icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
4. nov 2011

@henrieta44 ja som este nic okrem nakupu neurobila ani len varit som nepostavila 😀

cucovia
4. nov 2011

@henrieta44 u nás maly beha so mnou, moja muzska opora 😀

blackrose
4. nov 2011

@stefie myslim na tebe a drzim palce, nech to mate rychlo za sebou 😵

woman04
4. nov 2011

@lianka7 ..nemusí,ja som pri dcére nemala ani poslíčkov,ani zátku...len mi asi 2 dni pred pôrodom kleslo brucho..

@harper...ja som tiež bruchaňa...najprv brucho,potom dlho nič a potom ja 🙂

@zuzka051
@miriamapeter ani ja nemám kufrík,hádam v pôrodnici dávajú...a keď nie,hádam sa svet nezrúti 🙂

trinka
4. nov 2011

@stefie držkaj sa!!!! 😵 😵 😵

blackrose
4. nov 2011

@veronika1417 asi sa ti nasi o nas boja, aby sme nezostali stetovatele 😉 pri inych je im to jedno... na druhej strane mozme byt rady, ze sa o nas stale staraju 😀
@eviiinka tak to vyzera na poslickov alebo zacinajuce kontrakcie, tazko povedat... ale mna pobolieva podbrusko uz par dni velmi nepravidelne a uz 2 krat som mala caste kontrakcie, ktore trvali par hodin... myslim, ze sa pripravujeme na tie prave kontrakcie 😉
@lianka7 mna sa zase mm pri otacani pyta "co sa deje??" 😀 soky, ze ci nerodim 😀

miriamapeter
4. nov 2011

@woman04 určite že nezrúti, ale rada by som aj tak dostala 🙂

lenica81
4. nov 2011

@lenka1108 gratulujem, to si mala ale akcny porod a vtipny k tomu... maly sa este aj pocas toho krutil, to bude nejaky cirkusant... 😅 😉 ale s tou snurou a plodovou vodou trochu odstrasujucy... 😔
@harper aj ja mam velke brusko... a nie si taka velka, co trepes... 😉

kiribaby
4. nov 2011

Ahojte dievčatá, gratulka všetkým novopečeným mamičkám!!!! Dlho predlho som tu nebola, pozerám aspoň fotky brušiek a nové prírastky, už aby sme to mali všetky za sebou. osobne sa už neviem dočkať 😀
Mám za sebou prietoky, ale žiadne vysvetlenie k tomu, takže iba papier s údajmi, mohli by ste mi napísať, aké hodnoty ste mali vy???? A koľko cca vážite? Ja som v 39tt, ale podľa usg iba 37tt, dosť divné, kedže sme boli počas celého tehu o týždeň popredu.. 😝

karap
4. nov 2011

@stefie drzim palce,nech to mas rychlo za sebou 😉 Aj ja uz chcem ist ☹ ☹ ☹
Dnes sa mi po dllhej dobe dobre spalo.Aj otacanie bolo v pohode.Len vecer som bola uz taka unavena 🙄 ,muz prisiel az o 20-tej a ja som ledva hladela.Rychlo som sa osprchovala a zalahla.Deti dal spat trochu neskor on.Ja som uz nevladala.Aj teraz sa mi oci zatvaraju,no lahnut si nejdem,lebo by mi bolo este horsie....a to ma caka za 2 hodiny 2,5km cesta pesi do skolky 🙄

anulicek
4. nov 2011

Babuľky, tak mám za sebou prvý planý poplach... O polnoci niečo vytieklo...potom bolesti, po sprche prešli, takže som čakala do rána desiatej, keď som sa dovolala doktorovi, ktorý ma zjazdil, že som už mala byť v pôrodnici... Takže pri akomkoľvek náznaku odtečenia plodovej vody, treba ísť do pôrodnice..aj keď jej je málo!!!!
Hm.. a záver z nemocnice.. To, čo tieklo nebola plodová voda, ale niečo, čo vyprodukovali laktobacilíky vo vnútri .. hm... 🙂 🙂 🙂 Takže čakáme ďalej.
Stefie držím palčeky a ostatné babuľky... 🙂 🙂 nepredbiehajte sa 🙂 🙂

mymimi
4. nov 2011

@trinka a ty ešte nič? vari ťa nepredbehnem... 😎

milek
4. nov 2011

My sme otočený hlavičkou dole hurá :D Dúfam že malého nenapadne vrátit sa späť .

