Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
baby vy uz mate kociky?
@liat ale tak zadok este vacsinou schovas aj v lete 😀 ja ma tiez zadok popraskany ale to este od puberty, takze som si zvykla, ale horsie je ze sa mi spravili take kratucke strie na prsiach, a to mam uplne malinke, ledva b-cka a ani nemam pocit ze by sa mi nejako zvacsili odkedy som tehotna a a predsa 😒 a to v nich este nie je mlieko a este nekojim, tak som zvedava co sa mi na nich spravi potom 😖
@liat kocik? jasne, ty este nie?
@lolinkamaminka nie ja este nemam kocik 😅
@liat ani vybraty? 🙂
@lolinkamaminka ale hej, aj objednany 🙂 podla mna sa nebude dat hned kocikovat, ked bude zima ci? ake mate kociky baby? poslite foto
@lenica81 no ale podľa toho čo som čítala na stránke horoskopy.sk to nie je až také zlé ( myslím ten dátum narodenia)
@liat jooj, tak to je potom v pohode ked ho mas uz objednany 🙂 ved ty mas aj cas este 😉 ja si myslim ze kocikovat bude treba aj ked bude zima, aspon trosicku vyvetrat, dobre babo zababusis a tak...my mame dve terasy tak planujem ze ked bude velmi chladno tak len tak na chvilku dam kocik na terasu, ale ked bude slniecko tak dam nejaku prechadzku po vonku...ale uvidim, zas keby ,mal byt nejaky strasny mraz tak nepojdem nikam kym bude este uplne malilinka...uvidim 😒
a kocik ja mam tento 🙂
baby, ja mam pocit, ze my co mame termin po 20. 11. sa chystame rodit skor ako tie, co maju termin teraz 😀 😀
baby mňa asi dr..e, tak dnes mi konečne prišiel overal ktorý som mala objednaný už od augusta pre malú, je úžasný, mäkkúčký a NEFUNGUJE mi na ňom zips, absolútne s ním nepohnem, ide ma poraziť, drahý bol ako riť ( skoro 18€ ) čakala som naň 3 mesiace a teraz toto, no ak ho nebudú mať na vymenu hned tak ma od jedu aj rozpučí 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@lolinkamaminka peknucky kocik aka je to znacka?
Caute, mne vazne stale nedochadza, ze sa nam to takto krati 😉. Citim sa super, nic ma neboli, neopucha a brusko netvrdne, pohybujem sa v pohode, no skratka uplna spokojnost 😎.
Skor mam obavy, ako to cele zmakneme v tych prvych tyzdnoch, kym sa vsetci zohrame, ale na to sa pripravit neda 😀
@kaia ..ani mne to nedochádza...teraz sa cítim super...keď si predstavím,že najprv som musela len ležať..potom prerábka a teraz by som si to užívala,tak nech drobec-teda po včerajšej kontrole drobec ani náhodou,kus chlapa 🙂,ešte chvíľku relaxuje v brušku 🙂...aj spím super...🙂...som sa tu aj pýtala,ale nikto nereagoval..aké si používala klobúčiky??
@liat Dada paradiso...aj tvoj je krasny! 🙂
@woman04, ja si zatial bliziaci termin nepripustam, dnes nam dokoncuju volieru pre macky a s tym suvisia este nejake prerabky v dome. Tak som rada, ze to stihneme este pred narodenim nasej Carly 🙂.
K tomu riesim este robotu, maleho Artasa, ktory ma energie za desiatich. Akurat posledny tyzden sa zobudim v noci okolo tretej uplne vyspata 😠.
Klobuciky som pouzivala Avent (maju dve velkosti, tak tie mensie) a kupila som si ich zase. Je to super pomocka, na ktoru nedopustim 😎 😎 😎
@henrieta44, tak to nastve 😠. Po poslednom omyle kupenom cez internet, som si povedala, ze uz budem kupovat len veci, ktore vidim, chytim a niekedy aj vyskusam 🙂
@karap ja ta uz teraz velmi obdivujem, ze to vsetko zvladas 🙂 nas maly je von 10 dni a ja si stale k nemu hladam cestu, niekedy by som najradsej niekam usla a zbavila sa vsetkej zodpovednosti a ty uz teraz mas 2 drobcekov, ktorych si zvladla vychovat z perinky na male osobky a s tretim ti to pojde jedna radost 😎

@lolinkamaminka zavidim ti. brusko mam ciste aj ja, ale teda zadok to schytal chudak 🙂