icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lenka1108
4. nov 2011

tak tu ma mate 😉

mymimi
4. nov 2011

@blackrose a ja som si myslela, že aká som frajerka, že jak mi krásne kleslo! 😀 Tak nič...

dena10
4. nov 2011

@blackrose To ste lacnejší ako v Ružomberku 😀

blackrose
4. nov 2011

@lenka1108 Benjaminko je krasny 🙂 ma krasnu bambulku 🙂

blackrose
4. nov 2011

@mymimi no mozno kleslo 🙂 len na tej fotke to nie je vidiet 😉
@dena10 a to je co povedat! 😀

lenica81
4. nov 2011

@veronika1417 jake male brusko... 😵
@denis006 ja uz ani neviem ako sediet, tak mi byva tazko na zaludku a aj plucach... ☹
@henrieta44 zval to na hormony... 😀 ja tiez, ked mm nie je doma, tak by som na neho hned skocila, keby som ho uvidela, ale vecer som taka unavena, ze ee... ale asi sa na to podujmeme, ci tato forma pomaha... 😀

janap24
4. nov 2011

@lenka1108 Vitaj 🙂 Tisko ti zavidim ze uz mas po 😉

liat
4. nov 2011

tak pridavam aj ja jednu

z0e
4. nov 2011

tak pridavam aj ja 🙂 38tt+1

veronika1417
4. nov 2011

@z0e a ze ja mam male 😀 sem kukajte 😀 kraaasne brusko 😉

liat
4. nov 2011

@veronika1417 mate male obe 🙂

z0e
4. nov 2011

@veronika1417 dakujem 😝 ale ty mas asi este mensie 🙂

lolinkamaminka
4. nov 2011

no, takze v nemocnici ma nechcu, teraz budem chodit na CTG-cko kazdy druhy den, cize teraz idem v nedelu rano...a ked sa to do piatku nerozbehne tak mi porod vyvolaju... 😒 dufam ze sa mala vypyta skor...
inak @harper nemala som sa koho opytat, nikto nemal cas, takze moja otazka zostava zahadou 😀 😀 😀

dominika_sk
4. nov 2011

žeby som si dala ďalšiu davku krupicovej kašičky?! kašlem na obed, idem si urobiť 😎

henrieta44
4. nov 2011

@z0e krásne brušenko, ale ešte ho má tiež dosť vysoko, tak ako ja

blackrose
4. nov 2011

@z0e jeeeej, to je krasne male brusko 😵
@liat a ty ho uz nemas klesnute? lebo vyzera tak...

henrieta44
4. nov 2011

@liat už mám bruško dosť dolu

veronika1417
4. nov 2011

@z0e myslim, ze nie 😉

veronika1417
4. nov 2011

@liat videla som aj mensie 😉 aj take co sa im cudovali ze idu rodit 😀 brusko patri k tehu nech je vacsie ci mensie je to krasne, ze sa tam skryva pre nas ten najvacsi pokladik na svete 😉 a kazda maminka sa velmi tesi ked ho pohladka a drobciatka zaklopkaju naspat 😉

z0e
4. nov 2011

@blackrose dakujem 🙂

lenica81
4. nov 2011

@mymimi drz sa... 😵

henrieta44
4. nov 2011

jááj babule, mňa na budúci týždeň čaká toho toľko, že možno na jeho konci skončím v pôrodnici, no do 10teho musím vydržať pokope, teraz som obvolávala súkromného krčného kôli malého nosnej mandli, lebo v nemocnici nás objednali až na 9.januára s tým že hospitalizácia min.2dni, to neviem ako by som vydržala ani ja ani Filipko a ani manžel ktorý by s ním musel ísť. takže po známosti sme sa dostali k súkromníkovi a ideme budúcu stredu 9teho. takže pondelok idem s malým na predoperačné, v utorok na ctg, v stredu na zákrok s malým, štvrtok poradňa u dokiho, a možno po tomto maratone pôjdem v piatok rodiť 😒 len ten dátum sa mi nepáči, ved štyri 1 v dátume narodenia to je hotová katastrofa ☹

veronika1417
4. nov 2011

@henrieta44 aj Ty si to citala??? ja akurat dnes rano som si to pozerala na nete a si predstav ked sa mimi narodi 11.11.2011

blackrose
4. nov 2011

@henrieta44 sest jednotiek 😉
no drzim palce, aby ste to zvladli... pekne napratany tyzden...

blackrose
4. nov 2011

@veronika1417 co si citala o tom datume??

liat
4. nov 2011

@blackrose mam ho dolu uz asi dva tyzdne

veronika1417
4. nov 2011

@blackrose mrkni na google daj ze numerologicka mriezka styri jednotky a uvidis 😉 ale ved mi to s nasimi drobcami zvladneme 😉

dominika_sk
4. nov 2011

mňaaaam, už papam kašičku 😝

liat
4. nov 2011

@veronika1417 tak tvoje je mensie urcite 🙂 ja porovnavam s babami co chodia na poradnu a maju termin este aj po mne. ja mam najmensie 🙂 chvaaalabohu. hej je neskutocne citit babatkovu nozicenku malickuu

liat
4. nov 2011

@henrieta44 mam ho dolu, ale nic nenasvedcuje tomu ze by som isla rodit, a to som pred dvomi mesiacmi musela lezat, a teraz vooobec nic 🙂