icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

henrieta44
4. nov 2011

@blackrose no jasne ťažká matematika 😀 , zabudla som na rok 😉 , ale ved čo chcem, ked som blondínka a ešte k tomu tehotná, kombinácia ako fras 😀 😀 😀 😉

veronika1417
4. nov 2011

@dominika_sk provokateeerka!!! 😠 ja si asi zase budem musiet dat na veceru 😉 manzel si uz pomysli, ze sme v materskej skolke 😀 ale aj on lubi tak sa stazovat nebude 😀

henrieta44
4. nov 2011

@liat no mne tiež doki len prízvukoval oddychovať, aby som neporodila skôr a nakoniec budem možno aj prenášať 🙂 😉 , ale čo nevadí, ved naše detičky vedia kedy im už v brušku nie je dobre a samé sa vypýtaju na svet

lenica81
4. nov 2011

😅 @stefie dalsia v poradi... drzim palce... mozno to uz mas aj za sebou, len pokym to docitam...

liat
4. nov 2011

@henrieta44 ved hej, ale nemusia to predlzovat 😀

blackrose
4. nov 2011

@dominika_sk asi si spravim na veceru 😀

petraslov
4. nov 2011

@henrieta44 jej Heni, aj tvojmu Filipkovi idú vyberať nosné mandle. nás to tiež čaká 😝 a tie štyri jednotky v dátume sú náhodou úplne super, aspoň si každý zapamätá, kedy sa Viktorka narodila (ak by sa teda narodila toho 11.11.), však aj ja som 11.11., veď vieš 😀

karap
4. nov 2011

baby,mozno sa vam bude zdat moja otazka divna,no tesite sa na drobcov?Ja uz par tyzdnov necitim k malej absolutne nic.Je pre mna len ,,zatazou v bruchu,, ktoreho sa chcem cim skor zbavit,aby som sa mohla poriadne postiskat z detmi,ktore uz mam.Nejak mi nedochadza,ze ked sa mala narodi,tak bude mojim tretim dietatom...Som normalna?

blackrose
4. nov 2011

@henrieta44 @liat ved aj ja tak, mesiac som lezala, aby som neporodila predcasne a teraz uz 2 tyzdne normalne beham, aj po obchodoch a stale nic, dokonca dr. povedal, ze vacsinou sa mu stava, ze nakoniec to aj tak musi vyvolat 😀

henrieta44
4. nov 2011

@petraslov hej na budúcu stredu, objednala som ho nakoniec u dr. Mazura v Žiline, lebo fakt si neviem predstaviť žeby s ním mal byť Petino 2 dni v nemocnici a ja s malou doma, tak dúfam že do budúceho týždňa sa nerozpadnem. ty si 11.11.???? to som nevedela, inak mi to nedalo tak som to teraz pozerala na jednej stránke o numerologii a tam to nevyzerá tak zle ako to prednedávnom opisovala jedna numerologička v reflexe, ale, nech sa narodí hocikedy, len nech je zdravá, to je najdôležitejšie. ved Filipko je napríklad v znamený Rýb a ja som v znamení Panny, čo sú podľa numer.totálne protiklady, ale zatiaľ nemám ten pocit, aj ked veľa krát spolu ,,zápasíme", no myslím že je to normálne, ved človek nemôže dieťaťu dovoliť úplne všetko, no nie?

a vám dr. už aj dala papiere do nemocnice?

lenica81
4. nov 2011

@blackrose aj moj muz uz spi ako na ihlach, furt sa preberie, ked sa pretacam alebo idem na wcko... 😀 a mas stastie, ze mas ten roztok... ja som sa vlastne v lekarni nepytala, ale kedze toho ma byt vacsie mnozstvo, tak to hadam spoznam... 😅
@trinka tak si este tu...

henrieta44
4. nov 2011

@petraslov inak tej mojej kamošky manžel je narodený 22.11. ( na môj termín) a volá sa Martin, takže mám meniny ako tvoj 11.11., si ma stále doberá, že som si vybrala krásne dva dátumy, že pokojne si môžem porodiť na jeden z nich, že mu to nebude vadiť 😀 😎 , by som mu pohladila ego keby že to tak fakt je....ach jaj nech je už 9 teho večer, toto budú dlhé dni pre mňa 😝

henrieta44
4. nov 2011

@blackrose no ved to , v lete som ledva chodila, malá mi dobre že nešla vypadnúť a teraz??? no energie by som aj mala ale sa mi nechce

blackrose
4. nov 2011

mna neskutocne bolia krize... ☹ ja uz neviem co mam robit...

henrieta44
4. nov 2011

inak dnes ráno som mala taký blbý sen, hned som bola vyspatá, ach tie hormony, sa mi snívalo že sme len tak vyviazli z priamej zrážky v aute, fuj, normálne mi búšilo srdce ako besné a teraz mám strach ísť aj do obchodu autom 😖

henrieta44
4. nov 2011

ale aspoň som sa prekonala a požehlila som 🙂 , som normálne na seba pyšná, že aký výkon na dnes 😀 😀

lenica81
4. nov 2011

@lolinkamaminka takze natahovacky...

