icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

anicka87
5. nov 2011

@veronika1417 co sa tyka toho zapalu, ja som to mala asi pred 3 mesiacmi a pomohol mi rosalgin s tym aplikatorom, ale neviem ci sa to moze aj teraz pred porodom 😒

veronika1417
5. nov 2011

@anicka87 ber to tak ako to ide, raz pride aj to tak to necakaj s takym strachom ... sa mi ale radi cooo? pritom som posero prvej triedy 😀 cim skor sa s tym zmieris tym asi lepsie. ty si zdrava zena, nie? Zvladli to miliony zien po svete zvladnes to aj Ty !!! 🙂

veronika1417
5. nov 2011

@anicka87 ja to nechapem hlavne ze som bola na ten ster streptokoka a vsetko oki a teraz??? joooj hadam to neublizi malej 😖

anicka87
5. nov 2011

@veronika1417 ja viem, ale az teraz zistujem ze som vacsi strachoput ako som myslela 😒 dnes este nie, nech este vydrzi 😖

veronika1417
5. nov 2011

@anicka87 mozno ze to dnes ani nebude ono to niekedy trva dlhsie 😉 mozno si este budes priat aby to uz bolo 😀

anicka87
5. nov 2011

@veronika1417 no uvidime, ale asi nie, len zbytocne zas panikarim, trapka... 😀 a co sa tyka toho strptokoka tak toho mam ja pozitivneho, ale nesvrbi ma nic

monculik5
5. nov 2011

@gab ahoj tak ja som to včera skušala no to bola uplna hruuuuza to sa nijako nedalo stale mi zavadzalo brucho no niečo hrozne 🙂

afra
5. nov 2011

Ja som bola dnes na kontrole :D maly je OK, vsetky "kopceky" su na 1*. Len ako ma vysetroval doktor, tak ma zacalo vseeeeetko zospodu boliet , aj ked som zatvorena a porod sa zevraj este echysta :( Krize ma bolia, ledva sa hybem, zospodu ma vsetko boli, mali ste to o vysetreni niektora?
A odporucil mi, ze aby tam maly nebol do polky decembra :D nechraneny pohlavny styk :D a nieco s frote uterakom, ale to som akosi nepochopila 😨 😅

@denis006 no len aby sme sa v tej porodnici nestretli tak, ze ja este len pojdem a ty mi medzi dverami uz s drobcom budes mavat:D :D

janap24
5. nov 2011

babulky to musi vzdy odist ta hlienova zatka. Ja som bola v stredu otvorena na 4 cm. mam pocit ze sa otvaram dalej lebo silne tlaky zo spodu mama ..aj tvrdnutie bruska striedavo, ale nijake hrozne bolesti ani zatka neodisla..Znamena to ze este je porod daleko. asi vsak? 😒 Aky mate na to nazor.

denis006
5. nov 2011

@anicka87 pri vode je to jednoznačné...hodíš tašku do auta a fičíš smer nemocnica 😉

denis006
5. nov 2011

@afra a kam chodíš na pásy? Ku svojmu obcvodnemu gynek?

harper
5. nov 2011

no ako pozeram, nikde nikoho, kolko bude dnes novych babatiek? 🙂

tina233
5. nov 2011

@lianka7 juuj tak to vam zavidim,ze vam Tums tak pekne zabera, mne spociatku zaberal, ale mam tak silne palenie zahy, ze dost casto musim ist vracat a mne jedine co zabera je cigelka, ale je dost draha...ale hlavne ze zaberie...ale ja som uz zvyknuta na vracanie od 3 do 7 mesiaca kazdy den a teraz tak ako pride...baby ja v pondelok mam prist rovno na porodnu salu...je to normalne, ze z tych nervoch som zhodila 2kg...a sa stavim, ze po porode to tak lahko nepojde... 😀

kaia
5. nov 2011

@harper, ja som tiez zvedava, zatial sa zo 'vcerajsich akcii' ziadna mamicka neozvala 😉

ajvetka
5. nov 2011

@tina233 mne na zahu zaberaju zuvacky. a to ma pali uz tretie tehotenstvo a vzdy to vyhrali zuviny 🙂

lianka7
5. nov 2011

@veronika1417 Zlatko,nic sa neboj-ked nevies co si nasadit,pockaj do poradne a dr.ti nieco nasadi-ak je to este znesitelne...Sestra tiez mala nejaky slaby zapal,ktory uz nestihla pred porodom odkonzlutovat v poradni-povedala to uz priamo v porodnici a pred porodom jej dali infuzku,aby malu nenakazila a vsetko je oki 😉

lianka7
5. nov 2011

@tina233 U mna to uz ani zaha nie je,skor sa mi dvihne kyselina,ked si lahnem,ale pred 2 tyzdnami som sa so zahou natrapila...

