Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ja som kufrik dostala na poslednej poradni u mojho DR . 🙂
ked uz sa zase bavite o kufrikoch, tak ja som tiez zatial ziadny nedostala, ☹ i ked po dudlikoch vobec netuzim a ani ich nemam v plane pouzivat. 🙂
@lucka33 ten moj urcite 😀 si trafila kliniec po hlavicke! 🙂
@harper nemaaam ☹
caute baby, je tu 11 stran od vcera co som tu bola naposledy, ale docitavat veru nejdem...
myslim, ze uz sa nateraz s vami rozlucim,bolesti mam cca od polnoci /po sexiku 😀 / od rana asi od deviatej do jedenastej kontrakcie kazdych 5 minut odvtedy necele styri... po sprche sa bolesti zintenzivnili...drzte palce, idem sa prezliect, oholena uz som... bud sa ozvem ja, alebo drahy, som tu prihlasena vkuse, takze sa odo mna ozve...paaa a drzkajte sa 😎 😎 😎 myslim na vas :-*
@veronika1417 tam kde som pisala si nemala plodovku, co tu este robis????
@stefie ja ťa zabijem 😀 zober aj mňa 😀 držim palce 😉 😉 😉
@stefie no ziadne bolesti nemam 😕 a pan primar kazal prist az ked sa nieco ozve tak cakam 🙄
@veronika1417 no treba napisat jeziskovi 😉
@stefie tak sa drz 🙂
@lianka7 ake sme jedovate na tych nasich chlapov 😀 😀 😀
@stefie drz sa a huraaaa foto Anicky 🙂 nech Ti vsetko dobre dopadne, drzim palce!!!
@betina1984 no ono to skor zaujimalo @lolinkamaminka 🙂 ale mala ist na deviatu na ctg, tak mozno uz vie odpoved. 😀
@madamebutterfly mne sestrička pozerala ,aký bol na prvom NT UTZ a vraj to je najpresnejšie,tak mi termín nechajú..ale doktor sa vyjadril,že to môžeme,ale nemusíme ešte 3 tt ťahať
🙂
@veronika1417 ked nas obcas vytocia,tak si zasluzia,nie? 😀
@stefie drz sa! 😉
ja som bola včera na poradni, mala je dole hlavou, tak sa uz dopriecila, sekcia sa neplánuje, tak uz len cakaaame 😅 vyfasovala som kopec papierov, kadejake informovane suhlasy, papier na predoperacne, ... uvidíme v stredu, či niečo nove 😉 ešte ma čaká kardiolog, diabetolog, no čistý dochodca zo mna, len po doktoroch chodim 😝
baby a mam aj sledovat tie bolesti v podbrusku ? niesu pravidelne, no ked sa postavim, tak to boli, take ako keby som mala dostat menzes ale nie az take silne 😖
baby neviete ako mam napisat adminovi ? ze preco mi nejdu pridavat fotky a odpovedat vam ?
@eviiinka len klikni mysou na nich uplne dole na tejto stranke 😉
@lianka7 , boze akoby som mojho pocula, ked sa otacam v posteli a vsetko ma taha a boli, a stonem, niekedy si to ani neuvedomujem, podvedome, dnes som mu vynadala, ze keby mali chlapi rodit, tak nas je na tomto svete ovela menej miliard, ved ti by to nevydrzali ani tyzden, staci ked maju nadchu a uz su na smrt chori...... 😅 😠 😠 😠 😠
@stefie držkaj sa, nech je mala Anička už čoskoro na svete 😉
dakujem 🙂 uz som napisala jednemu, mtak som zvedava na odpoved 🙂
@cucovia tak toto behanie po doktoroch poznám, ked nie so sebou tak s malým a stále som niekde
ježiši baby mne sa nič nechce, keby lenivosť kvitla tak som rozkvitnutá ako kvetinový záhon v máji 😒

@pimpa jááj no to aj ja mám taký problém na wcku, ani za papierom sa nevládzem otočiť 😀
Inak baby ja si pripadám straaašne objemná, veliká ☹