icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
5. nov 2011

@dominika_sk odpadnem z Tebaaaa Ty decko jedno! 😀 😀 😀 Po kom to tvoje dite je???

blackrose
5. nov 2011

@veronika1417 noo za par, teda dufam (dr. to zatial nepovedal na istotu), lebo po poslednych dnoch, by som na porod utekala aj hned a to som si este pred tyzdnom myslela, ze mi to bude aj luto 😀

veronika1417
5. nov 2011

@blackrose pockaj a preco chce aby si isla v pondelok? ved si este len v 38tt mas na to nejaky dovod? myslim zdravotny alebo tak? 😲

blackrose
5. nov 2011

@veronika1417 nie, neviem poriadne preco... vravel, ze sa uz zacinam otvarat a ze som pripravena ako druhorodicka a skoda to nevyuzit... a vraj ked budem otvorena na 3 cm, tak aby sa tam este nedostala nejaka infekcia...
sama tomu narozumiem, aj som sa zlakla ked mi to vravel, ale teraz uz by som to chcela mat za sebou... len sa bojim tej vyvolavacky.... zajtra zacinam 39tt, tak to uz nebude tak malo

blackrose
5. nov 2011

@veronika1417 povedal, ze to samozre este zvazi, podla toho ako budem vyzerat... ale aj tak by som bola radsej, keby to na mna prislo prirodzene 🙂 skusime sexik a uvidim co to sposobi po 2 mesacnom poste 😀

veronika1417
5. nov 2011

@blackrose ja som tiez od zajtra v 39tt 😀 sme na tom uuuplne rovnako 🙂 tak doktor hadam vie co robi a je fajn, ze Ta nechce zbytocne nechat trapit. Aspon nemusis cakat na nejake priznaky atd... sex si uzi my sme tiez skusili po dlhsej dobe mnazelik spokojny no ja nic moc 😒

blackrose
5. nov 2011

@veronika1417 ved aj ja si myslim, ze vie co robi a doverujem mu, to je hlavne...
juj mm si to uzije urcite a ja teda asi tak ako ty 😉

lianka7
5. nov 2011

@veronika1417 Ďakujeeeem 🙂 🙂 🙂 a samozrejme Tums mi veľmi pomáha,už len keď začínam cítiť kyselinu,šupnem si dva cukríky a klíďo-píďo....takže šups do lekárne pre Tums,kto má problémy so záhou a kyselinou 😉

dena
5. nov 2011

@zlamal.i ja som tiež za Viktóriu 🙂

veronika1417
5. nov 2011

@lianka7 sme spravili ale reklamu 😀 tak ale lepsie je brat nieco taketo ako lieky 😉 @blackrose vyskusaj teda ak by nahodou 😉

bianka1
5. nov 2011

@dianka3 gratulujem 😵 😵 😵 moje dve detičky sa tiež narodili 31.10 😵 😵 😵

lianka7
5. nov 2011

@veronika1417 Mali by nám za to zaplatiť 😀 ale Tums zdarma 😀
@zlamal.i aj ja som za Viktóriu 😵

veronika1417
5. nov 2011

@dianka3 moje zlateee! velmi Ti gratulujeeem a tesim sa na foto Arianky 🙂 rychlo sa zotav nech Ta jazvy co najmenej bolia a sup sem nech mozeme pokecat 😀

veronika1417
5. nov 2011

@lianka7 ja som teraz nejake styri dni vobec nepotrebovala 😀 ale ako za reklamu by nam zaplatit mohli 😉

veronika1417
5. nov 2011

@zlamal.i ja tiez davam hlas Viktorii bola moj kandidat na meno kedysi ale teraz ma plno kamosiek male Vikinky tak preto som hladala nieco ine 🙂 peknucke meno 😉

anicka87
5. nov 2011

Tak dnes som bola na pasoch a sone, maly ma cca 3150g, uz som otvorena na prst a prave mi odisla zatka, vraj dlho nevydrzim podla lekara. Ma skoro trafil slak na wcku ked som tam zbadala tu krv, ja sa tak bojim 😒

dena10
5. nov 2011

@lucka33 Ja som kúpila CITY TWIN (tiež som rozmýšľala nad sajtkou) a ten čo som mala doma som predala.... Ale neviem, či som urobila dobre, lebo ho nikde cez dvere nevopchám. Mám ho len von na dvore v garáži. Aj ja som zvedavá aké to bude po návrate z pôrodnice. Najmä tie prvé týždne.... zase nevyspatá, deťúrence sa asi budú budiť navzájom, však uvidíme, ale aspoň v tom nie som sama a je nás takých viac 🙂 🙂 🙂 A ako to zvládaš teraz s malou v tomto štádiu tehotenstva? Kto ti bude pri nej kým budeš v pôrodnici?

