icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

liat
4. nov 2011

@lolinkamaminka zavidim ti. brusko mam ciste aj ja, ale teda zadok to schytal chudak 🙂

liat
4. nov 2011

baby vy uz mate kociky?

lolinkamaminka
4. nov 2011

@liat ale tak zadok este vacsinou schovas aj v lete 😀 ja ma tiez zadok popraskany ale to este od puberty, takze som si zvykla, ale horsie je ze sa mi spravili take kratucke strie na prsiach, a to mam uplne malinke, ledva b-cka a ani nemam pocit ze by sa mi nejako zvacsili odkedy som tehotna a a predsa 😒 a to v nich este nie je mlieko a este nekojim, tak som zvedava co sa mi na nich spravi potom 😖

lolinkamaminka
4. nov 2011

@liat kocik? jasne, ty este nie?

liat
4. nov 2011

@lolinkamaminka nie ja este nemam kocik 😅

lolinkamaminka
4. nov 2011

@liat ani vybraty? 🙂

liat
4. nov 2011

@lolinkamaminka ale hej, aj objednany 🙂 podla mna sa nebude dat hned kocikovat, ked bude zima ci? ake mate kociky baby? poslite foto

henrieta44
4. nov 2011

@lenica81 no ale podľa toho čo som čítala na stránke horoskopy.sk to nie je až také zlé ( myslím ten dátum narodenia)

lolinkamaminka
4. nov 2011

@liat jooj, tak to je potom v pohode ked ho mas uz objednany 🙂 ved ty mas aj cas este 😉 ja si myslim ze kocikovat bude treba aj ked bude zima, aspon trosicku vyvetrat, dobre babo zababusis a tak...my mame dve terasy tak planujem ze ked bude velmi chladno tak len tak na chvilku dam kocik na terasu, ale ked bude slniecko tak dam nejaku prechadzku po vonku...ale uvidim, zas keby ,mal byt nejaky strasny mraz tak nepojdem nikam kym bude este uplne malilinka...uvidim 😒
a kocik ja mam tento 🙂

blackrose
4. nov 2011

baby, ja mam pocit, ze my co mame termin po 20. 11. sa chystame rodit skor ako tie, co maju termin teraz 😀 😀

henrieta44
4. nov 2011

baby mňa asi dr..e, tak dnes mi konečne prišiel overal ktorý som mala objednaný už od augusta pre malú, je úžasný, mäkkúčký a NEFUNGUJE mi na ňom zips, absolútne s ním nepohnem, ide ma poraziť, drahý bol ako riť ( skoro 18€ ) čakala som naň 3 mesiace a teraz toto, no ak ho nebudú mať na vymenu hned tak ma od jedu aj rozpučí 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

liat
4. nov 2011

@lolinkamaminka peknucky kocik aka je to znacka?

henrieta44
4. nov 2011

prečooooooooo, tak som sa naň tešila

kaia
4. nov 2011

Caute, mne vazne stale nedochadza, ze sa nam to takto krati 😉. Citim sa super, nic ma neboli, neopucha a brusko netvrdne, pohybujem sa v pohode, no skratka uplna spokojnost 😎.
Skor mam obavy, ako to cele zmakneme v tych prvych tyzdnoch, kym sa vsetci zohrame, ale na to sa pripravit neda 😀

woman04
4. nov 2011

@liat ..máme objednaný,zaplatenú zálohu..vraj už prišiel na sklad...sme dohodnutí,že ho vyzdvihneme po pôrode... 🙂

liat
4. nov 2011

my mame tento

woman04
4. nov 2011

@kaia ..ani mne to nedochádza...teraz sa cítim super...keď si predstavím,že najprv som musela len ležať..potom prerábka a teraz by som si to užívala,tak nech drobec-teda po včerajšej kontrole drobec ani náhodou,kus chlapa 🙂,ešte chvíľku relaxuje v brušku 🙂...aj spím super...🙂...som sa tu aj pýtala,ale nikto nereagoval..aké si používala klobúčiky??

lolinkamaminka
4. nov 2011

@liat Dada paradiso...aj tvoj je krasny! 🙂

kaia
4. nov 2011

@woman04, ja si zatial bliziaci termin nepripustam, dnes nam dokoncuju volieru pre macky a s tym suvisia este nejake prerabky v dome. Tak som rada, ze to stihneme este pred narodenim nasej Carly 🙂.
K tomu riesim este robotu, maleho Artasa, ktory ma energie za desiatich. Akurat posledny tyzden sa zobudim v noci okolo tretej uplne vyspata 😠.
Klobuciky som pouzivala Avent (maju dve velkosti, tak tie mensie) a kupila som si ich zase. Je to super pomocka, na ktoru nedopustim 😎 😎 😎

liat
4. nov 2011

@woman04 juuuj ten je ale krasny, ja som tiez chcela povodne bledy ale bala som sa toho ze bude spinavy. je naaadherny

kaia
4. nov 2011

@henrieta44, tak to nastve 😠. Po poslednom omyle kupenom cez internet, som si povedala, ze uz budem kupovat len veci, ktore vidim, chytim a niekedy aj vyskusam 🙂

blackrose
4. nov 2011

@kaia aj ja by som chcela aby ma nic nebolelo... teda stacil by chrbat... ☹ boli ma uz 24 hodin, ale uz mi to pride ako vacnost ☹

kaia
4. nov 2011

@blackrose, ja som si to 'uzila' prvy trimester, bolo mi tak strasne zle, ze si na to radsej ani nespominam 😉. Potom sa vsetko otocilo a citim sa tak, ze mozem byt tehotna kludne cely zivot 😎

woman04
4. nov 2011

hej ,páči sa??..to ma teší....tiež som váhala nad tmavohnedým,ale hlboký dieťa nezašpiní a v športiaku mi to na keksíky,rohlíky a pod.príde menej náchylné a je to super materiál,vraj stačí mokrá handrička...písala jedna mamička z Čiech..tak sú rozšírenejšie 🙂 @liat

blackrose
4. nov 2011

@kaia jaj, tak to mne nebolo cele tehu nic, tak si to asi musim uzit teraz na konci 😀

janulkan
4. nov 2011

@karap ja ta uz teraz velmi obdivujem, ze to vsetko zvladas 🙂 nas maly je von 10 dni a ja si stale k nemu hladam cestu, niekedy by som najradsej niekam usla a zbavila sa vsetkej zodpovednosti a ty uz teraz mas 2 drobcekov, ktorych si zvladla vychovat z perinky na male osobky a s tretim ti to pojde jedna radost 😎

woman04
4. nov 2011

@kaia tiež som rozmýšľala nad Aventami ,hádam pomôžu.. 🙂 ..to je super,že to stíhate.... 🙂 ..inak ,krásne mená majú tvoje deťúrence a profilová fotka sa mi moc páči...pripomínate mi Francúzsko a to ja môžem 🙂

kaia
4. nov 2011

@woman04, dakujeme, vsetky pekne mena sme si vyplytvali na mackach a tak ich musime zopakovat na detoch 🙂. Ake mate meno pre synceka?