavy
@eviiinka prepac som nepochopila, co ze sem patris? mne usla pointa soraaac 😅
@veronika1417 tak to som z toho jelen ci jelenica, hlavne drzim palce, nech sa mala rozhodne a nech to hlavne vsetko dobre dopadne, ani nasmu sa nechce, a to mavam poslickov a furt nic........ 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby ja uz asi tri hodiny nerobim nic ine len jem 😒 ja to budem mat strasne krute po porode vratit sa do starych kolaji, lebo momentalne nezjem len to co nema nohy a neutecie mi 😀 😀
@veronika1417 to nic 🙂 som to asi zle napisala .... ste si pisali s Dominikou, ze sa tesite, ze uz chcete rodit a potom bojim bojim .. to som myslela, ze sem patrim 🙂 ja som taka, ze uz chcem rodit a ked je nejaky naznak, tak sa bojiiiim 🙂 😖
@gab mne len tvrdne brucho inak vobec nic 😕 dokonca sa citim v pohode len ked vela chodim a beham hore dole tak ma bolia nohy a take krce mam pri slabinach ale to velmi malokedy dokopy som to mala len dvakrat ... akokeby sa nic nedialo 😕
Bolo raz jedno dieťa pripravené, že sa narodí.
Pýtalo sa Boha: "Počulo som,že ma zajtra posielaš na zem.
Ale ako tam budem žiť, keď som maličký a slabý?"
Boh mu odpovedal: "Medzi mnohými anjelmi som vybral jedného pre Teba.
Ona Ťa bude čakať a starať sa o Teba."
"Ale" ..hovorí dieťa.."..tu nerobím nič len spievam a smejem sa. To je to, čo potrebujem, aby som bolo šťastné."
Boh povie: " Tvoj anjel Ti bude spievať každý deň a bude Ti hovoriť tie najsladšie slová. A budeš cítiť lásku svojho anjela a budeš šťastné!"
"Počulo som, že na zemi sú zlí ľudia"...hovorí dieťa..."kto ma ochráni?"
Boh objíme dieťa a hovorí: "Tvoj anjel Ťa bude brániť i za cenu svojho života!"
V tom momente zavládol kľud v nebi, ale na zemi už bolo počuť hlasy.
Dieťa sa v rýchlosti spýtalo: "Bože, povedz mi meno môjho anjela."
Boh odpovie: "Meno Tvojho anjela vôbec nie je dôležité, Ty mu budeš hovoriť:
" MAMA "
@eviiinka jaaaaj 😀 ja som truba sa tu motam do vsetkeho mozneho a odpisujem kade tade a potom mi to takto ujde 😀 hned si mi sympaticka ze si stresak ako my dve s @dominika_sk
@veronika1417 aaaale to nic 🙂 ja sa tiez obcas zamotam 😀 no tak uz sme tu tri take pokakane 🙂 som zvedava ktora pojde prva 😀
@veronika1417 vsetko najlepsie k narodeninam 🙂
jaj vy stihnete toho tolko popisat, mi dalo zabrat vsetko docitat 😀 ...aj ja to uz chcem mat za sebou a zaroven sa hrozne bojim...
vcera som bola na poradni a ja maternicu este uplne dozretu nemam a na pasoch kontrakcie minimum...tak hadam nakoniec este nebudem prenasat...ale potesil ma, ze nemam streptokoka ani nic ine, ani zelezo mi nechyba a ani nic ine mimo normu nezistil, akurat krcok uz velmi skrateny a makky, no otvorena nie som 😉
@veronika1417
@eviiinka
@dominika_sk hlasim sa k pokakanym z porodu...tak strasne uz chcem,aby to prislo a pri predstave toho co ma caka,poobhryzam vsetky nechty na rukach a obleje ma pot 😨 😨 😨
@janulkan no ja uz som veru pekne nabrala, z povodnych 53 mam 77... na vahu ani nechodim radsej, len u lekara aj to lebo musim 😀 ja len dufam ze ked bude matko na svete tak sa budem motkat okolo neho a na jedlo nejak nebudem mysliet, lebo ak ano, skoncim prinajlepsom na stovke 😀 😀
mohl som si sama sebe napisat ? 😀 😀 😀
@dominika_sk aka je peknaaaa 🙂
@dominika_sk Ty si strasny blaaazen!!! 😀 psik je nadherny aj ja mam chrustika pri sebe len sem tam na mna zagani co to uz nevypnem a nejdem spat nezanasa ked sedim s NTB 😀

@zlamal.i
@karap no neviem či aj na vianoce by to bolo ☹ 😀