harper
5. nov 2011

@lianka7 ja som na tom tiez tak isto teraz uz tiez len ta hnusna kyselina 😒

milek
5. nov 2011

Ja som mala dnes hroznu noc, bola som asi trikrát hore čo ma celú noc bolel chrbat , už som myslela že ideme do porodnice a ništ 😢 prešlo to a teraz mi je opat ne prd .Celý človek ma bolí 😝

kvietok73
5. nov 2011

ahojte 🙂

tak u nás nič nové..len že nás lekár zdrbal, že neskoro voláme :D aj keď mu človek volá tri razy na dohodnutú hodinu :D dúfam, že bude taký ochotný aj v čase pôrodu a nepovie mi, že "no nehnevajte sa, sú dve hodiny popoludní, to idem predsa domov" 🙂 🙂 🙂 takže kopec srandy...ideme sa akurát zajtra nanominovať na pásy, lebo čo iné môžeme mať na robote, však áno :D tak teda, držím prsty všetkým !!! a hlavne želám príjemný prítup personálu 🙂

anicka87
5. nov 2011

baby zatka moze aj postupne odchadzat ze? lebo zakazdym co idem na wcko tak mam krvavy vytok

karap
5. nov 2011

@andrejkag vyvolavacky sa vobec nemusis bat.Ja som ju mala pri druhom.Vsetko je rovnake ako pri ,,normalnom,, porode,len jediny rozdiel je v rychlosti....Pri vyvolavacke prichadzaju kontrakcie rychlejsie po sebe,takze budes mat pocit,ze to viac boli,lebo sa nespamatas z jednej a pride dalsia 😖 To je jedine -.No velkym + je,ze kedze prichadzaju kontrakcie rychlejsie,aj porod bude rychlejsi....skor to budes mat za sebou.Pri kazdej kontrakcii si povedz,hura,je tu dalsia a ja som blizsie k cielu 😀 Drzim palce.

harper
5. nov 2011

@anicka87 hej moze odchadzat aj postupne, ale nemalo by to byt tusim jasne cervena krv.

afra
5. nov 2011

@denis006 do Ziliny k Paucinovi 🙂 Neda sa ani vynachvalit pan doktor 🙂

anicka87
5. nov 2011

@afra aj ja ho mam, akurat dnes som bola na pasoch u neho a je supis 🙂

andrejkag
5. nov 2011

@karap ďakujem za povzbudzujúce slová 😉 , len ja som dnes prišla na to že ja sa zase bojím viac nemocnice celkovo ako pôrodu ☹ a hlavne toho že tam budem sama ☹ bez malého 😢 síce budem malé bábo pri sebe, ale ta predstava jak v pondelok ráno sa budem lúčiť so synčekom on do školy a ja do pôrodnice tak hned revem ☹ a on veľký frajer mi dnes vravel: mami veď si vravela že sa nebojíš 🙂 prečo plačeš

lady511
5. nov 2011

Bože baby tato mala nie a nie íst von ved som skusila už všetko an svete a ona sa tam doslova zabetonovala ☹ 🙂 aj doki na poradni ma pozeral tak aby to už prišlo doslova sa vo mne "hrabal"a stále nič,,, ☹ ale tak kope silno...ja neviem

zuzka051
5. nov 2011

@lucka33 no som zamestnana len teraz som na rodičovskej zo synom,a ten bude mať tri roky až v apríly,tak neviem ako to počítaju

henrieta44
5. nov 2011

ahojte kočky,
tak ako už vieme niečo o eviinke a stefie, majú už prírastky 😉 , verím že ano, a nepribudli ešte nejaké detičky????. ja som nakoniec svoju lenivosť prekonala, požehlila som zvyšok prádla, vytriedila po synovi, čo mu je už malé, a nahodila to na predja na ten, nech sa toho ,,zbavím" aj ked niektorých vecí veľmi ťažko lebo ich ani moc neponosil, lebo on rastie ako keby sme mu dávali dáke hormony na podporu rastu, má 3,5 roka a nosí veci na 6 rokov, je dlhý , neviem síce po kom lebo ja som krpatá ( 163cm ) a mm tiež nie je vysoky ( 180cm), tak som dnes normálne so sebou celkom spokojná že som sa dokázala premôcť a aj som poupratovala, jááj pôjdem spať s dobrým pocitom 🙂

henrieta44
5. nov 2011

@lady511 moje zlatko neboj raz bude musieť výjsť, skús to nechať tak a urob si pekný večer s mm