Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 jake male brusko... 😵
@denis006 ja uz ani neviem ako sediet, tak mi byva tazko na zaludku a aj plucach... ☹
@henrieta44 zval to na hormony... 😀 ja tiez, ked mm nie je doma, tak by som na neho hned skocila, keby som ho uvidela, ale vecer som taka unavena, ze ee... ale asi sa na to podujmeme, ci tato forma pomaha... 😀
@z0e a ze ja mam male 😀 sem kukajte 😀 kraaasne brusko 😉
@veronika1417 mate male obe 🙂
@veronika1417 dakujem 😝 ale ty mas asi este mensie 🙂
no, takze v nemocnici ma nechcu, teraz budem chodit na CTG-cko kazdy druhy den, cize teraz idem v nedelu rano...a ked sa to do piatku nerozbehne tak mi porod vyvolaju... 😒 dufam ze sa mala vypyta skor...
inak @harper nemala som sa koho opytat, nikto nemal cas, takze moja otazka zostava zahadou 😀 😀 😀
žeby som si dala ďalšiu davku krupicovej kašičky?! kašlem na obed, idem si urobiť 😎
@z0e krásne brušenko, ale ešte ho má tiež dosť vysoko, tak ako ja
@liat už mám bruško dosť dolu
@z0e myslim, ze nie 😉
@liat videla som aj mensie 😉 aj take co sa im cudovali ze idu rodit 😀 brusko patri k tehu nech je vacsie ci mensie je to krasne, ze sa tam skryva pre nas ten najvacsi pokladik na svete 😉 a kazda maminka sa velmi tesi ked ho pohladka a drobciatka zaklopkaju naspat 😉
jááj babule, mňa na budúci týždeň čaká toho toľko, že možno na jeho konci skončím v pôrodnici, no do 10teho musím vydržať pokope, teraz som obvolávala súkromného krčného kôli malého nosnej mandli, lebo v nemocnici nás objednali až na 9.januára s tým že hospitalizácia min.2dni, to neviem ako by som vydržala ani ja ani Filipko a ani manžel ktorý by s ním musel ísť. takže po známosti sme sa dostali k súkromníkovi a ideme budúcu stredu 9teho. takže pondelok idem s malým na predoperačné, v utorok na ctg, v stredu na zákrok s malým, štvrtok poradňa u dokiho, a možno po tomto maratone pôjdem v piatok rodiť 😒 len ten dátum sa mi nepáči, ved štyri 1 v dátume narodenia to je hotová katastrofa ☹
@henrieta44 aj Ty si to citala??? ja akurat dnes rano som si to pozerala na nete a si predstav ked sa mimi narodi 11.11.2011
@henrieta44 sest jednotiek 😉
no drzim palce, aby ste to zvladli... pekne napratany tyzden...
@veronika1417 co si citala o tom datume??
@blackrose mrkni na google daj ze numerologicka mriezka styri jednotky a uvidis 😉 ale ved mi to s nasimi drobcami zvladneme 😉
mňaaaam, už papam kašičku 😝
@veronika1417 tak tvoje je mensie urcite 🙂 ja porovnavam s babami co chodia na poradnu a maju termin este aj po mne. ja mam najmensie 🙂 chvaaalabohu. hej je neskutocne citit babatkovu nozicenku malickuu
@henrieta44 mam ho dolu, ale nic nenasvedcuje tomu ze by som isla rodit, a to som pred dvomi mesiacmi musela lezat, a teraz vooobec nic 🙂

tak tu ma mate 😉