Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
neviem si nejako najst polohu 😒 mala kopcuje, idem sa uz natiahnut, majte sa kocky a dobru nocku 😉
baby este jedna otazka 😀 😀 @harper ty sa budes smiat... 😀 😀 ale zaujimalo by ma ako robia CTG-cko babam co cakaju dvojicky... 😅 😅 chapete ma, ked su tam dve srdiecka a kazde bije inak, tak nie je ten zaznam potom rozhadzany? 😀 😀 😀
idem ja pekne, papkat jablcko a pozerat panelak 😀 tak pekny vecer kocky a nebojte sa 😀 😀 😀 😀
@lolinkamaminka preco mne nerobili nic na pocuvanie srdiecka maleho, len ho popocuval cez ten pristroj a povedal, ze je vsetko v poriadku .....
@veronika1417, pri dlhsom chodeni mi tvrdne brucho a citim taky tlak na celu panvu, az do noh, ked mam poslickov, zacne tvrdnut brucho, potom sa neviem pohnut, prejde mi to do stehien, prejde to, potom dostanem krce a bolesti do krizov, a potom to jednoducho prejde a je klud......ale ja sa moc v pohode necitim, velmi mi puchnu nohy, uz skoro tyzden natieram hemoroidy a stale nepreslo, dnes som bola u dokiho, ale do porodu mi uz s tym neurobi nic, vraj to potom same od seba prejde,a citim sa velmi unavena... 😠 ☹ 😒
@eviiinka ja fakt nechapem, ale tak tvoj doktor urcite vie co robi, inak by uz doktorom nebol 😀 niekde sa to asi nerobi, mozno nemaju ten pristroj..a mozno sa to ani nemusi ale vacsina ambulancii je tym vybavena tak to robia... 😕 😒 neviem...niekto tu zase spominal napr. ze chodi este stale na poradnu raz za mesiac...tusim karap alebo kto...a pritom som citala ze od 36tt by sa malo raz za mesiac..tak vidis, vsade maju ti doktori ine zvyky alebo ako to nazvat...mna zas nikto nepozrel "zospodu" uz asi mesiac a pol a to chodim do nemocnice kazdy tyzden,,,a ine baby vedia stav svojich krckov, vahu babatiek a tak a ja nic,...mne robia len to CTG-cko....
Babulky asi to vyzera tak ze vacsina z nas to nedotiahne do terminu 😀
@tasiko no ja som bola na očkovaní a mala bola v body, dupky overal , a fusak a išla so s vaničkou radšej poriadne oblicť než riskovať to dieťa sa ešte nehýbe , neni ešte mráz, ale je to počasie vlezlé tak pozor .
@veronika1417 este som chcela, ze ked odide voda, musi sa babo do 18 hodin narodit, inak nedobre... takze bud ti povedali blbost alebo si ich zle pochopila, lebo ved ako tam v brusku bude dychat, ked nema vodu okolo seba... 😕 ja by som bezala do nemocky...
ahojte, poobede som bola na prechádzke, teraz som vyšla z vane a otvorila si ananasoví kompót a čakám
😀 😀 😀
ja nechcem ísť v pondelok na príjem ☹ ☹ ☹
@gab ja som sa len opytala, ze co a odporucil mi to... neviem si predstavit, zeby som tlacila s bolavou zilou... staci mi ten bedrovy klb... 😒 a co sa tyka tych poslickov a tvojho chlapa, tak 😅 😀 no hold, chlapov to velmi netankuje, to sa musi uz nieco poriadne diat, inak naco sa obtazovat... 😠 😅 😝
@andrejkag tak ty to teda urychlujes a mm neprida ruku k dielu... 😕 😅
a tiez by som to uz mala najradsej za sebou, lebo stale nieco srotim a ked nesrotim tak myslim na to ze co by som zase zosrotila, pred chvilou to bola sunka s rohlikmi a pred tym polka ananasu, tak som zvedava ci bude mat nejaky ucinok. 🙂
@veronika1417 Všetko najlepšie 🙂 🙂
och mna tak boli to brusisko, mala sa cely vecer prehadzuje uz nevladzem ani sediet...uz to asi nebude nadlho ked sa jej tam tak nelubi 😕 bodaj by...
@woman04 mne dnes povedali takisto ze maly ma tri a pol kila tak som ostala tiez v soku ze co bude potom pri porode
@madamebutterfly ..tvoj má už nárok v 39. tt,ja som len 37. 🙂 🙂

@lenka1108 gratulujem... 😵