dena10
5. nov 2011

@anicka87 Držím palce! (Ty budeš mať už PO, keď to príde na nás....)

veronika1417
5. nov 2011

@anicka87 ja sa Ti vobec necudujem, ze sa bojis 😖 aj ja sa bojim. Snazim sa na to vseliako pripravit akoze je to tu ved raz to muselo prist, a teraz klud, pokoj, pekne postupne, mame cas a hned to skonci a mam to za sebou a malinku na rukach,... no ked sa naozaj nieco stane len naznakom uz panikarim.

anicka87
5. nov 2011

@veronika1417 ved aj ja velka hrdinka ze nech to uz pride a teraz ked sa to pomaly zacina tak ma ide porazit 😒

veronika1417
5. nov 2011

@anicka87 povedz si, ze este ze to na mna prislo teraz ked sme vsetci doma ved tak ci tak by to prislo - snaz sa s tym akokeby zmierit a potom sa utes ze jeeej ved to znamena ze uvidim uz konecne svoje miminko 🙂

andrejkag
5. nov 2011

ahojte žienky, ja som od rána taka uplakana 😢 ja sa strašne bojím vyvolavačky, ☹ ja som chcela aby to prišlo samo, v pondelok príjem a nič sa nedeje tak že sa tomu nevyhnem ☹ 😢
nič nepomáha ☹

anicka87
5. nov 2011

@veronika1417 no veru by bolo lepsie keby ma to chytilo teraz cez vikend, lebo bud tyzden ma muz nocnu a kebyze ma to chyti v noci tak zobudim cely vchod svoj hysteriou 😀 😀

veronika1417
5. nov 2011

@anicka87 vidis??? takze je to tak ako to ma byt pekne sa hyb, daj sprchu nech sa to pekne postupne rozbehne ... klud... prislo to v ten najlepsi cas 🙂 nejdes rodit na noc takze nebudes unavena, manzelik je pri Tebe a Ty mas dostatok casu sa pripravit

lolinkamaminka
5. nov 2011

ideme na oslavu tak dufam ze ma to tam nechyti 😕 ale som na nervy lebo vobec si nemam co obliect, vsetko mi je male, do nicoho sa uz nevmestim, napuchnuta som jak balon, vsetko ma tlaci, som zufala, hnusny pocit, juuj jak to neznasam!!!! ☹ ☹ ☹ 😢 je mi do placu ale musim sa ovladat kvoli frajerovi 😖

denis006
5. nov 2011

@anicka87 mne odišla alebo začala odchádzať vo štvrok a otvorená som na prst už viac ako mesiac a zatiaľ sa nič nedeje 😠 ...sem tam tvrdne bruško...ale dnes ma neskutočne bolia kríže...ledva som dovarila obed a ešte mi treba zmyť dlážky...ale na chcíľku som sa musela vyvaliť 😀

anicka87
5. nov 2011

@veronika1417 sprchu si dam az vecer, strasne sa bojim ze sa to rozbehne, tak si este pospim dobre 😀
@denis006 no veru by ma neprekvapilo kebyze este aj prenasam, pri mojom stasti 🙂 ja len ze este mi len odisla zatka a uz mam smrt v ociach, to nechcem vediet co stvaram kebyze mi odide voda 😲

andrejkag
5. nov 2011

žienky včera som si spravila teplú vaňu a potom asi hodinu ked nie viac sa bábo tak strááášne pučilo tlačilo všade možne že som mala až strach, čo robia vaše detičky po vani?? na pôrod to nevyzeralo, skôr akoby sa chcelo pretlačiť cez pupok 😒

veronika1417
5. nov 2011

Baby mne nieco poradte 😖 tak ja mozem tiez kedykolvek rodit ale zda sa mi, ze chytam nejaky zapal ☹ kadeco ma svrbi a tie neprijemne pocity ved viete... nemate na to nejaku radu? Nechcem mat nejaku infekciu ☹

veronika1417
5. nov 2011

@andrejkag ja si nedavam vane hned mi je v nich zle 😖 ale podla mna si miminko hladalo len polohu aj moja mava take chvilky ze si myslim, ze vylezie cez pupok 😀 a potom niekolko hodin o nej ani neviem 😉