a baby, krasne bruska mate... 😵

@henrieta44 moja mama ma uz vystrihala, ze nieze sa opovazim 10. alebo 11. rodit... 😀
@dominika_sk ozaj, ja by som tiez mala nervy, co sa tyka vasho domu a tak... klobuk dolu, ako to zvladas... a daj si krupice kolko chces... ja si asi spravim na veceru... obed musim tak ci tak varit, lebo maly musi nieco normalne aj zjest za cely den... tak sa pri nom zveziem... 😝

blackrose
4. nov 2011

@lenica81 no niekedy odteka postupne, tak preto obcas neviem ci to je hlien alebo voda...

petraslov
4. nov 2011

@henrieta44 no spomínala som ti to, že som 11-teho, ale to bolo dávnejšie (raz keď sme sa rozrávali o dátumoch a znameniach), jasné, že si si to nemohla pamätať. 😉
no do nemocnice ešte nie sme objednaní, len tento týždeň v pondelok sme boli na kontrole na krčnom, dala nám ešte nejaký sirup a že po dobratí sa máme prísť ukázať a že nám dá papier do nemocky. však čo, s malým som už v nemocke bola, tak teraz je na rade malá, no nie?! 😖
ja už len čakám na tie krásne správičky od teba.... ale tak malinká má ešte chvíľu času, ešte si ju v brušku uži 😵

anicka87
4. nov 2011

Paaaanecku, vy ste ake aktivne, vas docitat je umenie 🙂 Akurat som dojedla parene buchty cokoladove, mnaaaaam, ale este to vidim na spagety s morkadelou a potom si dam ananas, ten som este neskusila ako rozbiehac 😀 Inak tuto noc som mala aku hroznu, som sa zobudila asi okolo 1 v noci na to ako placem od bolesti, ruky na brusku a strasne krce, tak som si musela sadnut na postel, potom ma chytilo strasne nutkanie na velku, taky tlak na konecnik ze som myslela ze nedobehnem a ked som sadla na wcko tak nic, tlaky stale ale nic neslo, tak som si poplakala tak strasne to bolelo, a za nejaku chvilu to preslo 😒 Ak su toto poslickovia, tak si nechcem predstavit ake su prave kontrakcie 😖 Inak dnes som stretla znamu, ktorej sa pred 3 tyzdanmi narodilo tretie dieta a tak ma nalakala, vraj to bola taka neskutocna bolest ze myslela ze si radsej z ruky odhryzne len aby citila nieco ine ☹ a to ona je podla mna silna zena a nie ako ja trasoritka ktora si dava panadol pri kazdom naznaku bolesti 😢 ja sa tak strasne bojim porodu baby, nejak mi to zacina dochadzat, ze uz sa to blizi ☹

lenica81
4. nov 2011

@karap ono to pride... si myslim, ze to u teba suvisi s pristupom tvojho mm a s celkovou vycerpanostou... neboj, dobre bude... 😉

petraslov
4. nov 2011

@henrieta44 no vidíš, my s Maťom oslavujeme v jeden deň, ja narodky a on meniny a si predstav, že by sa ešte aj náš Samko volal Martin, tak ako to môj chlap chcel celé moje tehotenstvo dosiahnuť, tak by sme v jeden dátum oslavovali traja.... no to určite.... chvalabohu ho nakoniec osvietilo a sám navrhol meno Samuel.... 😀

lenica81
4. nov 2011

@blackrose na to ani nemyslim, zeby odtekala postupne, bo uz by ma seklo... 😅

moj drobec je dnes nejaky malo aktivny, tak sa idem vystriet, ci sa nepreberie... 😒

@anicka87 neboj, bude to ok... je to sice zaberak, preto si chcem dat opat epi, ale tie posledne tlaky su tak ci tak neprijemne... 😒 ale tak to zariadila priroda, tak s tym nic nenarobime... len sa modlit... 😨

karap
4. nov 2011

@lenica81 snad mas pravdu 😒 Ozaj som hrozne vycerpana stale a este ktomu ma desi financna situacia v ktorej teraz sme...Takze som v neustalom strese.Este sme aj vsetci chori...tak to bude jedno z druhym.....

lolinkamaminka
4. nov 2011

tak aj ja dam jednu teda 😀 41tt

saemi
4. nov 2011

@anicka87 no to nie si sama kto sa bojí... ja mám tiež obavy... už ma všetko bolí... už mi odišiel kúsok z hlienovej zátky... a dnes ma pobolieva bruško ako pri menštruácii...

lolinkamaminka
4. nov 2011

@anicka87 hlavne nestresuj, ja si to vobec nepripustam radsej, lebo uz by som chytila taku paniku ze mala by mi aj sama vyskocila z brucha len aby nemusela byt v takom vystresovanom tele 😀 vazne, nesmies si to len pripustat, proste nemysli na to 🙂 teda skus aspon, ja sa samu seba presviedcam ze sa tesim kedy to konecne zacne, ze skoncia konecne tie tazkosti tehotenske a ze budem mat malinku pri sebe 🙂 🙂 aj ked v kutiku duse mam strach jak svina ale potlacam ho a zatial sa mi dari 😉 😉 😉

liat
4. nov 2011

@lolinkamaminka krasne brusenko

saemi
4. nov 2011

@liat presne tak aj ja... mesiac som musela ležať lebo to vyzeralo zle a teraz nič... a total je dole... aj bruško mám spadnuté

lolinkamaminka
4. nov 2011

@liat dakujem 🙂 strasne som sa bala strii ale nastastie sa mi im podarilo vyhnut klop-klop 🙂