trinka
4. nov 2011

@mymimi veru ja ešte stale nic..... dva dni nás strašila a potom si to rozmyslela... dnes sa ale chystam cvičiť... možno to trochu pomôže, a aj ten spomínaný tonic mam na zozname 😒 a čo ty ??? vari sa už niečo črtá? 😕

milek
4. nov 2011

@stefie Tak ti držím palce, nech to máš rýchlo za sebou a drobca pri sebe :D

dena10
4. nov 2011

Koľko sa platí u vás v pôrodnici, keď chcete mať manžela pri pôrode? U nás to boli vlani 3 € a teraz už 20 €. Počula som, že v iných nemocniciach je to aj viac.

blackrose
4. nov 2011

@anulicek zo mna takto vyteka kazdu noc... kedze neznasam spat s nohavickami kym nemusim, tak mam uplne mokre stehna, stale sa utieram a dnes v noci som uz aj testovala ci to nie je plodova voda, ale nebola, tak som si zase spokojne lahla 🙂 skoda, ze tu vodicku na testovanie nemate automaticky vsetky doma, je to fakt super, inak by som uz tiez davno stresovala

mymimi
4. nov 2011

aha, už sa mi ani na fotku nezmestí.... 😝

blackrose
4. nov 2011

@dena10 v BA je to 16,60

blackrose
4. nov 2011

@mymimi ved ty mas este uplne vysoko brusko!

trinka
4. nov 2011

to si manžel robil včera srandičky... 😕

anulicek
4. nov 2011

@blackrose Roztok si zohnala v lekarni? Ci mas specialny "zdroj"? Nazaj by to pomohlo, keby som ho mala doma.. od polnoci to bol napor na nervy a "sledovanie" každej bolesti a pocitu. Bola by som spokojne spinkala, keby som sa otestovala.. Ten roztok by mali po osmom mesiaci davat u gynekologa 🙂

dadda02
4. nov 2011

@lady511 Tak držím palce, nech to dopadne dobre.

mymimi
4. nov 2011

@trinka ja už by som aj išla, hlavne, aby ma to nechytilo v noci... to je moja mora 😖 tento víkend by to aj mohlo byť... a ešte jedna taká intim. otázka- nebolí ťa pri cikaní? nie mechúr, ale šuška vnútri...lebo mňa od včera. 😨

kosta123
4. nov 2011

Pre Lenku 1108

mymimi
4. nov 2011

@blackrose to sa ti len zdá, blbo som si chytila tričko. Keby som si ho zdvihla vyššie, tak by si videla tú preliačeninu pod rebrami. Ja mám taký krátky trup... 🙄

trinka
4. nov 2011

@mymimi mna bolelo pred týždnom a sem tam ma bolí celý spodok... ťažko sa mi rozoznáva, že čo presne 😒

blackrose
4. nov 2011

@anulicek mam specialny zdroj, svojho porodnika 😉 raz som mu vravela, ze neviem, ci mi tecie hlien alebo plodova voda, tak mi dal jednu ampulku, aby som mala doma, tak vzdy ked som si neista, tak si trosku kvapnem na toaletak 😉 inak tiez si myslim, ze by to mali automaticky davat... ale niektore baby vraveli, ze vraj sa da aj v lekarni zohnat

mymimi
4. nov 2011

@kosta123 jéééj Benjamínko, vidím aj zárezík.... Gratulujeeem! Je nádherný.

blackrose
4. nov 2011

@mymimi ja som myselela, ze ti este nepadlo pred porodom, na to v akom si case... teda aspon to tak vyzera, ze este vytrca do hora 🙂